nadao sam se da ces osvojiti i ovu 26.pobjedu, vazniju od svih
Velikan Formule 1.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
zforumas wrote:
Sto je smece? Mislim fakat pitam, nisam cinican, volio bih da argumentujemo, jer sam od onih sto taj period nije uzivo gledao, vec mogu samo analizirati na osnovu onoga sto mi se naknadno prezentira, kao uostalom taj dokumentarac/film._BataZiv_0809 wrote:"Dokumentarac" o Senni je smece.
Bolid Benetona je bio ilegalan. Ni prvi ni zadnji. Pobjedu uvijek odnose oni koji pravila interpretiraju za razliku od onih koji ih samo slijede
Poprilicno je neobjektivan i pristrasan, najkrace receno.BHF_Manijak wrote:
Sto je smece? Mislim fakat pitam, nisam cinican, volio bih da argumentujemo, jer sam od onih sto taj period nije uzivo gledao, vec mogu samo analizirati na osnovu onoga sto mi se naknadno prezentira, kao uostalom taj dokumentarac/film.
Prost je ba majstor, poslije Fanđa najveci svih vremenaBHF_Manijak wrote:Pa dobro, to sam i pretpostavio, zato i rekoh u prvom postu da je moguce da je to samo jedna strana price. Medjutim kao neko ko nije bio dio toga i ko je samo to pogledao od materijala, najblaze receno nakon toga ne podnosi Prosta.![]()
Sto je prekinuta utrka u Monaku 1984? Jedino se Prost bunio i mahao zbog kise..._BataZiv_0809 wrote:Kad je siljila za Prosta konkretno?