Vidoviti Klesar i saradnici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

Post by muha_sa »

uščakla me leđa--nemoj samo kazat da mi je rodni list požutio.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Izgleda da nam se Klesar Tadija Tegoba umorio od vidovnjastva :D:D:D
Saraswati

Post by Saraswati »

Horns, ponavljas se...

Mozda ti Tadija moze pomoci :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-? Dragi Tadija,
evo vidim pomogo si mnogijem, more bit bi mogo i meni.
Moja ti je tegoba pregolema ko vas dunjaluk. Stisce me u grudima, nemrem jesti, slabo vise i popijem. Provrisko bih i propisto ko rakijski kazan, al .... nece ni vrisak ni pisak iz mene. Da ti ne duljim, evo o cemu se radi. :roll:
Nake nove kurceve demokrate hoce da me integrishu, ... i to u mojoj vlastitoj avliji, ... :oops: Kazu, ... ne valjam, ... nisam im ono, .... po tabijatu !? Oni su ko biva arijevci, ... autohtoni, ... domoljubci, a ja ... ja im eto dodzem, .... nako, ... ko priljepak, ko imela, ... ko crnac, ... Boze mi oprosti, ... :oops:
Nego, .... imas li ti neku carlamu da mi ovo olaksas? :roll: :zzzz:
krava

Post by krava »

Klesar Tadija Tegoba wrote:
štzngrm wrote:poštovani clesaru,
po cijeli dan ništa ne radim, šta da radim?
Odmori.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
horns&drums

Post by horns&drums »

Nema ga :( :sad:
horns&drums

Post by horns&drums »

King Kikapu wrote:mene nesta usckalo, de vidi, sta je!
Izvadi drsku metle iz shoopka!
furlan wrote:Ima li sta za nas priprosti dunjaluk a da nije binarni sistem?To mi nesto tegobno.
Izlazi u prirodu, beri cvijece, bavi se grncarstvom, lovi ribu...Ako ne pomogne, evo zapis: http://www.worldsex.com sigurno ce ti biti bolje
zanzibar wrote:Dragi Tadija, spasioče narodnih i nenarodnih masa... Već dugo vremena me tišti jedan problem, pa bih da mi pomogneš, jer vidim znaš pos'o. Daklen,
Ja godinama hoću da ljetujem na Havajima(rekli mi tamo je lijepo) i svake godine kad ljetro dođe i ja se nameračim da putujem, pogledam u novčanik a on prazan, ko prazan bunar. Radili se tu o kakvu sihru ili uroku na moj novčanik.
Ovo je teze, ovo ce šef sutra :D:D
horns&drums

Post by horns&drums »

pape wrote::-? Dragi Tadija,
Moja ti je tegoba pregolema ko vas dunjaluk. Stisce me u grudima, nemrem jesti, slabo vise i popijem. Provrisko bih i propisto ko rakijski kazan, al .... nece ni vrisak ni pisak iz mene. Da ti ne duljim, evo o cemu se radi. :roll:
Nake nove kurceve demokrate hoce da me integrishu, ... i to u mojoj vlastitoj avliji, ... :oops: Kazu, ... ne valjam, ... nisam im ono, .... po tabijatu !? Oni su ko biva arijevci, ... autohtoni, ... domoljubci, a ja ... ja im eto dodzem, .... nako, ... ko priljepak, ko imela, ... ko crnac, ... Boze mi oprosti, ... :oops:

Ovo je takodjer za šefa, ovaj ima gadan problem :D:D
Klesar Tadija Tegoba

Post by Klesar Tadija Tegoba »

Prvo zahvala mom vrlom saradniku Hornsu i njegovom alteregu Drumsu na strpljenju koje je ukazao slusajuci probleme naseg obicnog svijeta. A narocitu bih se zahvalio njegovoj vjeri u paranormalni svijet, koji evo, zivi sa nama i pored nas i koji rijetko ko ima snage i mudrosti da prepozna.
Nadam se da su ti problemi sa cunom rijeseni.
Da te ne hvalim dalje, ovdje cu se malo osvrnuti na problem naseg dobrog i plemenitog muhe_sa.
muha_sa wrote:uščakla me leđa--nemoj samo kazat da mi je rodni list požutio.
Moram malo da razmislim uhmmah...
i VIDIM
Muha tvoji problemi datiraju od prije par godina. Sigurno se sjecas onog ljeta kada si na plazi sjedio i gledao djevojke. Sjecas se one prsate gare, ustvari samo se sjecas njenih grudi.
E ta djevojka ti dosla haka iliti dohakala. Posto si je najmanje 13 puta pogledom skinuo, pogledala te i promrmljala "trazices me i neces me imati, bolice te i neces me dohvatiti". Bukvalno preneseno, tvoja ledja su jedini dio tijela koji ti ne mozes dohvatiti i ona te sada bole.
To je uzrok ali ne i rjesenje tvog problema.
Rjesenje je u malo vjezbice. Pa hajde, molim te, donesi mi jednu hladnu pivu.
Stelt u Budjanovcima

Post by Stelt u Budjanovcima »

mIRCerka wrote:Postovani,
Imam problem, skripi mi desno koljeno kad idem niz basamake, jesu li sihre u pitanju?
evo slike koljena, izvinite, bila sam na njivi pa je malo poprljavo...
Image
jooj mirci sto ne rece da imas problem pa moje su ruke ljekovite ko u Sai babe...:)

p.s. pod uslovom d a su ovo tvoje noge, nemoj da nakraju ispadne da imas noge ko Mehmed Bazdarevic...:)
Klesar Tadija Tegoba

pape wrote::-? Dragi Tadija,
Postovani gospodine Pape. Samo da ustanem mirno.
Prvo da kazem da sam iskreno ushicen da ovakvu zvijezdu fudbala mogu ugostiti i u svojoj maloj ordinaciji. Siguran sam da cete biti zadovoljni.

Sto se jela tice, pokusajte popiti kiselu, obicno budi apetit. Sto se kur**** demokrata tice, tu je situacija puno teza... Kada ti je pun kofer, onda obicno pomaze pasosh neke trece drzave, mada i to na kraci period. Poslije pocinju problemi sa adaptacijom i nemirnim mislima. Ma sta da kazem, ne daj na sebe, a ja cu gledati da im odradim kakav sihir prekovremeno. Od mene ti je ovo besplatno.
Ja bih te cijenjeni Pape zamolio za jednu zajednicku fotku, onako ja i ti - kao pravi jarani - sjedimo na stadionu "Park princeva" i izmedju stativa rotiramo janjca.

Ne mogu vise, sutra nastavak.

Mislim na vas i vidim vas,
Vidoviti Klesar Tadija i saradnici
horns&drums

Post by horns&drums »

Lakunoc šefe :thumbup:
wels

Post by wels »

Nocas za Vas dezuraju

Image
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Tadija spasioče moj,

Član sam MENSE, usamljen, osjećajan,
nježan, živim sam na planini, bavim se
biznisom - ovčarstvo.
Ne mogu da nađem srodnu dušu!
Pomozi, šta da radim?

P.S.
Nemoj samo onaj bezobrazluk sa
čizmama i ovcom da mi preporučiš.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Stelt u Budjanovcima wrote:
mIRCerka wrote:Postovani,
Imam problem, skripi mi desno koljeno kad idem niz basamake, jesu li sihre u pitanju?
evo slike koljena, izvinite, bila sam na njivi pa je malo poprljavo...
Image
jooj mirci sto ne rece da imas problem pa moje su ruke ljekovite ko u Sai babe...:)

p.s. pod uslovom d a su ovo tvoje noge, nemoj da nakraju ispadne da imas noge ko Mehmed Bazdarevic...:)
Mo¾e¹ misliti ¹ta se jo¹ krije iza nicka i par pixela iznad... :D:D:D
zena21

Post by zena21 »

DobroJutroKolumbo wrote:
zena21 wrote: Kolumbo, za sve svoje probleme se mozes obratiti meni... Ja sam tu da ti pomognem :oops: :oops: :kiss:

Sorry Tadija... Lijeci sve ostale, a za Kolumba cu se ja pobrinuti :D :D

eto, nisam ti velika konkurencija... meni Kolumbo, tebi svi ostali :oops: :D
Pa to zeno21 saradnice moja lijepa, ukljucite se i vi malo - puna mi ordinacija. Imam hipter nerijesenih slucajeva. Olova za strave mi nestaje, ako ko ima saljite. Dobro placam.
Dobro zeno posto nedas da mi Tadija vidoviti pomogne , onda ces morati ti da rijesis moje muke samo da znas da nisam u zadnje vrijeme nista procitao... :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Nekako sam se i nadala da nisi :oops:
:lol: :lol: :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Postovani Tadija, Hvala
i svaka ti dala. Koljeno ne skripi vise, nit nanule klepecu niz basamake.

:-D
Klesar Tadija Tegoba

PipiDugaDevetka wrote:Tadija spasioče moj,

biznisom - ovčarstvo.
Pomozi, šta da radim?

P.S.
Postovani Pipi,
kao sto vidim vi ste po zanimanju coban. Vidim i da ste svjesno odbacili dar inteligencije i odlucili da se okrenete prirodi. Na ovo vas je naveo jedan neobicni dogadjaj. Sreli ste zenu svog zivota, srodnu dusu koja je bila sve ono sto ste zeljeli. Vasa veza je pocela spontano. Ona je nosila dugu sivu suknju i plavu kosulju od svile. Naoko nezainteresovano se provlacila pored jedne trulje od auta i u sudbonosnom trenutku zakacila svoju suknju od zahrdjali blatobran.
Sta se dalje desilo, znate i sami. Izmedju vas se je desila ljubav. Prava, nepatvorena ljubav. Jedini je problem bio da je gospodja u koju ste se zaljubili bila gospodja M. Njen gospodin suprug H je uskoro razotkrio vasu ulogu u gospodjinom nevjerstvu i zvjerski se obracunao sa vama i M.
Posto ste u KC Koshevo (da stanem mirno, blizu je stadiona) proveli vise od mjesec dana na ivici zivota i smrti, jednog jutra ste dobili tuznu vijest da je gospodja M podlegla teskim povredama nastalim od ponovljenih prelazaka zahrdjanog blatobrana po njenoj glavi. Tada ste tvrdo odlucili da ne zelite imati vise veze sa ovim svijetom i prekvalifikovali ste se u cobana ovcara.

Tu pocinju vasi problemi, sretni ste zbog vaseg izbora, a duboko patite jer ste izgubili svoju zivotnu radost - seks do iznemoglosti sa homosapiensom zenskog roda. Kako ste se tjesili, znaju jadne ovce.
Izlaz iz ovog stanja je da zaboravite na vas trenutni posao. Ostavite ovce i pasnjake i okrenite se pcelarstvu. Ovce ce biti puno sretnije, a pcele nece imati nimalo razumijevanja za vase protuprirodne navike i kaznice vas bez oklijevanja.
Tek poslije ove zasluzene kazne, vasa dusa ce konacno biti slobodna i tek tada cete naci srodnu osobu za kojom toliko zudite.

Savjet za laku noc: Cuvajte se Punta plave boje. Gospodin H je zamijenio blatobran.

Savjet za dobro jutro: Ko se rano dize, umiva se insekticidima.

Srdacno Vas,
Vidoviti Klesar Tadija T.
Klesar Tadija Tegoba

mIRCerka wrote:Postovani Tadija, Hvala
i svaka ti dala. Koljeno ne skripi vise, nit nanule klepecu niz basamake.

:-D
Hvala ti puno Mirci na lijepim zeljama. I neka ti Gamishan, dzini trica i kucina podari da ti se svaka zelja ostvari.

Da li ste poslusali moj savjet u vezi zice na carapi?
Molim vas da ozbiljno ovo shvatite. To moze imati posljedice na neke dogadjaje u skoroj buducnosti.

Carapu obavezno sacuvajte, uvijek se da dobro iskoristiti. Sezona je luka.
zena21

Post by zena21 »

Dobro zeno posto nedas da mi Tadija vidoviti pomogne , onda ces morati ti da rijesis moje muke samo da znas da nisam u zadnje vrijeme nista procitao... :lol: :lol: :lol: :D :D :D[/quote]

Nekako sam se i nadala da nisi :oops:
:lol: :lol: :lol:[/quote]

vidjeces ti moj kamion... :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Samo reci gdje i kada ces prolaziti, da te ustopam :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

postovani Tadija,
de ti obrisi sto zapisa ovima, zachataste ti rubriku, sve me safra fata...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

PipiDugaDevetka wrote:Tadija spasioče moj,

biznisom - ovčarstvo.
Pomozi, šta da radim?

P.S.
Postovani Pipi,
kao sto vidim vi ste po zanimanju coban. Vidim i da ste svjesno odbacili dar inteligencije i odlucili da se okrenete prirodi. Na ovo vas je naveo jedan neobicni dogadjaj. Sreli ste zenu svog zivota, srodnu dusu koja je bila sve ono sto ste zeljeli. Vasa veza je pocela spontano. Ona je nosila dugu sivu suknju i plavu kosulju od svile. Naoko nezainteresovano se provlacila pored jedne trulje od auta i u sudbonosnom trenutku zakacila svoju suknju od zahrdjali blatobran.
Sta se dalje desilo, znate i sami. Izmedju vas se je desila ljubav. Prava, nepatvorena ljubav. Jedini je problem bio da je gospodja u koju ste se zaljubili bila gospodja M. Njen gospodin suprug H je uskoro razotkrio vasu ulogu u gospodjinom nevjerstvu i zvjerski se obracunao sa vama i M.
Posto ste u KC Koshevo (da stanem mirno, blizu je stadiona) proveli vise od mjesec dana na ivici zivota i smrti, jednog jutra ste dobili tuznu vijest da je gospodja M podlegla teskim povredama nastalim od ponovljenih prelazaka zahrdjanog blatobrana po njenoj glavi. Tada ste tvrdo odlucili da ne zelite imati vise veze sa ovim svijetom i prekvalifikovali ste se u cobana ovcara.

Tu pocinju vasi problemi, sretni ste zbog vaseg izbora, a duboko patite jer ste izgubili svoju zivotnu radost - seks do iznemoglosti sa homosapiensom zenskog roda. Kako ste se tjesili, znaju jadne ovce.
Izlaz iz ovog stanja je da zaboravite na vas trenutni posao. Ostavite ovce i pasnjake i okrenite se pcelarstvu. Ovce ce biti puno sretnije, a pcele nece imati nimalo razumijevanja za vase protuprirodne navike i kaznice vas bez oklijevanja.
Tek poslije ove zasluzene kazne, vasa dusa ce konacno biti slobodna i tek tada cete naci srodnu osobu za kojom toliko zudite.

Savjet za laku noc: Cuvajte se Punta plave boje. Gospodin H je zamijenio blatobran.

Savjet za dobro jutro: Ko se rano dize, umiva se insekticidima.

Srdacno Vas,
Vidoviti Klesar Tadija T.
Čim dobijem borački kredit selim u Hercegovinu. Tamo pčele prave bolji med. Smijemo li se Nova Srodna Duša i ja mazati medom. Dijabetes?
Hvala na savjetima.
P.S.
Tko se krije iza slova H(usnija?) i M?
mIRCerka

Post by mIRCerka »

PipiDugaDevetka wrote: Čim dobijem borački kredit selim u Hercegovinu. Tamo pčele prave bolji med. Smijemo li se Nova Srodna Duša i ja mazati medom. Dijabetes?
Hvala na savjetima.
P.S.
Tko se krije iza slova H(usnija?) i M?
nisam ja majke mi!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

DobroJutroKolumbo wrote:Vidioviti klesaru, najvidovitiji mozes li da vidis u davnu proslost pa da nam kazes ko su Bosnjaci??? :D
zapetljace mu se kasike...
PipiDugaDevetka

mIRCerka wrote:...nisam ja majke mi!!!
Znam da nisi još preminula od blatobrana. Mažeš li se medom ili eurokremom?
Post Reply