Bakir nije normalan!!!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
zzzzz

Post by zzzzz »

DaysleepeR wrote:Nakon svih bivših seoskih pjesnika, seoskih učitelja, hodžica, popova, zatvorenika konačno imamo haustorče u predsjedništvu.

Željko je pokazao da je adut gradskog svijeta, dakle pravih proevropski orjentisanih građana.

Sretno ti bilo Željko!
Pa Silajdzici su "mrtve" Sarajlije....ali eto sad treba biti haustorce da bi bio gradsko dijete :-)
haris ubleha

Post by haris ubleha »

Ne znam sta se bunite protiv Bakira... rezultati izbora su pokazali da stado razmislja "sto je vise kleveta i lazi, Haris i SBiH su nam miliji i drazi..." Je li Bakir gdje pozivao na rusenje vlasti, nepriznavanje rezultata? Nije, samo je ukazao na taktiku pobjednika... (Ko igra za raju i zanemaruje taktiku...)
Sjecam se ponedjeljka prije tacno cetiri godine... Emisija 60 minuta, dan nakon izbora na kojima su Bosnjaci vratili na vlast koaliciju SDA-SBiH, a Hrvati HDZ... I Bakir kaze u komentaru "...da su Lijanovici sa svojom strankom dobili samo glasove onih koje su zaposlili, imali bi vise glasova nego sto su dobili u glasackim kutijama..."
... i prodjose cetiri godine... drzava dotakla samo dno... a zato je, jel'te kriva i vlast i opozicija, pa treba biti "objektivan" i jednako udarati po onima koji su na vlasti i onima koji nemaju vlasti...
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

vatra i voda wrote:Grome iz vedrog neba , ja tebi vjerujem , ti si jedan od mojih favorita na ovom ali ja ne vjerujem Harisu Sicardzicu .Ja ne bi potpisao Dejton ni po koju cijenu.Ni po koju . Nema sile nema BOGA da izdam Bosnu. Otkud ti njega falis meni ni9je jasno.To je u kontrdikciji sa svim onim sto ti pises ovdje vec duze vrijeme .Ne mogu da vjerujem vlastitim ocima kada vidim tvoj Nick kako "drzi " H.S.
Ja ti to gledam iz vrlo pragmaticnih razloga. Da se mene pitalo, ne bih ni ja potpisao Dejton. Nastavio bih sa petim korpusom do Banja Luke, po cijenu NATO udara, ali...to je proslost i svako ima svoje razloge, onom ko bi poginulo dijete proklinjao bi i Harisa i ostale sto nisu potpisali dejton.

Medjutim, sto je bilo, bilo je, vrijeme je da se nastavi dalje. Predsjednistvo je zaduzeno za vanjsku politiku BiH. Prema mom misljenju Silajdzic je tu bez premca kada je lobiranje za BiH. Potreban je covjek koji ima autoritet i koji govori strane jezike, koji ima veze u Kongresu i koji ima veze u Vijecu evrope.

Zato smatram da Haris u saradnji sa Zeljkom moze biti ekstra dobar tandem.
Šandor

Post by Šandor »

Ahmmed wrote:Eh, nešto danas razmišljam...glede supruga hrvatskog i srpskog člana Predsjedništva BiH....Neise, Bošnjakinje kroje srpsku i hrvatsku politiku kolektivnog šefa države :D
Da, nekad davno sam čuo da je Nebojša Radmanović pobjegao iz Banja Luke u inostranstvo 1993. godine.

Ali to ne mijenja ništa. I Velibor Ostojić je oženio Feridu Kopić. Nešo nije Veljo ali ipak.....neće biti neke velike razlike. SNSD je imao kampanju kao da se radi o Srpskoj Radikalnoj Stranci.

I Krešimir Zubak je oženio Srpkinju. Pa je radio za Hrvatsku Republiku Herceg-Bosnu. :D
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

taxi_driver wrote:cojek,da je pljuvao po zlatku,ne bi bilo ovog topica zar ne?
Netreba da preferira nikoga, ni Zlatka niti Harisa!!

BAKIR JE POTPUNO PRISTRASAN NOVINAR, JELI TO PROFESIONALNOST, GDJE SU REAKCIJE/SANKCIJE NA KRSENJE OSNOVNOG POSTULATA NOVINARSTVA, ZASTO BAKIN NEPOSTUJE VOLJU GRADJANA, - pa Zlajina je to perjanica, eto zato!?!?!?!!?
mala-i

Post by mala-i »

Grom iz vedra neba wrote:
vatra i voda wrote:Grome iz vedrog neba , ja tebi vjerujem , ti si jedan od mojih favorita na ovom ali ja ne vjerujem Harisu Sicardzicu .Ja ne bi potpisao Dejton ni po koju cijenu.Ni po koju . Nema sile nema BOGA da izdam Bosnu. Otkud ti njega falis meni ni9je jasno.To je u kontrdikciji sa svim onim sto ti pises ovdje vec duze vrijeme .Ne mogu da vjerujem vlastitim ocima kada vidim tvoj Nick kako "drzi " H.S.
Ja ti to gledam iz vrlo pragmaticnih razloga. Da se mene pitalo, ne bih ni ja potpisao Dejton. Nastavio bih sa petim korpusom do Banja Luke, po cijenu NATO udara, ali...to je proslost i svako ima svoje razloge, onom ko bi poginulo dijete proklinjao bi i Harisa i ostale sto nisu potpisali dejton.

Medjutim, sto je bilo, bilo je, vrijeme je da se nastavi dalje. Predsjednistvo je zaduzeno za vanjsku politiku BiH. Prema mom misljenju Silajdzic je tu bez premca kada je lobiranje za BiH. Potreban je covjek koji ima autoritet i koji govori strane jezike, koji ima veze u Kongresu i koji ima veze u Vijecu evrope.

Zato smatram da Haris u saradnji sa Zeljkom moze biti ekstra dobar tandem.

za lobiranje su potrebni profesionalni lobisti...bojim se da silajdžić to nije...
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

zzzzz wrote:
DaysleepeR wrote:Nakon svih bivših seoskih pjesnika, seoskih učitelja, hodžica, popova, zatvorenika konačno imamo haustorče u predsjedništvu.

Željko je pokazao da je adut gradskog svijeta, dakle pravih proevropski orjentisanih građana.

Sretno ti bilo Željko!
Pa Silajdzici su "mrtve" Sarajlije....ali eto sad treba biti haustorce da bi bio gradsko dijete :-)
Silajdzic je hodžica koji nema pojma sta je to asfalt, raja iz haustora, imat raju, otic na dernek itd.

da ne duljim
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

mala-i wrote: za lobiranje su potrebni profesionalni lobisti...bojim se da silajdžić to nije...
...Eto Tihic jeste... :-) :)

...gdje nam je kraj gluposti
mala-i

Post by mala-i »

Dolina avalona wrote:
mala-i wrote: za lobiranje su potrebni profesionalni lobisti...bojim se da silajdžić to nije...
...Eto Tihic jeste... :-) :)

...gdje nam je kraj gluposti
i ja se to pitam...gdje VAM je kraj gluposti....
malo progooglaj i skontaj šta je lobiranje,kako teče proces,i što je najvažnije GDJE bi se to za našu zemlju trebalo lobirati i s kojim ciljem.
a super ti je protivpitanje s početka posta... :lol:
zzzzz

Post by zzzzz »

DaysleepeR wrote:
Silajdzic je hodžica koji nema pojma sta je to asfalt, raja iz haustora, imat raju, otic na dernek itd.

da ne duljim

Haustorce......u prevodu "gradsko dijete" od roditelja sljeglih sa Durmitora ili Kalinovika, po partijskoj direktivi, nakon onog rata
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ne postoji dzaba izraz "malogradjanin" :D
Zivjela haustorcad :lol:
nestasna

#62 Re: Bakir nije normalan!!!

Post by nestasna »

cojek wrote:Gledal iko ovu 60 minuta?!! :x :x :x Pa kako ga nije stid, odnosno s druge strane zar ima pravo da na, ipak Javnom servisu onako se jasno deklarise, i pljuje, sada ne samo vise po Silajdjicu i njegovoj stranci, nego po svim "glupim i zaostalim" bosancima i hercegovcima koji su za njega glasali. Haris me ovdje ni najmanje ne interesuje, ali ono je vec odavno preslo, ne samo smisao za iole-ukus, objektivno novinarstvo i suzrdrzanost, nego je to vise preraslo u silovanje svih gledatelja koji to gledaju. A posto je to ipak Jasni servis za koji ja, milom ili silom, pare dajem, niko ne moze reci da postoji gumb za prebacivanje... Stvarno sam duboko rezigniran.
Ljudi ga DANAS izabrali, jos konačni rezultati nisu objavljeni osim toga da uistinu jest ubjedljivo pobjedio, a ovaj već skočio da siluje sve koji nisu intelektualno razvijeni i normalni da bi glasali za njegovog odvratnog Zlatka!!!
Samo da se zna: svaka čast Zeljku, ljudina je i pravo mi je drago sto je prosao!

:x :x :x :x :x :x :x :x :x
nemoj se sekirati bezveze, stavi se u Bakirovu kozu, i tebi da je Zlatko kupio stan na Breci, auto, da te gura gdje stigne, da zajedno kafenisete, rucate, lnazdravljate,i ti bi ga branio. Pusti, sve su to prodane duse...
zzzzz

Post by zzzzz »

PITARKA_SA wrote:
Veci katolici od Pape :D
danas

Post by danas »

DaysleepeR wrote:

da ne duljim
ma kakav hodzica, on ovih dana vise lici na nekog transvestita :D sa onim obrvicama i puderom i rumenilom :D :D :D
cisto mi dodje da ga pitam koji puder koristi i koji sjaj za usne :D :-)
mala-i

Post by mala-i »

zzzzz wrote:
PITARKA_SA wrote:
i muslimani od Reisa :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mala-i wrote:
zzzzz wrote:
PITARKA_SA wrote:
:lol:
emac

Post by emac »

Ma to nam je sto nam je, pobjeda je sto ce hrvatski clan predsjednistva radit za BiH. Haris nije savrsen ali nije ni dusman Bosni niti onima koji su za Bosnu. Licno zao mi je sto Tihi nije clan al bice bolje ako Bog da!
zzzzz

Post by zzzzz »

mala-i wrote:
zzzzz wrote:
PITARKA_SA wrote:
A nisu, toj haustorcadi je Carsija uvijek bila trn u oku (sjeti se Karadjica)...nisu se mogli identifikovati s tim
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

zzzzz wrote:
mala-i wrote:
zzzzz wrote: Veci katolici od Pape :D
A nisu, toj haustorcadi je Carsija uvijek bila trn u oku (sjeti se Karadjica)...nisu se mogli identifikovati s tim
"Sejo voli Hanku i Sabana,mrzi ono A po zidovima,Sejo se gnusa zapada..Sejo je junak s'Vratnika" :D
mala-i

Post by mala-i »

zzzzz wrote:
mala-i wrote:
zzzzz wrote: Veci katolici od Pape :D
a trn u oku drugog u principu se uvijek bolje vidi nego balvan u svom
danas

Post by danas »

induendo wrote:
danas wrote:
DaysleepeR wrote:

da ne duljim
ma kakav hodzica, on ovih dana vise lici na nekog transvestita :D sa onim obrvicama i puderom i rumenilom :D :D :D
cisto mi dodje da ga pitam koji puder koristi i koji sjaj za usne :D :-)
Pardon. :oops: I oblajhan je. :D
ha ja :D
pa nije dzabe lEpi harE :lol:
emac

Post by emac »

Nije Bosna od cvile do carsije...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sta mi znamo,mi samo zivimo u Bosni,to je zadnji krik mode u Turskoj :D
nestasna

Post by nestasna »

Nemoj me shvatiti pogresno, ali lako je sada svima pricati da ne bi potpisali Deyton. Nije ni Aliju ni Tudmana ni Slobu, a ni Harisa(mada mi nije uopste drag,da ne bude zabune), niko pitao hoce li potpisati, nego su MORALI potpisati, isto ko sto sve sto se radi u zadnjih par godina u dragoj nam BiH se mora. Prema tome, to su sve namjestene igre, a mi samo igracke.
danas

Post by danas »

nestasna wrote:
Nemoj me shvatiti pogresno, ali lako je sada svima pricati da ne bi potpisali Deyton. Nije ni Aliju ni Tudmana ni Slobu, a ni Harisa(mada mi nije uopste drag,da ne bude zabune), niko pitao hoce li potpisati, nego su MORALI potpisati, isto ko sto sve sto se radi u zadnjih par godina u dragoj nam BiH se mora. Prema tome, to su sve namjestene igre, a mi samo igracke.
mora se samo umrijeti... nista vise... :oops:
Post Reply