najbolja stvar koja se desila u BiH nakon piramida..
Željko Komšić: Kad igraju Hrvatska i BiH, navijam za Bosnu!
-
Teufik iz Los Angelesa
i Otesmorti wrote:E saće belajLarci wrote:BravO Legendoo...![]()
BIG RESPECT!!!!!
najbolja stvar koja se desila u BiH nakon piramida ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komšo, uz tebe je Peyton!
Idemo dalje...
-
PITARKA_SA
mi se divimo,nekim logicnim stvarima,tome sto Bosanac navija za Bosnu..dokle smo dosli,hebo te...
-
PITARKA_SA
MurSh tamo baQler wrote:a ne cudimo se kako neko navija za FCSPITARKA_SA wrote:mi se divimo,nekim logicnim stvarima,tome sto Bosanac navija za Bosnu..dokle smo dosli,hebo te...stvarno dokle smo dosli
PS:jao kako je lijepo napokon imati normalnog predcjednika i jos ateistu..pa da'l je moguce..
-
didgeridoo
bio je potpredsjednik strumfova prije par godinaSantos wrote:Jos da navija za Zelju dobio bi dozivotni glas.
-
PITARKA_SA
stvarno ovaj Komsic nema karaktera..halooo..covjece ti si Hrvat..jel mu iko to rekao??
kako to pricas,sram te bilo
nista od njega,cim je njemu zena Sabina,sve je meni jasno
izdajice Hrvatskog naroda

izdajice Hrvatskog naroda
- Qler
1. "Covjek nema karakter" - nije nacionalno zadojen da je on hrvat i kao takav po automatizmu ugrozenyole wrote:Boze sacuvaj koji jadnik je ovaj Komsic.Covjek nema karakter,nije vjernik,komunjara obicna,ide po onoj svi smo iste,al ta gosp. Komsicu vise ne pali.Jao ti se nama Hrvatima s njim u BiH.
2. "nije vjernik" - nije vjerski i nacionalno opterecen (glupost sto je ovo uopste vrijedno diskusije)
3. "komunjara obicna" - hmm hoce da bude bolje narodima u BiH.. ma ja mora da ne valja...
4. "ide po onoj svi smo isti" - da svi smo isti i pred bogom i pred zakonom... i ako bog da tako ce i biti u BiH....
Komsicu svaka cast! Dobio si moj glas! A ovi seljaci OD Mostara OD nekih gradova mogu samo da.... placu...
-
_BosanaC
Pa jos i mjesani brak?PITARKA_SA wrote:stvarno ovaj Komsic nema karaktera..halooo..covjece ti si Hrvat..jel mu iko to rekao??kako to pricas,sram te bilo
![]()
izdajice Hrvatskog naroda![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
S obzirom da je Komsic jadan predpostavljam onda da ti je zakletva SDB-ovac sa dva imena, karikaturalnog izgleda i nastupa. E pa onda skontaj gdje se ti nalazis. A sobe za plakanje ce uskoro biti otvorene a najveca ce biti u Zapadnoj Hercegovini i dobit cete besplatno "ubruse" i pjevat cete"yole wrote:Boze sacuvaj koji jadnik je ovaj Komsic.Covjek nema karakter,nije vjernik,komunjara obicna,ide po onoj svi smo iste,al ta gosp. Komsicu vise ne pali.Jao ti se nama Hrvatima s njim u BiH.
Majko moja ja sad placem
jer ne mogu nista jacem
-
yole
Prvo ja nisam iz Mostara,a to ti ako si ateist ne znaci da smo i mi ostali.To je bilo prije 30 godina kad su jedni vladali,ako nisi znao ovo je 21.stoljece.Koliko ja znam,temeljna ljudska prava su pravo na maternji jezik,pravo na vjeroispovijest,naciju.Pa taj Komsic kako moze Hrvate prestavljati,sad mu se prilika ukazala,kad treba lajati e tu je prvi.Samo jos jednom,Boze sacuvaj.
-
PITARKA_SA
eeeeee mjesani brak..halooo...kazem ti ja sramota velika_BosanaC wrote:Pa jos i mjesani brak?PITARKA_SA wrote:stvarno ovaj Komsic nema karaktera..halooo..covjece ti si Hrvat..jel mu iko to rekao??kako to pricas,sram te bilo
![]()
izdajice Hrvatskog naroda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav je to karakter,sve mi je jasno sad... u tom zecu lezi grm...fujj od covjeka..
- Qler
u pravu si ako si ti vjernik ne mora znaciti da i on mora to biti.. i da ovo je 21. stoljece... nema da jedni vladaju ali ima neka normalna demokratija gdje svi biraju sve na osnovu sposobnosti i postenja i svega drugog a ne na osnovu imena...yole wrote:Prvo ja nisam iz Mostara,a to ti ako si ateist ne znaci da smo i mi ostali.To je bilo prije 30 godina kad su jedni vladali,ako nisi znao ovo je 21.stoljece.Koliko ja znam,temeljna ljudska prava su pravo na maternji jezik,pravo na vjeroispovijest,naciju.Pa taj Komsic kako moze Hrvate prestavljati,sad mu se prilika ukazala,kad treba lajati e tu je prvi.Samo jos jednom,Boze sacuvaj.
i ja nisam nigdje vidio da je on nekome uskratio osnovna ljudska prava... osim ako ne mislis sto je rekao da mu je BiH draza od skroz DRUGE drzave sa kojom nema nista zajednicko osim mozda sto je u toj drzavi vecinska vjera katolicizam?....
yole razmislja malo glavom.. dobro razmisli sta pricas... i skontaj sa kim ti je bolje...
- DaysleepeR
Pa Zeljko koristi svako od tih temeljnih ljudskih prava.yole wrote:Prvo ja nisam iz Mostara,a to ti ako si ateist ne znaci da smo i mi ostali.To je bilo prije 30 godina kad su jedni vladali,ako nisi znao ovo je 21.stoljece.Koliko ja znam,temeljna ljudska prava su pravo na maternji jezik,pravo na vjeroispovijest,naciju.Pa taj Komsic kako moze Hrvate prestavljati,sad mu se prilika ukazala,kad treba lajati e tu je prvi.Samo jos jednom,Boze sacuvaj.
Izabrao je da mu jezik bude bosanski,
Izabrao je da bude ateista,
i izjasnjava se i osjeca kao Hrvat.
U cemu je problem?
Veći karakter ima od Ive Mire Jovica koji je promjenio kompletan jezik kojim prica kako bi bio sto vise pozicioniran u HDZ-u a sve radi PARA.
- BHG
slusas ti sebe ba???? ko ti brani da budes vjernik, ili da budes ateista...tu imas potupunu slobodu jer to je inace u svijetu intimna stvar individue pogotovo u 21. stoljecu, al sta ti znas o tome...nisi dalje od avlije svoje mako....niko ti to ovdje nije i nece uskratiti...ti si katolik, bosanski hrvat, imas bosansko drzavljnstvo, maternji jezik ti je bosanski (samo sto se sad izaslo u susret svim konst. narodima pa ima uz to i hrvatski i srpski)...a ivo miro ti je rekao sam...ako ti se nesvidja vrata su ti sirom otvorena da napustis BiH...samo neznam dje ces....yole wrote:Prvo ja nisam iz Mostara,a to ti ako si ateist ne znaci da smo i mi ostali.To je bilo prije 30 godina kad su jedni vladali,ako nisi znao ovo je 21.stoljece.Koliko ja znam,temeljna ljudska prava su pravo na maternji jezik,pravo na vjeroispovijest,naciju.Pa taj Komsic kako moze Hrvate prestavljati,sad mu se prilika ukazala,kad treba lajati e tu je prvi.Samo jos jednom,Boze sacuvaj.
- rimac
#73 jezik od prije rasta
Osporio bih argumentaciju da je sasvim OK da ž. Komšić svoj jezik naziva bosanskih, jer je, kaku neki kažu, odrastao na sarajevskom asfaltu. Tad se taj jezik zvao hrvatsko/srpskim, pa bi logičnije da on danas govori hrvatskim, što je bliže i korijenski jeziku na kojem je odrastao nego bosanski.
- DaysleepeR
Nemoj se provaljivat' vise majke tiyole wrote:Covjece shvati da bosanski jezik ne postoji,da je bosnjacki ok,al bosanski stvoren od jedne nacije on ne postoji.Ja nikada necu govoriti lahko,mehko,mahrama.Tako se u BiH nikada nije govorilo.
- BHG
pa naravno ti pricas i dalje srpsko-hrvatskim ili hrvatsko-srpskimyole wrote:Covjece shvati da bosanski jezik ne postoji,da je bosnjacki ok,al bosanski stvoren od jedne nacije on ne postoji.Ja nikada necu govoriti lahko,mehko,mahrama.Tako se u BiH nikada nije govorilo.