Neredi u Zenici!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

De pape regulishi ovo...90 % uvreda je na rachun Zenice.A vi primitivci imate ulicu,stadione i poljane pa tamo iznosite svoj bijes na sve sto je iz Zenice.
sivke

Post by sivke »

Ja nesto ne razumijem.

Ako se deremo "savez napolje",i ako svi mi znamo da je savez usran, pa sto onda pricamo o tome na ovaj forum? Zasto uvijek ima hrpa raje na internetu koji pricaju "eh treba ovo, treba ono.." itd. Zasto ne odemo fino do saveza i napraviti protest. To je isto sranje ko i onaj grozd, dosta, itd. Stalno traze potpis, i eno ima ih koliko hoces. Al kada treba doci na protest nema nikoga. Eh pa ne moze tako. Jedno pricamo, drugo radimo.
UndergroundMan

Post by UndergroundMan »

Volio bih da prestanete sa tim budalastinama ... please! :roll:

Zalosno je sto nas sve i svi hebu, sad se moramo i medjusobno? :-?

Zna se ko je krivac za stanje sa BH fudbalom ... nit su to Robijasi, nit je to BHF ... zato, zajednicka akcija njih (kao i Fukara, Hordi Zla, Manijaka, Red Army-ja, Apacha, Siouxa, Sile Nebeske...) bi bila itekako pozeljna! Medjusobna prepucavanja ... da ipak se ostave za neka bolja vremena? :?
saim_adka

Post by saim_adka »

Pocecu sa recenicom:
VODI NAS NESPOSOBAN, ORGANIZUJE LOPOV I PREDSTAVLJA NEPISMEN...
Kuda dalje od ovog?

Sama cinjenica da mjesta u reprezentaciji nemaju ovi igraci, a nisu u repki:
JAKUPOVIC
RAHIMIC, HODZIC, BESLIJA, MUSIC
MEDUNJANIN, SALIHOVIC, BARBAREZ, SALIHAMIDZIC
KUCUKOVIC, IBISEVIC, CUSTOVIC

Sama cinjenica da ovi ljudi nemaju mjesta u preprezentaciji:
HALILHODZIC
OSIM, PASIC, HADZIBEGIC, KODRO, BAZDAREVIC, SUSIC, HIBIC, KONJIC...

Ma da ne nabrajam... Svi znamo gdje ne stima i sta nam je ciniti, ali mi necemo mrdnuti prstom i opet cemo mirno gledati kako lopovi imaju svoju privatnu reprezentaciju, a mi cemo se loziti, nervirati, puniti stadione i kriviti UEFA-u i sudije...
Logicno je da ce nam suditi kipranin i rus, kad nas predstavlja Munib... Logicno je da cemo tahticki zakazati kad Pasa odredjuje sastav po tarifi, a Blaz kombinuje nemoguce...
Zato palicu u ruke, pred savez sa BHFanaticos-ima i ostalim skupinama i zabraniti izlaz funkcionerima dok nepodnesu KOLEKTIVNU OSTAVKU...
Problem treba rijesiti i s domacom ligom...

Lopovima i jeste cilj da lopticu prebace na navijace... Uvijek su BHF krivi, Zenica mrzi Sarajevo... bla..bla...bla... i skrenusmo s teme...

Hajmo svi pred NFSBiH, zajednicki se okupiti u steo vecem broju:
Horde, Manijaci, Robijasi, Fukare, BHF, BB... Novinari, svi mediji, obicni gradjani... pred Savez - kako napunimo stadion od 40.000... Pa da vidim kako ce murija raditi?
Last edited by saim_adka on 12/10/2006 09:04, edited 1 time in total.
daredevil

Post by daredevil »

I to ne samo bojkot tekmi, nego bojkot svega sto dolazi iz NS BiH, od informacija do dolazaka na tekmu, a da ne govorim o sponzorima koji treba s NS da stave u ugovor o sponzorstvu reprezentacije tacku, Morate sse bar jednom plasirati na neko od svjetskih takmicenja, pa cemo pricati o sponzorstvu.
saim_adka

Post by saim_adka »

Necemo nista postici bojkotom!
Sjecate li se Musovica i Smajlovica?
Reprezentacija je funkcionisala i dalje promovisala lijeve igrace...
Nece oni puno izgubiti, jebe se njima za nama! To su do sada i pokazali...
Ne treba Jelice i Dominikovice smjenjivati, vec Pasalice, Usanovice i Balijice u Upravnom odboru, a ovi ce sami pobjeci kad dodju normalni ljudi... Mi samo treba da pocistimo sarajevska govna!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

saim_adka wrote:Necemo nista postici bojkotom!
Sjecate li se Musovica i Smajlovica?
Reprezentacija je funkcionisala i dalje promovisala lijeve igrace...
Nece oni puno izgubiti, jebe se njima za nama! To su do sada i pokazali...
Ne treba Jelice i Dominikovice smjenjivati, vec Pasalice, Usanovice i Balijice u Upravnom odboru, a ovi ce sami pobjeci kad dodju normalni ljudi... Mi samo treba da pocistimo sarajevska govna!
Prvi Jelić neće otići dok mu Dodik ne kaže, niti će Iljo otići dok mu ne kaže Čović.

Isto tako i Uške i Pašalić imaju politička leđa.

Da se iskupi 100000 ljudi pred savezom, policija bi ga čuvala od naroda i opet ništa.
Kaiser

Post by Kaiser »

De ljudi stvarno malo ohanite od Zenice i Bilinog polja!

Da nas kojim slučajem sinoć nije hebo sudija i da smo uhavtili neki normalan ritam igre, vrlo lako se moglo desiti da pobijedimo.

U tom slučaju bi reprezentaciju svi navijači na Bilinom nosali na ramenima cijelu noć-i Robijaši i BHF i HZ i Manijaci i svi koji su sinoć bili na stadionu.

Krenulo je po zlu zbog Rusa i onda se sve raspalo! Normalno je da su raja frustrirana. Ne vjerujem u taj sukob BHF i Robijaša, ja to nisam vidio svojim očima pa ne mogu govoriti, ali ako je postojao onda je to stvarno glupost! Ali me niko ne može ubijediti da su Robijaši branili Savez!!! Ja vrlo dobro znam stav Robijaša o Savezu i to je čista glupost!

Ovim uspaljenim forumashima koji napadaju Zenicu zbog "fukaraluka" bih poručio- prošetajte malo po gradu, pravo po Zenici pa onda po svome gradu, odakle god dolazili, pa vidite gdje je više fukaraluka. Meni se čini da nekome ne odgovara vidljivi napredak Zenice? :x A svakako mi je totalno glupo da o tome raspravljamo na temi o fudbalskoj utakmici.

Što se tiče gostoprimstva na Bilinom polju, poručio bih svim zajapurenim forumašima da je Bilino sa ponosom godinama bilo domaćin mladoj reprezentaciji i da je mlada reprezentacija igrala uvijek pred najmanje 10.000 duša. A tada nisu dolazili navijači iz drugih gradova u Zenicu! Bilino će sa ponosom opet biti domaćin toj reprezentaciji kada god to treba!

Sjašite vi malo sa Zenice i Bilinog polja! :x
karanana

Post by karanana »

Uvijek nam je sudija kriv, okanimo se vise tih prica. Treba bojkotovati sve utakmice reprezentacije. I nije li pobijen mit o besmrtnosti nase reprezentacije u zenici. Treba tekme pomjeriti na kosevo tako da mjesto 13,000 imaju 35,000 praznih mjesta.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Treba bojkotovati sva medjunarodna takmicenja. igrati samo prijateljske utakmice.

Neko je vec napisao da svi seru dva tri dana i onda se sve zaboravi i smiri...

pa onda nemojte ni ocekivati da ista bude bolje...
samo i dalje smisljajte online strategiju...
predlazem igricu SOCCER MANAGER...
:oops:
Kefallo

Post by Kefallo »

Ma dobro je rekao J.Pejakovic " Znas ti nas ebo ti nas". Nikad mi necemo naprijed. Napusite mi se rcaku svi . Pun mi vas je "robijasa" ,"hordasa" karinasa itd. Dijelite se se zbog svojih sitnih egoistickih zelja. Nema te oci pa da pogledate malo dalje od svog uskogrunog mahalskog nosa. Pa ovdije se radi o CASTI NACIJE.
Pricate o antagonizmima, pa u evropi postoje gradovi u kojima su kvartovi podjeljeni na navijace jednog ili drugog kluba kuce se farbaju u razlicite boje, braca ne govore po 20 godina jer navijaju za razlicite klubove (uzmite Glazgov za primjer), ali kad se radi o DRZAVNOM GRBU I REPKI svi su zajedno sve su boje i zastave pomjesane. A vi ste nasli da se svadzate oko gluposti, ko kerovi oko kosti. Umjesto da stanemo svi pod zajednicku zastavu i da rijesimo jednom taj problem sa savezom (pa i da ga zapalimo ako treba nemamo sta izgubit jer ako ovakvo stanje potraje ode sve u pm). Nasli ste da serete ko je ostao i ko je otisao ko je za koga patriota i pitate se zasto nas ebu svi. Mi sami smo tome najvise krivi.
BHF su navijaci svih REPREZENTACIJA BiH i dolaze i iz vana i iz zemlje vole svoju zemlju (nemojte da pomislite da sam ja BHF glasnogovornik ili tako nesto nisam cak ni clan samo simpatizer, ja sam neutralac jedino do cega mi je stalo je grb i Repka)
Umjesto da se svi ujedinimo pod tom zastavom da imamo krovnu organizaciju svih navijackih skupina (npr. BHF a moze i n eka druga) ispod koje smo cvrsti ko kamen. A sta vi radite stavljate svoje mahalske ciljeve ispred zajednickih ciljeva.
Sram vas bilo nije vam dosta sto nas napadaju svi, sa svih strana sto nam je drzava sranje i da mnogi zele da nas nema, vi se dijelite na mahale i mjesne zajednice.Mislite da Zenica moze bez Sarajeva ili obrato...naravno da misilite eeee moze ali u k****.
E dok god budete to mislili biti ce:
ZNAS TI NAS EBO TI NAS.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

cekpi wrote:
hrasno38 wrote:U svakom slucaju u Zenici se nista ne rjesava jer svi problemi vezani za kompletnu drzavu i NS BiH sjede u Sarajevu.
.... ili Modrici - Orasju :x ... gdje li boze :roll: HAJMO IH RUSIT!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=dHep5fAQJxI
Momcino sjediste NS BiH je u Sarajevu a ne u Modrici i Orasju.
pudlica

Post by pudlica »

sljedece tekme BIH treba samo bojkotovati i nista vise.pa kada ljudi vide da nema para otice lagano.al to se bhf nece moci dogovoriti najvjerovatnije
mIRCerka

Post by mIRCerka »

pudlica wrote:sljedece tekme BIH treba samo bojkotovati i nista vise.pa kada ljudi vide da nema para otice lagano.al to se bhf nece moci dogovoriti najvjerovatnije
e da prostis, BHF uspije svasta da dogovori, ali ni manijaci ni Hz , kao dvije najvece navijacke grupe, to ne slijede....

BHF je htio rusiti Savez, sve dogovorili sa kvazi vodjama, i sutradan te kvazi vodje sjede kod Usketa u kancelarijii i sve padne u vodu...

stoga, ako imas sta reci BHFu, ustani u stav mirno, jer ni mi ni vi im ne mozemo pripepeliti!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

mIRCerka wrote:
pudlica wrote:sljedece tekme BIH treba samo bojkotovati i nista vise.pa kada ljudi vide da nema para otice lagano.al to se bhf nece moci dogovoriti najvjerovatnije
e da prostis, BHF uspije svasta da dogovori, ali ni manijaci ni Hz , kao dvije najvece navijacke grupe, to ne slijede....

BHF je htio rusiti Savez, sve dogovorili sa kvazi vodjama, i sutradan te kvazi vodje sjede kod Usketa u kancelarijii i sve padne u vodu...

stoga, ako imas sta reci BHFu, ustani u stav mirno, jer ni mi ni vi im ne mozemo pripepeliti!
Eh upravo tako jer BHF je za ovo kratko vrijeme uspio da postane navijacki brand svih BH reprezentacija jer npr. jedino su oni isli i pratili nastupe nase najuspjesnije reprezentacije u sjedecoj odbojci. A Pitari, Manijaci, Robijasi i ostale skupine ne mogu im opepeliti u nastojanjima da se fudbal u BiH podigne na veci nivo. Da sutra pozovu BHF navijace da se rusi savez desilo bi se upravo ovo sto je napisal Mirci.
karanana

Post by karanana »

Kakve veze imaju bradonje i minici i gdje je rat bio a gdje nije sa ovom temom? Ljudi sta da se radi sa BH reprezentativnim fudbalom? Ja licno krecem u individualni bojkot reprezentacije. Nema ni odlaska na utakmice a bogami ni gledanja na tv-u.

Odsad samo pratim timski fudbal, i koliko god nasa liga bila losa i koliko god moj tim Velez bio los, iz sveg srca za njeg navijam i kad gubimo i kad pobjedjujemo.
Kaiser

Post by Kaiser »

karanana wrote:Kakve veze imaju bradonje i minici i gdje je rat bio a gdje nije sa ovom temom? Ljudi sta da se radi sa BH reprezentativnim fudbalom? Ja licno krecem u individualni bojkot reprezentacije. Nema ni odlaska na utakmice a bogami ni gledanja na tv-u.

Odsad samo pratim timski fudbal, i koliko god nasa liga bila losa i koliko god moj tim Velez bio los, iz sveg srca za njeg navijam i kad gubimo i kad pobjedjujemo.
Karanana, mislim da rješenje nije u tome. Zašto bih ja, ti ili bilo ko sebe lišavao zadovoljstva gledanja reprezentativne utakmice? Meni je najveći merak gledati reprezentaciju. Zašto da ja sad to propuštam? Misliš da će se nešto u savezu promijeniti ako na utakmice umjesto 10.000 ili 15.000 bude dolazilo 3.000 ili 4.000 ljudi? Neće ništa. Pa čak i kada ne bi niko došao sumnjam da će se išta promijeniti.

Nego trebalo bi fino, u miru i dostojanstveno, okupiti se pred NSBiH-om i to u brojci od deset hiljada, a Ilji ćemo prevesti i reći da nas ima deset tisuća :roll: , i tražiti promjene. Sumnjam da će se to ikada desiti, ali eto..

p.s. što bolan Čeliku išaraste autobus kad su igrali sa zrinjskim? :x :D
pretorianxxl

Post by pretorianxxl »

hool wrote:
neko iz mase wrote:kakvqa manje vise dobra atmosfera, zadnji put kad sam bio protiv madjarske smucio mi se zivot zbog ovih kospicara koji se zovu robijasima. Nije slijevaju se sva govna sarajeva dzaba u Zenicu :)~

a za ovog supcica hool-a : vecina onih koji su drzali taj transparent zive i dan danas u bosni i branili su je kad je trebalo braniti
Jedni su KOSPICARI , zna se koji :lol:
BHF - su skupina navijaca Bosne i Herecegovine koji zive u dijaspori, vec sam napisao cast izuzecima, ali ti dobro kao i ja znas da medju njima ima velika masa ljudi koja je pobjegla iz BiH, zato sto je bilo lakse pobjeci nego braniti svoju zemlju!
Hajd ti commandos navedi jedinicu u kojoj si branio BIH!!! Ja sam u organizaciji BHFa, a uzeo sam pušku sa 17, branio svoju zemlju, 2x ranjen i na to sam ponosan!
Čast mi je raditi organizaciju putovanja i drugih stvari za BHF!
BHF u BIH su mladi momci 20-26 i dosta njih su djeca poginulih boraca. Znam to, provjereno.
A da si bio na par dženaza u Kozarcu, Prijedoru vidio bi prvu ekipu BH na dženazi svojih očeva ubijenih od četnika '92.
BHF bilo iz BIH, dijaspore su prava snaga koju ova zemlja ima. To su momci koji (mislim na ove iz dijaspore) skupe 10 000 EUR za naše repreznetativce u sjedecoj odbojci i naprave još milion humanitarnih akcija za one kojima je potrebna pomoć. Oni ne psuju nikoga, a do nebe vole Domovinu. To su momci od kojih većina ima fakultetske diplome u zemljama u kojima žive i grade fantastičan imiđ Bosanaca i Hercegovaca u dijaspori. Kod njih nema utapanja bola za rodnom grudom uz Cecine i ine druge sa one strane Drine, oni ne "selame famelije" putem BN TV, BK, Pinka. Ne psuju Markale, Kovače, već rade na tome da što veći broj mladih iz BIH idu na gostovanja bh reprezentacija, koliko zbog same tekme, toliko i zbog toga da mladim ljudima koji nisu otišli dalje od Makarske omoguće da vide Maltu, Moldaviju, Njemačku, Belgiju, Tursku, Norvešku. Ja sam sa ponosom odradio ovo gostovanje za njih u Moldaviji i drago mi je što su se njihove pjesme o Bosni, ali samo o Bosni orile Zimbru stadionom. Zna se dobro kako je jedna vrli zeničanin, poznat kao Zenga, koji je do proljeća ove godine bio vođa BHF u BiH u svoj đep stavio popriličnu cifru koju je BHF skupio kao pomoć za BHF momke u BIH, a sada je osnovao uz pomoć Muniba Ušljanovića novu grupu navijaća BH Commando i okrenuo Zenicu protiv BHFa.

Kada pišeš o nečemi, potrudi se da prikupiš informacije i tada piši o tome!
Last edited by pretorianxxl on 12/10/2006 10:38, edited 1 time in total.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Ako sinocnji navijaci razmisljaju kao dosta vas ovdje onda nije ni cudo sto je doslo do nereda u Zenici.
Smirite se ljudi, svaku temu preokrenete u politicke rasprave i ko je vise a ko manje dozivio u ratu.

Meni je sinoc sudija dig`o zivac... uvijek nam dovedu sudije iz Kipra, Rusije ili Ukrajine... Pa dokle vise? :(

A nasi su prvo poluvrijeme odigrali sjedecke... mogao je bilo ko umjesto njih stajati i sutati loptu. :roll:
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:
Fuj, fuj,fuj

do nekog drugog zivota.
Kaiser

Post by Kaiser »

pretorianxxl wrote: Naravno da nije uspjelo, kada su "kvazi" vođe na platnom spisku kod njohovog Ušketa. Na sastanku pred Beograd su se busali u prsa kako su oni spremni da idu, ali na mig Ušketa su počeli izišljati priče o nekim uvredama zenična i bla, bla, bla i odličili su da ne idu ni Manijaci ni Horde. Sva sreća, kvazi vođe nemaju uticaja na ostale normalne navijače Sarajeva i Želje tako da su na Marakani rame uz rame stajali BHF, ekipa starih Pitara na čelu sa Sirkom, Robijaši, Fukare, par željinih navijaća i ostali hrabri momci!
Pretorian, evo ti si iz Sarajeva. Zašto se onda ti ne zaletiš i spucaš štosem Muniba Ušanovića? Svakako ne možeš proći Ferhadijom od njega!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Kaiser wrote:
pretorianxxl wrote: Naravno da nije uspjelo, kada su "kvazi" vođe na platnom spisku kod njohovog Ušketa. Na sastanku pred Beograd su se busali u prsa kako su oni spremni da idu, ali na mig Ušketa su počeli izišljati priče o nekim uvredama zenična i bla, bla, bla i odličili su da ne idu ni Manijaci ni Horde. Sva sreća, kvazi vođe nemaju uticaja na ostale normalne navijače Sarajeva i Želje tako da su na Marakani rame uz rame stajali BHF, ekipa starih Pitara na čelu sa Sirkom, Robijaši, Fukare, par željinih navijaća i ostali hrabri momci!
Pretorian, evo ti si iz Sarajeva. Zašto se onda ti ne zaletiš i spucaš štosem Muniba Ušanovića? Svakako ne možeš proći Ferhadijom od njega!
zato sto ce se Uske proglasiti ugrozenim i onda ce ustoliciti svoju dozivotnu poziciju....

:D
pretorianxxl

Post by pretorianxxl »

mIRCerka wrote:
pretorianxxl wrote:
mIRCerka wrote: e da prostis, BHF uspije svasta da dogovori, ali ni manijaci ni Hz , kao dvije najvece navijacke grupe, to ne slijede....

Naravno da nije uspjelo, kada su "kvazi" vođe na platnom spisku kod njohovog Ušketa. Na sastanku pred Beograd su se busali u prsa kako su oni spremni da idu, ali na mig Ušketa su počeli izišljati priče o nekim uvredama zenična i bla, bla, bla i odličili su da ne idu ni Manijaci ni Horde. Sva sreća, kvazi vođe nemaju uticaja na ostale normalne navijače Sarajeva i Želje tako da su na Marakani rame uz rame stajali BHF, ekipa starih Pitara na čelu sa Sirkom, Robijaši, Fukare, par željinih navijaća i ostali hrabri momci!
ynam ko je sve isao, jer sam ih pratila sa vrbanja parkinga ranom zorom...a to za platni spisak nisam htjela pisati, jer ima forumasha kojima jednostavno smeta sto sam mahalusa i sto svasta znam :D
Samo kratko: Ja sam organizovao taj put u Bg 12.10.2005
Last edited by pretorianxxl on 12/10/2006 11:02, edited 1 time in total.
Kaiser

Post by Kaiser »

mIRCerka wrote: zato sto ce se Uske proglasiti ugrozenim i onda ce ustoliciti svoju dozivotnu poziciju....

Jest mi i odvratan frajer, Tito dragi! Kad ga vidim da hoda ulicom, puši i okreće se za curicama od 18 godina :x :x :x

Dođe mi da ga ugrozim 8-)

pretorianxxl

Post by pretorianxxl »

Kaiser wrote:
Da i šta bi postigao tim štosem??! Postigao bi to da bi morao ratovati sa BIGom koja čuva leđa Munibu i na kraju bi on ispao mučenik! Ima drugih način, samo da naše Državno tužilaštvo radi savjesno svoj posao i dovrši istagu protiv dotične persone za malverzacije u Savezu. Ali to je negdje u dubinama ladica Tužilaštva
Locked