Vrbopuc u ranu jesen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
contara

Post by contara »

[quote="ztluhcs"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?
Da mi je malo da se zamijenimo pa da vidis da li imam problem ili ne. Ovo sve mozda zvuci uzbudljivo, ali da me vidis jutros kako izgledam kao da sam u rudniku bio citavu noc... :zzzz:
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
ztluhcs wrote:
jeza u ledja wrote:Ja ne vidim contara u cemu je problem?
Da mi je malo da se zamijenimo pa da vidis da li imam problem ili ne. Ovo sve mozda zvuci uzbudljivo, ali da me vidis jutros kako izgledam kao da sam u rudniku bio citavu noc... :zzzz:
Koja ti je norma :oops: :D :D
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?
Da mi je malo da se zamijenimo pa da vidis da li imam problem ili ne. Ovo sve mozda zvuci uzbudljivo, ali da me vidis jutros kako izgledam kao da sam u rudniku bio citavu noc... :zzzz:[/quote]

Koja ti je norma :oops: :D :D[/quote]Od 5-7! tona..
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote:Od 5-7! tona..
A jel samo nocne smjene radis :D
delightful

Post by delightful »

A da probas naci neku koja nije ocajna, pa da te izlijeci na brzinu?! :D
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?
Da mi je malo da se zamijenimo pa da vidis da li imam problem ili ne. Ovo sve mozda zvuci uzbudljivo, ali da me vidis jutros kako izgledam kao da sam u rudniku bio citavu noc... :zzzz:[/quote]

Koja ti je norma :oops: :D :D[/quote]Od 5-7! tona..[/quote]

A jel samo nocne smjene radis :D[/quote]Ma radim 24/7. Sve je po dogovoru..Pa ako si zainteresovana.... :)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Vidi vidi kako se "staronje" namiri¹u... :D:D:D
contara

Post by contara »

[quote="delightful"]A da probas naci neku koja nije ocajna, pa da te izlijeci na brzinu?! :D[/quote] Jel se to nudis??? Ma sve dolazi u obzir. Samo da se izlijecim....
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote:Ma radim 24/7. Sve je po dogovoru..Pa ako si zainteresovana.... :)
Ma pored tolikih zena, ne trebam ti jos i ja... Eto i s njima jedva izlazis na kraj :oops: :D
contara

Post by contara »

[quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)
zena21

Post by zena21 »

ztluhcs wrote:Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D
to je zato sto se osjecamo mladjahno :D :D
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?

Koja ti je norma :oops: :D :D[/quote]Od 5-7! tona..[/quote]

A jel samo nocne smjene radis :D[/quote]Ma radim 24/7. Sve je po dogovoru..Pa ako si zainteresovana.... :)[/quote]

Ma pored tolikih zena, ne trebam ti jos i ja... Eto i s njima jedva izlazis na kraj :oops: :D[/quote] Ma izlazim ja na kraj sasvim dobro. Ne kazem da mi trebas ali ne odbijam, pa kud puklo da puklo..
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote]

to je zato sto se osjecamo mladjahno :D :D[/quote] Najvise volim mladjahne.... 8-)
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

S medicinskog aspekta postoje dvije stvari koje mogu spomenuti.

Jedna se zove bipolar disorder tj. manija i depresija koja se smjenjuje.

Poznato je da tokom manije (nesanice, mozes stici i uraditi sve, imas vise ideja nego ikad, motivacija je ogromna, osjecaj ekstaze, energije nikad ne ponestaje etc..), sve moguce vrste seksualnog behaviora se mjenjaju, pristuna je disihnihbicija tj. ono sto prije nikad ne bi predolzio ili uradio - neces imati problema, poznate su uglavnom price o zenama - koje prodju kroz ovu fazu - pa prevare svog momka sa drugim covjekom skoro svaku noc npr 20 dana zaredom i slicno...

Druga stvar koju mogu spomenuti je da su sve crte karakterne, socijalne interakcije i persone - "skladistene" u frontalnom korteksu. Malo je vjerovatno za covjeka tvojih godina (36) ali moguce je - da si zadobio udarac (tuca/kontakt sport), bio u nekoj saobracajnoj nesreci, medjutim najveci broj ljudi - ima promjene u karakteru poslje mozdanog udara koji se desi u posterir frontal lobe - djelu mozga koji je najudaljeniji od centralnog krvotoka - te i najpodobnije mjesto za male udare koji se nekad emituju samo promjenom karaktera.

Medjutim sve ove promjene - najcesce primjete drugi oko tebe, mnogo vise nego ti sam po sebi. Nisam siguran - da li se zajebavas ili si ozbiljno zabrinut ali ako si zabrinut otidji do neuropsihijatra. Ovo najvise i pisem jer iz stanja ekstaze/manije mozes jako brzo preci u klinicku depresiju - ukoliko se radi o biopolarnom disorderu koji je nesto pokrenulo latentno (kasnije nego sto se moze ocekivati) jer obicno muskarci u toku mladosti po prvi put iskuste ovaj sindrom (pubertet ili rane 20-te). Zene mogu i nesto kasnije, ali muskarci obicno ne, ukoliko se ne desi nesto stresno/traumatsko.
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
ztluhcs wrote:Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D
Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)
Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:
contara

Post by contara »

[quote="Nosferatu"]S medicinskog aspekta postoje dvije stvari koje mogu spomenuti.

Jedna se zove bipolar disorder tj. manija i depresija koja se smjenjuje.

Poznato je da tokom manije (nesanice, mozes stici i uraditi sve, imas vise ideja nego ikad, motivacija je ogromna, osjecaj ekstaze, energije nikad ne ponestaje etc..), sve moguce vrste seksualnog behaviora se mjenjaju, pristuna je disihnihbicija tj. ono sto prije nikad ne bi predolzio ili uradio - neces imati problema, poznate su uglavnom price o zenama - koje prodju kroz ovu fazu - pa prevare svog momka sa drugim covjekom skoro svaku noc npr 20 dana zaredom i slicno...

Druga stvar koju mogu spomenuti je da su sve crte karakterne, socijalne interakcije i persone - "skladistene" u frontalnom korteksu. Malo je vjerovatno za covjeka tvojih godina (36) ali moguce je - da si zadobio udarac (tuca/kontakt sport), bio u nekoj saobracajnoj nesreci, medjutim najveci broj ljudi - ima promjene u karakteru poslje mozdanog udara koji se desi u posterir frontal lobe - djelu mozga koji je najudaljeniji od centralnog krvotoka - te i najpodobnije mjesto za male udare koji se nekad emituju samo promjenom karaktera.

Medjutim sve ove promjene - najcesce primjete drugi oko tebe, mnogo vise nego ti sam po sebi. Nisam siguran - da li se zajebavas ili si ozbiljno zabrinut ali ako si zabrinut otidji do neuropsihijatra. Ovo najvise i pisem jer iz stanja ekstaze/manije mozes jako brzo preci u klinicku depresiju - ukoliko se radi o biopolarnom disorderu koji je nesto pokrenulo latentno (kasnije nego sto se moze ocekivati) jer obicno muskarci u toku mladosti po prvi put iskuste ovaj sindrom (pubertet ili rane 20-te). Zene mogu i nesto kasnije, ali muskarci obicno ne, ukoliko se ne desi nesto stresno/traumatsko.[/quote Joj covjece zabrinu ti mene strasno. Pa gdje mene sad da to potrefi u ovim godinama?? :sad:
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)[/quote]

Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:[/quote] Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote: Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)
Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:
Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)
uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)[/quote]

Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:[/quote] Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)[/quote]

uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P[/quote] Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:
mrgud@

Post by mrgud@ »

Jes vala... citam i ne mogu da vjerujem... pa covjece nema svako takav divlji magnetizam ni musku (ne)srecu :lol:
Jesil' bar cemu?... ili ih fatas na pricu?
Michun

Post by Michun »

Medjutim sve ove promjene - najcesce primjete drugi oko tebe, mnogo vise nego ti sam po sebi. Nisam siguran - da li se zajebavas ili si ozbiljno zabrinut ali ako si zabrinut otidji do neuropsihijatra. Ovo najvise i pisem jer iz stanja ekstaze/manije mozes jako brzo preci u klinicku depresiju - ukoliko se radi o biopolarnom disorderu koji je nesto pokrenulo latentno (kasnije nego sto se moze ocekivati) jer obicno muskarci u toku mladosti po prvi put iskuste ovaj sindrom (pubertet ili rane 20-te). Zene mogu i nesto kasnije, ali muskarci obicno ne, ukoliko se ne desi nesto stresno/traumatsko.
Sve ovo sam ti htjela ja napisati - Nosferatu kolega, i ja sam tako pametna kao i ti. :D
Sve je u pravu - idi kod dr.
zena21

Post by zena21 »

mrgud@ wrote:

Jes vala... citam i ne mogu da vjerujem... pa covjece nema svako takav divlji magnetizam ni musku (ne)srecu :lol:
Jesil' bar cemu?... ili ih fatas na pricu?
:lol: :lol: :lol:
contara

Post by contara »

[quote="mrgud@"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?[/quote]

Jesil' bar cemu?... ili ih fatas na pricu?[/quote] A sta ti podrazumijevas pod ovim "jesil barem cemu"?? Prica je uvijek bila najjaci faktor u musko/zenskim odnosima. :)
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote: Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)
uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P
Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:
Pa ti bas ne biras :oops:

Kod tebe je cini mi se ona od 17 do 77 :lol: :lol:
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)[/quote]

Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:[/quote] Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)[/quote]

uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P[/quote] Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:[/quote]

Pa ti bas ne biras :oops:

Kod tebe je cini mi se ona od [b]17[/b] do 77 :lol: :lol:[/quote] Ma kakvo biranje. Nema od biranja vajde. Ali ne idem bas do te gornje granice. Povukao sam liniju na nekih 40, al samo ako je dobro drzeca.. :)
Post Reply