Zašto trebe u Centralu imaju kriv nos?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

cesarica_

Post by cesarica_ »

meni je u Centralu fascinantna najezda perverznjaka... da ti se zeludac okrene...a i u ovim ljetnim mjesecima dno dna dijaspore...svve u stilu "secas li se grome moj..."...uffff...
zemljotres

#52 Re: Zašto trebe u Centralu imaju kriv nos?

Post by zemljotres »

sunroof wrote:Nemoguce je ne primjetiti da sve 'trebe' u Centralu imaju krive nosove? fascinantna pojava... nevidjena koncentracija krivih noseva na jednom mjestu. kako to objasnjavate?
dobro to, a sto se uopste izlazi u central (ili niko tamo ne ide jel) :roll:
JD

Post by JD »

Ma ja... niko ne ide u central, svi se zgrazavaju nad centralom, al svi sve "znaju" o centralu. Central im ko opsesija kakva dodje, valjda im je toliko "zabavno" u zivotu da nemaju pametnijeg posla nego komentarisati ko gdje izlazi :lol:
Irm@

Post by Irm@ »

sunroof wrote:nije poenta u ruganju, nisam otvorio temu s namjerom da se rugam nekome... odmah ste skrenuli s teme...

meni je samo fascinantna ta neuobičajeno izrazito velika koncentracija krivih noseva na jednom mjestu... svejedno je sta je u pitanju, moze bit kriva usta, velike usi, veliki prsti... kriv nos... bitna je ta koncentracija koja je, morate priznati, zaista u najmanju ruku cudna.
a ti si...ili neki ppk koji hoda gradom s onom prastarom furkom "*ebo raju u Centralu" :roll:
ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane... :roll:
ili neki ppk koji je ogorcen na sve i kom je zivot toliko "uzbudljiv" pa nema pametnijeg posla nego prosipati nebuloze gdje god stigne... :roll:
Lace

Post by Lace »

hool wrote:
ztluhcs wrote:
Lace wrote: ni ja ne volim sto mi je nos kriv...al to je nasljedni faktor...sta ja tu sad mogu...kad sam bila mala bio je mali slatki djeciji...sada vise nije :-?

btw znate li da jedino sto na covjeku raste citav zivot (osim kose i noktiju) su nos i usi...mozete misliti sta me ocekuje kada budem imala 70...al mislim da ce mi to tada biti totalno nevazno :D
Jesi li ti dobra u duši? To je bitno...:D:D:D
Jeli ti jos sta naraslo osim nosa :D
jeste
Lace

Post by Lace »

ma sve su to pederi i kurve :D
River_isle

Post by River_isle »

Irm@ wrote:ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane... :roll:
Joj ne pravdan nikog niti stajem na njegovu starnu, al pokupiti curu iz Centrala ??? Zelis li vidjeti "skockane" cure, koje ne izlaze vani prije nego se istusiraju, upare boje i krajnje ukusno izgledaju, otidi u Izlog (Delikatesna) - poanta jeste u tome sto se u CC-u vlada kich sa velikim CH.
Irm@

Post by Irm@ »

River_isle wrote:
Irm@ wrote:ili neki ppk koji ne moze pokupiti nijednu od tih djevojaka koje dodju u Central tip top skockane... :roll:
Joj ne pravdan nikog niti stajem na njegovu starnu, al pokupiti curu iz Centrala ??? Zelis li vidjeti "skockane" cure, koje ne izlaze vani prije nego se istusiraju, upare boje i krajnje ukusno izgledaju, otidi u Izlog (Delikatesna) - poanta jeste u tome sto se u CC-u vlada kich sa velikim CH.
...ja ne pravdam sebe...nego da objasnim...
izlazim u Central vec pa neke tri godine...i naravno da je velika razlika nekad i sad...ali nemoguce i sasvim glupo je poreci...da se u Centralu tacno moze reci ko pripada delegaciji papanluka koji se srede maksuz da bi sjeli u Central i to dolaze ljeti kad u bastu moze sjesti i posljednji klosar...te ljude zimi sigurno neces vidjeti tu...
...isto tako u Izlogu se svega mozes nagledati i toga sto ti navodis aisto tako i raznoraznih neokupanih cupavih ljudi...
:)

i ev tek sad primijetih u naslovu "trebe"... pa kako su neki ljudi samo nekulturni i neobrazovani treba=hrana za kravu...i svakako uvredljiv termin za svaku djevojku :-?
hool

Post by hool »

Lace wrote:
hool wrote:
ztluhcs wrote: Jesi li ti dobra u duši? To je bitno...:D:D:D
Jeli ti jos sta naraslo osim nosa :D
jeste
Ko jos gleda nos, ako se ima sta drugo gledati :D
zemljotres

Post by zemljotres »

Lamperija, majka..
dinamit_covjek

Post by dinamit_covjek »

da su te trebe muško i kurac bi im bio kriv
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

River_isle wrote:.....
Kako je teznja CC-ovaca da budu vidjeni i da se cuje o njima - svaka cast, i mi pricamo na tu temu, Edo Maajka ih je opjevao...
Da se vratit u doba pasaza; Tope, Lore... al to vise nije "in".
:-D :-D

Sa 15 sam popusio prvu pljugu, a posle prve odmah i drugu, jer tad....tad sam bio mlad :-D
Any

Post by Any »

debela wrote:ogavna tema, jos ogavniji komentari
Image
Image
trebala bi dat uzorak stolice na pregled :oops: zeleno povracas :lol: :lol:
Any

Post by Any »

CC ne gotivim al nikako a da se skuplja samo kich nije isti jer kao sto neko vec rece ima i fine raje :?
Delikatesna nije lose mjesto malo je kulturnija raja na okupu ali opet kad te iste djevojke koje fino spare boje ,okupaju si i izadju pocnu da glume onda mi se zgade i oni normalni i delikatesna i sva otala mjesta u carsiji :D

isto kao da kerozin pisaju :lol: :lol:
Igman

Post by Igman »

Ja glupe teme i jos glupljih komentara. Daj ba ukinute ovu temu.....
Na sta sve nadodu isfrustrirani, iskompleksirani tipovi ili jednostavno tipovi bez samopouzdanja.
Post Reply