Kako tepate svom partneru ili partnerici :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zmijaIzmaj
ma to je lako
dodas sufix -lino na sve i svasta i super zvuci. npr
medolino, guzolino, blesolino, kretolino
sve prolazi
- uozo
More bit' da se farba! Ono nesto voš end go. I ako hega malo na desnu zadnju nogu, ona je. To joj je ostalo od onog sto ju je spucio trajvan.zena21 wrote:Jel ljubicasta? Ako jest vidjela sam je u Mercatoru prije nekoliko mjeseciB.Medjed wrote:Imo jednu al' pobjegla, i onda je spuca tramvaj. Zvala se Sarulja, i bila ista ko ona krava maneken na Mlika cikoladi. Necu je nikad prezalit...![]()
![]()
Ode tema u...
-
Vingo
A zrela sam za povracanje....Odrasli ljudi koji tepaju....oh odmah me krenu genocidne misli....ztluhcs wrote:Povraćolino?zmijaIzmaj wrote:ma to je lakododas sufix -lino na sve i svasta i super zvuci. npr
![]()
sve prolazi
(No dobro mene nerviraju i djeca koja tepaju preko mjere...)
- zena21
Bogami je ona tebi zbrisala... Ofarbala se da je ne prepoznas, ali ta desna noga je odala- Izvini... Nadam se da te nije puno pogodilo to sto sam je vidjela... Nije bila sama... Ali to je vec za drugu temu...B.Medjed wrote:More bit' da se farba! Ono nesto voš end go. I ako hega malo na desnu zadnju nogu, ona je. To joj je ostalo od onog sto ju je spucio trajvan.zena21 wrote:Jel ljubicasta? Ako jest vidjela sam je u Mercatoru prije nekoliko mjeseciB.Medjed wrote:Imo jednu al' pobjegla, i onda je spuca tramvaj. Zvala se Sarulja, i bila ista ko ona krava maneken na Mlika cikoladi. Necu je nikad prezalit...![]()
![]()
![]()
Ode tema u...
![]()
- uozo
Da budem iskren, pogodilo me. Dje nece! To sto hega, neka, i treba. Jes da sam joj ja i operaciju platio pa joj ugradili onu plastiku ko od kanistera u kuk, pa moze sad da se baleci po merkatoru. A ja vec duze vrmena mjerkam onu s govedjeg gulasa i Hashea pa sam ovu skoro prebolio.zena21 wrote:Bogami je ona tebi zbrisala... Ofarbala se da je ne prepoznas, ali ta desna noga je odala- Izvini... Nadam se da te nije puno pogodilo to sto sam je vidjela... Nije bila sama... Ali to je vec za drugu temu...B.Medjed wrote:More bit' da se farba! Ono nesto voš end go. I ako hega malo na desnu zadnju nogu, ona je. To joj je ostalo od onog sto ju je spucio trajvan.zena21 wrote: Jel ljubicasta? Ako jest vidjela sam je u Mercatoru prije nekoliko mjeseci![]()
![]()
![]()
Ode tema u...
![]()
![]()
Idite, ba opet ste me odvratili od posla!!!
Ubice me zena, nisam jos ves prostro!!!
-
zmijaIzmaj
vidi vingolineVingo wrote:A zrela sam za povracanje....Odrasli ljudi koji tepaju....oh odmah me krenu genocidne misli....ztluhcs wrote:Povraćolino?zmijaIzmaj wrote:ma to je lakododas sufix -lino na sve i svasta i super zvuci. npr
![]()
sve prolazi
![]()
(No dobro mene nerviraju i djeca koja tepaju preko mjere...)
-
zmijaIzmaj
pisana rijec ima efekat slican kao i kad se kaze na stranom jeziku 
-
Pearl
misu moj, maco moja, macicu, bebo, sreco....Vingo wrote:To bi bila parodija gujoa i pisana rijec je lakse probavljiva.
Ima jedna stvar koja me tjera na povracanje vise od tepanja. A to su oni cici-mici nadimci...
bljak
obicno ide u kombinaciji sa:
konju, debela kravo, kurvo, pederu.. i slicnim nadimcima kad se posvadjaju...
i meni su ti nadimci fuj...
- uozo
Ja tepam svojoj "Ma volim te vice neg teglicu meda".Pearl wrote:misu moj, maco moja, macicu, bebo, sreco....Vingo wrote:To bi bila parodija gujoa i pisana rijec je lakse probavljiva.
Ima jedna stvar koja me tjera na povracanje vise od tepanja. A to su oni cici-mici nadimci...
bljak
i meni su ti nadimci fuj...
A kad se posvadjamo"Dabogda te 'cele izujedale, mecko jedna!"
-
Pearl
kako ti meni fino tepaspitt wrote:Biserka je bas cool
-
Pearl
bas je to fino... vidis, ti njoj kazes: "mecko jedna" a ne "kurvo medvjedja"B.Medjed wrote:Ja tepam svojoj "Ma volim te vice neg teglicu meda".Pearl wrote:misu moj, maco moja, macicu, bebo, sreco....Vingo wrote:To bi bila parodija gujoa i pisana rijec je lakse probavljiva.
bljak
i meni su ti nadimci fuj...![]()
A kad se posvadjamo"Dabogda te 'cele izujedale, mecko jedna!"
bas joj fino tepas.. vidi se da je .. od srca ... i stomaka
- uozo
Pearl wrote:bas je to fino... vidis, ti njoj kazes: "mecko jedna" a ne "kurvo medvjedja"B.Medjed wrote:Ja tepam svojoj "Ma volim te vice neg teglicu meda".Pearl wrote: misu moj, maco moja, macicu, bebo, sreco....
i meni su ti nadimci fuj...![]()
A kad se posvadjamo"Dabogda te 'cele izujedale, mecko jedna!"![]()
bas joj fino tepas.. vidi se da je .. od srca ... i stomaka
Djes' joj kur.o rec kad je to mati tvojih mecica!!!
Ja sam puno suptilniji. Bio sam na terapiji kod savjetnika za brak i porez, i cim se posvadjamo ja izvadim sahovsku tablu i na panj. Onda raspalimo jednu partiju i poslje sve bude u dure. Onda idemo u pecino i razmnozavamo se
Last edited by uozo on 25/10/2006 16:54, edited 1 time in total.
- stickitout
kad se ti vrati pitturino jedna?pitt wrote:Sunce moje.......ne mogu u tebe ocima gledat:D:D
-
FFK as Lucy01
Oko moje cakarasto
Odi da ti nesto pokazem
Maco, ljubavi, srce, honey, sweetheart
On meni:
pumpkin, sugar pie, baby, baby-doll....svasta nJesa
Odi da ti nesto pokazem
Maco, ljubavi, srce, honey, sweetheart
On meni:
pumpkin, sugar pie, baby, baby-doll....svasta nJesa
- stickitout
Lijepo je znati da si opet tupitt wrote:MA nedavno moj stickostickitout wrote:kad se ti vrati pitturino jedna?pitt wrote:Sunce moje.......ne mogu u tebe ocima gledat:D:D
vidim nista propustio nisam