ljepuskaste
kakav epitet za gume
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jesu lijepe ali su malog precnika, i nekako mi izgledaju male naspram auta, pa cu na proljeche nabaciti 16" (OZ-ove).Anell wrote:Ove njegove fabricke su takodjer ljepuskaste.
A ove prednje gume su SAVA S3, koliko mogu ja primjetiti.
Ja mislim da 80% vozaca upravo koristi te gume.
eki dijasporcaCile83 wrote:bice_bice wrote:kralju trica je proizvodjena do februara 97. godine, a tek od cetvorke su dosli nazivi poput "basic", "trend-" & "highline"Cile83 wrote:Golf 3 2,8 VR6 Highlinenista narocito, slucajno mi na um pade
Kralju VW je 500 golfa 3 2,8 vr6 napravio to je bila probna serija uz nazov "highline".Auto se proizvodilo u periodu kraj 94-97g i cijena mu je bila tad 50.000DM
Evo ti link pa pogledaj po cemu se prepoznaje orginalni vr6 highline.jest da je na njemackom http://www.doppel-wobber.de/index0.html
Ako nije neka tajna, pitala bih tebe i sve ostale koji voze Ford Focusa koliko su zadovoljni njim, koliko su ga platili, gdje su ga kupili i koje je godisteIsabell wrote:Ford Focus, 1.8 TDI.
Ti reche da je u defektu vec poduzhe vrijeme ...stanislava wrote:..ja vozim svoj DAWOO Lanos..sladak je ko secer...pravo zensko auto..toplo preporucujem..i ne trosi puno...a ide kao po sinama![]()
![]()
![]()
Lady_Incognitoo wrote:Ako nije neka tajna, pitala bih tebe i sve ostale koji voze Ford Focusa koliko su zadovoljni njim, koliko su ga platili, gdje su ga kupili i koje je godisteIsabell wrote:Ford Focus, 1.8 TDI.![]()

E bas ti hvala na ovako opsirnom postu, jos me samo interesuje gdje si ga kupio. Ja sam nasla jednog '99 godiste 1,6i - 13.000 KM. Izgleda da je to ta cijena, haman da se jeftiniji i ne moze naci iliHaris033 wrote:Lady_Incognitoo wrote:Ako nije neka tajna, pitala bih tebe i sve ostale koji voze Ford Focusa koliko su zadovoljni njim, koliko su ga platili, gdje su ga kupili i koje je godisteIsabell wrote:Ford Focus, 1.8 TDI.![]()
Nije tajna!![]()
Ja sam vise nego zadovoljan sa svojim "Focusom" iz vishe razloga:
1.Udobnost i prostranost su za 10!!!
2.Brzina i snaga motora (66 kw ili 90 KS)
3.Potrosnja po gradu 7.3 l/100km, a vani oko 5 lit/100km
4.Rezervni djelovi jeftiniji u odnosu na druga vozila iz te klase
5.Sam izgled auta
Moj "Focus" je 1.8 TD, sa full opremom osim koze (koju inache i ne gotivim) i el. retrovizora a ukljucuje: klimu, abs, el.podizace stakla, grijanje prednje i zadnje sajbe, podesavanje volana po visini i dubini, servo volan, el. pomjeranje farova (gore/dole), el. blokada motora, intercooler, alum. felge...
Godiste je 2000. a ja sam ga platio prije tacno godinu dana 15.000 KM.
Ako si stvarno voljna izdvojiti tu cifru, vjeruj mi da se neces sekunde pokajati...
Lady_Incognitoo wrote:Haris033 wrote:Lady_Incognitoo wrote: Ako nije neka tajna, pitala bih tebe i sve ostale koji voze Ford Focusa koliko su zadovoljni njim, koliko su ga platili, gdje su ga kupili i koje je godiste![]()
Cekam da benzin spadne ispod $1.90 pa cu ja da se spalim zbog auta sto vozim, a pitt ce od mukedanas wrote:idi se sad kazniLucy01 wrote:Chevy Tahoe....samo Americko....Juznjakinja
![]()
spali se javno
![]()
Samo se ti zajebaji.....bit ce jos KatrinaLucy01 wrote:Cekam da benzin spadne ispod $1.90 pa cu ja da se spalim zbog auta sto vozim, a pitt ce od mukedanas wrote:idi se sad kazniLucy01 wrote:Chevy Tahoe....samo Americko....Juznjakinja
![]()
spali se javno
![]()
sto 'vako jeftino gorivo kupujem
Samo vi za demokrate zaokruzujtepitt wrote:
Samo se ti zajebaji.....bit ce jos Katrina