Eki shoopak meraklijataxi_driver wrote:usput i ja bih guze dao za tu cifru.
Da li biste djevojke pristale na to??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
- anais_nin
odabijte mi od buduceg mi muza u meneBumbar wrote:ja upravo htjela to napisati...danas wrote:ne bi novce ni trazilafreak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarceda je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde
![]()
![]()
moze dzaba
![]()
![]()
![]()
...keanu...njam...
![]()
Mrs. Reeves
- anais_nin
#53 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
zavisi od dosta faktoraMystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na to???
- anais_nin
znam, i ja sam razmisljala o onom "poslije"....ali valjda znas dovoljno svoju vezu da mozes procijeniti moze li to podnijeti ili ne....pa u zavisnoti od toga donijeti odlukuflora.sa wrote:a evo sad kontam, kakve bi to posljedice ostavilo poslije te noci...ma mozda i ne bih...ili...bih...ili ne bih...![]()
![]()
tesko pitanje![]()
![]()
ali se sigruno necu naci u toj situaciji, tako da ne moram da se sekiram![]()
P.S. i nemoj 2 puta reci
a zene bi li vi dozvolile muzu da s nekom tako milionerkom provede noc za milion?
- flora.sa
ma bih, ionako me mozda vara i za džabe
, a ovako sporazumno, pa plus milioncic...zar bih se trebala dvoumiti?
mada se i ovdje moze podvuci ono-sto poslije?
anais, ne vjerujem da mozes bas toliko biti ubjedjena u jacinu svoje veze i sigurna da moze izdrzati apsolutno svaku kusnju...
te stvari nikad nisu ono 100%...
i nisam rekla ne, rekla sam da ovisi od nekih faktora, mada bih se bojala tog poslije...mislim da bi ostao milioncic, ali i cinjenica da smo se prodali za iste...i to ne samo tijelo, nego brak, ponos, sebe, nas, treba biti pravo jak i izdrazati sve to poslije...
ali ponavljam hvala Bogu, pa nikad necu biti na toj kusnji

anais, ne vjerujem da mozes bas toliko biti ubjedjena u jacinu svoje veze i sigurna da moze izdrzati apsolutno svaku kusnju...
i nisam rekla ne, rekla sam da ovisi od nekih faktora, mada bih se bojala tog poslije...mislim da bi ostao milioncic, ali i cinjenica da smo se prodali za iste...i to ne samo tijelo, nego brak, ponos, sebe, nas, treba biti pravo jak i izdrazati sve to poslije...
ali ponavljam hvala Bogu, pa nikad necu biti na toj kusnji
-
Nancy Drew
- taxi_driver
Nancy Drew wrote:ja bih pristala...s robertom...i bez para...apsolutno, sad odma', robert mi je inače
![]()
![]()
![]()
al' moj dilber ne bi pristao
a da on s drugom...e pa ja ne bi pristalani za kakve pare,
iskreno.
inače, nema te ljubavi koja bi to podnijela, ako je prava,
al' meni je robert...uf,
-
Nancy Drew
- anais_nin
ma ja ti govorim nemoj dva puta reci za onaj dio sto si napisala "svakako se meni to nece ni desiti"flora.sa wrote:ma bih, ionako me mozda vara i za džabe![]()
![]()
, a ovako sporazumno, pa plus milioncic...zar bih se trebala dvoumiti?
![]()
ali ponavljam hvala Bogu, pa nikad necu biti na toj kusnji![]()
a to za jacinu veze, ja se opet malo vracam na film, jer ono ako vec imas problema u braku, mislim pare ne pare da to bas i nije najbolja ideja....ako su odnosi ok, pa ako i iznikne problem poslije nekako se vece sanse da cete se bolje nositi s njim, naravno da nema nikakvih garancija...
a i sve zavisi kako na to gledas
- taxi_driver
ok, puno je 1000000,to ima samo u filmovima.nego, koja bi od vas za 10000 €.

- anais_nin
zavisiNancy Drew wrote:ja bih pristala...s robertom...i bez para...apsolutno, sad odma', robert mi je inače
![]()
![]()
![]()
al' moj dilber ne bi pristao
a da on s drugom...e pa ja ne bi pristalani za kakve pare,
iskreno.
inače, nema te ljubavi koja bi to podnijela, ako je prava,
al' meni je robert...uf,
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
- anais_nin
ma ne,Nancy Drew wrote:koga, molim te, eros r.?anais_nin wrote:
zavisija sam s bivsim imala dogovor.....jedna osoba iz svijeta poznatih, znaci po dogovoru, on mi prijavi osobu, i do kraja zivota, ako mu se potrefi i odradi se s njom, to mu ga je ono sto kazu "free pass"
i obratno....
teoretski znaci sanse nisu bas velike, ali eto svejedno, opet taj neki osjecaj da ima neko tamo s kim smijes, malo drugaciju notu vezi daje
istina on je svoj odgovor odmah dao, ja sam morala razmisliti, pa se onda poslije malo naljutio, kaze ja sam to mudrije izvela, njegova u americi, a ja talijana odmah u komsiluku zapikala
![]()
![]()
meni je recimo biagio...sad jest' se malo cufno u zadnje...

kad sam mu to saopstila ovaj moj napravio facu...
-
Nancy Drew
- Murat Sabanovic
#69 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
ma jasta nego bi pristale...Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
evo recimo da im ja ponudim jedno milionce ,moro bi na lutriji izvlaciti s kojom noc da provedem..ali posto ne'am miliona ,onda to radim sa svojom vanserijskom ljepotom
- anais_nin
Nancy Drew wrote:Znaš na šta meni liči ova naša priča?
K'o kad sjede dvojica u F(r)erhadiji u bašti, izvalili se na suncu, češkaju se, hm, i listaju Avaz, recimo. Kad tamo Angelina Jolie! Pa kaže jedan 'Sad bi je ženio, sestre mi'.
-
Galadriela
#73 Re: Da li biste djevojke pristale na to??
odmah!Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
gdje trebam potpisati?
-
Galadriela
ihhhh, ti bi i jare i pare...nema toga!flora.sa wrote:ako bi i muz na tu ponudu pristao, naravno![]()
![]()
jedna je noc, a milion dolara u pitanju![]()
ali je bitno i da frajer ne bude gabor![]()
![]()
ako bi se ovo sve poklopilobila bih luda da ne pristanem
![]()
- anais_nin
pa eno ima u filmuGaladriela wrote:ihhhh, ti bi i jare i pare...nema toga!flora.sa wrote:ako bi i muz na tu ponudu pristao, naravno![]()
![]()
jedna je noc, a milion dolara u pitanju![]()
ali je bitno i da frajer ne bude gabor![]()
![]()
ako bi se ovo sve poklopilobila bih luda da ne pristanem
![]()