pitt wrote:Pitt je merhametli. U hadisima stoji da trebamo sirote zene zeniti i izdrzavati
Sarajevo - Syracuse
-
white_sugar
- pitt
kolega ne slusaj ovu usjedjelicudanas wrote:ziv ti meni bioEI Presidente wrote:steeleru, nisam znao da se zenismoja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo
on se stigao i ozenit i razvest
![]()
![]()
- danas
bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticupitt wrote:kolega ne slusaj ovu usjedjelicudanas wrote:ziv ti meni bioEI Presidente wrote:steeleru, nisam znao da se zenismoja kamera je spremna, odijelo je ispeglano, samo reci kad i gdje pa da to slikamo
on se stigao i ozenit i razvest
![]()
![]()
- danas
auh, vidi ga sto brani ahbabaŠeha wrote:Pa sad bas... Zivjeti u Uttici / vozariti u drugu drzavu na posao... Isto mu ga dodje nekakodanas wrote: bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticu![]()
![]()
![]()
pa zavisi gdje se radi
-
digger
A hebenih pametnjakovica? Rasprdjeli se o svemu osim da daju odgovor.
Elem, najbolje ti je preko Newyorka a Syracuse je nekih 4-5 sati autobusom. S malo srece, ima autobusa sa aerodroma—ali propitaj.
A inace je vala grad smjesten nikako: koliko od NYC, toliko i od Buffala. Najblizi veci grad: Rochester.
http://www.google.ca/maps?hl=en&tab=wl&q=
Al' imaju dobar Carousel Mall shopping centar.
Elem, najbolje ti je preko Newyorka a Syracuse je nekih 4-5 sati autobusom. S malo srece, ima autobusa sa aerodroma—ali propitaj.
A inace je vala grad smjesten nikako: koliko od NYC, toliko i od Buffala. Najblizi veci grad: Rochester.
-
white_sugar
vidim seha da neznas novosti.to ti se desi kada nisi u kontaktu s mahalomŠeha wrote:Pa sad bas... Zivjeti u Uttici / vozariti u drugu drzavu na posao... Isto mu ga dodje nekakodanas wrote: bolje bit i usjedjelica nego se zenit u utticu![]()
![]()
![]()
- danas
necemo dolaziti ne briniŠeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija![]()
- pitt
Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve straneŠeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija![]()
- danas
sta bolanpitt wrote:Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve straneŠeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija![]()
a ja sam cula da se u atlanti rodilo prvo crno bosance
- pitt
To africka roda donjeladanas wrote:sta bolanpitt wrote:Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve straneŠeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija![]()
kakva afrika
a ja sam cula da se u atlanti rodilo prvo crno bosanceod majke bosanke
i baba bosanca
![]()
-
white_sugar
danas wrote:sta bolanpitt wrote:Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve straneŠeha wrote:Vama hudnicima je bolje da se na Merlinovom koncertu ne pojavljujete... Dobro znate da ce citava Uttica biti ovdje a onda vam je tapija![]()
kakva afrika
i baba bosanca
![]()
-
shadow
digger wrote:A hebenih pametnjakovica? Rasprdjeli se o svemu osim da daju odgovor.![]()
ma da si ziv i zdrav, taj je vec dosho u syracuse...a garant je jos brze pobjego nazad kad je vidio gdje je dojaho..
nego mi onako iskoristili topik za prozivku
- danas
leeroywhite_sugar wrote:danas wrote:sta bolanpitt wrote: Kad spomenu merlinov koncert.....prije par godina jedva zivu glavu izvukli iz detroita :DD: Da vidis crno bijelog geta........Africa Bosnian djecurlija an sve stranekakva afrika
i baba bosanca
![]()
jesi li ti sigurna da je to bilo u atlanti?? da nije mozda u pittsburgh
- pitt
e moj ahbab.......ta jedva i kasiku u ruku uzme a kamoli sta drugoŠeha wrote:Sta ce, il' joj je forumat il' priglavke strikat... A svi vec imaju po tri paradanas wrote:zar se ne vidizoom66 wrote:dobro veche danas, jel ti dosadno vecheras ko nocas?...:D:D
![]()
![]()
-
white_sugar
pitt wrote:e moj ahbab.......ta jedva i kasiku u ruku uzme a kamoli sta drugoŠeha wrote:Sta ce, il' joj je forumat il' priglavke strikat... A svi vec imaju po tri paradanas wrote: zar se ne vidi![]()
![]()
- danas
pa ne mozemo svi ko ti uzimat u ruke svasta -- od lopate pa do....pitt wrote:e moj ahbab.......ta jedva i kasiku u ruku uzme a kamoli sta drugoŠeha wrote:Sta ce, il' joj je forumat il' priglavke strikat... A svi vec imaju po tri paradanas wrote: zar se ne vidi![]()
![]()