otur istambulda, buraya gelmeBosanac sa dna kace wrote:znaçi @tetka draga da ne mjdam s Bosfoja!danas wrote:jarane, dok nisam dosla i vidjelaJimmy_The_Saint wrote:Jes, jes, moj Hakani... Tako su nam i partizani zborili da je Zapad pun droge, nepravde i opačine.... A da je u nas milina džennetska...nisam vjerovala ni ja
nikad nisam bila veci pobornik komunista nego otkad 'vamo dodjoh![]()
![]()
![]()
![]()
Amerika nije rad i znoj...
- danas
- Bosanac sa dna kace
Dobro tetka draga ostacu dje sam i uclaincu se u Türkiye komunist partisi!!!
P.S. i ja poçeo kontat kako je komunizam dobar!

P.S. i ja poçeo kontat kako je komunizam dobar!
- danas
pa take iste imam i kod kuce u bosni... nisam ovamo trebala dolazit da to gledam... kako oni hajruju a drzava ode u qurac qrasni...pitt wrote:jesu nama.....al ko da njih boli cuna za nasdanas wrote:a odveli su je u pi*du materinu...pitt wrote:Boli njega cuna....on je covjek koji vodi zemlju....i onaj uhljup rove![]()
:D Oni su hajrovali , to je vazno
- danas
etopitt wrote:Kad je cifut i mason.....danas wrote:haj ne lazipitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi:D
ti mi nabijas stalno sto sam se za kjafira udala
:D
lakse bi mi bilo da hodam sa nikabom
- danas
vidis kako se to pohasilo jal' se sjaranilo sa dickomwater wrote:a moze se i kucat sve u sesnest dok se nekom klijentu racunaju billable hourspitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi:D
- pitt
nema hours, samo procenti se uzimajuwater wrote:a moze se i kucat sve u sesnest dok se nekom klijentu racunaju billable hourspitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi:D
jasta nego nikab.... da budes pcelarka sto jedan tolerantni rece
- vatrogasac
.....ja kada samo čujem riječ Amerika, dođe mi da postanem fundamentalista.....danas wrote: nikad nisam bila veci pobornik komunista nego otkad 'vamo dodjoh![]()
![]()
![]()
- vatrogasac
...ih što su ih i bombardovali...deset zgrada....i par mostova.....pitt wrote:Ko da su tebe bombordovali...a ne bracu srbe?vatrogasac wrote:.....ja kada samo čujem riječ Amerika, dođe mi da postanem fundamentalista.....danas wrote: nikad nisam bila veci pobornik komunista nego otkad 'vamo dodjoh![]()
![]()
![]()
- vatrogasac
....šta jednu...trebalo je dvije k'o na Japan....a o Englezima i Francuzima se napisalo ove hefte već dovoljno.....pitt wrote:A ti bi da su atomsku bacili jel? Sreca pa su nam englezi i francuzi pomogli bratski........
-
whow
Joj Pitta i njegovog bull-shita.water wrote:pitt wrote:Ovdje ti bar niko nece na nos nabijati koje si nacionalnosti, vjere, jesi pokrivena ili nisi:D
Ja neznam u kakvom ti to svjetu maste zivis jer su nacionalizam , rasizam i diskriminacija drugo ime Amerike. Jesi li ti ikada bio u Sjeverno Americkom zatvoru. Pa tamo covjece 85%populacije cine crnci , indijanci i imigranti. Ili se ti mozda slazes sa teorijom da su crnci i indijanci po prirodi skloni kriminogenim radnjama. Da li ti je poznato da native american ima bolje sanse da zavrsi u zatvoru nego da upise fakultet. A vjera i nacija ti se nabijaju na nos uvijek i svagda. Molim te apliciraj za bilo koji drzavni posao te u aplikaciji navedi da si Musliman iz Bosne pa ces vidjeti kakav ces odgovor dobiti- mozda ce se tvoje ima naci na nekoj od lista za prisluskivanje. Koliko je ta indoktirinacija uspjesna govori i cinjenica da si eto malo pa republikanac. Pitte nema sramote u cinjenici da si to sto si i mozes biti 100 republikanac ti ces za njih uvjek biti f.... imigrant.Keep it real man and don't bullshit too much.