Zašto trebe u Centralu imaju kriv nos?
-
zemljotres
#52 Re: Zašto trebe u Centralu imaju kriv nos?
dobro to, a sto se uopste izlazi u central (ili niko tamo ne ide jel)sunroof wrote:Nemoguce je ne primjetiti da sve 'trebe' u Centralu imaju krive nosove? fascinantna pojava... nevidjena koncentracija krivih noseva na jednom mjestu. kako to objasnjavate?
- Irm@
a ti si...ili neki ppk koji hoda gradom s onom prastarom furkom "*ebo raju u Centralu"sunroof wrote:nije poenta u ruganju, nisam otvorio temu s namjerom da se rugam nekome... odmah ste skrenuli s teme...
meni je samo fascinantna ta neuobičajeno izrazito velika koncentracija krivih noseva na jednom mjestu... svejedno je sta je u pitanju, moze bit kriva usta, velike usi, veliki prsti... kriv nos... bitna je ta koncentracija koja je, morate priznati, zaista u najmanju ruku cudna.
ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane...
ili neki ppk koji je ogorcen na sve i kom je zivot toliko "uzbudljiv" pa nema pametnijeg posla nego prosipati nebuloze gdje god stigne...
- Lace
jestehool wrote:Jeli ti jos sta naraslo osim nosaztluhcs wrote:Jesi li ti dobra u duši? To je bitno...Lace wrote: ni ja ne volim sto mi je nos kriv...al to je nasljedni faktor...sta ja tu sad mogu...kad sam bila mala bio je mali slatki djeciji...sada vise nije
btw znate li da jedino sto na covjeku raste citav zivot (osim kose i noktiju) su nos i usi...mozete misliti sta me ocekuje kada budem imala 70...al mislim da ce mi to tada biti totalno nevazno:D:D
- River_isle
Joj ne pravdan nikog niti stajem na njegovu starnu, al pokupiti curu iz Centrala ??? Zelis li vidjeti "skockane" cure, koje ne izlaze vani prije nego se istusiraju, upare boje i krajnje ukusno izgledaju, otidi u Izlog (Delikatesna) - poanta jeste u tome sto se u CC-u vlada kich sa velikim CH.Irm@ wrote:ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane...![]()
- Irm@
...ja ne pravdam sebe...nego da objasnim...River_isle wrote:Joj ne pravdan nikog niti stajem na njegovu starnu, al pokupiti curu iz Centrala ??? Zelis li vidjeti "skockane" cure, koje ne izlaze vani prije nego se istusiraju, upare boje i krajnje ukusno izgledaju, otidi u Izlog (Delikatesna) - poanta jeste u tome sto se u CC-u vlada kich sa velikim CH.Irm@ wrote:ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane...![]()
izlazim u Central vec pa neke tri godine...i naravno da je velika razlika nekad i sad...ali nemoguce i sasvim glupo je poreci...da se u Centralu tacno moze reci ko pripada delegaciji papanluka koji se srede maksuz da bi sjeli u Central i to dolaze ljeti kad u bastu moze sjesti i posljednji klosar...te ljude zimi sigurno neces vidjeti tu...
...isto tako u Izlogu se svega mozes nagledati i toga sto ti navodis aisto tako i raznoraznih neokupanih cupavih ljudi...
i ev tek sad primijetih u naslovu "trebe"... pa kako su neki ljudi samo nekulturni i neobrazovani treba=hrana za kravu...i svakako uvredljiv termin za svaku djevojku
-
dinamit_covjek
da su te trebe muško i kurac bi im bio kriv
-
Teufik iz Los Angelesa
River_isle wrote:.....
Kako je teznja CC-ovaca da budu vidjeni i da se cuje o njima - svaka cast, i mi pricamo na tu temu, Edo Maajka ih je opjevao...
Da se vratit u doba pasaza; Tope, Lore... al to vise nije "in".
Sa 15 sam popusio prvu pljugu, a posle prve odmah i drugu, jer tad....tad sam bio mlad
-
Any
CC ne gotivim al nikako a da se skuplja samo kich nije isti jer kao sto neko vec rece ima i fine raje
Delikatesna nije lose mjesto malo je kulturnija raja na okupu ali opet kad te iste djevojke koje fino spare boje ,okupaju si i izadju pocnu da glume onda mi se zgade i oni normalni i delikatesna i sva otala mjesta u carsiji
isto kao da kerozin pisaju

Delikatesna nije lose mjesto malo je kulturnija raja na okupu ali opet kad te iste djevojke koje fino spare boje ,okupaju si i izadju pocnu da glume onda mi se zgade i oni normalni i delikatesna i sva otala mjesta u carsiji
isto kao da kerozin pisaju