Mail poslanmIRCerka wrote:mIRCerka wrote:Sve zainteresirane za suradnju u akciji molim da posalju mail na [email protected] da vas utefterimo finalno....
U akciju
Mail poslanmIRCerka wrote:mIRCerka wrote:Sve zainteresirane za suradnju u akciji molim da posalju mail na [email protected] da vas utefterimo finalno....
Trenutno se sabiramo, a ja odo na pauzu da se pomnozimfrozen wrote:Sabiramo se ili se množimo

nemam ja nista s tim, ja nisam odavleIsabell wrote:mIRCerka wrote:ako sve prodje kako treba, sutra poslijepodne bismo trebali postaviti Korpe, a vec od subote ujutro u 4 HOSE marketa mozete donirati...
stedite pare do subote, i onda se bacajte u trosak!
Bravo mirci
sistem je, ti kupis i doniras. Tako da je svako cist, a jedino korisnici kuhinje profitiraju...karanana wrote:Pomalo glupo pitanje....Koji je princip ove akcije? Jeli mojom kupovinom tamo Hose Komerc donira odredjeni procenat za Korpu ili je sistem kupi i ubaci u korpu?
ok, hvala, ukljucit cu se. a sta ce biti najpotrebnije da se kupi? tu cu valjda vidjeti sa "cuvarim" korpi.mIRCerka wrote:sistem je, ti kupis i doniras. Tako da je svako cist, a jedino korisnici kuhinje profitiraju...karanana wrote:Pomalo glupo pitanje....Koji je princip ove akcije? Jeli mojom kupovinom tamo Hose Komerc donira odredjeni procenat za Korpu ili je sistem kupi i ubaci u korpu?
nama su neki ljudi prosle godine znali prici i davati po 5 KM za ovo, a mi ih tjerali da odu kupiti...jer se uvijek nadje smardova i zlobnika koji te, nakon tvoj ulijetanja u minus radi akcije i nakon lomljenja u radu, optuzi da ti zelis zaraditi preko tudjih ledja.
et.
sta god da kupis, fuliti neces...karanana wrote:ok, hvala, ukljucit cu se. a sta ce biti najpotrebnije da se kupi? tu cu valjda vidjeti sa "cuvarim" korpi.mIRCerka wrote:sistem je, ti kupis i doniras. Tako da je svako cist, a jedino korisnici kuhinje profitiraju...karanana wrote:Pomalo glupo pitanje....Koji je princip ove akcije? Jeli mojom kupovinom tamo Hose Komerc donira odredjeni procenat za Korpu ili je sistem kupi i ubaci u korpu?
nama su neki ljudi prosle godine znali prici i davati po 5 KM za ovo, a mi ih tjerali da odu kupiti...jer se uvijek nadje smardova i zlobnika koji te, nakon tvoj ulijetanja u minus radi akcije i nakon lomljenja u radu, optuzi da ti zelis zaraditi preko tudjih ledja.
et.
karanana wrote:ok, hvala, ukljucit cu se. a sta ce biti najpotrebnije da se kupi? tu cu valjda vidjeti sa "cuvarim" korpi.mIRCerka wrote:sistem je, ti kupis i doniras. Tako da je svako cist, a jedino korisnici kuhinje profitiraju...karanana wrote:Pomalo glupo pitanje....Koji je princip ove akcije? Jeli mojom kupovinom tamo Hose Komerc donira odredjeni procenat za Korpu ili je sistem kupi i ubaci u korpu?
et.
zaista bih volio ali vrijeme je upravo ono sto mi nedostaje zbog poslovnih obaveza.Isabell wrote:karanana wrote:ok, hvala, ukljucit cu se. a sta ce biti najpotrebnije da se kupi? tu cu valjda vidjeti sa "cuvarim" korpi.mIRCerka wrote: sistem je, ti kupis i doniras. Tako da je svako cist, a jedino korisnici kuhinje profitiraju...
et.
A mozes se ukljuciti i kao volonter ako imas vremena
Frozen i ja smo, posto jos uvijek nemamo dovoljno volontera, preuzele popis markala i mejtasa...zena21 wrote:gdje ces ti biti Mircy?