Sarajevo-x forumsko upoznavanje...
-
zili
ma znam da znam al im zaboravim nickoveThe_Fluid wrote:
zili,
ma znash ti josh forumasha, samo nisi svjesna da ih znash
hmmmm... fluid... ovaj... ermmm... jesmo se mi možda nekad upoznali?
znam, znam, grozna sam, al ko prizna pola mu se prašta, zar ne?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
zili wrote:cao, ja sam zili, 24 god. (uh, zar vec toliko) al izgledam kao da mi je tlinest. Također filmofilvec sam preuzela kontingent od komija. NJega jedino i znam s foruma... nije lazem, znam jos mraka, al sam to tek nedavno skontala... joj odoh popiti kafu, sva sam nekakva nepovezana
zahvaljujući tebi shvatio sam da internetom surfaju ljepotice
i odmah sam se odlučio upoznavati i ženit
-
car-x
proslo je mlogo vremena od mog zadnjeg predstavljanja.. LM:
- car-x
- mlad (27)
- lijep (vidi sliku, negdje na onoj mrakovoj stranici)
- dipling. informatike. (uglavnom web aplikacije, u slobodno vrijeme sve ostale aplikacije)
- trenutno VSVR u HKG u TZ (za one koji ne vladaju vojnim zargonom: vojnik na odsluzenog vojnog roka u husejn kapetan gradascevic u tuzzli)
- za sve ostale informacije stojim na raspolaganju
junacki pozdrav domovini
- car-x
- mlad (27)
- lijep (vidi sliku, negdje na onoj mrakovoj stranici)
- dipling. informatike. (uglavnom web aplikacije, u slobodno vrijeme sve ostale aplikacije)
- trenutno VSVR u HKG u TZ (za one koji ne vladaju vojnim zargonom: vojnik na odsluzenog vojnog roka u husejn kapetan gradascevic u tuzzli)
- za sve ostale informacije stojim na raspolaganju
junacki pozdrav domovini
-
dinash
novalic wrote:teta, u oktobru navrsava 40 god..
iz svicarske dijaspore...
managment u privatnoj financijskoj firmi...
voli figa i za***anciju....
sanja da pojede zubatacmada je to mlada riba
![]()
voli svoju posavinu do Boga
e zbog takvih kao ti ce portugal da ispadne jos u osmini!
zbog takvih kao sto si ti figo setka terenom i s vremena na vrijeme digne majicu da mu rese ljubavnog tepiha provire ...
zabog takvih kao ti ... zbog ... gdje si bila kad je bilo najteze?!!?!
ah zaboga sta govoris!?
nego kako zavrsava ova nova epizoda dnevnika u pola osam? propustio sam zadnji broj (kasnio dzeparac) ...
- DaysleepeR
Ja sam Daysleeper, 27 godina, zivim u Sarajevu, trenutno zaposlen na minimalcu, uskoro boljeg zivotnog standarda.
Propali student kriminalistike, buduci student informatike, zubni tehnicar
Rocker, filmofil, audiofil muzicar i sta jos sve ne.
Poznajem licno neke ljude sa foruma, sasvim slucajno.
Propali student kriminalistike, buduci student informatike, zubni tehnicar
Rocker, filmofil, audiofil muzicar i sta jos sve ne.
Poznajem licno neke ljude sa foruma, sasvim slucajno.
-
Haber
Znam da cu odgovor morati cekati do ponedeljka, ali mi napisi koliko ih/ga muzes na sahat ili na mjesc?krava wrote:krava
26 godina ...psiholog,
radim od 8 do 5...toliko sam i na forumu
pokrivam sve teme na kojima se spominje chuna, kita...
uskoro i udata za osobu poznatu kao "kravin francuz"
do kraja radnog vremena jos tacno 2sata i 28 minuta
Ili si mozda placena po broju ulazaka na forum.
- manijak1
Ko kvari temu ?
Da ga upoznamo sa bani mani banitorom ? 
- krava
[/quote]Znam da cu odgovor morati cekati do ponedeljka, ali mi napisi koliko ih/ga muzes na sahat ili na mjesc?![]()
(Milka mislim na mj. platu
![]()
Ili si mozda placena po broju ulazaka na forum.![]()
![]()
Hha?
e sad ispade ja nista ne radim...
vjeruj mi da ja dobro zaradim svoju platu....cak mi i vise trebaju platiti....
-
dajdzarile
a sta to fali ljudima koji dok "rade" svrate malo na forum ha ?
evo i ja se ubi od posla
evo i ja se ubi od posla
- Dirty Harry
Dirty Harry (25), trenutno u Sarajevu
Dipl. el ing, zaposlen, (uskoro nadam se na mnogo boljem poslu
)
Trenutno se bavim programiranjem ...
Osim toga ja sam oficijelni forumaski kuhar
nakon rostilja na grupnjaku II, ili mozda bolje receno admin rostilja 
Single ...
Sliku mozete naci na mrakovoj galeriji.
Dobar, predobar, pametan i nadasve skroman
Dipl. el ing, zaposlen, (uskoro nadam se na mnogo boljem poslu
Trenutno se bavim programiranjem ...
Osim toga ja sam oficijelni forumaski kuhar
Single ...
Sliku mozete naci na mrakovoj galeriji.
Dobar, predobar, pametan i nadasve skroman
-
amnesiac
na forumu amnesiac...na chat navrati u poznim nocnim satima pod nadimkom jednog filmskog zeke...
uskoro ce prelomiti trecu banku zivota, ali posto je izvrsio samoubistvo prije cetiri godine, to vise nije relevantno...prije toga depresivan, tuzan, izgubljen, promasen, nakon toga miran, stalozen, fantastican...
obitava u vjecnim lovistima austrije, ljeti kad skucka para ispali se negdje, uglavnom azija: sibir, mongolija, kina, jugoistok, najbitnije da nema puno naroda...
spava cetiri sata dnevno...u slobodno vrijeme rjesava mozgodrkajuce probleme automatike (uglavnom neuspjesno)...veliki zaljubljenik ruske literature i elektronske muzike, i sam napravi ponesto...vegetira povuceno, ni u stvarnom zivotu kao ni na forumu ne zna apsolutno nikog zivog, a posto je mrtav, to ni tehnicki nije izvodljivo...sa foruma ga niko ne poznaje, a i bolje vam je...
uskoro ce prelomiti trecu banku zivota, ali posto je izvrsio samoubistvo prije cetiri godine, to vise nije relevantno...prije toga depresivan, tuzan, izgubljen, promasen, nakon toga miran, stalozen, fantastican...
obitava u vjecnim lovistima austrije, ljeti kad skucka para ispali se negdje, uglavnom azija: sibir, mongolija, kina, jugoistok, najbitnije da nema puno naroda...
spava cetiri sata dnevno...u slobodno vrijeme rjesava mozgodrkajuce probleme automatike (uglavnom neuspjesno)...veliki zaljubljenik ruske literature i elektronske muzike, i sam napravi ponesto...vegetira povuceno, ni u stvarnom zivotu kao ni na forumu ne zna apsolutno nikog zivog, a posto je mrtav, to ni tehnicki nije izvodljivo...sa foruma ga niko ne poznaje, a i bolje vam je...
-
Prag
Prag – trenutno stanovnik istoimenog grada, mada sam cest gost u seheru.
Na forumu sam skoro svakodnevno, ali vise onako „raed only“, osim kad me podkaci neka tema vezana za dijasporu, e tu sam strasni borac za ljudska prava nas sto smo tijelom vani a dusom dole.
36 godina, informaticar (data mining), mala firmica u SA. Proslavio sam se tim sto sam zimus prilikom jednog dolaska pozvao raju sa foruma na kafu i provalio se maximalno, solirajuci u Metropolisu…Od tada se vise ne druzim, a i kafu slabo pijem.
Na cuvenoj virtualnoj forumskoj proslavi u Holiday Innu mi obili Skodu 120 L i pokrali svu cesku pivu.
Na forumu sam skoro svakodnevno, ali vise onako „raed only“, osim kad me podkaci neka tema vezana za dijasporu, e tu sam strasni borac za ljudska prava nas sto smo tijelom vani a dusom dole.
36 godina, informaticar (data mining), mala firmica u SA. Proslavio sam se tim sto sam zimus prilikom jednog dolaska pozvao raju sa foruma na kafu i provalio se maximalno, solirajuci u Metropolisu…Od tada se vise ne druzim, a i kafu slabo pijem.
Na cuvenoj virtualnoj forumskoj proslavi u Holiday Innu mi obili Skodu 120 L i pokrali svu cesku pivu.