PITARKO - Evo sta "gradska raja" kaze sama o sebiPITARKA_SA wrote:Ne znam HEKLAT,ja sam ipak gradsko djete,sa asfalta

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kao prvo, nisam registrovan na vasu stranicu. na ovo sto sam "postirao" sam naletio sasvim slucajnoPITARKA_SA wrote:hool-nemas pametnijeg posla nego ulaziti a nase stranice?
da imamo nesto kriti zakljucali bi dio foruma
ko je rekao uopste da mi nismo u k**cu kao grupacija??
to vec traje odredjeni period i to niko i ne krije,ali to su nase stvari ,sigurno ne tvoje!ne shvatam poentu tvoje registracije na nasu stranicu?ocito je da te ne zanimamo![]()
a sto se tice posta,u vezi mog HEKLANJA i navijanja ,ne znas me ni ko sam ni sta sam,ja vrlo dobro znam o kodeksu ponasanja navijackih grupacija,svim furkama,izgledu kopa.bas o svemu sam upucena..a to je tebi mozda tesko shvatiti jer sam ja zensko i sama ta recenica "idi heklaj nije navijanje za tebe" je bezveze bas![]()
toliko samo
Od ovoga se ne zivi majstore. Hocu reci od ovoga magazin ne moze zivjeti, ne moze se stampati a to nam je svima bitno - da izadje novi broj, zar ne?hool wrote:Navijacki magazini, sluze prvenstveno za edukaciju mladjih navijaca, dali ce neko zaraditi na tome ili ne , manje je bitno
Nadam se da ce TM sto je manje moguce pisati , o upravi, igracima itd.
mlada jesam,ali ne bas toliko,koliko ti mislishool wrote:Kao prvo, nisam registrovan na vasu stranicu. na ovo sto sam "postirao" sam naletio sasvim slucajnoPITARKA_SA wrote:hool-nemas pametnijeg posla nego ulaziti a nase stranice?
da imamo nesto kriti zakljucali bi dio foruma
ko je rekao uopste da mi nismo u k**cu kao grupacija??
to vec traje odredjeni period i to niko i ne krije,ali to su nase stvari ,sigurno ne tvoje!ne shvatam poentu tvoje registracije na nasu stranicu?ocito je da te ne zanimamo![]()
a sto se tice posta,u vezi mog HEKLANJA i navijanja ,ne znas me ni ko sam ni sta sam,ja vrlo dobro znam o kodeksu ponasanja navijackih grupacija,svim furkama,izgledu kopa.bas o svemu sam upucena..a to je tebi mozda tesko shvatiti jer sam ja zensko i sama ta recenica "idi heklaj nije navijanje za tebe" je bezveze bas![]()
toliko samo
To za heklanje, je bila mala sala![]()
Ne smetaju mi djevojke na tribini, daleko od toga
Samo me "vuces" za jezik stalno![]()
A "draga" ja sam sa vasim jednim i jedinim vodjom S.... sjedio dosta puta, isli smo cak i zajedno na neke prijeratne tekme, tako da tvoja prica o nekim kompleksima, "ne drzi vode"
Jos si ti mlada, ali napredujes![]()
Ps. furas CASUAL , ULTRA ili si INDIJANERKA (nadam se da nisi ovo zadnje)
![]()
![]()
normala,ali dzaba se trudis to pojasnitiSantos wrote:Evo javno moj najbolji haver je Pitarcina teska i hajd recimo medju prvih 10 hordi.Generacija Sirka Puze itd.Nebi ga dao za brdo karamela.Kad je derbi samo se ujutro pozdravimo i kasnije pilana ko zijani zna se.Najgore je kad je nerjeseno onda kakimo obadvojica.