Tip se preziva Hasić inače sklono svemu i svačemu uz to i narkoman...Gray wrote:A ko je to, ako slučajno neki ne znaju?stripiii wrote:Nisu ih uhvatili ali se zna koja je dotična osoba u pitanju...
Jurnjava po Ferhadiji
- taxi_driver
nagradno pitanje od 1000000 km je:
Ko je Klempo?
Ko je Klempo?
-
DONY
stripiii wrote:Tip se preziva Hasić inače sklono svemu i svačemu uz to i narkoman...Gray wrote:A ko je to, ako slučajno neki ne znaju?stripiii wrote:Nisu ih uhvatili ali se zna koja je dotična osoba u pitanju...
Ma ja Klepmin ,djevojacko prezime....
-
Celicna_saka
Bio danas u Ferhadiji, totalno sjebavajuca scena setas normalno i najednom pred sobom vidis kako se ljudi razmicu i kako se pojavljuje golf dvica bez tablica sa vozacem koji se kezi od uha od uha, podsjetilo me to na crnog iz sivog doma
i policija koja ga kao ganja po ferhadiji, kasnije nam rekose kao zaustavio auto i pobjegao inspektor kluzovskoj muriji.
-
kub lajkan
Klempino djevojacko?DONY wrote:stripiii wrote:Tip se preziva Hasić inače sklono svemu i svačemu uz to i narkoman...Gray wrote: A ko je to, ako slučajno neki ne znaju?
Ma ja Klepmin ,djevojacko prezime......Klempina nana..i .
![]()
-
DONY
kub lajkan wrote:Klempino djevojacko?DONY wrote:stripiii wrote: Tip se preziva Hasić inače sklono svemu i svačemu uz to i narkoman...
Ma ja Klepmin ,djevojacko prezime......Klempina nana..i .
![]()
Klempo je malo tajanstvena i koplikovana licnost...
- Salko sto je u vodu skako
preziva se hasic i rodom je iz sandzaka...stripiii wrote:Tip se preziva Hasić inače sklono svemu i svačemu uz to i narkoman...Gray wrote:A ko je to, ako slučajno neki ne znaju?stripiii wrote:Nisu ih uhvatili ali se zna koja je dotična osoba u pitanju...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
eh fakatCelicna_saka wrote:Bio danas u Ferhadiji, totalno sjebavajuca scena setas normalno i najednom pred sobom vidis kako se ljudi razmicu i kako se pojavljuje golf dvica bez tablica sa vozacem koji se kezi od uha od uha, podsjetilo me to na crnog iz sivog domai policija koja ga kao ganja po ferhadiji, kasnije nam rekose kao zaustavio auto i pobjegao inspektor kluzovskoj muriji.
:Du svoj žurbi sam uspio vidjeti da se frajer cereka kao lud
šta preostaje poštenom građaninu kada vidi šta se dešava i koje male kazne ljudi dobivaju...
pa da krene istim stopama
zašto da se zavaravamo
sutra pljačkam banku
- Salko sto je u vodu skako
u koliko sati???? nebi to zelio propustiti....komi wrote:eh fakatCelicna_saka wrote:Bio danas u Ferhadiji, totalno sjebavajuca scena setas normalno i najednom pred sobom vidis kako se ljudi razmicu i kako se pojavljuje golf dvica bez tablica sa vozacem koji se kezi od uha od uha, podsjetilo me to na crnog iz sivog domai policija koja ga kao ganja po ferhadiji, kasnije nam rekose kao zaustavio auto i pobjegao inspektor kluzovskoj muriji.
:Du svoj žurbi sam uspio vidjeti da se frajer cereka kao lud
![]()
šta preostaje poštenom građaninu kada vidi šta se dešava i koje male kazne ljudi dobivaju...
pa da krene istim stopamakad je bal nek je maskembal
zašto da se zavaravamo
sutra pljačkam banku
- burekodsira
ima li ko tih domacih jurnjava nek stavi na jutub 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
eto uhvatili auto (uredno parkirano) na Kovacicima tek, a vozac ce valjda danas doci u PU u pratnji advokata da da izjavu..melb26sa wrote:Meni sinoc rekose da su cetvorica bila u autu i da su se smijali (valjda policiji sto ih juri) - vidim u Avazu samo se jedan spominje a i to bez imena...
-
mIRCerka
pa po prezimenu mi se cini da je lik rodjen ovdje...bice_bice wrote:to ti je kad svakakvu bagru ova drzava prima..
sto je nebitno, nakon nesrece kod Predsjednistva neko je imao hrabrosti VOZITI kroz Ferhadiju, i proci ce s nekakavom uslovnom kaznom ili 5-6 dana zatvora..
-
Edit
mIRCerka wrote:pa po prezimenu mi se cini da je lik rodjen ovdje...bice_bice wrote:to ti je kad svakakvu bagru ova drzava prima..
sto je nebitno, nakon nesrece kod Predsjednistva neko je imao hrabrosti VOZITI kroz Ferhadiju, i proci ce s nekakavom uslovnom kaznom ili 5-6 dana zatvora..
zlatni pendrek...
-
mIRCerka
juce je raja pricala da je bilo povaljanih pjesaka, ja procitah clanak u avazu i ne nadjoh to...karanana wrote:to ga je raja trebala zaganjati, izvuci iz auta, popljuvati, isutati, a njegov ponos i vrhunac uspjeha: golf II prevrnuti i zapaliti. Kad je anarhija onda neka je anarhija.
zna li se jel bilo zrtava?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
što sam ja vidio... nije niko povaljenmIRCerka wrote:juce je raja pricala da je bilo povaljanih pjesaka, ja procitah clanak u avazu i ne nadjoh to...karanana wrote:to ga je raja trebala zaganjati, izvuci iz auta, popljuvati, isutati, a njegov ponos i vrhunac uspjeha: golf II prevrnuti i zapaliti. Kad je anarhija onda neka je anarhija.
zna li se jel bilo zrtava?
ali to se samo odnosi na relaciju katedrala čevabdžinica nune
samo mi nije jasno kako su žene s kolicima brzo manevrisale
dobro ipak... čuo se zvuk sirene i rad motora
-
mIRCerka
nije fer nije fer stvarno nije ferhak wrote:Evo u AVAZ-u ga nazvali Šumaherom.
O yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssss.
Zbogom pameti.
Otpor stoko.
hocu bar na jedan dan da budem Sumaher
prenijela ga pjesma....
ma meni je samo cudno sto se vozac, u stvari vlasnik vozila sam javio policiji i najavio svoj dolazak u pratnji advokata....
bas me interesuje sta ce mu biti opravdanje
- nebojeplavo
Prije nekih mjesec-dva, Ferhadijom su se provozali i svatovi, fino trube, ori muzika. Zadnje bijesno auto uspjela je zaustaviti policija, i onda je vozac (cini mi se da nema ni 20) pokusao ubijediti policajca da ga pusti, jer odoše ostali svatovi, a on će naknadno doći u MUP.

-
mIRCerka
Ja sam stvarno budala, evo trazim temu o novom saobracajnom zakonu, toliko sam ulagala nade u njega, i fakat je vecina forumasha bila u pravu - uspjeli su nas natjerati da vozimo upaljenih svjetala i da imamo one prsluke na dohvat ruke....i to je to...nebojeplavo wrote:Prije nekih mjesec-dva, Ferhadijom su se provozali i svatovi, fino trube, ori muzika. Zadnje bijesno auto uspjela je zaustaviti policija, i onda je vozac (cini mi se da nema ni 20) pokusao ubijediti policajca da ga pusti, jer odoše ostali svatovi, a on će naknadno doći u MUP.