Sarajevo - Syracuse

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
white_sugar

Post by white_sugar »

pitt wrote:Pitt je merhametli. U hadisima stoji da trebamo sirote zene zeniti i izdrzavati :D
:lol: :lol: pa moj pitte ako moze seha 3 mozes ti valjda jednu ebem mu misa :D
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
EI Presidente wrote:steeleru, nisam znao da se zenis :D moja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo :D
ziv ti meni bio :D on se stigao i ozenit i razvest :D :D :D
kolega ne slusaj ovu usjedjelicu :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
danas wrote:
EI Presidente wrote:steeleru, nisam znao da se zenis :D moja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo :D
ziv ti meni bio :D on se stigao i ozenit i razvest :D :D :D
kolega ne slusaj ovu usjedjelicu :D
bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticu :D :D :D
shadow

Post by shadow »

vidjeces ti cim kompjuteri i internet dodju u uticu pa kad navale babini sharati po forumu, oho ti se ohoho :D
pitt

Post by pitt »

Treba prvo struju razvest :D
danas

Post by danas »

Šeha wrote:
danas wrote: bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticu :D :D :D
Pa sad bas... Zivjeti u Uttici / vozariti u drugu drzavu na posao... Isto mu ga dodje nekako :) :D
auh, vidi ga sto brani ahbaba :D

pa zavisi gdje se radi :D a dok si s ti zenio po treci put, neki su i promijenili posao :D :D :D
digger

Post by digger »

A hebenih pametnjakovica? Rasprdjeli se o svemu osim da daju odgovor. :roll:

Elem, najbolje ti je preko Newyorka a Syracuse je nekih 4-5 sati autobusom. S malo srece, ima autobusa sa aerodroma—ali propitaj.

A inace je vala grad smjesten nikako: koliko od NYC, toliko i od Buffala. Najblizi veci grad: Rochester.

http://www.google.ca/maps?hl=en&tab=wl&q=

Al' imaju dobar Carousel Mall shopping centar.
white_sugar

Post by white_sugar »

Šeha wrote:
danas wrote: bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticu :D :D :D
Pa sad bas... Zivjeti u Uttici / vozariti u drugu drzavu na posao... Isto mu ga dodje nekako :) :D
vidim seha da neznas novosti.to ti se desi kada nisi u kontaktu s mahalom :D
shadow

Post by shadow »

kazu da imaju ovi neki fenjeri na kurblu, moRe li im to pomoci za pocetak? :D
samo znam kad se zaholcaju da do new havena nema stajanja.
danas

Post by danas »

Šeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija :) :D
necemo dolaziti ne brini :D jos nam samo fali da nas vidi mahala kako se pitamo sa tobom i tvoje tri hanume :D :D :D a ne smijem ja ni svog kjafira dovodit na te manifestacije :D :lol:
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija :) :D
Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve strane :D
danas

Post by danas »

pitt wrote:
Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve strane :D
sta bolan :D kakva afrika :D

a ja sam cula da se u atlanti rodilo prvo crno bosance :D od majke bosanke :D i baba bosanca :oops: :-)
pitt

Post by pitt »

danas wrote:
pitt wrote:

a ja sam cula da se u atlanti rodilo prvo crno bosance :D od majke bosanke :D i baba bosanca :oops: :-)
To africka roda donjela :D:D ma po detroitu je moderno imat momka dilera u gettu ....a la 50 cent (eto ideju mr. bosnjaku da emigrira) pa dok oni came u muriji one djecu odgajaju :D
danas

Post by danas »

zoom66 wrote:dobro veche danas, jel ti dosadno vecheras ko nocas?...:D:D:D
zar se ne vidi :-) :D
white_sugar

Post by white_sugar »

danas wrote:
pitt wrote:

:lol: jesi li ti sigurna da je to bilo u atlanti?? da nije mozda u pittsburgh :D
shadow

Post by shadow »

digger wrote:A hebenih pametnjakovica? Rasprdjeli se o svemu osim da daju odgovor. :roll:

Elem, najbolje ti je preko Newyorka a Syracuse je nekih 4-5 sati autobusom. S malo srece, ima autobusa sa aerodroma—ali propitaj.

A inace je vala grad smjesten nikako: koliko od NYC, toliko i od Buffala. Najblizi veci grad: Rochester.

http://www.google.ca/maps?hl=en&tab=wl&q=

Al' imaju dobar Carousel Mall shopping centar.

ma da si ziv i zdrav, taj je vec dosho u syracuse...a garant je jos brze pobjego nazad kad je vidio gdje je dojaho..
nego mi onako iskoristili topik za prozivku :D
danas

Post by danas »

white_sugar wrote:
danas wrote:
pitt wrote: Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve strane :D

:lol: jesi li ti sigurna da je to bilo u atlanti?? da nije mozda u pittsburgh :D
leeroy :D :D :D a ono drugo sto ej bilo bijelo -- nazvali lutvo po babi :D :D :D
pitt

Post by pitt »

Šeha wrote:
danas wrote:
zoom66 wrote:dobro veche danas, jel ti dosadno vecheras ko nocas?...:D:D:D
zar se ne vidi :-) :D
Sta ce, il' joj je forumat il' priglavke strikat... A svi vec imaju po tri para :) :D
e moj ahbab.......ta jedva i kasiku u ruku uzme a kamoli sta drugo :D
white_sugar

Post by white_sugar »

pitt wrote:
Šeha wrote:
danas wrote: zar se ne vidi :-) :D
Sta ce, il' joj je forumat il' priglavke strikat... A svi vec imaju po tri para :) :D
:x ne diraj mi danas :x
danas

Post by danas »

pitt wrote:
Šeha wrote:
danas wrote: zar se ne vidi :-) :D
pa ne mozemo svi ko ti uzimat u ruke svasta -- od lopate pa do.... :D :-)
Post Reply