Sve dok Bosanac neće da sudi a Bosanka da joj se sudi veza ce uspjeti.Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.
Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?
Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?
Zanima me
-
rim-la
#51 Re: Zanima me
- Rania
#52 Re: Zanima me
Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama.shin wrote:On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.
Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?
Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?
- DobroJutroKolumbo
#53 Re: Zanima me
Ne znam jel zaradjujes vise a i ako ne zaradjujes ja se slazem da ti finansiras sve...zena21 wrote:Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteveRodrigo_de_Triana wrote:Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.
SJAJNO I BAJNO
SJAJNO I BAJNO, A JOS JE I RAHAT...Rania wrote:Kako se osjeca isti taj muskarac (recimo u tridesetim) ako on jos uvijek zivi kod mame a djevojka mu ima svoj stan, vikendicu i vozi mnogo bolji auto?
Rania wrote:Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?
VEC JE USPJELA, POSTO JE SVE BAJNO I SJAJNO, A ON JE RAHAT...ONA TREBA SAMO DA BUDE LOJALNA U MTS-u...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#54 Re: Zanima me
You missed the pointRania wrote:Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama.shin wrote:On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?Rania wrote:Kako se osjeca urbani Bosanac, recimo Sarajlija ako mu zena ili djevojka ima bolji educational backgroud/bolji posao/vise zaradjuje.
Da li takva veza ima ikakvih izgleda da uspije? Kako treba djevojka da se postavi da bi veza uspjela?![]()
- DobroJutroKolumbo
iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci...

-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jesi li dobro? Treba li kakvih lijekova?Rodrigo_de_Triana wrote:iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
ztluhcs wrote:Jesi li dobro? Treba li kakvih lijekova?Rodrigo_de_Triana wrote:iiiii , evo ga Shultz , ulazi u prvu krvinu, pretice, da li ce uspjeti...ne ne ne...vjerovatno ce pokusati u iducem krugu...to ostaje da vidimo dragi gledaoci...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi danas ozbiljan, a meni do zajebancije...
- Rania
#58 Re: Zanima me
jesam li? sta je pisac htio da kaze?ztluhcs wrote:You missed the pointRania wrote:Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama.shin wrote: On mora biti bolji od nje za tri koplja, jelde?![]()
- DobroJutroKolumbo
#59 Re: Zanima me
Pisac je bio sarkastican...Rania wrote:jesam li? sta je pisac htio da kaze?ztluhcs wrote:You missed the pointRania wrote: Ovaj komentar sve govori!! toliko o predrasudama.![]()
- zena21
#60 Re: Zanima me
Dragi, ja imam dovoljno i da nas finansiram i da ustedimo za crne daneRodrigo_de_Triana wrote:Ne znam jel zaradjujes vise a i ako ne zaradjujes ja se slazem da ti finansiras sve...zena21 wrote:Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteveRodrigo_de_Triana wrote:
SJAJNO I BAJNO
SJAJNO I BAJNO, A JOS JE I RAHAT...
VEC JE USPJELA, POSTO JE SVE BAJNO I SJAJNO, A ON JE RAHAT...ONA TREBA SAMO DA BUDE LOJALNA U MTS-u...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo ti meni kazes koliko zaradjujes a ako ja imam vise ja cu reci barem 30% manje od toga koliko ti zaradjujes...jebiga treba nesto i za crnih dana ustekat...
![]()
![]()
![]()
Kad si sa mnom ne misli na vreme
- DobroJutroKolumbo
#61 Re: Zanima me
Vreme trenutno, oblacno sa susnjezicom...pada sneg u Sarajevu...zena21 wrote:Dragi, ja imam dovoljno i da nas finansiram i da ustedimo za crne daneRodrigo_de_Triana wrote:Ne znam jel zaradjujes vise a i ako ne zaradjujes ja se slazem da ti finansiras sve...zena21 wrote: Ljubavi, da li tebi smeta sto ja zaradjujem vise i sto nam finansiram puteve![]()
![]()
![]()
Prvo ti meni kazes koliko zaradjujes a ako ja imam vise ja cu reci barem 30% manje od toga koliko ti zaradjujes...jebiga treba nesto i za crnih dana ustekat...
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad si sa mnom ne misli na vreme![]()