Sutra u 12h demonstracije ispred Predsjednistva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

taxi_driver wrote:
Arslan_ wrote:Odrzavati sutra proteste radi podrske nekakvim huliganima je van svake pameti.Nije mi jasno zasto se neki bune zbog primjene sile od strane policajaca :?
Jasno se vidi da je onaj celavi mamlaz prvi nasrnuo na policajca :roll:

Jeli to covjek trebao pustit da ga onaj sprejom obradjuje ???
kako sam ja vidio policajac je prvi upotrebio silu.i onda se drug celavi branio sprejem.mozda nismo istu snimku gledali?
ako nisi vido, Mladen je prvi krenuo na drota i drugog aktivistu nagovarao da sprejem obiljezi drota, a drugi aktivista je sprejem obiljezio uniformu. Kasnije je mladen sprejem policajca po ocima prskao, a protest je zbog trojice policajaca koji se nisu na kraju ponijeli profesionalno i jedan ga je udarao sakom a drugi penderekom, pored velike saksije. Sad bio puni snimak na BHTu, ciji se snimatelj spontano nasao tamo u ta doba.
dr.iver

Post by dr.iver »

Ma jeb* vas i malden i tuto kompleto.

Niko, ali niko nece zastavu moje drzave Bosne i Hercegovine unistavati ili isprljati, ni mati moja rodjena, ni brat moj, ni niko.

Ljudi su volenteri i hoce da ima plate, ma zdravo, treba uvest policijsku drzavu radi takvih budala.

A i papci od drotova su nesposobni, klasicni seljak, onako se hrva sa medvjedima, covjeku se podapne noga i na pod, lisice i u maricu.
Arslan_

Post by Arslan_ »

Ja koliko sam skuzio onaj celo je prvi uhvatio drota i poceo ga vuci a zatim i prskati sa sprejom.Normalno je da ce se covjek braniti.Na kraju krajeva podjite od sebe.Sta bi ste vi uradili da je vama neko pristupio na nacin na koji je onaj tip policajcu???
Mislite da bi ste ostali onako saburli i da ne bi ste nista poduzeli???

A sto se tice sutrasnjih prosvjeda, pametnije bi bilo da se ide prosvjedovati i traziti da se policiji odvezu ruke i da se konacno stane kriminalcima u kraj.
Ili mozda mislite da su svi drotovi korumpirani???
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Tri dana pred izbore praviti proteste koji mogu prerasti u nasilne je ludost.
Ako pokradu glasove, onda treba razvaliti sve.

Za tri dana izaći na izbore i eto legalne revolucije.

Svaki četo, a i neki drugi bi se obradovali haosu na ulicama Sarajeva i ostalih gradova i pokušao cjepnuti Bosnu, definitvno.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

The Man wrote:
dinash wrote:
The Man wrote:policija je reagovala milo s obzirom kako policija na zapadu reaguje na slicne incidente...npr. u sloveniji sam imao priliku gledati kako se njihova policija obracunava, jarane konjica sa punom opremom pa pendreche u galopu...pa ti izvoli.. :-?
ma daj ... kada? 89-te?
u ljubljani skoro svake godine maturanti naprave dar-mar i sve obaspu jajima i brasnom. zgrada predsjednistva se ne stedi ...
zivim u ljubljani vec sest godina i bio sam na puno protesta i nikad, NIKAD se nije desilo nista slicno ovome cirkusu od danas ispred predsjednistva.
zivim i ja vec 12...pa sta...jesi gledao neki dan kad su se pomarisali dragonsi i viole?mogu ti jos slucajeva nabrojati koje sam vidio sam, sta se desi sa osobom koja nasrne na sluzbeno lice...na utakmici Domzale - Gorica, neki nesretnik se napio i nasrnuo na policajca, odmah je uletilo pet drotova i ubilo boga u njemu..
a ja konto ti hodas po sarajevu sa tespihom :D

:zzzz:
Pearl

Post by Pearl »

Arslan_ wrote:Ja koliko sam skuzio onaj celo je prvi uhvatio drota i poceo ga vuci a zatim i prskati sa sprejom.Normalno je da ce se covjek braniti.Na kraju krajeva podjite od sebe.Sta bi ste vi uradili da je vama neko pristupio na nacin na koji je onaj tip policajcu???
covjek se usrao i ne bi mu nista uradio da ga mamlaz nije isprovocirao... za akciju svaka cast, ali onaj celavi kreten je unistio sve.. radi njega je akcija dobila prizvuk huliganske i spominjat ce se samo to umjesto da se prica RADI CEGA se akcija i desila... mislim da nije bilo razloga za prosoipanje sile s njegove strane, pogotovo za sprejanje covjeka...

ovi koji pricaju o tuci "golorukih ljudi" ne znam jesu li pogledali fimlic uopste, na kojem celavi policajca 2 minute izaziva, psuje i na kraju spreja.. ja bih mnogo ranije popizdila i nahebala mu se matere ... a ovaj jos ima i sluzbenu duznost da to uradi..neka su ga nalemali, izazivao je, i sam poceo... ili mozda nismo gledali isti filmic???

dobra akcija, losa izvedba.. jako losa... huliganstvo na djelu.. "mi to radimo najbolje.kupujmo bosansko"....
Last edited by Pearl on 27/09/2006 23:46, edited 7 times in total.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Arslan_ wrote:Ja koliko sam skuzio onaj celo je prvi uhvatio drota i poceo ga vuci a zatim i prskati sa sprejom.Normalno je da ce se covjek braniti.Na kraju krajeva podjite od sebe.Sta bi ste vi uradili da je vama neko pristupio na nacin na koji je onaj tip policajcu???

A sto se tice sutrasnjih prosvjeda, pametnije bi bilo da se ide prosvjedovati i traziti da se policiji odvezu ruke i da se konacno stane kriminalcima u kraj.
ok,slazem se,ali problem svega ovoga je to sto se na "drugom djelu"snimka prikazalo,ne znam jesi gledao..kako ga biju trojica ,po glavi,bubrezima ,palicama,,,nema cim ne ..e u tome je frka,niko nije rekao da je drot trebao stati i pustiti da ga neko udara ili ne(i ako je drot prvi momka povukao),nego mu treba staviti lisice i odvesti,,u svemu ovome je upitno nacin na koji su ga brutalno tukli!jasno se vidi na snimku,koji je pusten nakon svega toga,a ne onaj prvi snimak koji se moze vidjeti ovdje na netu.to je problem.
dr.iver

Post by dr.iver »

drotovi za onakvo postupanje trebaju otkaz dobiti, odmah.
hool

Post by hool »

Znaci sutra standardno, okupiti se zvizdati, skupljati glasove za neku novu politicku stranku, koja se nece nimalo razlikovati od ove koja je sad na vlasti :zzzz:
Onda lijepo kuci svi poslije toga, i rec ehhh ja sam danas bio na demonstracijama :oops:
A sto vam za to vrijeme oni u predsjednistvu umiru od smijeha, a vi ne smijete JASNO i GLASNO pokazati da vam je pun *urac vise njih i njihove politike i otimacine, to nije bitno 8-)
babanovac

Post by babanovac »

NIKO NE SME DA VAS BIJE,
osim moje i vase milicije!!!

Zivela napredna Srbija!

A masa urlice:"Slobo,Slobo,Slobo!!!"

Ebala vas policija.

Ako iz Sarajeva ne krene bunt,nece iz Čelića sigurno.
Svaki dan je sve vidljivije,da je glavni grad uvijek bio negdje daleko,u Stambolu,Becu,Beogradu,a ovdje raja na tutun i mrtvaju navikla.
Govna smrde,ali smo navikli.
Ne diraj.
Arslan_

Post by Arslan_ »

PITARKA_SA wrote:

ok,slazem se,ali problem svega ovoga je to sto se na "drugom djelu"snimka prikazalo,ne znam jesi gledao..kako ga biju trojica ,po glavi,bubrezima ,palicama,,,nema cim ne ..e u tome je frka,niko nije rekao da je drot trebao stati i pustiti da ga neko udara ili ne(i ako je drot prvi momka povukao),nego mu treba staviti lisice i odvesti,,u svemu ovome je upitno nacin na koji su ga brutalno tukli!jasno se vidi na snimku,koji je pusten nakon svega toga,a ne onaj prvi snimak koji se moze vidjeti ovdje na netu.to je problem.

Pogledao sam i drugi dio snimka gdje drotovi udaraju celu :-?
Mislim da je dobro prosao kako je mogao.Tip je imao pravo agresivan nastup i nek zahvali Bogu sto policija nesmije da udara kao nekad.Mozda su ljudi imali dobru zamisao ali se na kraju pretvorilo u cisto huliganstvo.
Ali opet to je moje misljenje, mozda drugi ovo dozivljavaju na potpuno drugaciji nacin :D
Crazy MoFu

Post by Crazy MoFu »

HAHAHAAHHA.

Pa celo ima da osjeti naoblacenje vremena u Saudijskoj Arabiji.
dr.iver

Post by dr.iver »

Meni ćelo ima isti status kao i agresori sto su od 92 do 95 napadali moju zemlju BiH.
glupo do bola, trebao ga je koknuti onaj drot :lol:
BHG

Post by BHG »

e kad bi onako mlatili sve koji krse zakon ovo bi bilo super mjesto za zivot.
ali neee prave kriminalce nesmiju ni da pipnu a mnoge od njih i cuvaju u onoj zgradi. kad su specijalci prebili one mafijase bili su suspendovani! po istom principu bi mogla i ova grupa drotova da bude kazenjna istom mjerom!
babanovac

Post by babanovac »

Zivio Borislav Paravac!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

BHG wrote:e kad bi onako mlatili sve koji krse zakon ovo bi bilo super mjesto za zivot.
ali neee prave kriminalce nesmiju ni da pipnu a mnoge od njih i cuvaju u onoj zgradi. kad su specijalci prebili one mafijase bili su suspendovani! po istom principu bi mogla i ova grupa drotova da bude kazenjna istom mjerom!
:thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

PITARKA_SA wrote:

pitarka, mozda ga i ne bi onoliko nalemali da se nije konstantno opirao hapsenju.
hool

Post by hool »

Svi vi koji likujete sto je "CELO" dobio batine od drotova, sram i stid da vas bude, gledam na vas kao i na clanove predsjednistva, to je jest FUJJJJJJJJJJJ STE! :x
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

stara dobra milicija...ne bi CELO prezivio da nam nije demokratija dosla---
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

hool wrote:Svi vi koji likujete sto je "CELO" dobio batine od drotova, sram i stid da vas bude, gledam na vas kao i na clanove predsjednistva, to je jest FUJJJJJJJJJJJ STE! :x
A sta treba da se pljesce nekome ko prska policajca sprejom u lice, prijeti mu, marise se sa njim umjesto da je lijepo isprskao sjeo u auto i razgulio ili jos jednostavnije sjeo pred predsjednistvo i ispruzio ruke. Tada bi bio zaista baja a ovako je isapo klasican debil kakavi su na nasim ulicama cesti.
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

hajde hool i vi koji suportirate lemanje drotova sutra svi sa motikama, sjekirama i drugim alatkama nasrnite na sve politicare i po kratkom postupku
hool

Post by hool »

Teufik iz Los Angelesa wrote:stara dobra milicija...ne bi CELO prezivio da nam nije demokratija dosla---
Daje MILICIJE nebi svaki 4 DROT bio korumpiran 8-)
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

babanovac wrote:Zivio Borislav Paravac!
jel' ti ovo ozbiljno
davis.ba

Post by davis.ba »

Vi iz "Dosta" ste potpuno skrenuli. Prvo ono podržavanje protesta studenata na ekonomiji sad ovo?!

Čuj zbog "neprimjerene policijske brutalnosti" protesti? Ljudi napali ni krive ni dužne policajce, provocirali ih, prijetili, udarali, prskali sprejem i opirali se hapšenju i sad vi protestvujete zbog "neprimjerene policijske brutalnosti".

Pa šta su to trebali, čekati dok se ne smire pa ih onda ganjati jel?
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

hool wrote:
Teufik iz Los Angelesa wrote:stara dobra milicija...ne bi CELO prezivio da nam nije demokratija dosla---
Daje MILICIJE nebi svaki 4 DROT bio korumpiran 8-)
jel' fazon da pobijemo sve drotove?

nadji ona prva 3 drota i sa njima na politicare
Post Reply