kakvih bolan pisljivih 4-5 hiljada. ko ima toliku platu BIH. koliko to utakmica odigra reprezentacija godisnje. i za to on dobije platu od 4-5 hiljada mjesecno. naradi se u p.... materinu. neka je otisao jebo ga pasalic. otisao je zbog neuspjeha a on moze u mostaru pricat da je otisao zbog pogrdnih prozivanja. sve cikluse koje je vodio zavrsio je neuspjehom. nigdje se nije plasirao osim u kladionicu. sve treba rastjeratiJuve Fanatic wrote:1.Sabahudin Topalbecirevic Baho je baksuz po nasu reprezentaciju i naciju.To da smo nacisto svaku utakmicu koju on prenosi mi izgubimo uz sve to komentari su mu za no comment(sreca pa je sinoc konjic vise pricao)
2.Sinocnjem porazu jeste kumovao sudija ali do toga uopste nije smejlo doci.Sliskovic je izveo prvi tim kao da igramo u po Rima protiv Italije.Grujic,muslimovic na klupi barbarez zadnji.To nigdje nema osim toga do onog penala nismo napravili ni jednu pravu priliku.
I pored svega toga ja Baki skidam kapu zavaravate se ako mislite da ce iko od starih asova doci,ne iz razloga sto ne vole Bosnu nego iz razloga ko sjedi u fudbalskom savezu.
U Srbiji javier Clemente dobija milion eura po godini dok nas Baka radi za pisljivih 4-5 hiljada.Pa vi sad vidite gdje smo mi aa gdje su ostali
Blaž Slišković i Ahmet Pašalić podnijeli ostavke
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Altsa
-
Apos
I tebe prvog odavde.Altsa wrote: kakvih bolan pisljivih 4-5 hiljada. ko ima toliku platu BIH. koliko to utakmica odigra reprezentacija godisnje. i za to on dobije platu od 4-5 hiljada mjesecno. naradi se u p.... materinu. neka je otisao jebo ga pasalic. otisao je zbog neuspjeha a on moze u mostaru pricat da je otisao zbog pogrdnih prozivanja. sve cikluse koje je vodio zavrsio je neuspjehom. nigdje se nije plasirao osim u kladionicu. sve treba rastjerati
-
MO
Zajedničku izjavu selektora Blaža Sliškovića i direktora Ahmeta Pašalića prvi potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Iljo Dominković ocijenio je kao preuranjenu.
- Vrlo me je iznenadila zajednička izjava direktora Pašalića i selektora Sliškovića o povlačenju. Dali su je vrući nakon utakmice. Bio sam zatečen kada sam čuo da su to rekli na pres-konferenciji.
Mislim da se to desilo u nezgodnom trenutku te da je preuranjeno za ostavke i povlačenja. Trebali smo nakon četiri ovogodišnje utakmice analizirati šta smo napravili. Imali bismo pet mjeseci pauze da pokušamo nešto promijeniti - kaže Dominković.
Potpredsjednik Saveza ništa nije mogao reći o tome kada će vrh NSBiH razgovarati o Sliškoviću i Pašaliću te šta u slučaju da vodeći dvojac selekcije zaista ne nastavi raditi.
- Ostali smo zatečeni. Ukoliko bude usvojena ostavka selektora, doći ćemo u situaciju da selektora moramo izabrati vrlo brzo, već danas. Ostavke se moraju podnijeti pismenim putem i mora ih usvojiti Izvršni odbor. Pošto sjednicu Izvršnog odbora zakazuje predsjednik NSBiH, nejasno je kada će se to dogoditi. Sa predsjednikom Jelićem se nisam čuo dugo, a nije ga bilo na posljednje dvije utakmice.
Od momenta zakazivanja, sjednica se može održati u roku od sedam dana. Međutim, od Izborne skupštine do danas nismo održali nijednu sjednicu Predsjedništva niti Izvršnog odbora. Kada ćemo, ne znam - rekao je Dominković.
Generalni sekretar NSBiH Munib Ušanović kaže da u Savez još nisu stigle pismene ostavke Sliškovića i Pašalića.
- Nema ništa zvanično. Ako ostavke stignu, proslijedit ću ih Predsjedništvu i Izvršnom odboru Saveza. Zasad je sve samo najavljeno - rekao je Ušanović.
A. N.
Čolaković: Žalbe ne piju vode
Potpredsjednik NSBiH Sulejman Čolaković ne želi komentirati najavu odlaska Sliškovića i Pašalića.
- Glave su još vruće. Ja imam drugačije mišljenje, tvrdim da su te izjave dali ishitreno. Treba sačekati sjednicu nadležnog organa - rekao je Čolaković.
Na pitanje da li je znao da nam sudi kiparski Grk te da li je NSBiH trebao intervenirati kod UEFA-e, on je odgovorio:
- Do utakmice to nisam znao. Mi smo mala zemlja i, nažalost, razjedinjena po dosta šavova. Kada nam sudi arbitar s Kipra, to je isto kao da je iz Grčke. Možemo nešto uraditi, ali to neće piti vode. Mali smo i zato moramo biti složni.
- Vrlo me je iznenadila zajednička izjava direktora Pašalića i selektora Sliškovića o povlačenju. Dali su je vrući nakon utakmice. Bio sam zatečen kada sam čuo da su to rekli na pres-konferenciji.
Mislim da se to desilo u nezgodnom trenutku te da je preuranjeno za ostavke i povlačenja. Trebali smo nakon četiri ovogodišnje utakmice analizirati šta smo napravili. Imali bismo pet mjeseci pauze da pokušamo nešto promijeniti - kaže Dominković.
Potpredsjednik Saveza ništa nije mogao reći o tome kada će vrh NSBiH razgovarati o Sliškoviću i Pašaliću te šta u slučaju da vodeći dvojac selekcije zaista ne nastavi raditi.
- Ostali smo zatečeni. Ukoliko bude usvojena ostavka selektora, doći ćemo u situaciju da selektora moramo izabrati vrlo brzo, već danas. Ostavke se moraju podnijeti pismenim putem i mora ih usvojiti Izvršni odbor. Pošto sjednicu Izvršnog odbora zakazuje predsjednik NSBiH, nejasno je kada će se to dogoditi. Sa predsjednikom Jelićem se nisam čuo dugo, a nije ga bilo na posljednje dvije utakmice.
Od momenta zakazivanja, sjednica se može održati u roku od sedam dana. Međutim, od Izborne skupštine do danas nismo održali nijednu sjednicu Predsjedništva niti Izvršnog odbora. Kada ćemo, ne znam - rekao je Dominković.
Generalni sekretar NSBiH Munib Ušanović kaže da u Savez još nisu stigle pismene ostavke Sliškovića i Pašalića.
- Nema ništa zvanično. Ako ostavke stignu, proslijedit ću ih Predsjedništvu i Izvršnom odboru Saveza. Zasad je sve samo najavljeno - rekao je Ušanović.
A. N.
Potpredsjednik NSBiH Sulejman Čolaković ne želi komentirati najavu odlaska Sliškovića i Pašalića.
- Glave su još vruće. Ja imam drugačije mišljenje, tvrdim da su te izjave dali ishitreno. Treba sačekati sjednicu nadležnog organa - rekao je Čolaković.
Na pitanje da li je znao da nam sudi kiparski Grk te da li je NSBiH trebao intervenirati kod UEFA-e, on je odgovorio:
- Do utakmice to nisam znao. Mi smo mala zemlja i, nažalost, razjedinjena po dosta šavova. Kada nam sudi arbitar s Kipra, to je isto kao da je iz Grčke. Možemo nešto uraditi, ali to neće piti vode. Mali smo i zato moramo biti složni.
-
mostarac
Sad cu reci da mozemo onda i izvaditi zastavu i kolektivno poceti pisati po njoj. Dostojanstvenije je od toga da nam selektori poput Cire koji su sipali izlijeve mrznje prema nasoj zemlji (a gdje se on rodio jebo mater seljacku) vode reprezentaciju. Protiv Cice Kranjcara, Katalinica i slicno nemam nista, ali protiv Cire itekako imam i potpuno je isto vodio repku Ciro ili Sinisa Mihajlovic, ali Bosanci (koji ste vi Bosanci licemjeri jebote) navijaju za Ciru, a osuli bi se od Sinise i nekog lincovali. Na to sve se moze samo reci FUJ.DobroJutroKolumbo wrote:Pa ako cemo se plasirati sa Sinisom i Kezmanom na Evropsko ili Svjetsko prvenstvo ne smeta mi...Sta ces sad!???mostarac wrote:Pa eto necemo nacionalizam. Onda ti vjerovatno ne smeta SINISA MIHAJLOVIC.DobroJutroKolumbo wrote:Daj ba Mostarac nemoj mi nacionalizma u fudbalu...dosta vise tih sranja...
P.S. Osudjujem to sto su Baki govorili ustaso, jer Bakinog i oca i dedu su ubile ustase pa je malo glupo kad neko Baki kaze ustaso.
- taxi_driver
Altsa wrote:kakvih bolan pisljivih 4-5 hiljada. ko ima toliku platu BIH. koliko to utakmica odigra reprezentacija godisnje. i za to on dobije platu od 4-5 hiljada mjesecno. naradi se u p.... materinu. neka je otisao jebo ga pasalic. otisao je zbog neuspjeha a on moze u mostaru pricat da je otisao zbog pogrdnih prozivanja. sve cikluse koje je vodio zavrsio je neuspjehomJuve Fanatic wrote:1.Sabahudin Topalbecirevic Baho je baksuz po nasu reprezentaciju i naciju.To da smo nacisto svaku utakmicu koju on prenosi mi izgubimo uz sve to komentari su mu za no comment(sreca pa je sinoc konjic vise pricao)
2.Sinocnjem porazu jeste kumovao sudija ali do toga uopste nije smejlo doci.Sliskovic je izveo prvi tim kao da igramo u po Rima protiv Italije.Grujic,muslimovic na klupi barbarez zadnji.To nigdje nema osim toga do onog penala nismo napravili ni jednu pravu priliku.
I pored svega toga ja Baki skidam kapu zavaravate se ako mislite da ce iko od starih asova doci,ne iz razloga sto ne vole Bosnu nego iz razloga ko sjedi u fudbalskom savezu.
U Srbiji javier Clemente dobija milion eura po godini dok nas Baka radi za pisljivih 4-5 hiljada.Pa vi sad vidite gdje smo mi aa gdje su ostali
. nigdje se nije plasirao osim u kladionicu. sve treba rastjerati
jarane ajde ti meni reci ko se to negdje plasirao?ti pises,isto kao da smo svake godine bili u zavrsnici svjetskih prvenstava pa sad od kako je baka selektor nismo bili.jarane mora da ti bude jasno da nam je hiding trener,mi necemo dalje od treceg mjesta u kvalifikacijama.ma i da je kapelo ne bi nam pomogao.mi igraca nemamo i ovo kako sada igramo je vrhunac.reci mi jednog (osim barbareza) koji igra u nekoj jacoj ligi?nego smo se mi umislili da smo fudbalska sila.ma mi smo urac od ovce.nemamo podmladak,nemamo savez,nemamo navijace ma nemamo nista kako treba.jedino smo dobri u kretenluku.jedino znamo sa tribina vrijedjati,i jos ako je druge nacionalnosti onda nam nema ravnog.u stvari nekulturni smo do jaja
ljut sam pravo.
-
MO
Eno Vam gore tekst iz Avaza !
I kanite se pričati o glupostima. Pročitjte, iščitajte, pa jednom za sva vremena shvatimo gdje leži problem. Jebo Vas nacionalizam i priča o njemu. Sad će te se prepucavati do besvijesti.
TREBA IM SKINUTI GLEV !
JELIĆ, DOMINKOVIĆ, UŠANOVIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Tada ćemo krenuti dalje.
I kanite se pričati o glupostima. Pročitjte, iščitajte, pa jednom za sva vremena shvatimo gdje leži problem. Jebo Vas nacionalizam i priča o njemu. Sad će te se prepucavati do besvijesti.
TREBA IM SKINUTI GLEV !
JELIĆ, DOMINKOVIĆ, UŠANOVIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Tada ćemo krenuti dalje.
-
Teufik iz Los Angelesa
jel to horns ugrozeni hrvat u sarajevu

- Altsa
kvalifikacije se igraju da se plasira na neko veliko takmicenje a ne da se osvoji trece mjesto u kvalifikacionoj grupi. mozda je to tebi uspjeh za mene nije. ako tako razmisljas onda nam i ne treba ni selektor ni reprezentacija.taxi_driver wrote:Altsa wrote:kakvih bolan pisljivih 4-5 hiljada. ko ima toliku platu BIH. koliko to utakmica odigra reprezentacija godisnje. i za to on dobije platu od 4-5 hiljada mjesecno. naradi se u p.... materinu. neka je otisao jebo ga pasalic. otisao je zbog neuspjeha a on moze u mostaru pricat da je otisao zbog pogrdnih prozivanja. sve cikluse koje je vodio zavrsio je neuspjehomJuve Fanatic wrote:1.Sabahudin Topalbecirevic Baho je baksuz po nasu reprezentaciju i naciju.To da smo nacisto svaku utakmicu koju on prenosi mi izgubimo uz sve to komentari su mu za no comment(sreca pa je sinoc konjic vise pricao)
jarane ajde ti meni reci ko se to negdje plasirao?ti pises,isto kao da smo svake godine bili u zavrsnici svjetskih prvenstava pa sad od kako je baka selektor nismo bili.jarane mora da ti bude jasno da nam je hiding trener,mi necemo dalje od treceg mjesta u kvalifikacijama.ma i da je kapelo ne bi nam pomogao.mi igraca nemamo i ovo kako sada igramo je vrhunac.reci mi jednog (osim barbareza) koji igra u nekoj jacoj ligi?nego smo se mi umislili da smo fudbalska sila.ma mi smo urac od ovce.nemamo podmladak,nemamo savez,nemamo navijace ma nemamo nista kako treba.jedino smo dobri u kretenluku.jedino znamo sa tribina vrijedjati,i jos ako je druge nacionalnosti onda nam nema ravnog.u stvari nekulturni smo do jaja
ljut sam pravo.
Misimovic -njemacka
beslija - skotska
music - italija
bajramovic - njemacka
barbarez - njemacka
spahic - rusija
muslimovic - italija
i da ne nabrajam vise. ovo su po tebi slabe lige
de malo argumenata pusti se suplje
-
Apos
DobroJutroKolumbo wrote: Ko je ovde licemjer...Vec si nas u svom tekstu razdvojio kad si spomenuo "koji ste vi Bosanci licemjeri" .... znaci nisu nam dosta kantoni i entiteti vec si nas ti u svom tekstu jos razdvojio na Bosance i Hercegovce...
Pa eto kad je tako vi dovedite za selektora Safu pa nek vam on kroji Hercegovacku reprezentaciju a mi Bosanci "licemjerni" vec cemo se nekako snaci...
Meni je u intersu jaka reprezentacija a na celu moze biti Bush ili Osama ako cemo doci na Evropsko prvenstvo...
Tako i u politici kad kaze Dodik da je za jedinstvenu BiH i odvede nas u Evropsku Uniju ja cu prvi glasat za njega...
I to bih volio da vidim i čujem (dodik za jedinstvenu BiH) kao i da Mostarac kaže nešto pošteno.
Tip je inače sa Balinovca - Mostar(nedavno su čak i hodžu fizički napali i pokušali ubiti).
Voli ovu zemlju kao i pomenuti Dodik. Teško će neko tu napraviti jaku reprezentaciju.
A ako stave "podobnog" selektora nek nam je bog na pomoći, ako htjedne pomoći.
-
CarpeDiem
Ne kaze se dzaba da kod nas na Balkanu koliko stanovnika toliko selektora. Svi pametni i sada svi bistre politiku oko Bake i Pasalica. Pa da se i ja ukljucim u raspravu, premda ovdje ko ne misli kao sto neko misli da treba, odmah je ispljuvan. Tako da isto ocekujem i na ovaj moj post. Ja sam u toku utakmice rekao raji sa kojom sam gledao da ako ima obraza ce podnijeti ostavku. I kada sam cuo da je podnijeo bio sam zadovoljan i sretan. Ali citajuci sada razloge, malo sam razocaran. On nama sada govori kako je podnijeo ostavku radi povika sa tribina "Baka ustaso" i "Baka kockaru". Dakle on je i dalje ubjedjen da je radio dobar posao i sada mu par povika sa tribina smeta. Kako Ciri nisu smetali povici "Ciro pederu", kako isto to nije smetalo Cici Krajnjcaru... Oni su se sa tim nosili bez problema. I nemoj nam Baka, molim te, proturati pricu o "islamskom fundamentalizmu" i trovati reprezentaciju sa tom pricom. Sta treba sada da kazu Hrvati i Srbi koji igraju za reprezentaciju? Svi znaju kako je Hrgovic docekao igrace Sarajeva u prijeteljskoj utakmici u Splitu. Vrijedjao ih, pljuvao i to se bio naklatio na Vuleta koji eto "slucajno" nije Bosnjak (musliman). I kako je taj isti Hrgovic docekan u Sarajevu i Zenici. Je li mu iko rekao ustaso? Je li bilo pogrdnih skandiranja sa tribina? Raji je pun k..., i Bake i Pasalica i Dominkovica i Jelica... Hocemo da idemo na Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo. I kada cujem da ljudi pricaju da mi nemamo igrace i da je ovo nasa realnost, muka mi dodje. Danas citam Bakin intervju i kaze da je problem sto smo mi nerealni. Ma ko je to moj Baka nerealan? Jeste li sami obecali da cete nas odvesti na prvenstvo, sada ili nikada, i vi gosp.Sliskovicu i vi gosp. Pasalicu? Kakve je to igrace imala Slovenija kada je bila na Evropskom i na Svjetskom prvenstvu? Kakve je igrace imala Grcka kada je uzela prvenstvo? Kakve igrace sada ima Makedonija, pa sta ima je Katanec uradio i preporodio ih. Pogledajte istini u oci i dosta suplje da mi nismo i necemo imati boljeg selektora. Mozda dragi gosp. Pasalicu necete VI imati boljeg selektora. Kada kazem VI mislim na vas u FS/NS BIH. Jer se zna kako su se igraci zvali i kako su poslije prodaje prestali biti zvani. Zasto nikada niko od poznatih trenera nije htjeo da preuzme selektorsku fotelju? Zasto je Hadzibegic otisao? Zasto nase bivse fudbalske zvijezde zaobilaze u sirokom luku FS/NS BiH? Napustite svoje fotelje, molim vas, i ostavite fudbalski savez ljudima kao sto su: Osim, Vaha, Pape, Mesa, Hadzibegic, Kodro, pa od ovih novijeg datuma Hibicu, Konjicu, Barbarezu.., i ja vjerujem da ce svima biti bolje. A ti Sliskovicu, molim te, uhvati se svog Zrinjskog (da si covjek urgirao bi da Velez igra tamo gdje mu je mjesto - pod Bijelim Brijegom) i pusti nas "islamiste" da sami stvaramo svoju reprezentaciju i dots asuplje da ce poslije vaseg odlaska biti "potop". Nece vjerujte, jer u ovoj Bosni i Hercegovini se igrao fudbal/nogomet i prije vas koji nam krojite sudbinu zadnjih 15 godina. I najgore sto moze da se desi, da sada neko ostavi sve kako je bilo, ostavke se ne prihvate i krenemo u "nove pobjede" jos "jaci" i "kompaktniji" nego ikad sa Pasalicem na celu, a Blazom Sliskovicem do njega. Hvala!
-
mostarac
CarpeDiem wrote:Ne kaze se dzaba da kod nas na Balkanu koliko stanovnika toliko selektora. Svi pametni i sada svi bistre politiku oko Bake i Pasalica. Pa da se i ja ukljucim u raspravu, premda ovdje ko ne misli kao sto neko misli da treba, odmah je ispljuvan. Tako da isto ocekujem i na ovaj moj post. Ja sam u toku utakmice rekao raji sa kojom sam gledao da ako ima obraza ce podnijeti ostavku. I kada sam cuo da je podnijeo bio sam zadovoljan i sretan. Ali citajuci sada razloge, malo sam razocaran. On nama sada govori kako je podnijeo ostavku radi povika sa tribina "Baka ustaso" i "Baka kockaru". Dakle on je i dalje ubjedjen da je radio dobar posao i sada mu par povika sa tribina smeta. Kako Ciri nisu smetali povici "Ciro pederu", kako isto to nije smetalo Cici Krajnjcaru... Oni su se sa tim nosili bez problema. I nemoj nam Baka, molim te, proturati pricu o "islamskom fundamentalizmu" i trovati reprezentaciju sa tom pricom. Sta treba sada da kazu Hrvati i Srbi koji igraju za reprezentaciju? Svi znaju kako je Hrgovic docekao igrace Sarajeva u prijeteljskoj utakmici u Splitu. Vrijedjao ih, pljuvao i to se bio naklatio na Vuleta koji eto "slucajno" nije Bosnjak (musliman). I kako je taj isti Hrgovic docekan u Sarajevu i Zenici. Je li mu iko rekao ustaso? Je li bilo pogrdnih skandiranja sa tribina? Raji je pun k..., i Bake i Pasalica i Dominkovica i Jelica... Hocemo da idemo na Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo. I kada cujem da ljudi pricaju da mi nemamo igrace i da je ovo nasa realnost, muka mi dodje. Danas citam Bakin intervju i kaze da je problem sto smo mi nerealni. Ma ko je to moj Baka nerealan? Jeste li sami obecali da cete nas odvesti na prvenstvo, sada ili nikada, i vi gosp.Sliskovicu i vi gosp. Pasalicu? Kakve je to igrace imala Slovenija kada je bila na Evropskom i na Svjetskom prvenstvu? Kakve je igrace imala Grcka kada je uzela prvenstvo? Kakve igrace sada ima Makedonija, pa sta ima je Katanec uradio i preporodio ih. Pogledajte istini u oci i dosta suplje da mi nismo i necemo imati boljeg selektora. Mozda dragi gosp. Pasalicu necete VI imati boljeg selektora. Kada kazem VI mislim na vas u FS/NS BIH. Jer se zna kako su se igraci zvali i kako su poslije prodaje prestali biti zvani. Zasto nikada niko od poznatih trenera nije htjeo da preuzme selektorsku fotelju? Zasto je Hadzibegic otisao? Zasto nase bivse fudbalske zvijezde zaobilaze u sirokom luku FS/NS BiH? Napustite svoje fotelje, molim vas, i ostavite fudbalski savez ljudima kao sto su: Osim, Vaha, Pape, Mesa, Hadzibegic, Kodro, pa od ovih novijeg datuma Hibicu, Konjicu, Barbarezu.., i ja vjerujem da ce svima biti bolje. A ti Sliskovicu, molim te, uhvati se svog Zrinjskog (da si covjek urgirao bi da Velez igra tamo gdje mu je mjesto - pod Bijelim Brijegom) i pusti nas "islamiste" da sami stvaramo svoju reprezentaciju i dots asuplje da ce poslije vaseg odlaska biti "potop". Nece vjerujte, jer u ovoj Bosni i Hercegovini se igrao fudbal/nogomet i prije vas koji nam krojite sudbinu zadnjih 15 godina. I najgore sto moze da se desi, da sada neko ostavi sve kako je bilo, ostavke se ne prihvate i krenemo u "nove pobjede" jos "jaci" i "kompaktniji" nego ikad sa Pasalicem na celu, a Blazom Sliskovicem do njega. Hvala!
- Altsa
i ja se slazem u potpunostimostarac wrote:CarpeDiem wrote:Ne kaze se dzaba da kod nas na Balkanu koliko stanovnika toliko selektora. Svi pametni i sada svi bistre politiku oko Bake i Pasalica. Pa da se i ja ukljucim u raspravu, premda ovdje ko ne misli kao sto neko misli da treba, odmah je ispljuvan. Tako da isto ocekujem i na ovaj moj post. Ja sam u toku utakmice rekao raji sa kojom sam gledao da ako ima obraza ce podnijeti ostavku. I kada sam cuo da je podnijeo bio sam zadovoljan i sretan. Ali citajuci sada razloge, malo sam razocaran. On nama sada govori kako je podnijeo ostavku radi povika sa tribina "Baka ustaso" i "Baka kockaru". Dakle on je i dalje ubjedjen da je radio dobar posao i sada mu par povika sa tribina smeta. Kako Ciri nisu smetali povici "Ciro pederu", kako isto to nije smetalo Cici Krajnjcaru... Oni su se sa tim nosili bez problema. I nemoj nam Baka, molim te, proturati pricu o "islamskom fundamentalizmu" i trovati reprezentaciju sa tom pricom. Sta treba sada da kazu Hrvati i Srbi koji igraju za reprezentaciju? Svi znaju kako je Hrgovic docekao igrace Sarajeva u prijeteljskoj utakmici u Splitu. Vrijedjao ih, pljuvao i to se bio naklatio na Vuleta koji eto "slucajno" nije Bosnjak (musliman). I kako je taj isti Hrgovic docekan u Sarajevu i Zenici. Je li mu iko rekao ustaso? Je li bilo pogrdnih skandiranja sa tribina? Raji je pun k..., i Bake i Pasalica i Dominkovica i Jelica... Hocemo da idemo na Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo. I kada cujem da ljudi pricaju da mi nemamo igrace i da je ovo nasa realnost, muka mi dodje. Danas citam Bakin intervju i kaze da je problem sto smo mi nerealni. Ma ko je to moj Baka nerealan? Jeste li sami obecali da cete nas odvesti na prvenstvo, sada ili nikada, i vi gosp.Sliskovicu i vi gosp. Pasalicu? Kakve je to igrace imala Slovenija kada je bila na Evropskom i na Svjetskom prvenstvu? Kakve je igrace imala Grcka kada je uzela prvenstvo? Kakve igrace sada ima Makedonija, pa sta ima je Katanec uradio i preporodio ih. Pogledajte istini u oci i dosta suplje da mi nismo i necemo imati boljeg selektora. Mozda dragi gosp. Pasalicu necete VI imati boljeg selektora. Kada kazem VI mislim na vas u FS/NS BIH. Jer se zna kako su se igraci zvali i kako su poslije prodaje prestali biti zvani. Zasto nikada niko od poznatih trenera nije htjeo da preuzme selektorsku fotelju? Zasto je Hadzibegic otisao? Zasto nase bivse fudbalske zvijezde zaobilaze u sirokom luku FS/NS BiH? Napustite svoje fotelje, molim vas, i ostavite fudbalski savez ljudima kao sto su: Osim, Vaha, Pape, Mesa, Hadzibegic, Kodro, pa od ovih novijeg datuma Hibicu, Konjicu, Barbarezu.., i ja vjerujem da ce svima biti bolje. A ti Sliskovicu, molim te, uhvati se svog Zrinjskog (da si covjek urgirao bi da Velez igra tamo gdje mu je mjesto - pod Bijelim Brijegom) i pusti nas "islamiste" da sami stvaramo svoju reprezentaciju i dots asuplje da ce poslije vaseg odlaska biti "potop". Nece vjerujte, jer u ovoj Bosni i Hercegovini se igrao fudbal/nogomet i prije vas koji nam krojite sudbinu zadnjih 15 godina. I najgore sto moze da se desi, da sada neko ostavi sve kako je bilo, ostavke se ne prihvate i krenemo u "nove pobjede" jos "jaci" i "kompaktniji" nego ikad sa Pasalicem na celu, a Blazom Sliskovicem do njega. Hvala!![]()
![]()
![]()
![]()
- alphonse kauders
Blaž Slišković je bio loš selektor, a osim toga bavio se pijačarskim preprodavanjem igrača, kockanjem, cugom, neurednim izgledom i zbog toga je morao DAAAVNO otići.
Ako pogledate njegov bilans u zadnjih godinu dana, vidjećete da je uspio od 7 utakmica da izgubi ni manje ni više nego 5, odigra jednu neriješeno i dobije jednu jedinu (protiv Malte). Same njegove stupidne izjave da Evropa ne da malim ekipama da se plasiraju na EP (kako li Latvija dođe tamo na prošlom EP-u?) govore o njegovoj nesposobnosti da kaže- JA sam kriv, JA sam kreten koji najvećeg ofanzivnog potencijala stavlja na libera, JA mijenjam dobitnički tim, JA još visim o E.Boliću kao dijete o sisi, itd.
A, da ne spominjem još kako je preprodavao Denijala Krivića, Spomenka Bošnjaka, S.Jakirevića, D. Kerkeza, N.Šabića (na pitanje zašto ga zove u repku iz Kine, Blaž odgovara "rekli su mi da je smrš'o).
Od kada je Barbarez na liberu, mi nismo odigrali ni jedne jedine utakmice dobro i imali smo više sreće nego pameti u remijima protiv Španije, Francuske i u pobjedi protiv Litvanije. Ta jadna kukavička taktika se obila o glavu u utakmicama protiv Estonije (0-1), Srbije (0-1) i evo prekjučer protiv strašne Mađarske (1:3).
Zato, nemojte kukati ljudi za njim, ja mu ni zašta neću zahvaliti jer NIJE NAPRAVIO NIŠTA i da je bio neko sposobniji od njega u ova dva zadnja ciklusa mi bi smo barem jednom otišli na neko veliko takmičenje.
A, BAHO TOPALBEĆIREVIĆ je jedan obični kreten koji se više bavi zavjerama nego našom igrom. Onako debilsko zapomaganje i vapaji o sudijskoj krađi nema nijedna televizija na svijetu i možda je samo još viđeno dok je Zvonko Mihajlovski prenosio utakmice. Komentatori s OBN-a jesu možda malo beskrvni, ali nisu euforični, a osim toga ZNAJU MATERIJU O KOJOJ PRIČAJU.
Ako ova ostavka prođe,te ako na trenersko mjesto dođe jal' Meša Baždarević, jal' Vaha Halilhodžić, onda to može značiti samo dobro ovoj reprezentaciji, pošto su ova dvojica profesionalci + znaju igračima usaditi pobjednički mentalitet.
BAKA, HVALA ŠTO SI OTIŠAO I NE VRAĆAJ SE!! (Ovo pogotovo važi za mesara PAšalića)
Ako pogledate njegov bilans u zadnjih godinu dana, vidjećete da je uspio od 7 utakmica da izgubi ni manje ni više nego 5, odigra jednu neriješeno i dobije jednu jedinu (protiv Malte). Same njegove stupidne izjave da Evropa ne da malim ekipama da se plasiraju na EP (kako li Latvija dođe tamo na prošlom EP-u?) govore o njegovoj nesposobnosti da kaže- JA sam kriv, JA sam kreten koji najvećeg ofanzivnog potencijala stavlja na libera, JA mijenjam dobitnički tim, JA još visim o E.Boliću kao dijete o sisi, itd.
A, da ne spominjem još kako je preprodavao Denijala Krivića, Spomenka Bošnjaka, S.Jakirevića, D. Kerkeza, N.Šabića (na pitanje zašto ga zove u repku iz Kine, Blaž odgovara "rekli su mi da je smrš'o).
Od kada je Barbarez na liberu, mi nismo odigrali ni jedne jedine utakmice dobro i imali smo više sreće nego pameti u remijima protiv Španije, Francuske i u pobjedi protiv Litvanije. Ta jadna kukavička taktika se obila o glavu u utakmicama protiv Estonije (0-1), Srbije (0-1) i evo prekjučer protiv strašne Mađarske (1:3).
Zato, nemojte kukati ljudi za njim, ja mu ni zašta neću zahvaliti jer NIJE NAPRAVIO NIŠTA i da je bio neko sposobniji od njega u ova dva zadnja ciklusa mi bi smo barem jednom otišli na neko veliko takmičenje.
A, BAHO TOPALBEĆIREVIĆ je jedan obični kreten koji se više bavi zavjerama nego našom igrom. Onako debilsko zapomaganje i vapaji o sudijskoj krađi nema nijedna televizija na svijetu i možda je samo još viđeno dok je Zvonko Mihajlovski prenosio utakmice. Komentatori s OBN-a jesu možda malo beskrvni, ali nisu euforični, a osim toga ZNAJU MATERIJU O KOJOJ PRIČAJU.
Ako ova ostavka prođe,te ako na trenersko mjesto dođe jal' Meša Baždarević, jal' Vaha Halilhodžić, onda to može značiti samo dobro ovoj reprezentaciji, pošto su ova dvojica profesionalci + znaju igračima usaditi pobjednički mentalitet.
BAKA, HVALA ŠTO SI OTIŠAO I NE VRAĆAJ SE!! (Ovo pogotovo važi za mesara PAšalića)
- DaysleepeR
KATASTROFA!!!MO wrote:Zajedničku izjavu selektora Blaža Sliškovića i direktora Ahmeta Pašalića prvi potpredsjednik Nogometnog saveza BiH Iljo Dominković ocijenio je kao preuranjenu.
A. N.
- DaysleepeR
S ovim se slažem u potpunosti.alphonse kauders wrote:A, BAHO TOPALBEĆIREVIĆ je jedan obični kreten koji se više bavi zavjerama nego našom igrom. Onako debilsko zapomaganje i vapaji o sudijskoj krađi nema nijedna televizija na svijetu i možda je samo još viđeno dok je Zvonko Mihajlovski prenosio utakmice. Komentatori s OBN-a jesu možda malo beskrvni, ali nisu euforični, a osim toga ZNAJU MATERIJU O KOJOJ PRIČAJU.
Milina je bilo gledati utakmicu mlade reprezentacije u Norveškoj i slušati Sašu Vugdalića, čovjeka koji je čitav život u fudbalu i zna o čemu priča.
Takođe, njihov komentar je svo vrijeme bio nabijen nevjerovatnim optimizmom ali na miran i suptilan način a ne nabijen nervozom kao što to radi Baho.
- taxi_driver
Altsa wrote:kvalifikacije se igraju da se plasira na neko veliko takmicenje a ne da se osvoji trece mjesto u kvalifikacionoj grupi. mozda je to tebi uspjeh za mene nije. ako tako razmisljas onda nam i ne treba ni selektor ni reprezentacija.taxi_driver wrote:Altsa wrote: kakvih bolan pisljivih 4-5 hiljada. ko ima toliku platu BIH. koliko to utakmica odigra reprezentacija godisnje. i za to on dobije platu od 4-5 hiljada mjesecno. naradi se u p.... materinu. neka je otisao jebo ga pasalic. otisao je zbog neuspjeha a on moze u mostaru pricat da je otisao zbog pogrdnih prozivanja. sve cikluse koje je vodio zavrsio je neuspjehom
ljut sam pravo.
Misimovic -njemacka
beslija - skotska
music - italija
bajramovic - njemacka
barbarez - njemacka
spahic - rusija
muslimovic - italija
i da ne nabrajam vise. ovo su po tebi slabe lige![]()
![]()
![]()
misimovic?koji klub?
beslija?koji klub?
music?garant juventus hahahhaha
bajramovic-koji klub?
spahic -rusija hahahahahahhahahhaa
muslimovic-garant inter
ej ba znam da si patriota ali ako igram u groningenu u holandiji ne znaci da sam igrac.pa groningen je urac od kluba ovdje
-
MO
POTPISUJEM SVE OD RIJEČI DO RIJEČI, ONOGA MOMKA SA NICKOM , MISLIM DA JE "ALTSA".
SVAKA ČAST, APSOLUTNO SE SLAŽEM. On se našao biti uvrijeđen na "Baka ustašo".Pa jeli nakon utakmice na Koševu izjavio da uopšte ne sluša tribine i da se ne obazire šta se govori.To je on izjavio u sportskom pregledu, isto večer, bili gost on i Musemić. Nisam ja izjavio. Uostalom nije mu stadion to skandirao, skandirala mu je možda grupica ljudi, ali je on to čekao da čuje, trebalo mu je opravdanje.
Nego mislim da je pogubio konce i bježi.I da se nešto razumjemo, ako vlada tolika ljubav, tolika idila, kako oni pričaju, nekako bi mi se logičnim činilo da su sada Barbarez, Misimović svi podnjeli ostavke, u znak "solidarnosti".
Eno, maloprije čitam na BHF stranici, Miske je to oštro demantovao.A Barbarez je, kako je navadeno na ovom forumu, rekao ostavka nakon što mu je ona seljačina Dominković ponudio prijedloge.Mogu misliti kandidata : Ivo Knežević Sivori, Husnija Arapović... Ta znamo njega, dovest će svoje poslušnike.
Nego treba sada skinuti savez!!!! Treba ih rastjerati. Kad su kod nas u Mostaru, navijači najviše kumovali preporodu Veleža, a znate šta je bilo 2 sezone zaredom, onda može i patriotski dio države.Mnogo nas ima i igraju sa nečim što je u našim srcimna. Dosta je više:
ZATVOR ZA ILJU DOMINKOVIĆA, MILANA JELIĆA I MUNIBA UŠANOVIĆA !!!!
SVAKA ČAST, APSOLUTNO SE SLAŽEM. On se našao biti uvrijeđen na "Baka ustašo".Pa jeli nakon utakmice na Koševu izjavio da uopšte ne sluša tribine i da se ne obazire šta se govori.To je on izjavio u sportskom pregledu, isto večer, bili gost on i Musemić. Nisam ja izjavio. Uostalom nije mu stadion to skandirao, skandirala mu je možda grupica ljudi, ali je on to čekao da čuje, trebalo mu je opravdanje.
Nego mislim da je pogubio konce i bježi.I da se nešto razumjemo, ako vlada tolika ljubav, tolika idila, kako oni pričaju, nekako bi mi se logičnim činilo da su sada Barbarez, Misimović svi podnjeli ostavke, u znak "solidarnosti".
Eno, maloprije čitam na BHF stranici, Miske je to oštro demantovao.A Barbarez je, kako je navadeno na ovom forumu, rekao ostavka nakon što mu je ona seljačina Dominković ponudio prijedloge.Mogu misliti kandidata : Ivo Knežević Sivori, Husnija Arapović... Ta znamo njega, dovest će svoje poslušnike.
Nego treba sada skinuti savez!!!! Treba ih rastjerati. Kad su kod nas u Mostaru, navijači najviše kumovali preporodu Veleža, a znate šta je bilo 2 sezone zaredom, onda može i patriotski dio države.Mnogo nas ima i igraju sa nečim što je u našim srcimna. Dosta je više:
ZATVOR ZA ILJU DOMINKOVIĆA, MILANA JELIĆA I MUNIBA UŠANOVIĆA !!!!
- taxi_driver
mostarac wrote:ako su Schalke04 (nema veze sa zrinjski04) Bayer Leverkusen, Bayern, Hearts, CSKA Moskva kurac klubovi ja onda idem pratit zensku kosarku
ma jasta su nego kurac.osim bajerna a i on je prosle god bio kurac od kluba.
ima li gdje juventusa,intera,barcelone,mancestera i da ne nabrajam dalje
-
mostarac
CSKA je prije dvije godine osvoji KUP UEFA, Hearts se borio za prvaka Skotske, Schalke za prvaka Njemacke, O Bayernu vec sve znamo, a nas cilj nije postati evropski i svjetski prvak, nego je nas cilj otici na prvenstvo, a komsije su to evo i za proslo prvenstvo uradili sa igracima koji igraju u mnogo slabijim klubovima od ovih gdje nasi igrajutaxi_driver wrote:mostarac wrote:ako su Schalke04 (nema veze sa zrinjski04) Bayer Leverkusen, Bayern, Hearts, CSKA Moskva kurac klubovi ja onda idem pratit zensku kosarku
- Altsa
ocito ti je taximetar u kvarutaxi_driver wrote:Altsa wrote:kvalifikacije se igraju da se plasira na neko veliko takmicenje a ne da se osvoji trece mjesto u kvalifikacionoj grupi. mozda je to tebi uspjeh za mene nije. ako tako razmisljas onda nam i ne treba ni selektor ni reprezentacija.taxi_driver wrote:
ljut sam pravo.
Misimovic -njemacka
beslija - skotska
music - italija
bajramovic - njemacka
barbarez - njemacka
spahic - rusija
muslimovic - italija
i da ne nabrajam vise. ovo su po tebi slabe lige![]()
![]()
![]()
misimovic?koji klub?
beslija?koji klub?
music?garant juventus hahahhaha
bajramovic-koji klub?
spahic -rusija hahahahahahhahahhaa
muslimovic-garant inter
ej ba znam da si patriota ali ako igram u groningenu u holandiji ne znaci da sam igrac.pa groningen je urac od kluba ovdje
-
Apos
I Željo se svake godine bori za prvaka BiH-uzaludmostarac wrote:CSKA je prije dvije godine osvoji KUP UEFA, Hearts se borio za prvaka Skotske, Schalke za prvaka Njemacke, O Bayernu vec sve znamo, a nas cilj nije postati evropski i svjetski prvak, nego je nas cilj otici na prvenstvo, a komsije su to evo i za proslo prvenstvo uradili sa igracima koji igraju u mnogo slabijim klubovima od ovih gdje nasi igrajutaxi_driver wrote:mostarac wrote:ako su Schalke04 (nema veze sa zrinjski04) Bayer Leverkusen, Bayern, Hearts, CSKA Moskva kurac klubovi ja onda idem pratit zensku kosarku
-
Kukuruz_Barbe-q
Jel ti pratis samo nasu reprezentaciju a klupske utakmice ne gledas?? Btw.Nasi igraci nisu tako losi da igraju u drugoligasu.
Misimovic-Igra u Bochumu i odlican je tamo.
Muslimovic-Parma solidno
Barbarez-Bayer dobar klub
Bajramovic-Schalke 04 isto tako dobar klub.
Beslija-Hearts
Music-Torino. dobar klub pojacan ove sezone.
Neznas ti o cemu pricas.
-
Teufik iz Los Angelesa
fakat, ne znam sto juventus trpas tu