Treba mi nesto jace od sna..

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

car-x

#51 Re: Treba mi nesto jace od sna..

Post by car-x »

Saian wrote:
car-x wrote:.

kad sam vec kod snova. sanjo sam pravo cudan san. vozio sam se sa dzonijem u autu, i reko mi je da ne treba da budem tersav i iskljuciv i da malo poradim na sebi.

ja se probudio i zamislio. mozda poslusam dzonija. ;)

.
jes to dobio u silvertaunu neku digresiju na ovaj racun od kak'e mrke :D :D :D
ma kakvi.. to mi je licno dzoni priopcio u snu.. u silveru je sve pod kontrolom i u najboljem redu.. ;)
Jimmy_The_Saint

Post by Jimmy_The_Saint »

Najbolje na sabahu je Eye of the TIger onog opskurnog benda, iz filma Rocky dva-tri-kol'ko li.
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Saian wrote:
MRAVOJED wrote:da al kosilica je nenadmašna :D pa kao takva ne mere biti predmet ove rasprave :D
kad smo kod nenadmashnih, oko moje zgrade ol araund su skele i poljaci baustelci prve krov, fasadu, balkone te negdje oko 7:30 pocnu lupat po zidu do kojeg ja spavam, kad josh zvekne po staklu prozora iz ko zna kojeg raloga, mosh i Jimmyja i kosilicu machku o rep objesit :( :-) :roll: :x
kod mene ima komsija, koji svake subote UJUTRO ima potrebu da nesto kucka po zidu (s druge strane zida je moja spavaca) ...uvijek nesto zakucava, reko bi coek, nestalo slika vishe... al jok...cekic i udri...svaka subota, pocinje od sedam...covjece...iselila sam se u dnevni petkom navece zbog idiJota...
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

zeno, ustani ti u 6 pa mu uzvrati :D i onda ce ti on sigurno dati do znanja da mu smeta, uz pominjanje famelije, i onda ce te koncenzusom doci do rjesenja o uzajamnom postivanju :D
car-x

Post by car-x »

alek wrote:al haj sad... kako se uspavati kad sanak nece na oci? :D
ako si liberalna po pitanju lakih droga, onda je marihuana svakako najefikasniji lijek ever.. samo pazi na doziranje i u neka doba, kad mravi i lafonten odrade svoj poso, osjetices cekic koji te lagano zakuca za zemlju i probudis se tek sutradan kada su problemi vec sami od sebe nestali..

ako si cistunac i legalista, onda ti efikasno djelovanje lakih opijata ne moze pomoci, pa predlazem neku konvencionalnu drogu.. mozda je najprimjerenije rjesenje piva.. sto blaza to bolja.. nuspojave su uglavnom svedene na nabijanje kilometraze do wc-a i nazad.

ako ti vjera ne dozvoljava konzumiranje alkhoola, onda snimi sebi na kasetu/dvd/cd par sjednica nekog naseg drzavnog organa ili tijela i prije polaska na pocinak, pusti kasetu/dvd/cd da vinta.. uspjeh zagarantovan jedino sto su nuspojave uglavnom trajna ostecenja zdravog razuma, pa je u tom slucaju mozda ponajbolje ostati budan sirom otvorenih ociju.. :shock:
alek

Post by alek »

:D evo sta ja radim :D popricam s nekim u sobi iako se na prvu cini da u sobi nema nikoga :D uvijek neko stoji u uglu ili ti sjedi na ivici kreveta :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

zmijaIzmaj wrote:zeno, ustani ti u 6 pa mu uzvrati :D i onda ce ti on sigurno dati do znanja da mu smeta, uz pominjanje famelije, i onda ce te koncenzusom doci do rjesenja o uzajamnom postivanju :D
ma moja zmijo ustanem ja prije, popijem kahvu, pa opet legnem :D
A ne umijem se svadjati.
I ne volim da mi neko pominje familiju.
I ne trazim rjesenje, jer mom subotnjem problemu nema rjesenja dok se ne iselim ja il' on.
Samo se zalim. Reko car da ovdje danas pise ko sta hoce...
irfan2

Post by irfan2 »

zovi eko policiju :? :D

svidja mi se tema ... btw jesul bili peliminarni rezultati ..sta mislite jel bilo namjestanja? ..

:D
car-x

Post by car-x »

irfan2 wrote:svidja mi se tema ... btw jesul bili peliminarni rezultati ..sta mislite jel bilo namjestanja? ..

:D
glede ovog odjebaus na drugu temu.. ;)
Kwaheri

Post by Kwaheri »

alek wrote::D evo sta ja radim :D popricam s nekim u sobi iako se na prvu cini da u sobi nema nikoga :D uvijek neko stoji u uglu ili ti sjedi na ivici kreveta :D
i sta kaze?
car-x

Post by car-x »

alek wrote::D evo sta ja radim :D popricam s nekim u sobi iako se na prvu cini da u sobi nema nikoga :D uvijek neko stoji u uglu ili ti sjedi na ivici kreveta :D
cuvaj se da te ne pocne pratit i kad nisi u krevetu..
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

I can see death people :D
krava

Post by krava »

ja sam radila na prvim poslijeratnim izborima u orasju i to je bilo vrijeme opce opasnosti, majki, pipsa, kojota...sve nekako u tom rnr folu...bas nam je dobro bilo :)
alek

Post by alek »

ne prica, samo suska vrecicama od bombona :D i slusa :D
car-x

Post by car-x »

krava wrote:ja sam radila na prvim poslijeratnim izborima u orasju i to je bilo vrijeme opce opasnosti, majki, pipsa, kojota...sve nekako u tom rnr folu...bas nam je dobro bilo :)
pa to je to vrijeme.. negdje oko 1996-97.. ;)
car-x

Post by car-x »

alek wrote:ne prica, samo suska vrecicama od bombona :D i slusa :D
nudi li ti supak bombone?
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

mogo bi se i rekord danas oboriti :oops:
alek

Post by alek »

car-x wrote:
alek wrote:ne prica, samo suska vrecicama od bombona :D i slusa :D
nudi li ti supak bombone?
ja vise ne bih o njemu :D :?
car-x

Post by car-x »

zmijaIzmaj wrote:mogo bi se i rekord danas oboriti :oops:
cilj je prije svega diskusija relativno operisana od politike.. i sto je najbolje, ne moze nas nijedan moderator banirat sto zachatavmo ovu temu, kad teme nema.. ;)
alek

Post by alek »

kako odoljeti popodnevnom snu? :D ima teme :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

jel znate fintu kako da zmaj poleti...ima vjetra al treba neki fazon, juce sam se razocarala u zmaja :oops: :D
car-x

Post by car-x »

zmijaIzmaj wrote:jel znate fintu kako da zmaj poleti...ima vjetra al treba neki fazon, juce sam se razocarala u zmaja :oops: :D
moras ga na trzaj.. ;) ili malo potrcati..

kad se sjetim ljeta prosle godine.. kupio ja zmaja, ali mi nisu dali stabilizatore sa strane, tako da se nije mogo sam odrzavati, nego dok trcis on leti, cim stanes, kako nema stabilizatore izvrne se na stranu i "sleti"..

a bratova mala odusevljena zmajem, smao da joj je da leti, a brat i ja u goloj vodi, ne mozemo maknut vise.. veli on, odo ja kuci po biciklo pa da ga vozamo u krug.. hehehe
Saian

Post by Saian »

zmijaIzmaj wrote:jel znate fintu kako da zmaj poleti...ima vjetra al treba neki fazon, juce sam se razocarala u zmaja :oops: :D
daj mu da jede :D :D :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ima stabilizatore :oops: i potrcim ja malo, al nis...jel trebam kanapu otpustiti puno ili malo :? (imam zapravo dvije kanapice :D )

i jel buraz otiso po biciklo :)
alek

Post by alek »

mene je pape vodio na zmajadu kad sam bila mala
sjecam se da smo imali zmaja a u stvari je bio orao :D pokretao se snagom uma :D
Post Reply