jesi jesiGhostDog wrote:
Reagovao sam samo zato jer mi se cinila nekako sujetnom tvoja izjava. U stilu: ma kad smo mi o tome pricali, ti nisi ni znao za ovaj forum... Nadam se da sam pogrijesio.
Glumite li orgazam i kako?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- anais_nin
GhostDog wrote:Onda jejesi jesinije ova tema potrosna roba
![]()
i clanstvo je svima otvoreno i u svaka doba
kao sto rekoh, pomenuta tema je pomenuta iz cisto nostalgicnih razloga
i vise kao odgovor na KNJIGU, ne na tvoju temu
Molim jos licnih priznanja....
-
rikardoreis
freak_with_a_laptop wrote:Cemu gluma? U nasu korist. Gledas u bijel plafon, saaaatima, pa se pitas ... kud nisam TV gore okacila, igra dobar filmLucy01 wrote:Cemu gluma?
Zene koje glume orgazam uskracuju sebe za isti. Ako mu glumis, dajes mu lazne signale da sve sto radi, radi pravilno. Takvim ponasanjem njemu dajes lazno samopouzdanje, a sebe uskracujes za istinsko zadovoljstvo. Ja sam malo egoisticna po tom pitanju.
Zene se plase da ce poljuljati musko samopouzdanje ako mu kazu uradi ovo i ovako, sto nije istina. Vecina muskaraca ce uraditi mnogo vise nego sto mi mislimo, samo da nas zadovolje...
Prema tome, zene koje glume, kome vi ustvari glumite?![]()
![]()
Ona glumica iz Fasbinderovih filmova iz 70-tih, cini mi se da se zove Barbara, zaboravio sam prezime...u svojoj ispovjesti je rekla da je tako posmatrajuci zidove i slike na njima, postala pravi strucnjak na polju slikarstva i ostalih dekoracija.
neko se i obrazuje uz lazne orgazme
- black
mogu misliti onda koliko je nabila kilometraze![]()
![]()
![]()
Ona glumica iz Fasbinderovih filmova iz 70-tih, cini mi se da se zove Barbara, zaboravio sam prezime...u svojoj ispovjesti je rekla da je tako posmatrajuci zidove i slike na njima, postala pravi strucnjak na polju slikarstva i ostalih dekoracija.
neko se i obrazuje uz lazne orgazme
- Salko sto je u vodu skako
#58 Re: Glumite li orgazam i kako?
ja odglumim cak spavanje a da ne odglumim orgazam...svasta!!!!GhostDog wrote:Kazu da zene glume orgazam, ali postoje podaci da ga glume i muskarci,
i to koristeci se razlicitim lukavstinama. Budite samo iskreni... [/b]
-
rikardoreis
ma nabila kilometraze ko onaj lik iz filma "Kud me moje noge nose"black wrote:mogu misliti onda koliko je nabila kilometraze![]()
![]()
![]()
neko se i obrazuje uz lazne orgazme![]()
kah..kah...
- black
mislio sam kilometraze na njojrikardoreis wrote:ma nabila kilometraze ko onaj lik iz filma "Kud me moje noge nose"black wrote:mogu misliti onda koliko je nabila kilometraze![]()
![]()
![]()
neko se i obrazuje uz lazne orgazme![]()
kah..kah...
-
rikardoreis
Tako ti je to kad se boris za uloge u njemackim filmovimablack wrote:mislio sam kilometraze na njojrikardoreis wrote:ma nabila kilometraze ko onaj lik iz filma "Kud me moje noge nose"black wrote: mogu misliti onda koliko je nabila kilometraze![]()
kah..kah...
btw taj film je fantastican
Ona nije mogla da kaze kao i M.Monro kad je potpisivala ugovor za svoj prvi znacajniji film: "E, ono je bio zadnji koji sam morala popusit!"
-
rikardoreis
Grijesis, nema nikakvog sovinizma ni rasizma.Samo cinjenice, one su same to izjavile, nije ih niko tjerao...bar ne za izjaveGhostDog wrote:Osjecam natruhe sovinizma i rasizma.... Mozda grijesim?
- Bosanac sa dna kace
pa da nece ni svrsit ako se ne digne!anais_nin wrote:nije u pitanju dizanje, nego svrsavanjeBosanac sa dna kace wrote:ma dobro ne trebaju ti oci uopste da vidis jel se digo il nije , moze se vrlo laHko napipat jel se digo!GhostDog wrote: Ali zato muskarci bolje glume u mrakuNe vidi se prazan kondom...
![]()
-
Pearl
uh, draga, svrsih u tebi, steta sto ne mozes da vidis... bilo je malo, pa ne mozes vidjeti fleku na posteljini...Santos wrote:Haj zensko glumi ali musko.Kako.Svrsi orgazam nesvrsi nema orgazma.Da mozda ima neki extra orgazamcic za peskane.Moguce da pederi glume orgazam kad ga prime u analni otvor pa uzdisu da ugodi svom dragom.
svrsioooo, cek da bacim kondom...
i slicno
-
black-cat
#69 Re: Glumite li orgazam i kako?
GhostDog wrote:Kazu da zene glume orgazam, ali postoje podaci da ga glume i muskarci,
i to koristeci se razlicitim lukavstinama. Budite samo iskreni... [/b]
- manijak1
-
FFK as Lucy01
I koga je zajebala?freak_with_a_laptop wrote:Cemu gluma? U nasu korist. Gledas u bijel plafon, saaaatima, pa se pitas ... kud nisam TV gore okacila, igra dobar filmLucy01 wrote:Cemu gluma?
Zene koje glume orgazam uskracuju sebe za isti. Ako mu glumis, dajes mu lazne signale da sve sto radi, radi pravilno. Takvim ponasanjem njemu dajes lazno samopouzdanje, a sebe uskracujes za istinsko zadovoljstvo. Ja sam malo egoisticna po tom pitanju.
Zene se plase da ce poljuljati musko samopouzdanje ako mu kazu uradi ovo i ovako, sto nije istina. Vecina muskaraca ce uraditi mnogo vise nego sto mi mislimo, samo da nas zadovolje...
Prema tome, zene koje glume, kome vi ustvari glumite?![]()
![]()
Meshcini sebe najvise
Jest vas tesko uvjerit'