Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
flora.sa wrote:hajd da neko ima da takodje mrzi Kenza
vec kontam nisam nesto normalna kad ne volim Kenza:D
hahahahha....
ma ja sam ga vise puta dobila kao poklon, jer kao "nema kome se ne svidja"...:S:S:S sreca pa su bila manja pakovanja pa nisam puno plakala kad sam ga davala jaranicama koje ga vole... zato svima govorim da mi ne kupuju parfeme, jer to lici na Hugu: kupi jedan, sigurno ces pogrijesiti :D:D
Pearl wrote:joj sto ja ne volim te slatkaste.. pogotovo od tog kenza mi vecinom bude muka
hmmm, kenzo flower bas i nije slatkast onaj crveni jeste, ali ovaj bijeli ne, imaju dva
ali dok je one prve Gucci linije svi parfemi osiim Chanel mogu stajati i kupiti prasinu sto se mene tice...
ma imala i jedan i drugi.. jedan slatkast drugi nekako opor..:s
ma sva sreca pa nisu isti ukusi.. da jesu ne bi bilo 5 miliona razlicitih mirisa :D meni je muka vec od same pomisli.. zato puno i ne eksperimentisem mogla bih milione potrositi samo na isprobavanje
flora.sa wrote:da se zna koje nikako ne volem ...cak ni u svojoj blizini
(anais tebe morem istrpiti )
...eto da znate koje mi ne treba davati na poklon
bogami, morat ces i mene istrpiti meni je kenzo flower masterpiece
a vidi mrava sto se razumije u parfeme bravo
ma ne mirise svaki miris isto na svacijoj kozi ne volim ni ja neke kenzove parfeme (recimo Jungle)....za Flower su mi cak i ljudi koji ga ne vole znali reci da mirise pravo dobro osim ako nisu lagali...jednostavno dobra hemijska reakcija sa kozom cesto tako biram parfeme...ide test...uzme se tester...diskretno se namirise i izadje medju ljude kad ti nepoznati likovi pocnu prilaziti u stilu "joj ne nabacujem ti se, ali super mirises, mozes li mi reci koji je to parfem da i ja kupim maloj" to se racuna kao pun pogodak
svaka cast finim zenskim parfemima (ili zenama koje ih koriste). Al kad na muskarcu primjetim sladunjav wannabe muski miris povraca mi se .
Kome nije dovoljan dezodorans ima odlicnih zenskih parfema.
jedan od najcudnijih i meni najboljih muskih mirisa koji su izasli u zadnje vrijeme
gledala sam kako ga prodavacica preporucuje nekoj zena (zena je valjda trazila poklon nekome), na to je zena izletila iz radnje jer je tvrdila da miris apsolutno SMRDI i ne moze da vjeruje da joj ga je ova preporucila...nakon nekih 15 minuta se vratila i kupila isti pa me zaintrigiralo stvarno na prvi kontakt je smrdljiv, a onda kad se miris slegne nevjerovatno dobro mirise ne zelim ni da znam sta su u njega stavili ali bih ga rado poklonila bilo kome dragom muskog roda
Last edited by anais_nin on 16/10/2006 19:27, edited 1 time in total.
anais_nin wrote:jedan od najcudnijih i meni najboljih muskih mirisa koji su izasli u zadnje vrijeme
gledala sam kako ga prodavacica preporucuje nekoj zena, na to je zena izletila iz radnje jer je tvrdila da miris apsolutno SMRDI i ne moze da vjeruje da joj ga je ova preporucila...nakon nekih 15 minuta se vratila i kupila isti pa me zaintrigiralo stvarno prvi kontakt je smrdljiv, a onda kad se miris slegne nevjerovatno dobro mirise ne zelim ni da znam sta su u njega stavili
procitah dva puta tvoj zadnji post; pa posto se radi o MUSKOM mirisu, meni on ne govori nista osim da su zene pri kupovini neodlucne
anais_nin wrote:jedan od najcudnijih i meni najboljih muskih mirisa koji su izasli u zadnje vrijeme
gledala sam kako ga prodavacica preporucuje nekoj zena, na to je zena izletila iz radnje jer je tvrdila da miris apsolutno SMRDI i ne moze da vjeruje da joj ga je ova preporucila...nakon nekih 15 minuta se vratila i kupila isti pa me zaintrigiralo stvarno prvi kontakt je smrdljiv, a onda kad se miris slegne nevjerovatno dobro mirise ne zelim ni da znam sta su u njega stavili
procitah dva puta tvoj zadnji post; pa posto se radi o MUSKOM mirisu, meni on ne govori nista osim da su zene pri kupovini neodlucne
ima super muskih mirisa... i zene ih nose, sto da ne...
ja sam u srednjoj noslila fahrenheit, nekako je bio super na mojoj kozi...