Po tvojim postovima se lako uočava da si veliki SDA-lija.bosniaque wrote:ali zato cu ja!edu wrote:Znam za koga necu..
Za koga cete glasati na predstojecim izborima?
-
bosanski mrki
ja se izvinjavam ako sam malkice naporan, al' moram jos jednom, cisto iz razloga sto je milina za vidjeti i procitati. dakle; SDP
-
Oficir s puzom
steta ovako fini ljudi a glasaju za svoju propast.,..Nenadv24 wrote:Po tvojim postovima se lako uočava da si veliki SDA-lija.bosniaque wrote:ali zato cu ja!edu wrote:Znam za koga necu..
-
mostarac
e'o i ja se izvinjavamVodenjak wrote:I ja se tebi izvinjavam,bosanski mrki wrote:ja se izvinjavam ako sam malkice naporan, al' moram jos jednom, cisto iz razloga sto je milina za vidjeti i procitati. dakle; SDP
ali tvoj post citiram samo da bi se jos jednom vidjelo to sto si napisao!
![]()
-
bosanski mrki
vodenjak, hvala ti gdje cuo i ne cuo! znaci svidja ti se kad vidis ono SDP?!Vodenjak wrote:I ja se tebi izvinjavam,bosanski mrki wrote:ja se izvinjavam ako sam malkice naporan, al' moram jos jednom, cisto iz razloga sto je milina za vidjeti i procitati. dakle; SDP
![]()
-
bosanski mrki
izvinjenje vezano za SDP primljeno!umro je mostar wrote:e'o i ja se izvinjavamVodenjak wrote:I ja se tebi izvinjavam,bosanski mrki wrote:ja se izvinjavam ako sam malkice naporan, al' moram jos jednom, cisto iz razloga sto je milina za vidjeti i procitati. dakle; SDP
![]()
-
bosanski mrki
izvinjenje vezano za SDP primljeno!umro je mostar wrote:e'o i ja se izvinjavamVodenjak wrote:I ja se tebi izvinjavam,bosanski mrki wrote:ja se izvinjavam ako sam malkice naporan, al' moram jos jednom, cisto iz razloga sto je milina za vidjeti i procitati. dakle; SDP
![]()
-
bosanski mrki
![]()
-
bosanski mrki
pojasnjenje; malo me zeza kompjuter. namjera je bila da zadnji komentar vezano za SDP posaljem samo jednom, al' posto nesto "zaglavljuje" treba kliknut' nekoliko puta, te se nekad desi da se isti post bude i poslat isto toliko puta.
dakle, izvinjenje i od mene. SDP nema nista sa navedenim problemom.
dakle, izvinjenje i od mene. SDP nema nista sa navedenim problemom.
-
bosanski mrki
promijeni boju na prva dva slova da izgleda ovako: SDP i sve ce bit' u dure!kekec wrote:E vala, dosta i tog vaseg SDP - a.
Bilo bi bolje da ste za:
S D P
-
Nenadv24
Pa Karadžićeva stranka je jedan od koalicionih partnera Aljine stranke.pontia wrote:Oficir s puzom wrote:
steta ovako fini ljudi a glasaju za svoju propast.,..Nemojte da mislite da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u pakao, a muslimanski
narod, možda, u nestanak ...
-
Nenadv24
Greška SBiH je takođe vaš partner(jedan od satelita tačnije)a s obzirom da je vam je SDS koalicioni partner onda je i njihov partner PDP ustvari i vaš. Nemoj porediti SBiH s SDP-om jer znamo kako je Silajdžićeva stranka nastala(presvlačenjem SDA dresova).
Last edited by Nenadv24 on 23/04/2005 17:53, edited 1 time in total.
-
bosanski mrki
pontia wrote:Jednako kao i svi koalicioni partneri u vlasti, citaj SDP, SBIH, PDP, SNSD itd. itd.
interesantno razmisljanje od strane:
Član od: 17 apr 2005
Ukupno komentara: 42
[0.02% od ukupno / 6.00 komentara na dan]
Nađi sve komentare korisnika: pontia
Mjesto:
WWW: http://www.islam.co.ba
tebi SDP bas i nije na srcu, jel'de!?
-
pontia
u osnovi je idealna solucija za karakter bosne
ali sdp nije nista drugo nego pravni i mentalni nasljednik kp-a
sa staljinistickim kliseima, ateiziranim clanstvom, pogresnim idolima i zaglavljen u propalom sistemu...tuzna solucija i jos tuznije clanstvo i "obozavatelji"
sa staljinistickim kliseima, ateiziranim clanstvom, pogresnim idolima i zaglavljen u propalom sistemu...tuzna solucija i jos tuznije clanstvo i "obozavatelji"
-
wanderer
Je li to Adnan izjavio? Pa sto ne protjera svog portparola? Ili je i Bojan poceo da klanja?Nenadv24 wrote:Aha, sad su ateisti problem. Kao da slušam majmuna Terzića i onu njegovu čuvenu izjavu da sve ateiste treba protjerati iz BiH. Koliko samo lažnih vjernika ima danas da ne povjeruješ.
Ovo vise nije ni smjesno, ko nas vodi...
- kekec
Vuk dlaku (nick) mijenja, ali cud nikada!pontia wrote:u osnovi je idealna solucija za karakter bosne
sa staljinistickim kliseima, ateiziranim clanstvom,
pogresnim idolima i zaglavljen u propalom
sistemu...tuzna solucija i jos tuznije clanstvo
i "obozavatelji"
Zar ne ......?
p.s.
kada uspijes otvoriti okice i ti ces
postati ateizirani.