Aaaaaaa...dje su mu ushi...

jooooooj, ja sam sad probala print sliku, al kako je cupavac crn, slabo se vidiPITARKA_SA wrote:ako ti treba da printamo slike i lijepimo,bujrum,javi mi se na PM,bez zezanja
idi na opciju negativa,mIRCerka wrote:jooooooj, ja sam sad probala print sliku, al kako je cupavac crn, slabo se vidiPITARKA_SA wrote:ako ti treba da printamo slike i lijepimo,bujrum,javi mi se na PM,bez zezanja:D:D:D
hajd valjda ce se javiti vlasnici...
hajde da i to cujem,da su ljudi ugrozeni od strane kucnih ljubimaca..boze me sacuvajFEED el-Castro wrote:Sta ce nekom glupi ker ?!!Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..
![]()
hanka, pa i ti imas malog cuku...daj mi broj telefona za slucaj da ga izgubis....PITARKA_SA wrote:hajde da i to cujem,da su ljudi ugrozeni od strane kucnih ljubimaca..boze me sacuvajFEED el-Castro wrote:Sta ce nekom glupi ker ?!!Nemas u Sa. parka za djecu, svi se parkovi pretvorili u pseca sranja u doslovnom smislu riječi. Ne bih nikog da vrijedjam ali mi smo zbog tih pasa (obje vrste) ugrozeni u vlastitom gradu. Respect za one (ako ih ima) koji su izuzetak od ovog pravila..
![]()
tvoja prva recenica govori sve o tebi
cuj sta ce nekome glupi ker?onda mora da sam i ja glupa kada ga imam.
a parkovi puni pivskih flasa,polomljenih klackalica i razvaljenih klupa..sigurno su to kakvi kucni kerovi dernecili pa se malo napili![]()
ee svasta