Radončić posredovao u dogovoru izmedju Tihica i Silajdzica!?

juan

#51 Re: Radončić posredovao u dogovoru izmedju Tihica i Silajdzi

Post by juan »

vatana wrote:Evo Fahro nam je izgleda kreirao i buducu izvrsnu vlast.

Kako pise Oslobodjenje bio je posrednik u dogovoru izmedju Tihica i Silajdzica da SDA i Stranka za BiH koaliraju te tako preuzmu vodeću ulogu pri uspostavi izvršne vlasti u onim sredinama u kojima su osvojile najviše glasova.

Znaci opet nam kojekakvi mesetari, nakupci, utemeljitelji i dileri kreiraju sudbinu.

Sto se Fahro nije kandidovo? Ko onaj Lijanovic sto je. Imaju slicne predispozicije.

Treba odavde bjezat.
jest jest, javishe oslobodenju i tebi zene u brijacnici......exkluzivnu vijest

hehhehe
joker

Post by joker »

induendo wrote:Koliko ja znam traženo je moje mišljenje o dotičnom.Da ne bi bilo da prepisujem mišljenja iz SB.Pa sam ga i dao.
To kolikog sam ja obrazovanja mislim da ne može procjeniti osoba tako skromne inteligencije kao što si ti.O humanosti neka sudi onaj gore u kojeg ti vjeruješ.Ja sam davno prestao.
Ono šta sam ja uradio u svom životu je moj problem ali nema stvari koje bi se stidio.Iza mene kao i iza svakog čovjeka koji živi pošteno od svoje plate i koji nije u SDA&SBiH lopovluku ili u Sandžačkom lobiju vjerovatno neće ostati mnogo toga.Ali će ostati bar čist obraz.
Ja tebi predlažem da se uhvatiš nekog korisnog rada umjesto što baljezgaš gluposti po forumu. :-) :-) :-)
Ma nije trazeno tvoje misljenje o doticnom, vec je tema njegovo posredovanje izmedju Tihica i Silajdzica u dogovaranju koalicije prema informacijama Oslobodjenja koje opet ne moraju ni biti tacne. A sve tvoje napisano o Radoncicu je upravo prepisano iz Slobodne Bosne.

Malo si kontradiktoran, ako ne vjerujes u Boga onda zasto dajes ekskluzivitet ocjenjivanja necije humanosti bas Bogu.

I na kraju, navodis SDA&SBiH te "Sandzacki lopovluk", a nigdje drugih "lopovluka". Nemoj biti naivan, vecina njih iz SVIH partija pa tako i SDP-a, SDA, SBiH, HDZ (oba), LDS-a, BPS-a... da ih dalje ne nabrajam su tu zbog interesa, a malo njih iz ideala. Tako da iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti. Razlika je u njihovoj brojnosti. Kad su na vlasti vise ih je, kad nisu malo ih je manje. Princip je isti. Kada to shvatis moci ces reci da imas svoje misljenje i da nisi izmanipulisan. Dotad, ponavljaj ono sto ti je ubaceno u glavu...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

osnovni problem je
što svijet napreduje a u bosni se godinama ne mijenja stanje

a kada se sprovede analiza SDA i SzaBIH su bili u vlasti oko 85% vremena od dejtona na ovamo
_BosanaC

Post by _BosanaC »

joker wrote:
induendo wrote:Koliko ja znam traženo je moje mišljenje o dotičnom.Da ne bi bilo da prepisujem mišljenja iz SB.Pa sam ga i dao.
To kolikog sam ja obrazovanja mislim da ne može procjeniti osoba tako skromne inteligencije kao što si ti.O humanosti neka sudi onaj gore u kojeg ti vjeruješ.Ja sam davno prestao.
Ono šta sam ja uradio u svom životu je moj problem ali nema stvari koje bi se stidio.Iza mene kao i iza svakog čovjeka koji živi pošteno od svoje plate i koji nije u SDA&SBiH lopovluku ili u Sandžačkom lobiju vjerovatno neće ostati mnogo toga.Ali će ostati bar čist obraz.
Ja tebi predlažem da se uhvatiš nekog korisnog rada umjesto što baljezgaš gluposti po forumu. :-) :-) :-)
Ma nije trazeno tvoje misljenje o doticnom, vec je tema njegovo posredovanje izmedju Tihica i Silajdzica u dogovaranju koalicije prema informacijama Oslobodjenja koje opet ne moraju ni biti tacne. A sve tvoje napisano o Radoncicu je upravo prepisano iz Slobodne Bosne.

Malo si kontradiktoran, ako ne vjerujes u Boga onda zasto dajes ekskluzivitet ocjenjivanja necije humanosti bas Bogu.

I na kraju, navodis SDA&SBiH te "Sandzacki lopovluk", a nigdje drugih "lopovluka". Nemoj biti naivan, vecina njih iz SVIH partija pa tako i SDP-a, SDA, SBiH, HDZ (oba), LDS-a, BPS-a... da ih dalje ne nabrajam su tu zbog interesa, a malo njih iz ideala. Tako da iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti. Razlika je u njihovoj brojnosti. Kad su na vlasti vise ih je, kad nisu malo ih je manje. Princip je isti. Kada to shvatis moci ces reci da imas svoje misljenje i da nisi izmanipulisan. Dotad, ponavljaj ono sto ti je ubaceno u glavu...
Postajes smjesan.

Ni u temi o Radoncicevom posredovanju ne mozes ne zapeti za "... iako nisu u vlasti i SDP-ovi "kadrovi" (koje bi mogli oznaciti kao "Lagumdzijin lopovluk") su na odgovarajucim pozicijama i klepaju bas kao i ovi na vlasti."

Vlastito misljenje ili direktiva 100%? :-)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Teufik iz Los Angelesa wrote:dobro dakle, glavni argument je "SDA dala pare za osnivanje". necu ni ulazit dublje u ovakve nebuloze, niti pokusavati osporiti ovo. uzmimo da je istina, SDA fakat dala pare. sad slijedi pitanje: STA JE TO FAHRO POKRAO, KOGA JE OSTETIO, OD KOGA JE OTEO???????????????
SDA je dobila pare od arapskih zemalja i to milione i milione kesa za pomoc bosanskim izbjeglicma, djeci bez roditelja, silovanim zenama i demobilisanim borcima.

E od njih je Fahro oteo da bi napravio carstvo.
bozur

Post by bozur »

Arapske zemlje su dale pare za dzamije. Fahri svaka cast za nebodere. Bosanci bi tim parama i sagradili dzamije :D
mashina

Post by mashina »

DaysleepeR wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:dobro dakle, glavni argument je "SDA dala pare za osnivanje". necu ni ulazit dublje u ovakve nebuloze, niti pokusavati osporiti ovo. uzmimo da je istina, SDA fakat dala pare. sad slijedi pitanje: STA JE TO FAHRO POKRAO, KOGA JE OSTETIO, OD KOGA JE OTEO???????????????
SDA je dobila pare od arapskih zemalja i to milione i milione kesa za pomoc bosanskim izbjeglicma, djeci bez roditelja, silovanim zenama i demobilisanim borcima.

Da li imas dokaza?
Ili se samo sepuris, kao ono ti nesto znas?!
mashina

Post by mashina »

Ma jok ba. :D Prodao mu babo ovce u Sandžaku pa kepec od tih para stvorio imperiju. :lol: :lol:[/quote]

Zasto tvoj babo ne proda maglu, pa tebi plati srednje obrazovanje. Pomoglo bi ti, vjerujem.
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Ma nikog. Lijepo rekoh, čovjek je sve stekao poštenim radom, trudom i zalaganjem, stvorio je novinu koja se čita u 3.000.000 primjeraka, ima medijsku imperiju u raznim zemljama.... Najjači i najpošteniji na Balkanu, uz Željka Mitrovića, naravno. Ponos i dika Srbije i Crne Gore, njih dvojica...
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

DaysleepeR wrote:

hajmo ovako

kako ti to znas? cime potkrepljujes svoje tvrdnje? Nemoj mi samo "pa to je svima jasno" shuplje jer takvu shuplju niko nije uvazavao na temi o damiru hadzicu. a imamo jednake arsine za sve, jel

drugo

cek, fahro je OTEO nekome? sve i da je istina to, sda dobila pare bla bla, od koga je FAHRO oteo?
Dilan_dog

Post by Dilan_dog »

Ma nek ljudi mrze jedni druge jer su iz sandzaka, kalesije ,krajine, sa vratnika itd.

COVJEK JE COVJEK ILI NECOVJEK.

A sto se tice teme covjek je uspjesan u svemu cega se uhvati , dokazao je to nebrojeno puta do sada. Pa zasto i ne posredovati u pregovorima, kada se on zauzeo bice nesto od toga hajr.
hak

Post by hak »

Teufik iz Los Angelesa wrote:
hak wrote:Hajdemo malo konkretno.
Kažu, mi zavidni jednom uspješnom menadžeru? :oops: :oops:
Objasnite mi kako izbjeglica iz Gusinja može ostvariti razliku između prihoda i rashoda toliku da je u stanju praviti objekte po Sarajevu od desetine miliona maraka?
Koga vi farbate i pšravite se naivni? Kobajagi trebaju vam dokazi?
Pogledajte ove njegove tornjeve po Sarajevu i odgovorite odakle pare?
Ako su na pošten način KAKO?
Da čujem???????????????
Zašutite i ne javljajte se više vi branioci lika i djela ovih lopova koji jašu li jašu.
On je najpoznatiji medijski reketaš, koji je uvijek s onima na vlasti i koji ih ucjenjuje. Jedan na to ne pristaje i zato je uvijek na streljani u AVAZ-u.

ja ne vidjeh NISTA KONKRETNO u ovom tvom postu.

hajde malo KONKRETNO kad si vec najavio????
Konkretno??????????????????' Ti ili se praviš ili stvarno ne kontaš???????? Koliko vrijede ovi njegovi neboderi? Jel ima konkretnije ili hoćeš baš tačnu cifru?
Koliko poreza nije platio do sada? Samo za vrijeme alijanse nije platio više od milion KM.
Ko je i kada vršio kontrolu njegovog poslovanja?
I još jednom: daj mi njegov pregled prihoda, rashoda i dobiti kao i iznos plaćenog poreza ovoj državi.
NEMA GA. Jer nema tog poslovanja iz kojeg se može finansirati sve ovo.
Zato šuti, sjedi tu u dijaspori ili gdje već jesi i ne pravi se.
Jako ti dobro razumiješ o čemu ja pričam.
Ni jedan kriminalac do sada nije osuđen. I kud ćeš konkretnije.
A po tebi ako nije ni jedan osuđen, KRIMINALA NEMAAAAAA :oops: :oops:
Jimmy_The_Saint

Oteo ti je iz usta, moj garibe.... Al' dobro, sve je to business, jel' de...

A i SDP možda može malo da se odmori i zagrije na klupi: Fahro je uoči Alijanse odigr'o za Z.L. isto k'o za Hareta sada, i dobio halal one poreze što mu je Bičakčić zbiberio da ga ućer'a u suru... A da mu je Z.L. dao i OKO štampariju, možda tikva ne bi ni pukla, tko će znati.

Ko ovdje uspije napraviti dnevnu novinu od pola marke koja će nešto i valjati, taj će ubiti Aždahu sa Stupske Petlje. Dotle ga kolektivno duvamo, i vi što vam je vrana popila mozak pa mislite da je Fahrudin Ted Turner glavom, i mi što mislimo da je Dnevni Avaz projekt duhovnog genocida nad Bošnjacima i svima Ostalima.
Jimmy_The_Saint

Dilan_dog wrote:Ma nek ljudi mrze jedni druge jer su iz sandzaka, kalesije ,krajine, sa vratnika itd.

A sto se tice teme covjek je uspjesan u svemu cega se uhvati , dokazao je to nebrojeno puta do sada. Pa zasto i ne posredovati u pregovorima, kada se on zauzeo bice nesto od toga hajr.
Ma nije bolan problem što je Fahro iz Rožaja. Nego hajra nema od harama, pitaj hodžu. Bilo kojeg.
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

ne mogu se ja sa zatucanima raspravljat...sa ljudima koji upotrebljavaju rijeci a ni ne znaju sta one znace....
Jimmy_The_Saint

Moj garibe... Pričaš o zatucanosti, a čovjek zida od harama kule...

Sve je to u redu, i tako i treba.
Jimmy_The_Saint

DobroJutroKolumbo wrote:Fahro narasto radi celika, betona i stakla na 2,5 metra :shock: :? Posto Bosna trazi centra , neka igra Fahro, a ujedno ce dobiti i novog sponzora pa ce se klub zvati Bosna Avaz Asa BH Telecom...a uz to ide i novi navijacki slogan : "Oni ti ga puse Fahrudine, niko ne pravi onol'ke zgradurine...Fahrudine, Fahrudine... :D :D :D :D :D
Samo još da osnuje tjednik ZEMAN. Pa da bude, ZEMAN gradi, ZEMAN razgrađuje. :lol:
dashing

Post by dashing »

ma nek je lopov - al' je bar nas :-D :-D :-D

haj'mo sad svi vozdovi puleni u glas ono vase: "nja, nja, nja, nja..." :D :D :D
Jimmy_The_Saint

dashing wrote:ma nek je lopov - al' je bar nas :-D :-D :-D

Boli tebe organ, tebi djeca čitaju na kineskom....

Informiraš se na BBC Hard Talk.....

Još da Lagudžiju mazne infarkt, i da Hare čoj'ka ti u tebe postavi za ministra nečeg....
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:
dashing wrote:ma nek je lopov - al' je bar nas :-D :-D :-D

Boli tebe organ, tebi djeca čitaju na kineskom....

Informiraš se na BBC Hard Talk.....

Još da Lagudžiju mazne infarkt, i da Hare čoj'ka ti u tebe postavi za ministra nečeg....
nije bolan jimmy - zezno si se - "djetu" mi je kineski cetvrti jezik.

jahsta radi bolan - jos da se moze kako uvalit u "ovi" energetski sektor - gdje se jos sta moze opeljusit!!!! a ono ja gospoDZa ministarka!
Jimmy_The_Saint

Mašallah, djeta... I kung-fu i kibernet'ka. Poselami čoj'ka, reci da u mene mi bratična zna Haretovu sestru, vid'le su se na tevhidu kod Mevle Arifagin'ce, pa nek' se javi, da vidimo može li se šta učinit'... Ja sam vazda za to da se stručnjaci iz peronospore ispoštuju :D
bedrudin

Post by bedrudin »

pazi fasista kojima su usta puna tolerancije i slicnih frazetina... zaboli me za fahru, selimovica, loju i slicne, kao i za avaz, oslobodjenje, dane, slobodnu bosnu, ali koristiti necije porijeklo da bi ga se oblatilo krajnje je bolesno i govori jedino o onima koji to cine. bitno je ne odstupiti ni milimetar dalje od dobrog starog i toliko puta isprobanog recepta, da su za sve nase probleme uvijek krivi neki drugi, nekad jevreji, nekad muslimani, nekad srbi, hrvati ili bosnjaci, nekad homoseksualci i crnci, nekad sandzaklije i dosle... samo smo mi uvijek jadni prejebani, a tako smo superiorni. jadnici , zapitate li se ikada koliko je tih sandzaklija i onih iz istocne bosne izginulo braneci sarajevo i ovu zemlju da bi i dalje ostali unizeni od strane "pravih sarajlija" koji su bili samo pravi kad se trebalo dobro uhljebit i pobjeci. pogledajte malo spiskove vojnika koji su izginuli u odbrani sarajeva i lako ce vam se neke stvari kazati. hocete reci da ovo nije grad i zemlja njihove djece? ne podnosite sandzaklije (iako je vrlo ruzno govoriti ovako o kolektivitetima) zato sto su slozni i pomazu jedni drugima, sto nisu puni zlobe i zavisti, sto rade i od svog rada zive, ne cekajuci da im vi date veceru, sto su se neki zivi uspjeli odrzati medju cetnicijom, a neki pobjegli ne nadajuci se da ce ih opet docekati neki drugi cetnici. od mnogih sandzaklija se moze puno toga dobrog nauciti, njih je ucio zivot u vrlo nezgodnom okruzenju, ali to primitivci nikada nece moci da vide, jer im vlastiti rodni listovi zaklanjaju pogled na mnogo toga. zao mi je samo sto moj grad zbog takvih nikada nece otici puno dalje od obicne ksenofobicne provincije... jeste, na mjestu je ona koja kaze da grad cine ljudi.
Jimmy_The_Saint

Jimmy_The_Saint wrote:
Dilan_dog wrote:Ma nek ljudi mrze jedni druge jer su iz sandzaka, kalesije ,krajine, sa vratnika itd.

Ma nije bolan problem što je Fahro iz Rožaja. Nego hajra nema od harama, pitaj hodžu. Bilo kojeg.
Bedrudine, rekoh li. U pravu si, al' vidim da je i tebi jasno gdje je fahro, gdje lojo, gdje hilmo... Jatu ovom prilikom ne moramo spominjat'.
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:Mašallah, djeta... I kung-fu i kibernet'ka. Poselami čoj'ka, reci da u mene mi bratična zna Haretovu sestru, vid'le su se na tevhidu kod Mevle Arifagin'ce, pa nek' se javi, da vidimo može li se šta učinit'... Ja sam vazda za to da se stručnjaci iz peronospore ispoštuju :D
Reci Allaha ti koju toj u tebe ti braticnoj - hajd' bolan pogurace i tebe! bice bolan od ove neretve nafake!!!!

a sad sam se "S" telefonom cula sa mevlom arifagain'com - bestija ne spomenu ni silajdzicke ni u tebi ti braticne. haman - nikom se ne da danas vjerovat!
dashing

Post by dashing »

Jimmy_The_Saint wrote:Mašallah, djeta... I kung-fu i kibernet'ka. Poselami čoj'ka, reci da u mene mi bratična zna Haretovu sestru, vid'le su se na tevhidu kod Mevle Arifagin'ce, pa nek' se javi, da vidimo može li se šta učinit'... Ja sam vazda za to da se stručnjaci iz peronospore ispoštuju :D
Reci Allaha ti koju toj u tebe ti braticnoj - hajd' bolan pogurace i tebe! bice bolan od ove neretve nafake!!!!

a sad sam se "S" telefonom cula sa mevlom arifagain'com - bestija ne spomenu ni silajdzicke ni u tebi ti braticne. haman - nikom se ne da danas vjerovat!
Post Reply