ma kakvi.. to mi je licno dzoni priopcio u snu.. u silveru je sve pod kontrolom i u najboljem redu..Saian wrote:jes to dobio u silvertaunu neku digresiju na ovaj racun od kak'e mrkecar-x wrote:.
kad sam vec kod snova. sanjo sam pravo cudan san. vozio sam se sa dzonijem u autu, i reko mi je da ne treba da budem tersav i iskljuciv i da malo poradim na sebi.
ja se probudio i zamislio. mozda poslusam dzonija.
.![]()
![]()
Treba mi nesto jace od sna..
-
car-x
#51 Re: Treba mi nesto jace od sna..
- Jimmy_The_Saint
Najbolje na sabahu je Eye of the TIger onog opskurnog benda, iz filma Rocky dva-tri-kol'ko li.
-
Kwaheri
kod mene ima komsija, koji svake subote UJUTRO ima potrebu da nesto kucka po zidu (s druge strane zida je moja spavaca) ...uvijek nesto zakucava, reko bi coek, nestalo slika vishe... al jok...cekic i udri...svaka subota, pocinje od sedam...covjece...iselila sam se u dnevni petkom navece zbog idiJota...Saian wrote:kad smo kod nenadmashnih, oko moje zgrade ol araund su skele i poljaci baustelci prve krov, fasadu, balkone te negdje oko 7:30 pocnu lupat po zidu do kojeg ja spavam, kad josh zvekne po staklu prozora iz ko zna kojeg raloga, mosh i Jimmyja i kosilicu machku o rep objesitMRAVOJED wrote:da al kosilica je nenadmašnapa kao takva ne mere biti predmet ove rasprave
![]()
![]()
![]()
-
zmijaIzmaj
zeno, ustani ti u 6 pa mu uzvrati
i onda ce ti on sigurno dati do znanja da mu smeta, uz pominjanje famelije, i onda ce te koncenzusom doci do rjesenja o uzajamnom postivanju 
-
car-x
ako si liberalna po pitanju lakih droga, onda je marihuana svakako najefikasniji lijek ever.. samo pazi na doziranje i u neka doba, kad mravi i lafonten odrade svoj poso, osjetices cekic koji te lagano zakuca za zemlju i probudis se tek sutradan kada su problemi vec sami od sebe nestali..alek wrote:al haj sad... kako se uspavati kad sanak nece na oci?
ako si cistunac i legalista, onda ti efikasno djelovanje lakih opijata ne moze pomoci, pa predlazem neku konvencionalnu drogu.. mozda je najprimjerenije rjesenje piva.. sto blaza to bolja.. nuspojave su uglavnom svedene na nabijanje kilometraze do wc-a i nazad.
ako ti vjera ne dozvoljava konzumiranje alkhoola, onda snimi sebi na kasetu/dvd/cd par sjednica nekog naseg drzavnog organa ili tijela i prije polaska na pocinak, pusti kasetu/dvd/cd da vinta.. uspjeh zagarantovan jedino sto su nuspojave uglavnom trajna ostecenja zdravog razuma, pa je u tom slucaju mozda ponajbolje ostati budan sirom otvorenih ociju..
-
Kwaheri
ma moja zmijo ustanem ja prije, popijem kahvu, pa opet legnemzmijaIzmaj wrote:zeno, ustani ti u 6 pa mu uzvratii onda ce ti on sigurno dati do znanja da mu smeta, uz pominjanje famelije, i onda ce te koncenzusom doci do rjesenja o uzajamnom postivanju
A ne umijem se svadjati.
I ne volim da mi neko pominje familiju.
I ne trazim rjesenje, jer mom subotnjem problemu nema rjesenja dok se ne iselim ja il' on.
Samo se zalim. Reko car da ovdje danas pise ko sta hoce...
-
zmijaIzmaj
jel znate fintu kako da zmaj poleti...ima vjetra al treba neki fazon, juce sam se razocarala u zmaja

-
car-x
moras ga na trzaj..zmijaIzmaj wrote:jel znate fintu kako da zmaj poleti...ima vjetra al treba neki fazon, juce sam se razocarala u zmaja![]()
kad se sjetim ljeta prosle godine.. kupio ja zmaja, ali mi nisu dali stabilizatore sa strane, tako da se nije mogo sam odrzavati, nego dok trcis on leti, cim stanes, kako nema stabilizatore izvrne se na stranu i "sleti"..
a bratova mala odusevljena zmajem, smao da joj je da leti, a brat i ja u goloj vodi, ne mozemo maknut vise.. veli on, odo ja kuci po biciklo pa da ga vozamo u krug.. hehehe
-
zmijaIzmaj
ima stabilizatore
i potrcim ja malo, al nis...jel trebam kanapu otpustiti puno ili malo
(imam zapravo dvije kanapice
)
i jel buraz otiso po biciklo
i jel buraz otiso po biciklo