Da li biste djevojke pristale na to??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

taxi_driver wrote:usput i ja bih guze dao za tu cifru.
Eki shoopak meraklija :D:D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Bumbar wrote:
danas wrote:
freak_with_a_laptop wrote:Ma uzela bi, jasta ... ali ... nevolim plave muskarce :roll: da je Keanu Reeves namjesto Robert Redforda ... nebi razmisljala ni sekunde :lol: :lol: :lol:
ne bi novce ni trazila :D moze dzaba :lol: :lol: :lol:
ja upravo htjela to napisati... :lol: :lol: ...keanu...njam... :D :D
odabijte mi od buduceg mi muza u mene :lol: :lol: :lol: ako vam ja dam milione po glavi :lol:

Mrs. Reeves :lol:
anais_nin

#53 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by anais_nin »

Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..

Moje pitanje: Da li biste pristali na to???
zavisi od dosta faktora :D od muza :D a vala i od tog drugog....da je ko onaj producent iz Borata (a kad smo vec kod toga, ma da je milioner ko Borat) ne bih ni za milijardu a ne za milion :lol: :D pa sve da me muz puskom tjera :D
Byanka

Post by Byanka »

Nema lakih para - sejtanska je to igra
flora.sa

Post by flora.sa »

ako bi i muz na tu ponudu pristao, naravno :D :D

jedna je noc, a milion dolara u pitanju :D

ali je bitno i da frajer ne bude gabor :shock: :D

ako bi se ovo sve poklopilo :D bila bih luda da ne pristanem :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

a evo sad kontam, kakve bi to posljedice ostavilo poslije te noci...ma mozda i ne bih...ili...bih...ili ne bih... :D :D

tesko pitanje :D :D

ali se sigruno necu naci u toj situaciji, tako da ne moram da se sekiram :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote:a evo sad kontam, kakve bi to posljedice ostavilo poslije te noci...ma mozda i ne bih...ili...bih...ili ne bih... :D :D

tesko pitanje :D :D

ali se sigruno necu naci u toj situaciji, tako da ne moram da se sekiram :D :D
znam, i ja sam razmisljala o onom "poslije"....ali valjda znas dovoljno svoju vezu da mozes procijeniti moze li to podnijeti ili ne....pa u zavisnoti od toga donijeti odluku :D

P.S. i nemoj 2 puta reci :lol: sta znas mozda kakav Redford iza cose cuci...

a zene bi li vi dozvolile muzu da s nekom tako milionerkom provede noc za milion? :D da vidimo malo to iz druge perspektive :D
flora.sa

Post by flora.sa »

ma bih, ionako me mozda vara i za džabe :( :roll: :D , a ovako sporazumno, pa plus milioncic...zar bih se trebala dvoumiti? :D

mada se i ovdje moze podvuci ono-sto poslije?

anais, ne vjerujem da mozes bas toliko biti ubjedjena u jacinu svoje veze i sigurna da moze izdrzati apsolutno svaku kusnju...

te stvari nikad nisu ono 100%...

i nisam rekla ne, rekla sam da ovisi od nekih faktora, mada bih se bojala tog poslije...mislim da bi ostao milioncic, ali i cinjenica da smo se prodali za iste...i to ne samo tijelo, nego brak, ponos, sebe, nas, treba biti pravo jak i izdrazati sve to poslije...

ali ponavljam hvala Bogu, pa nikad necu biti na toj kusnji :D :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:05, edited 1 time in total.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Nancy Drew wrote:ja bih pristala...s robertom :-) ...i bez para...apsolutno, sad odma', robert mi je inače :-) :-) :-)
al' moj dilber ne bi pristao :x

a da on s drugom...e pa ja ne bi pristala :x ni za kakve pare,
iskreno.

inače, nema te ljubavi koja bi to podnijela, ako je prava,

al' meni je robert...uf,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:04, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote:ma bih, ionako me mozda vara i za džabe :( :roll: :D , a ovako sporazumno, pa plus milioncic...zar bih se trebala dvoumiti? :D

mada se i ovdje moze podvuci ono-sto poslije?

anais, ne vjerujem da mozes bas toliko biti ubjedjena u jacinu svoje veze i sigurna da moze izdrzati apsolutno svaku kusnju...

te stvari nikad nisu ono 100%...

i nisam rekla ne, rekla sam da ovisi od nekih faktora, mada bih se bojala tog poslije...mislim da bi ostao milioncic, ali i cinjenica da smo se prodali za iste...i to ne samo tijelo, nego brak, ponos, sebe, nas, treba biti pravo jak i izdrazati sve to poslije...

ali ponavljam hvala Bogu, pa nikad necu biti na toj kusnji :D :D
ma ja ti govorim nemoj dva puta reci za onaj dio sto si napisala "svakako se meni to nece ni desiti" :lol: nikad ne znas....ti si materijal i za vise od milion dolara :D

a to za jacinu veze, ja se opet malo vracam na film, jer ono ako vec imas problema u braku, mislim pare ne pare da to bas i nije najbolja ideja....ako su odnosi ok, pa ako i iznikne problem poslije nekako se vece sanse da cete se bolje nositi s njim, naravno da nema nikakvih garancija... :D

a i sve zavisi kako na to gledas :D ti gledas kao na prodaju ponosa, braka itd itd....sve je stvar percepcije, to se isto tako moze gledati kao malo kinky, pervezije, igara bez granica :D ljudi rade takve stvari po sex klubovima na oci partnera, i jos se loze na to i to bez milion dolara :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ok, puno je 1000000,to ima samo u filmovima.nego, koja bi od vas za 10000 €. :D :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Nancy Drew wrote:ja bih pristala...s robertom :-) ...i bez para...apsolutno, sad odma', robert mi je inače :-) :-) :-)
al' moj dilber ne bi pristao :x

a da on s drugom...e pa ja ne bi pristala :x ni za kakve pare,
iskreno.
inače, nema te ljubavi koja bi to podnijela, ako je prava,

al' meni je robert...uf,
zavisi :D ja sam s bivsim imala dogovor.....jedna osoba iz svijeta poznatih, znaci po dogovoru, on mi prijavi osobu, i do kraja zivota, ako mu se potrefi i odradi se s njom, to mu ga je ono sto kazu "free pass" :D i obratno.... :D teoretski znaci sanse nisu bas velike, ali eto svejedno, opet taj neki osjecaj da ima neko tamo s kim smijes, malo drugaciju notu vezi daje :D istina on je svoj odgovor odmah dao, ja sam morala razmisliti, pa se onda poslije malo naljutio, kaze ja sam to mudrije izvela, njegova u americi, a ja talijana odmah u komsiluku zapikala :lol: :lol: :lol:
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
anais_nin

Post by anais_nin »

Nancy Drew wrote:
anais_nin wrote:
zavisi :D ja sam s bivsim imala dogovor.....jedna osoba iz svijeta poznatih, znaci po dogovoru, on mi prijavi osobu, i do kraja zivota, ako mu se potrefi i odradi se s njom, to mu ga je ono sto kazu "free pass" :D i obratno.... :D teoretski znaci sanse nisu bas velike, ali eto svejedno, opet taj neki osjecaj da ima neko tamo s kim smijes, malo drugaciju notu vezi daje :D istina on je svoj odgovor odmah dao, ja sam morala razmisliti, pa se onda poslije malo naljutio, kaze ja sam to mudrije izvela, njegova u americi, a ja talijana odmah u komsiluku zapikala :lol: :lol: :lol:
koga, molim te, eros r.?
meni je recimo biagio :-)...sad jest' se malo cufno u zadnje...
ma ne, :lol: to je bilo prije par godina....tadasnji dragi je naravno odmah zapucao po hollywood-u, a ja sam se mislila mislila i smislila alessandra nestu :lol: :D

Image

kad sam mu to saopstila ovaj moj napravio facu... :oops: kaze pa ja fino Boga mi, moja u hollywoodu a ti sebi odmah iza cose u italiji smislila.... :lol: :lol: :lol: jest nesta lezi na nekoj brodici u jadranu i samo mene ceka :lol: nema drugog posla :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 10:03, edited 1 time in total.
Murat Sabanovic

#69 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by Murat Sabanovic »

Mystik wrote:Evo jedno pitanje za zenski dio foruma...Gledao sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..

ma jasta nego bi pristale...
evo recimo da im ja ponudim jedno milionce ,moro bi na lutriji izvlaciti s kojom noc da provedem..ali posto ne'am miliona ,onda to radim sa svojom vanserijskom ljepotom :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Nancy Drew wrote:Znaš na šta meni liči ova naša priča?
K'o kad sjede dvojica u F(r)erhadiji u bašti, izvalili se na suncu, češkaju se, hm, i listaju Avaz, recimo. Kad tamo Angelina Jolie! Pa kaže jedan 'Sad bi je ženio, sestre mi'. :lol:
:lol: a tu smo negdje :D eh ali i u filmu ne pridje njoj bilo kakav lik....nego samouvjeren, markantan milionere :D bila bi totalno druga prica da joj je prisao neki bezveznjak :D sigurno bi se i ona malo vise mislila :D
neuram

Post by neuram »

DA osim ako mi je taj muškarac baš odbojan, onda se to ne može platiti. Ako je normalan zašto ne!
*mima*

Post by *mima* »

-
Last edited by *mima* on 22/01/2011 07:52, edited 1 time in total.
Galadriela

#73 Re: Da li biste djevojke pristale na to??

Post by Galadriela »

odmah! :D
gdje trebam potpisati? 8-)
Galadriela

Post by Galadriela »

flora.sa wrote:ako bi i muz na tu ponudu pristao, naravno :D :D

jedna je noc, a milion dolara u pitanju :D

ali je bitno i da frajer ne bude gabor :shock: :D

ako bi se ovo sve poklopilo :D bila bih luda da ne pristanem :D :D
ihhhh, ti bi i jare i pare...nema toga! :evil:
anais_nin

Post by anais_nin »

Galadriela wrote: