Imaš li prosjek preko 8,5?komi wrote:i dan danas me pozdravlja na ulici sa dobardanJimmy_The_Saint wrote: Ako si, kao KŠC, uspio bit' dobar sa Smajom, momak, ti imaš budućnost![]()
meni se čini dobio sam 8 kod njega...
nikad nije meni bio problem učiti i naučiti... mučiti se i shvatiti
ali je problem kada dođeš do tačke ilitiga plafona KOJEG ... brijega kojeg ne možeš više prijeći bez nečije pomoći... daklem sve se postiglo što se moglo postići poštenobez štela i štelica...
daljnje studiranje zahtijeva desetak milja maraka...
malkice sam svjestan da sam s engleskim loš... nisam toliko loš nego nikad neću biti ko MIRCERKA:D:D
a što je najgore skroman samšto se plate tiče...
cca 300 funti
Kako prepoznati namještene konkurse?
Moderator: anex
- Jimmy_The_Saint
- Jimmy_The_Saint
Eno ja "dadoh", i niko ne dođe....mIRCerka wrote:zn0dem, ali komi ne konta...debela wrote:to je preporuka mirci, ne stela.
mislim hajde da sad svi koji radimo duze od jedne godine damo otkaz da bi oni koji traze posao nasli isti...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisi valjda?!?!?! radi komija?!?!?!?! cccccccccccJimmy_The_Saint wrote:Eno ja "dadoh", i niko ne dođe....mIRCerka wrote:zn0dem, ali komi ne konta...debela wrote:to je preporuka mirci, ne stela.
mislim hajde da sad svi koji radimo duze od jedne godine damo otkaz da bi oni koji traze posao nasli isti...
-
mIRCerka
ako se ne varam, dok je neko na probnom, obicn o3 mjeseca, poslodavac ne placa ni beneficije nit ista...seka wrote:sta je sa probnim radom?
zar svakoj firmi nije stalo da ima uposlenike koji su produktivni?
i mnogo firmi, pogotovo privatnih, imaju rotaciju radnika svaka tri mjeseca......
- Jimmy_The_Saint
Ne, nego zato što sam u profesionalnom smislu preživio situaciju iz filma Platoon.... Call me Sargent Elias.mIRCerka wrote:nisi valjda?!?!?! radi komija?!?!?!?! cccccccccccJimmy_The_Saint wrote:Eno ja "dadoh", i niko ne dođe....mIRCerka wrote: zn0dem, ali komi ne konta...
Kako god, niko ne dođe :=)
-
debela
nije, naprotiv. imas firmi gdje se nista ne radi, donacije kapaju, niko te ne pita ni za sta. i dodje levat pa se zapita kako to i zasto, a oni mu lagano sloze noguseka wrote:sta je sa probnim radom?
- Jimmy_The_Saint
Da, da. Ja ti dam sto maraka i nabijem te nogom a ti se puši....mIRCerka wrote:ako se ne varam, dok je neko na probnom, obicn o3 mjeseca, poslodavac ne placa ni beneficije nit ista...seka wrote:sta je sa probnim radom?
i mnogo firmi, pogotovo privatnih, imaju rotaciju radnika svaka tri mjeseca......
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
kontam ja da si ti mnogo lijepa komunikativna druželjubiva poznaješ sve od potrira do direktora mnogih firmimIRCerka wrote:zn0dem, ali komi ne konta...debela wrote:to je preporuka mirci, ne stela.
ali šta je s onima koji su povučeni manje komunikativni
s onima koji teško nalaze prijatelje a ne izlaze iz kuće bez neke potrebe
recimo ja imam 5 prijatelja koji su završili ETF ali samo 2 koji su u društvenom smjeru
eh ko mi je kriv kad ne znam matematiku
-
mIRCerka
au, pravilo broj jedan, NIKAD nemoj strancu pokazati da si pametnija od njega...mi nasega ignorisemo cesto samo da ne bismo pokazali koliko "cijenimo" njegov IQ...debela wrote:nije, naprotiv. imas firmi gdje se nista ne radi, donacije kapaju, niko te ne pita ni za sta. i dodje levat pa se zapita kako to i zasto, a oni mu lagano sloze noguseka wrote:sta je sa probnim radom?
- Jimmy_The_Saint
Ma pusti Mirci, Anglisti su veća mafija od KOS-a. Nego ti potraži neke raje u struci, zna biti jako korisno u životu...komi wrote:kontam ja da si ti mnogo lijepa komunikativna druželjubiva poznaješ sve od potrira do direktora mnogih firmimIRCerka wrote:zn0dem, ali komi ne konta...debela wrote:to je preporuka mirci, ne stela.
ali šta je s onima koji su povučeni manje komunikativnii manje lijepi
s onima koji teško nalaze prijatelje a ne izlaze iz kuće bez neke potrebeili tako to...
recimo ja imam 5 prijatelja koji su završili ETF ali samo 2 koji su u društvenom smjeru![]()
ETFičari namještaju poslove jedni drugima
![]()
eh ko mi je kriv kad ne znam matematiku
- Truba
ja sam čuo za cifru od 300 stoje za ARHITEKTAJimmy_The_Saint wrote: Da, da. Ja ti dam sto maraka i nabijem te nogom a ti se puši....
i 50 maraka za PEKARA
FPN je negdje između???
- Jimmy_The_Saint
Yess, massa bwana... Me good nigga... Me does wt yu sez, bwana....mIRCerka wrote:au, pravilo broj jedan, NIKAD nemoj strancu pokazati da si pametnija od njega...mi nasega ignorisemo cesto samo da ne bismo pokazali koliko "cijenimo" njegov IQ...debela wrote:nije, naprotiv. imas firmi gdje se nista ne radi, donacije kapaju, niko te ne pita ni za sta. i dodje levat pa se zapita kako to i zasto, a oni mu lagano sloze noguseka wrote:sta je sa probnim radom?
Ne mogu da vjerujem kakvu moć samokontrole imaš
-
mIRCerka
i nakraju se ispostavi da je posveta s knjige pogreshnaJimmy_The_Saint wrote:
Yess, massa bwana... Me good nigga... Me does wt yu sez, bwana....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idem sad da se uvucem u anus sefu, eto me nazad za 10ak minuta...
- Jimmy_The_Saint
Nisi valjda PITAR, bajo?komi wrote:mIRCerka wrote:nisi valjda?!?!?! radi komija?!?!?!?! ccccccccccc
:D:D zbog je uzrok
a radi je namjera
što ste htjeli reći mlada navijačice ???:D:D
- Truba
debela wrote:jebiga, danas izgleda samo prolazi it i ekonomija. svaki prvi oglas to trazi. a mi koji nismo od tih struka mozemo samo usima mahati
jes jes
vi cure ćete se udati za te iz IT
- Jimmy_The_Saint
Ma nikad nisam sumnjao u tvoju telegenciju....mIRCerka wrote:i nakraju se ispostavi da je posveta s knjige pogreshnaJimmy_The_Saint wrote:
Yess, massa bwana... Me good nigga... Me does wt yu sez, bwana....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
idem sad da se uvucem u anus sefu, eto me nazad za 10ak minuta...
A za nevolju vrag i muhe jede.... Meni šefica na odmoru
-
debela
ja sam muskobanjasta iz drustvenog sektorakomi wrote:debela wrote:jebiga, danas izgleda samo prolazi it i ekonomija. svaki prvi oglas to trazi. a mi koji nismo od tih struka mozemo samo usima mahati
jes jes
vi cure ćete se udati za te iz IT:D:D a ća ćemo mi muškobanjasti iz društvenog sektora
![]()
- Jimmy_The_Saint
Nauči da mjesto šefa imaš šeficu, mirna Bosna :=)komi wrote:debela wrote:jebiga, danas izgleda samo prolazi it i ekonomija. svaki prvi oglas to trazi. a mi koji nismo od tih struka mozemo samo usima mahati
jes jes
vi cure ćete se udati za te iz IT:D:D a ća ćemo mi muškobanjasti iz društvenog sektora
![]()
-
mIRCerka
cemu pokusaj ispravljanja necega sto nije pogresno?komi wrote:mIRCerka wrote:nisi valjda?!?!?! radi komija?!?!?!?! ccccccccccc
:D:D zbog je uzrok
a radi je namjera
što ste htjeli reći mlada navijačice ???:D:D
RADI KOMIJA - da bi komi mogao naci posao posto on nije sarmantan niti zna portire sve....
ZBOG KOMIJA - zato sto je KOMI prouzrokovao da se zakon koji napisah kao salu sprovede