Zanima me

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

rim-la

#51 Re: Zanima me

Post by rim-la »

Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.

Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?

Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?
Sve dok Bosanac neće da sudi a Bosanka da joj se sudi veza ce uspjeti.
Rania

#52 Re: Zanima me

Post by Rania »

shin wrote:
Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.

Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?

Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?
On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?
Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama. :-) :-)
DobroJutroKolumbo

#53 Re: Zanima me

Post by DobroJutroKolumbo »

zena21 wrote:
Rodrigo_de_Triana wrote:

SJAJNO I BAJNO
Rania wrote:Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?
SJAJNO I BAJNO, A JOS JE I RAHAT...
Rania wrote:Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?

VEC JE USPJELA, POSTO JE SVE BAJNO I SJAJNO, A ON JE RAHAT...ONA TREBA SAMO DA BUDE LOJALNA U MTS-u...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteve :oops: :D :D
Ne znam jel zaradjujes vise a i ako ne zaradjujes ja se slazem da ti finansiras sve... :D :D Prvo ti meni kazes koliko zaradjujes a ako ja imam vise ja cu reci barem 30% manje od toga koliko ti zaradjujes...jebiga treba nesto i za crnih dana ustekat... :lol: :lol: :lol: :lol:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#54 Re: Zanima me

Post by ztluhcs »

Rania wrote:
shin wrote:

On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?
You missed the point :)
DobroJutroKolumbo

iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Rodrigo_de_Triana wrote:iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Jesi li dobro? Treba li kakvih lijekova? :shock:
DobroJutroKolumbo

ztluhcs wrote:
Rodrigo_de_Triana wrote:iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Jesi li dobro? Treba li kakvih lijekova? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi danas ozbiljan, a meni do zajebancije... :D
Rania

#58 Re: Zanima me

Post by Rania »

ztluhcs wrote:
Rania wrote:
shin wrote: On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?
jesam li? sta je pisac htio da kaze? :?
DobroJutroKolumbo

#59 Re: Zanima me

Rania wrote:
ztluhcs wrote:
Rania wrote: Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama. :-) :-)
jesam li? sta je pisac htio da kaze? :?
Pisac je bio sarkastican... :)
zena21

#60 Re: Zanima me

Post by zena21 »

Rodrigo_de_Triana wrote:
zena21 wrote:
Rodrigo_de_Triana wrote:

SJAJNO I BAJNO
SJAJNO I BAJNO, A JOS JE I RAHAT...

VEC JE USPJELA, POSTO JE SVE BAJNO I SJAJNO, A ON JE RAHAT...ONA TREBA SAMO DA BUDE LOJALNA U MTS-u...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteve :oops: :D :D
Ne znam jel zaradjujes vise a i ako ne zaradjujes ja se slazem da ti finansiras sve... :D :D Prvo ti meni kazes koliko zaradjujes a ako ja imam vise ja cu reci barem 30% manje od toga koliko ti zaradjujes...jebiga treba nesto i za crnih dana ustekat... :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragi, ja imam dovoljno i da nas finansiram i da ustedimo za crne dane :-)

Kad si sa mnom ne misli na vreme :oops: :D
DobroJutroKolumbo

#61 Re: Zanima me

zena21 wrote:
Rodrigo_de_Triana wrote:
zena21 wrote: Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteve :oops: :D :D
Dragi, ja imam dovoljno i da nas finansiram i da ustedimo za crne dane :-)

Kad si sa mnom ne misli na vreme :oops: :D
Vreme trenutno, oblacno sa susnjezicom...pada sneg u Sarajevu... :D :D Ali fakat pada... :D
zena21

Post by zena21 »

Hocemol' na skijanje :oops: :D
Post Reply