CRNI MADJARSKI PULI NADJEN!!!!HITNO!!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Image

Aaaaaaa...dje su mu ushi...:D?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

PITARKA_SA wrote:ako ti treba da printamo slike i lijepimo,bujrum,javi mi se na PM,bez zezanja :)
jooooooj, ja sam sad probala print sliku, al kako je cupavac crn, slabo se vidi :D:D:D:D

hajd valjda ce se javiti vlasnici...
bpsang

Post by bpsang »

mIRCerka wrote:
PITARKA_SA wrote:ako ti treba da printamo slike i lijepimo,bujrum,javi mi se na PM,bez zezanja :)
jooooooj, ja sam sad probala print sliku, al kako je cupavac crn, slabo se vidi :D:D:D:D

hajd valjda ce se javiti vlasnici...
idi na opciju negativa,
ima li ko da meni pokloni jednog srednjeg schnaucera,ili kakvog za*ebanog a da se ne linja
legionarka

Post by legionarka »

a sta fali malom zajebanom u igri...:):) ko med je
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

izgleda da ga je neko namjerno pustio... :x
ja bih ga vrlo rado uzela,ali vec imam punu kucu sto pernatih,sto vodenih sto dlakavih ljubimaca :sad:
a dusa me boli kada cujem ovakve stvari ili jos gore..sve bi ja to u zatvor slala ,zbog zanemarivanja i takvog odnosa prema zivotinjama :x
PS:ova slikica je jako mutna :(
da se pokusa na stanicama lijepiti??tu najvise ljudi prodje dnevno.. :roll:
jah,zaboravih,moze li ti nesto pomoci broj udruzenja za zastitu zivotinja?mislim,da stupis u kontakt sa njima,jer su meni pomogli,kada sam pronasla malo mache u gradu??da daju neki oglas ili nesto slicno?? :?
legionarka

Post by legionarka »

vec sam ih kontaktirala, i rekli su pomoci da nadjemo vlasnika...
cekam ninu da se javi, bar da ga uzme dok se vlasnik ne nadje...
i mene boli kad pomislim da je neko imao srca da nabavi psa pa da ga onda pusti tako nesmotreno, ili namjerno...a da ga samo vidite , pametnica, dresiran, sve slusa.....pravi ljubimac...
e da se nadje neko da ga udomi, posto vlasniku ocigledno nije bitan...
a ostavila sma broj telefona svuda i svima...valjda ce se neko javiti...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

FEED el-Castro wrote:Sta ce nekom glupi ker ?!! :oops: Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..

:x :x
hajde da i to cujem,da su ljudi ugrozeni od strane kucnih ljubimaca..boze me sacuvaj
tvoja prva recenica govori sve o tebi
cuj sta ce nekome glupi ker?onda mora da sam i ja glupa kada ga imam.
a parkovi puni pivskih flasa,polomljenih klackalica i razvaljenih klupa..sigurno su to kakvi kucni kerovi dernecili pa se malo napili :-)
ee svasta
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

PITARKA_SA wrote:
FEED el-Castro wrote:Sta ce nekom glupi ker ?!! :oops: Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..

:x :x
hajde da i to cujem,da su ljudi ugrozeni od strane kucnih ljubimaca..boze me sacuvaj
tvoja prva recenica govori sve o tebi
cuj sta ce nekome glupi ker?onda mora da sam i ja glupa kada ga imam.
a parkovi puni pivskih flasa,polomljenih klackalica i razvaljenih klupa..sigurno su to kakvi kucni kerovi dernecili pa se malo napili :-)
ee svasta
hanka, pa i ti imas malog cuku...daj mi broj telefona za slucaj da ga izgubis....
nina2

#59 mali slatkis

Post by nina2 »

Legio
poslala sama ti PM sa mojim brojem mobitela
javi se
legionarka

Post by legionarka »

Prvo da se zahvalim dvijema divnim damama koje su se ponudile da cuvaju psica i da ga udome bar na neko vrijeme.
Nina2 i njena mezimica su ga prihvatile prekrasno. Cini mi se da je i psic jako sretan:)
Jos jednom hvala Sa-x forumu, a narocito mirci...:):):) revolucionarki...

Hvala vam velika:)
legionarka

Post by legionarka »

Prvo da se zahvalim dvijema divnim damama koje su se ponudile da cuvaju psica i da ga udome bar na neko vrijeme.
Nina2 i njena mezimica su ga prihvatile prekrasno. Cini mi se da je i psic jako sretan:)
Jos jednom hvala Sa-x forumu, a narocito mirci...:):):) revolucionarki...

Hvala vam velika:)
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

E ja sam jucer, ocito, izgubljenog njemackog ovcara, vidio kako luta Kalemovom ulicom(u blizini zeljeznicke stanice). Muzjak je, najvise bi mu dao 10-11 mjeseci.. Pa eto, ako je ko izgubio peseka....
legionarka

Post by legionarka »

OPET JA.
MALENA CURICA KOD KOJE JE PSIC JE JAKO ALERGICNA NA PSE. SINOC JE MORALA CAK DOKTORU DA IDE.
JA SUTRA IDEM IZ BIH, I NEOPHODNO JE DA UDOMIM OVOG PSICA, AKO NEKO MOZE DA GA UZME SEBI BILA BIH MU JAKO ZAHVALNA.
Post Reply