Glasajmo za Komšića!

Post Reply
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote:
Pitaj Centralu :D

Oni ce ti dati najbolje i najpouzdanije informacije :lol: :lol:
Ne pitacu Savezne organe :lol: :lol: :lol: :lol:
edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:
edinbug wrote:
Haris je potpisao RS, nije ni Tihić a pogotovo Komšić. Ti i dalje navijaj za skriveni dogovor: SILAJDŽIĆ - DODIK. Takva koalicija (dogovor) će ti donijeti bolje sutra. Mora im se priznati obadvojici da su odigrali taktičku utakmicu, mada pošteno sa ovakvim glasačima to i nije neki problem (ovdje mislim na bleke, jokere, apose ...)
Sto SDP takticki ne odigra i Zlatku se zahvali za 14 najtezih godina te konacno pobjedi na izborima ?
To prepusti nama članovima SDP-e, prvo očisti svoju avliju, a mi ćemo svoju uređivati onako kako mi hoćemo.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

joker wrote:
mIRCerka wrote: cccc...pa da hare nije sletio s vlasti, davno bi to bilo privatizovano...stavise, HARIS je sam priznao u ovoj emisiji da je on POKRETAC privatizacije, i jos sam kaze KOJA JE KRENULA NAOPAKO...mislim nek okaci pristinski doktorat i bengazi diplomu macku o rep, kad u live emisiji kaze JA SAM UKAKIO ... a jos su gori ljudi koji to ne vide i ne cuju i kunu se u njega...
Eto te k'o Dodik (za rezoluciju VE). Valjda je vama "socijaldemokratima" to omiljena uzrecica...

P.S. Rekao je da su mu trazili da dovede investitore i da ih je on doveo, te da su oni i ulozili, a da dalje sta je bilo ne zna jer nije on tu bio stalno... Logicno...
A pozivao je da privatizacija bude povjerena drzavi, a ne entitetima...
koje je on aminovao...

sto se tice uzrecica, ja imam 12 macaka u stanu pa znam sta znaci okaciti macki o rep nesto...to je jednako BACITI U SMECE jer se macka smiriti nece dok to ne skine sa sebe...i onda od ljutnje to nesto podere... :D
usput, svi mi govorimo istim jezikom, tako da mozda jedino apsolutnom sutnjom necemo ponoviti sto je neki politicar ili muzicar vec rekao...
Isabell

Post by Isabell »

Nemam nista protiv Komsica, ali mislim da od njegove pobjede na izborima nema nista. Cak sta vise sigurna sam.
Razlozi:
1. Vrlo je mali broj Hrvata koji ce glasovati za njega
2. Vrlo je mali broj ostalih (onih koji nisu Hrvati) koji ce dati svoj glas za njega. Jer ce opet svi ici logikom neka je NAS pa makar bio najgori.
joker

Post by joker »

A wrote:A da se on kandidovao, onda bi to bio dokaz vise da je despot i da nikom ne da preda se 8-)
Eto, hajd ti ugodi Svicarcima :D
Ma on se nije kandidovao za predsjednistvo jer bi ga tu popusio (tu samo jedan iz svakog tora prolazi), a u parlament uvijek moze uci (vazda moze navuci tih nekoliko procenata). 5 hiljada KM je 5 hiljada... A jos moze prosipati demagogiju sa govornice...

A i pridruzujem se onom pitanju za Edinbuga - sto SDP takticki ne odigra i Zlatku se zahvali za 14 najtezih godina te konacno pobjedi na izborima ? Ono nije odgovor...
Last edited by joker on 06/09/2006 14:52, edited 1 time in total.
bleka

Post by bleka »

edinbug wrote:
bleka wrote:
edinbug wrote:
Haris je potpisao RS, nije ni Tihić a pogotovo Komšić. Ti i dalje navijaj za skriveni dogovor: SILAJDŽIĆ - DODIK. Takva koalicija (dogovor) će ti donijeti bolje sutra. Mora im se priznati obadvojici da su odigrali taktičku utakmicu, mada pošteno sa ovakvim glasačima to i nije neki problem (ovdje mislim na bleke, jokere, apose ...)
Sto SDP takticki ne odigra i Zlatku se zahvali za 14 najtezih godina te konacno pobjedi na izborima ?
To prepusti nama članovima SDP-e, prvo očisti svoju avliju, a mi ćemo svoju uređivati onako kako mi hoćemo.
Vidis ja nisam clan niti jedne stranke. Vi samo uredujte iz vjecne opozicije (valjda vam je to svrha ili ne ?).
edinbug

Post by edinbug »

Komsic prijatelju, ratno podrucje Hrasno i Hrasno Brdo, [/i]MOram se raspitat jel zaista zasluzio ili je bilo tek onako da nesto ostane..[/quote]

Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.
edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:
edinbug wrote:
bleka wrote: Sto SDP takticki ne odigra i Zlatku se zahvali za 14 najtezih godina te konacno pobjedi na izborima ?
Vidis ja nisam clan niti jedne stranke. Vi samo uredujte iz vjecne opozicije (valjda vam je to svrha ili ne ?).
Bolje i opozicija sa principima, nego biti politička prostituka kao Stranka Ministara.
bleka

Post by bleka »

edinbug wrote:Komsic prijatelju, ratno podrucje Hrasno i Hrasno Brdo, [/i]MOram se raspitat jel zaista zasluzio ili je bilo tek onako da nesto ostane..
Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.[/quote]
U koaliciji !!!
BTW koliko mene sjecanje sluzi Zlatko je mogao biti u SWedskoj kad je Srebrenica padala. Ne KOmsic je garant bio kod Kladnja i vodio proboj ka Srebrenicanima :-)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

edinbug wrote:Komsic prijatelju, ratno podrucje Hrasno i Hrasno Brdo, [/i]MOram se raspitat jel zaista zasluzio ili je bilo tek onako da nesto ostane..
Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.[/quote]

Je li ovo ironicno ili zaista pitanje koje se tice Komsica
bleka

Post by bleka »

edinbug wrote: Bolje i opozicija sa principima, nego biti politička prostituka kao Stranka Ministara.
KAmo srece da je to tako. Da ste moralni i sa vizijom za BiH.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bleka wrote:
Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.

U koaliciji !!!
BTW koliko mene sjecanje sluzi Zlatko je mogao biti u SWedskoj kad je Srebrenica padala. Ne KOmsic je garant bio kod Kladnja i vodio proboj ka Srebrenicanima :-)[/quote]

Bleka... I sta ti jos kaze tvoje sjecanje za Komsica? :-)
joker

Post by joker »

edinbug wrote:
Bolje i opozicija sa principima, nego biti politička prostituka kao Stranka Ministara.
Stvarno neki nemaju obraza. Kako neki Zlatkov SDP-ovac moze pricati o politickoj prostituciji. Doduse, mozda ovaj bliski odnos izmedju Tihica i Lagumdzije koji smo gledali u zadnje vrijeme nije samo sex (jebanje), mozda je preraslo u nesto vise, mozda oni ustvari vode ljubav... :-)
edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:

U koaliciji !!!
BTW koliko mene sjecanje sluzi Zlatko je mogao biti u SWedskoj kad je Srebrenica padala. Ne KOmsic je garant bio kod Kladnja i vodio proboj ka Srebrenicanima :-)[/quote]

Zlatko je tada vjerovatno operisan po deseti put od , a za Komšića pitaj njegovu saborce !
hrasno38

Post by hrasno38 »

bleka wrote:

U koaliciji !!!

Tako je Zlatko je bio u SWE, u bolnici, supalj ko Svicarski sir a ti znas dobro kako je taj sir supalj, zar ne. A Komso je bio u SA u Armiji BiH. A gdje si ti bio??????
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Koliko znam, Tihic je stembiljao po Njemackoj za vrijeme rata, Hare je tad ako se ne varam jeo donere po Istambulu,a dragi BLEKA iz drugih gradova su dolazili da slome obruc oko Sarajeva, jer je vojska isla kroz tunel uglavnom na planine oko Sarajeva, malo koji internventni vod je isao dalje. Dodushe, to svicarske kamere nisu snimale pa i ne znas, zato se ne ljutimo na tebe :D

PS Zlatko je u Svedsku isao na operacije jer je ranjen u Sarajevu. Mislim da je bio evakuisan kao visoki politicki zvanicnik. Toliko o tome. Nadji nove izvore informacija.
bleka

Post by bleka »

hrasno38 wrote:
bleka wrote:

U koaliciji !!!
BTW koliko mene sjecanje sluzi Zlatko je mogao biti u SWedskoj kad je Srebrenica padala. Ne KOmsic je garant bio kod Kladnja i vodio proboj ka Srebrenicanima :-)
Tako je Zlatko je bio u SWE, u bolnici, supalj ko Svicarski sir a ti znas dobro kako je taj sir supalj, zar ne. A Komso je bio u SA u Armiji BiH. A gdje si ti bio??????[/quote]
JA sam bio u SA ! IZ Bosne sam otisao 2001 !
edinbug

Post by edinbug »

joker wrote:
edinbug wrote:
Stvarno neki nemaju obraza. Kako neki Zlatkov SDP-ovac moze pricati o politickoj prostituciji.

Ko čini skupštinsku većinu u RS-i ? SNSD, ..... SDA I Stranka Ministara, čak imaju više ministara nego poslanika. Samo neznam provjeri li Silajdžić one probleme povratnika u Prijedoru koje je obećao u "Javnoj tajni", a trebao bi on čini vlast skupa sa Dodikom.
bleka

Post by bleka »

mIRCerka wrote:Koliko znam, Tihic je stembiljao po Njemackoj za vrijeme rata, Hare je tad ako se ne varam jeo donere po Istambulu,a dragi BLEKA iz drugih gradova su dolazili da slome obruc oko Sarajeva, jer je vojska isla kroz tunel uglavnom na planine oko Sarajeva, malo koji internventni vod je isao dalje. Dodushe, to svicarske kamere nisu snimale pa i ne znas, zato se ne ljutimo na tebe :D

PS Zlatko je u Svedsku isao na operacije jer je ranjen u Sarajevu. Mislim da je bio evakuisan kao visoki politicki zvanicnik. Toliko o tome. Nadji nove izvore informacija.
Hare je bio u BOsni koliko ja znam. MA nemoj mi samo ti pricati o ratu koji sam prezivio u Sarajevu. Stvarno si smjesna ti meni pricas o ratu...
edinbug

Post by edinbug »

bleka wrote:
hrasno38 wrote:
bleka wrote: Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.

U koaliciji !!!
Tako je Zlatko je bio u SWE, u bolnici, supalj ko Svicarski sir a ti znas dobro kako je taj sir supalj, zar ne. A Komso je bio u SA u Armiji BiH. A gdje si ti bio??????
JA sam bio u SA ! IZ Bosne sam otisao 2001 ![/quote]

E tebi ću se ispovijedati, gdje sam bio! Nisam ja ovdje bitan, ili ti !
Ovo o švicarskom siru, je toliko drsko, primitivno, da ne zaslužuje komentara
hrasno38

Post by hrasno38 »

bleka wrote:
hrasno38 wrote:
bleka wrote: Nije zaslužio, spavao je dok je Srebrenica padala, čak ga nisu smjeli ni probuditi, a ko zna možda je vjenčavao po Štutgartu ili Minhenu.

U koaliciji !!!
JA sam bio u SA ! IZ Bosne sam otisao 2001 ![/quote]

Vrlo interesantno a ne znas neke osnovne stvari koje zna svaki ratni Sarajlija. Pa izmedju ostalog da je Lagumdzija bio tako tesko ranjen da je jedva prezivio. I da je Komsic dobio Zlatnog ljiljana radi izuzetnih zasluga u ratu. Ali dobro neke se stvari i namjerno zaborave.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:
mIRCerka wrote:Koliko znam, Tihic je stembiljao po Njemackoj za vrijeme rata, Hare je tad ako se ne varam jeo donere po Istambulu,a dragi BLEKA iz drugih gradova su dolazili da slome obruc oko Sarajeva, jer je vojska isla kroz tunel uglavnom na planine oko Sarajeva, malo koji internventni vod je isao dalje. Dodushe, to svicarske kamere nisu snimale pa i ne znas, zato se ne ljutimo na tebe :D

Hare je bio u BOsni koliko ja znam. MA nemoj mi samo ti pricati o ratu koji sam prezivio u Sarajevu. Stvarno si smjesna ti meni pricas o ratu...
Sto sam ti ja smijesna sto ja tebi pricam o ratu? Zeljko nije ljiljana na guzove dobio, niti je cuvao haustore po Bjelavama i Malti....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

bleka wrote:

Pa sto se ne kandidujes na izborima onda? Dobices potporu naroda, uz koji si bio. Svakom loncu si i onako poklopac, mrzis komuniste, Hare ti je kralj, imas sve moguce predispozicije za uspjesnog politicara danas. A vec pet godina nisi u Bosni - opet ko Hare. Fali ti jos samo koja godina zatvora, onda vec mozes i knjigu napisati.

S obzirom da niko drugi ne zna ni sta je rat, ni kako se zivjelo i kako se zivi ovdje... Preuzmi odgovornost pa ispravi krive Drine u ovoj drzavi, a mani se blagodati koje ti Svica pruza.
bleka

Post by bleka »

Edinburg polupo si dobro loncice. NE mozes pratit sine. Odi se naspavat, pa kad zavrsis neku srednju skolu(barem trogodisnju) dodi nam opet.
Sanjaj Zlaju :zzzz:
bleka

Post by bleka »

_BosanaC wrote:
Pa sto se ne kandidujes na izborima onda? Dobices potporu naroda, uz koji si bio. Svakom loncu si i onako poklopac, mrzis komuniste, Hare ti je kralj, imas sve moguce predispozicije za uspjesnog politicara danas. A vec pet godina nisi u Bosni - opet ko Hare. Fali ti jos samo koja godina zatvora, onda vec mozes i knjigu napisati.

S obzirom da niko drugi ne zna ni sta je rat, ni kako se zivjelo i kako se zivi ovdje... Preuzmi odgovornost pa ispravi krive Drine u ovoj drzavi, a mani se blagodati koje ti Svica pruza.
PA to i jeste sustina ! JA hocu da se vratim u Bosnu ali zemlju koja barem postuje ljudska prava. JA necu da zivim u npr. Turskoj gdje djevojke ne mogu sa Hidzabom da studiraju. Zelim zemlju gdje svi gradani koji postuju zakon ne moraju se bojati bukvalno da ne zavrse u zatvoru. U Bosni hocu da ima mjesta i za Vehabija, Kineze, Sandze, pobegulje, komunjare, to je pod jedan sve ostalo dolazi nakon toga.
Post Reply