Bosna ASA BHT 06/07
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Vasa Kisa
znaju bolan...al u qrtzu...
najjaču nikad neću zaboravit, kad vas se Shiroki rashladio u Skenderiji prije par godina, ono na produžetak, V.Princ, Roman Horvat, M.Vanjak...stoje odmah iza mene dvije pičke napucane do bola i s njima valjda njihov jebač, pimp, šta li je...gori utakmica i ono produžetak, neriješeno, čujem ja pita jedna šta je ovo sad, kad otac domovine, ovaj njihov motherfucker, mrtav ozbiljan......"bona, sad ti je treće poluvrijeme...(mora da je sam James Naismith progovorio iz njega...)
najjaču nikad neću zaboravit, kad vas se Shiroki rashladio u Skenderiji prije par godina, ono na produžetak, V.Princ, Roman Horvat, M.Vanjak...stoje odmah iza mene dvije pičke napucane do bola i s njima valjda njihov jebač, pimp, šta li je...gori utakmica i ono produžetak, neriješeno, čujem ja pita jedna šta je ovo sad, kad otac domovine, ovaj njihov motherfucker, mrtav ozbiljan......"bona, sad ti je treće poluvrijeme...(mora da je sam James Naismith progovorio iz njega...)
-
lul
ma znam sve,ne idem na ta mahalska drženja naravno ali se sve vidi iz priloženog,znam samo kad je dolazio Maccabi košarkaški gigant prije tri sezone mislim da nije bilo ni stotinu gledalaca sve govori o ovim "košarkaškim ljubiteljima"Vasa Kisa wrote:znaju bolan...al u qrtzu...
-
Vasa Kisa
da, da sjetim se sa nostalgijom onda kada se u Sarajevu na utakmicama čula škripa tenisica, a dolazio Maccabi sa Sharpom, Goreejem, Bursteinom, Nadav Henefeldom...da ne evociram uspomene da su onda i Olimpija, Zvezda i Cibona, da ne govorim o Laškom kojeg sad nema i Geoplin Slovan bivali jači nego danas...dani kada su se Mujo Tuljković, Ermin Jazvin i promašaj stoljeća Damir Železnik hrvali s igračima od nekoliko stotina tisuća, hiljada eura...
...onda je atmosfera bila puno košarkaškija nego u ovim proteklim sezonama gdje je gro publike činila publika koju sam opisao u prethodnom postu...nisam htio da nabrajam face kad bi se sudili koraci, tri sekunde, ili ne dao bog zadnje polje ili pravilo osam sekundi o prevedenoj lopti...toliki broj upitnika iznad glava nisam vidio nigdje, osim možda u mom Mostaru 92 kad nam je počelo sijevat iznad glava...
Reći ću ti jednu stvar, Mensura poznajem dovoljno onoliko da mogu suditi da je čovjek pozitivac i sjajan znalac, detaljista, ali mu je najveći problem manjak autoriteta...sjećam se nekih timeoutova koju mu je vodio Nenad, jebavanja majke od istog igrača i sramotnog otpuštanja Dragana Aleksića, sigurno najboljeg igrača one godine u Bosni koji je imao kredit u igri poput kakva juniora, poslije par promašenih lopti klupa i tako to. Dragan Aleksić je jedan od igrača s najboljim rješenjima koje sam gledao ili igrao protiv njih (a vjeruj mi, nagledao sam se mnogih velikih igrača), dok je bio u Borcu ubijao je lakoćom i nepredvidljivošću, a bio je i jedan od naj strijelaca jake ruske lige...
...da se vratim na Mensu, za mene jedan jako dobar lik, studiozan i fantastičan trener za mlađe igrače. Da smo nekakva država pa da ima dobro organizirane mlađe reprezentativne selekcije, Mensuru bi trebalo dati mjesećnu plaću koliku zatraži i odriješene ruke. On voli i zna s mladim igračima, zna ih uvesti u seniorski svijet. Naša je mana što od svakog mladog igrača koji se pojavi očekujemo velike stvari. Jedan je Nihad Đedović koji već sada izgleda i igra poput seniora, jedan je Bojan Bogdanović koji je sada u Realu...
Bilo je nerealno očekivati od Suada Šehovića da odmah postane igrač, ali Mensur mu je dao prigodu jer je vidio "ono nešto" u tom dečku. Mladi igrači se moraju trpiti u igri, moraju vam pokidati živce i živce dok ne stasaju u igrača koji može kvalitetno odgovoriti na visoke zahtjeve trenera.
Za očekivati je da Bosna u budućnosti neće imati silne novce s kojim će se moći dovoditi ekstra kvalitetna pojačanja i bilo bi im pametnije ulagati u mlade jer Sarajevo je ipak grad i kao takav solidna baza za mlade talente...
...onda je atmosfera bila puno košarkaškija nego u ovim proteklim sezonama gdje je gro publike činila publika koju sam opisao u prethodnom postu...nisam htio da nabrajam face kad bi se sudili koraci, tri sekunde, ili ne dao bog zadnje polje ili pravilo osam sekundi o prevedenoj lopti...toliki broj upitnika iznad glava nisam vidio nigdje, osim možda u mom Mostaru 92 kad nam je počelo sijevat iznad glava...
Reći ću ti jednu stvar, Mensura poznajem dovoljno onoliko da mogu suditi da je čovjek pozitivac i sjajan znalac, detaljista, ali mu je najveći problem manjak autoriteta...sjećam se nekih timeoutova koju mu je vodio Nenad, jebavanja majke od istog igrača i sramotnog otpuštanja Dragana Aleksića, sigurno najboljeg igrača one godine u Bosni koji je imao kredit u igri poput kakva juniora, poslije par promašenih lopti klupa i tako to. Dragan Aleksić je jedan od igrača s najboljim rješenjima koje sam gledao ili igrao protiv njih (a vjeruj mi, nagledao sam se mnogih velikih igrača), dok je bio u Borcu ubijao je lakoćom i nepredvidljivošću, a bio je i jedan od naj strijelaca jake ruske lige...
...da se vratim na Mensu, za mene jedan jako dobar lik, studiozan i fantastičan trener za mlađe igrače. Da smo nekakva država pa da ima dobro organizirane mlađe reprezentativne selekcije, Mensuru bi trebalo dati mjesećnu plaću koliku zatraži i odriješene ruke. On voli i zna s mladim igračima, zna ih uvesti u seniorski svijet. Naša je mana što od svakog mladog igrača koji se pojavi očekujemo velike stvari. Jedan je Nihad Đedović koji već sada izgleda i igra poput seniora, jedan je Bojan Bogdanović koji je sada u Realu...
Bilo je nerealno očekivati od Suada Šehovića da odmah postane igrač, ali Mensur mu je dao prigodu jer je vidio "ono nešto" u tom dečku. Mladi igrači se moraju trpiti u igri, moraju vam pokidati živce i živce dok ne stasaju u igrača koji može kvalitetno odgovoriti na visoke zahtjeve trenera.
Za očekivati je da Bosna u budućnosti neće imati silne novce s kojim će se moći dovoditi ekstra kvalitetna pojačanja i bilo bi im pametnije ulagati u mlade jer Sarajevo je ipak grad i kao takav solidna baza za mlade talente...
-
PITARKA_SA
nema navijaca iz istog razloga sto ih nema ni na utakmicama fk Sarajeva(barem ne,onih pravih navijaca )
ko je upucen zna,zasto ne dolaze..
a sada ce sigurno neko napisati ,nisu samo Hz te koje su pratile Bosnu..
pa eto svima prilike,dokazite suprotno...bujrum...napravite kop.navijajte i mirna bosna ..svima dobro
pa eto svima prilike,dokazite suprotno...bujrum...napravite kop.navijajte i mirna bosna ..svima dobro
-
pudlica
PITARKA_SA wrote:nema navijaca iz istog razloga sto ih nema ni na utakmicama fk Sarajeva(barem ne,onih pravih navijaca )
bice na zapadu sljedecu tekmu mali kop(samo cure)
-
PITARKA_SA
jah..to ce biti bas kuuuulpudlica wrote:PITARKA_SA wrote:nema navijaca iz istog razloga sto ih nema ni na utakmicama fk Sarajeva(barem ne,onih pravih navijaca )
bice na zapadu sljedecu tekmu mali kop(samo cure)
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
To sto si rekla nema veze sa pamecu. Jedini razlog sto je Skenderija prazna su rezultati jer taj kop HZ koji ti spominjes ne broji vise od 1000 ljudi a daj boze da ih ima i toliko. Nije bilo tih navijaca ni na rukometu pa je Skenderija bila puna. Druga stvar ako si pratila cijelo vrijeme utakmice Bosne mogla si vidjeti da je Zapad uvijek bio krcatiji od Istoka a ako ne vjerujes trazi snimke sa utakmica pa ces vidjeti. Dakle razlog su samo losi rezultati, izuzetno lose vodjenje ekipe od Mensura Bajramovica, odlazak Markovica i Williamsa koji su bili jedine istinske velicine u klubu i daq dalje ne nabrajam. I stvarno ne znam sto su se Pitari toliko nafurali da su oni naj naj naj jer se ne sjecam kad su zadnji put uspjeli da napune Kosevo a to je nekih 35000 mjesta.
I da mi ne bi dzaba odgovarala nemoj ovu pricu vezati za Zelju i Manijake jer nisu ni oni nista bolji.
I da mi ne bi dzaba odgovarala nemoj ovu pricu vezati za Zelju i Manijake jer nisu ni oni nista bolji.
-
pudlica
ni kosevo ni grbavica vise nikad nece biti puni,a posto ne znas zbog cega nema hz suti bolje ti je.hrasno38 wrote:To sto si rekla nema veze sa pamecu. Jedini razlog sto je Skenderija prazna su rezultati jer taj kop HZ koji ti spominjes ne broji vise od 1000 ljudi a daj boze da ih ima i toliko. Nije bilo tih navijaca ni na rukometu pa je Skenderija bila puna. Druga stvar ako si pratila cijelo vrijeme utakmice Bosne mogla si vidjeti da je Zapad uvijek bio krcatiji od Istoka a ako ne vjerujes trazi snimke sa utakmica pa ces vidjeti. Dakle razlog su samo losi rezultati, izuzetno lose vodjenje ekipe od Mensura Bajramovica, odlazak Markovica i Williamsa koji su bili jedine istinske velicine u klubu i daq dalje ne nabrajam. I stvarno ne znam sto su se Pitari toliko nafurali da su oni naj naj naj jer se ne sjecam kad su zadnji put uspjeli da napune Kosevo a to je nekih 35000 mjesta.
-
PITARKA_SA
pa sta ti to govori kakvi su to istinski ljubitelji kk Bosne??hrasno38 wrote:To sto si rekla nema veze sa pamecu. Jedini razlog sto je Skenderija prazna su rezultati jer taj kop HZ koji ti spominjes ne broji vise od 1000 ljudi a daj boze da ih ima i toliko. Nije bilo tih navijaca ni na rukometu pa je Skenderija bila puna. Druga stvar ako si pratila cijelo vrijeme utakmice Bosne mogla si vidjeti da je Zapad uvijek bio krcatiji od Istoka a ako ne vjerujes trazi snimke sa utakmica pa ces vidjeti. Dakle razlog su samo losi rezultati, izuzetno lose vodjenje ekipe od Mensura Bajramovica, odlazak Markovica i Williamsa koji su bili jedine istinske velicine u klubu i daq dalje ne nabrajam. I stvarno ne znam sto su se Pitari toliko nafurali da su oni naj naj naj jer se ne sjecam kad su zadnji put uspjeli da napune Kosevo a to je nekih 35000 mjesta.
kada sve stima,krcato..kada se gubi,sve prazno...
ja govorim o mentaliltetu nasih ljudi.
naravno da je skenderija bila puna kada je bosna derala,ali navijanje su vodili Hz.
a to ko je medju tim Hz ,to je druga prica i razlog zasto ja licno ne idem ..barem ne na taj dio tribine.
- hrasno38
Kao i svi ostali navijaci koji idu na utakmice da gledaju sportske susrete i koji od svojih ljubimaca traze ako nista a onda da se ne blamiraju. Jer nije problem izgubiti ni od FMP-a, ni od Olimpije, ni od Hemofarma ali je problem biti razvaljen i jos veci problem je ako radi toga ispastaju samo igraci tj. do sada su samo nogu dobijali igraci. Markovic sada ne moze napraviti neki rezultat u NLB-u ali ako ostane to ce vec biti druga prica.
Vjeruj mi da me uposte ne interesuje ko je u HZ-u ali dobro znam ko su te tzv. vodje i sa nekima od njih se znam vjerovatno i prije nego si se ti rodila. I pocevsi od Ramljaka pa na dalje to su uvijek bili indijanci u kojima mozes vidjeti samo nesto sto ne valja a nikako nesto da valja.
@Pudlice znas koliko me je briga sta je razlog raskola u HZ-u????????? Ja cu Bosnu da gledam sa jos vecim uzivanjem ako ne vidim te pojedine kretene na tribinama a budi siguran da ce se sa rezultatima vratiti i publika sa ili bez HZ-a.
Vjeruj mi da me uposte ne interesuje ko je u HZ-u ali dobro znam ko su te tzv. vodje i sa nekima od njih se znam vjerovatno i prije nego si se ti rodila. I pocevsi od Ramljaka pa na dalje to su uvijek bili indijanci u kojima mozes vidjeti samo nesto sto ne valja a nikako nesto da valja.
@Pudlice znas koliko me je briga sta je razlog raskola u HZ-u????????? Ja cu Bosnu da gledam sa jos vecim uzivanjem ako ne vidim te pojedine kretene na tribinama a budi siguran da ce se sa rezultatima vratiti i publika sa ili bez HZ-a.
-
Vasa Kisa
Alo, shta ste se ushutili??? Pa znate li vi koji umjetnik moraš biti pa da te iz Kupa izbaci seoska ekipica kao PoŠušje???aaaahahahha, nemoguće!!! Je li vam ovo dokaz da Nenad ne može biti trener? Tek sada treba da patite za Mensurom...s onim kadrom, koji je za ovu ligu ipak druga dimenzija, izgubiti od ekipe u čijoj prvoj petorci počinje Ivan Iko Penava, najveći seljak i najsmješniji košarkaš odavde do Antaresa...qq qq. Pošušje ima dva igrača(Vujčić, Brečić), jednog poluigrača(Stanko Rezo) i gomilu debila, ali i to je bilo dovoljno da Bosnu makne iz Kupa...aj stil kennot boliv...isto kao što je i moja ekipa Zrinjski MC samo tri dana nakon što smo ovdje skršili Slaviju 24 razlike, u Lukavici smo popushili -25, isto tarabe se vukli po terenu( ja nisam igrach, jesam bivshi, sada sam neka vrsta, hm, managera) a kad sam vidio da nam kosheve daju Muris Memich i Sindis Demich umalo se nisam zaklao...nebitno, nego bracho, kako ćete zijanit od Pošušja??? Nenade, odlazi 
-
miki22
Mensur gospodin čovjek nije lud sa primitivnom čaršijom se borit, pa gledate Markovića ko boga i kada upitate šta je čovjek osvojio u životu, i to i u inzemstvu i kod kuće, odgovor je jedna titula prvaka Bi H. Sramota i takav čovjek kojeg neznalice proglašavaju legendom pored pravih živih legenda Bosne TOLJA, VARAJIĆA, BENAČEKA, PRIMORCA, HADŽIĆA i ostalih njega proglašave legendom, čovkek koji je više isključenja od strane sudaca imao nego jedna normalna ekopa zajedno, čovjeka kad mu spomeneš po čemu je slavan a on ko iz topa, dao Hrvatskoj koš u nebitnoj utakmici. Bruka još malo pa će i moja baba moći voditi klub kad ovi mogu.
- Prince
Haj ne seri, fakat pretjeruješ... Zašto kod nas sve mora biti ili crno ili bijelo ? Dajte malo ohanite s tim pretjeranim izjavama. Realno je da je Neno naš najbolji igrač poslije rata, a takođe je realno da nema trenerskog iskustva, pa su mogući ovakvi propusti. Ako može Van Basten voditi Holandiju bez dana trenerskog staža, ne vidim u čemu je problem što Neno vodi Bosnu. Ne kažem da je najbolji trener, ali treba mu pružiti šansu. Ali jok, Bosanac će odmah opaliti po svemu i ispasti najpametniji. Pominješ Primorca... gdje je to Primorac bio trener ? Bio je prosječan igrač, Neno je bio bolji od njega 10 puta, čak i prije rata...miki22 wrote:Mensur gospodin čovjek nije lud sa primitivnom čaršijom se borit, pa gledate Markovića ko boga i kada upitate šta je čovjek osvojio u životu, i to i u inzemstvu i kod kuće, odgovor je jedna titula prvaka Bi H. Sramota i takav čovjek kojeg neznalice proglašavaju legendom pored pravih živih legenda Bosne TOLJA, VARAJIĆA, BENAČEKA, PRIMORCA, HADŽIĆA i ostalih njega proglašave legendom, čovkek koji je više isključenja od strane sudaca imao nego jedna normalna ekopa zajedno, čovjeka kad mu spomeneš po čemu je slavan a on ko iz topa, dao Hrvatskoj koš u nebitnoj utakmici. Bruka još malo pa će i moja baba moći voditi klub kad ovi mogu.
-
miki22
Pa Primorac je ako nisi znao bio u repki bivše Juge , Marković ni primiriso nije njoj, doduše nije ni Primorac dugo bio ali to je činjenica, još nešto ne govorim o Primorcu u vezi trenerskog posla nego u zaslugama za Bosnu, sigurno je više doprinijeo Bosni nego Neno, ali eto ovde u ovoj primitivnoj čaršiji sve se računa kao naredi Avaz ili Hajat.
-
nelo
bitno je da je bosna krenula pravim putem pa makar trebalo 5 godina da nesto naprave.
Hvala bogu dobri su sponzori asa i bh telecom, pa cim ima para i igrace se. Ne bih pripisao sve zasluge mensuru, ipak ima tu iza citav tim ljudi (od sponzora do trenera).
A sto se posusja tice, bilo pa proslo, na kraju krajeva to i jest cilj, da kad bosna i siroki negdje odu, da se ima sta igrati, a ne predati se jer zaboga oni su favoriti. Tako da sve je ovo OK!
zasto ne dati neni sansu, na kraju krajeva i menso kad je doso bio je inkognito, a sad zahvaljujuci njegovom radu i onome sto je bosna mu pruzila moze otici gdje hoce.
Kad se sjetim Bosna-borac 10 razlike 1 min do kraja, sabe je trener, i izgubise usred zetre ja mislim da se igralo.
Samo naprijed Neno!
Hvala bogu dobri su sponzori asa i bh telecom, pa cim ima para i igrace se. Ne bih pripisao sve zasluge mensuru, ipak ima tu iza citav tim ljudi (od sponzora do trenera).
A sto se posusja tice, bilo pa proslo, na kraju krajeva to i jest cilj, da kad bosna i siroki negdje odu, da se ima sta igrati, a ne predati se jer zaboga oni su favoriti. Tako da sve je ovo OK!
zasto ne dati neni sansu, na kraju krajeva i menso kad je doso bio je inkognito, a sad zahvaljujuci njegovom radu i onome sto je bosna mu pruzila moze otici gdje hoce.
Kad se sjetim Bosna-borac 10 razlike 1 min do kraja, sabe je trener, i izgubise usred zetre ja mislim da se igralo.
Samo naprijed Neno!
-
LFC
Mislim da je rijec o tekmi sa Ditom.Znam da smo isto tako imali 10 razlike minut do kraja i onaj Terzic dva puta osuta tricu bez ikakve potrebe i zijan...nelo wrote:Kad se sjetim Bosna-borac 10 razlike 1 min do kraja, sabe je trener, i izgubise usred zetre ja mislim da se igralo.
Samo naprijed Neno!
Sjecam se ove tekme dobro, mozda je nesto slicno bilo i protiv Borca.
-
nelo
ovo je definitivno bilo sa borcem, al poenta je sto se sjecam te gubitnicke atmosfere, kako medju igracima tako i na tribinama. Vidi sad tribina, ludnica, i hvala bogu ide nabolje.
treba samo pogledati kakvi su nam ostali sportovi, pa na jednoj bosninoj utakmici u NLB ligi bude kao na kosevu i grbavici u jednoj polusezoni, a po meni je to znak da ovo ide dobrim putem, ma sta zlobnici mislili. Eto samo djedovic koliko ce se para uzet......
treba samo pogledati kakvi su nam ostali sportovi, pa na jednoj bosninoj utakmici u NLB ligi bude kao na kosevu i grbavici u jednoj polusezoni, a po meni je to znak da ovo ide dobrim putem, ma sta zlobnici mislili. Eto samo djedovic koliko ce se para uzet......
- Neelix
bijednih 300.000...nelo wrote:ovo je definitivno bilo sa borcem, al poenta je sto se sjecam te gubitnicke atmosfere, kako medju igracima tako i na tribinama. Vidi sad tribina, ludnica, i hvala bogu ide nabolje.
-
radeljas
uzelo se nista para, za to koliko dijete vrijedi. sitnocardzijski interesi su pobjedili. nije imao ugovora, pa je moglo biti i nista. a da se ne ide dobrim putem kako si ti rekao najbolji je dokaz lutanje sa pojacanjima. doveli su lloredu, garmu, cirica, sokolova i sve ih redom otpustili. da ne govorim sad o prosloj godini. ide se jako lose i bez ikakve strategije i plana. da ne govorimo o radu sa mladjim kategorijama. prema tome ti ne vidis dobro to nesto oko bosne.nelo wrote:a po meni je to znak da ovo ide dobrim putem, ma sta zlobnici mislili. Eto samo djedovic koliko ce se para uzet......
- hrasno38
Izvini a na koje ti to utakmice ides pa vidis ludnicu. Jedino rukomet!!! Ludnica na utakmicama Bosne je bila prosle dvije godine a sada se moze uporediti sa atmosferom na baletu zahvaljujuci izuzetno losoj politici kluba i jos gorem vodjenju Mensura Bajramovica i naravno najlosijim rezultatima u zadnjih nekoliko sezona. Uspjeli su da Bosnu dignu iz pepela a onda da je opet vrate tamo gdje je bila. Milion igrackih promasaja mada ih ja ne bi svrstao pod to da su u pitanju losi igraci nego da je Mensur toliko los trener da u njima nije vidio dobre igrace. Sto se tice Djedovica o kakvim parama ti pricas. kao prvo Djedovic je trebao da svojim talentom da Bosni dobre rezultate i da odigra makar jos jednu sezonu u Bosni a kao drugo malo se raspitaj koliko se prodaju talenti iz FMP-ove skole kosarke i kada mogu da odu iz FMP-a. Dakle da ne duzim Bosna je otisla na jednu veliku padinu i pocela da se kotrlja naravno prema dole i ako se ne nadje neko da zaustavi to kotrljanje sa sok terapijama sljedecu sezonu ce igrati u maloj dvorani protiv Posusja a mozda i Vogosce. Ovo zaista grozno zvuci kad se napise, zar ne???nelo wrote:ovo je definitivno bilo sa borcem, al poenta je sto se sjecam te gubitnicke atmosfere, kako medju igracima tako i na tribinama. Vidi sad tribina, ludnica, i hvala bogu ide nabolje.
-
nelo
Uzeo je djedovic a uzece nesto i bosna.......
Kad sam rekao da se ide dobrim putem, gledam interval u zadnjih 5 godina da se dosta uradilo, a sto je sad trenutno losije to je tako i djaba. TREBA BIT SVESTAN DA je otislo igraca, promjena trenera, koncepcije itd. Prosle godine final8 u sarajevu bosna je zarila ligom , na kraju nisko potonula al i to je uspjeh, po meni (tad je bilo ludnica u skenderiji).
Problem, u osnovi, je nepostojanje novih (domacih ) igraca koji bi preuzimali odgovornost sa vremenom, a sad se svodi na igracke promasaje koje dovodimo ( sa tim se slazem), mada treba dati sansu svakom ko hoce pomoci, a ne samo sjedit sa starne i kritikovat.
Naveo sam primjer utakmice sa borcem i kad se nje sjetim, ovo sad izgleda super.
Kad sam rekao da se ide dobrim putem, gledam interval u zadnjih 5 godina da se dosta uradilo, a sto je sad trenutno losije to je tako i djaba. TREBA BIT SVESTAN DA je otislo igraca, promjena trenera, koncepcije itd. Prosle godine final8 u sarajevu bosna je zarila ligom , na kraju nisko potonula al i to je uspjeh, po meni (tad je bilo ludnica u skenderiji).
Problem, u osnovi, je nepostojanje novih (domacih ) igraca koji bi preuzimali odgovornost sa vremenom, a sad se svodi na igracke promasaje koje dovodimo ( sa tim se slazem), mada treba dati sansu svakom ko hoce pomoci, a ne samo sjedit sa starne i kritikovat.
Naveo sam primjer utakmice sa borcem i kad se nje sjetim, ovo sad izgleda super.
-
bih_finest
Ja samo ne kontam Konu kad se počne izvlačit, kao bili su totalno slabi, pa su krenuli prema gore i sada ko opet treba da malo padnu...pa nidje veze, znači sad nek se opet vrate u Zetru, kada se moglo čuti šta igrači pričaju i škripa patika..cc..valjda treba ići naprijed i biti još bolji i bolji, e sad da li je uprava odlučila da malo love preusmjeri u svoj džep?! Što se tiče Đedovića, kako su ga dobili tako je i otišao, koliko znam Đedović je košarku učio u RIN-u, tako da je Bosna dobro prošla i sa tih 300.000, jednostavno ovo je malo mjesto, slab izbor domaćih igrača, slab juniorski tim. Et jedini koji je nešto napravio je Đedović, oni braća Šehovići su totalni promašaj, ne znam ko ih gura, al ih bogami dobro gura, a i Bavka nije ono što bi trebao biti.