Zasto ljudi na chatu lazu???
- Daphna
Ooooooo, desilo se meni i to! Doduse nije dugo trajalo, jer sam saznala da je ozenjen, ima djecu... Ali me ovaj zadnji jako razocarao. Toliko je nisko predstaviti se kao neko drugi pa me navesti da pricam o tebi. Sve vise postajem nepovjerljiva prema ljudima, a mislim da to drugi ne zasluzuju zbog jednog kukolja u kukuruzu.Jordan26 wrote:Ma ti si super prosla sreco moja, zamisli da se zaljubis u nekoga pa ti taj laze ime i sve o sebi par mjeseci, pretvara se da osjeca nesto za tebe, pa onda saznas istinu, kako bi se tek tad osjecala?
Uvijek od goreg ima jos gore, kao sto rece jedan pisac, nemoguce je doseci apsolutnu nesrecu bas kao sto je nemoguce biti savrseno sretan..
Cim upoznas nekoga normalnijeg, zaboravices kretena, s vremena na vrijeme kad ga se sjetis bit ce ti malo muka.znas ono zaboli te srce kako ljudi mogu biti pokvareni..jer si vjerovatno dobra osoba pa te kao i sve nas pogodi kad je neko zloban...ne daj se...
-
ne-dam-na-sebe
Pazi, pazi, kako se to neko uopce "predstavlja kao super normalno stvorenje a kako je tek nesto skroz drugo umjesto onoga sto jeste...Saian wrote:zlatna kopachka za pronicljivostinduendo wrote: .Meni je mnogo veće razočarenje kad nakon nekih mjesec-dva skontaš da je ta osoba totalno poremećena a tamo ti se predstavljala kao super normalno stvorenje.Zapravo da je skroz nešto drugo umjesto onoga što jeste.A taman stekneš neke emocije prema toj osobi.![]()
:![]()
![]()
![]()
U kojoj orbiti se sve ovo desava