sta sam se ja narodu nagovorio na ovom forumu, do sad bi po ovoj beogradjanki haaga zagalvio..mr__bosnjak wrote:Pa ona je "blize izvoru" foruma nego jažena zmaj wrote:E jeste domaćini pravi... Ova djevojka i ako je htjela da se vrti po ovom forumu, sada će se sigurno predomisliti. Pravu ste joj dobrodošlicu pripremili... Nema šta(Sarajevo-Beograd i Sarajevo-Stockholm) sad se ja ne osjecam primljenim
Ozbiljno, jesi li vidjela sta je ona nazvala vrijedjanjem? Ja sam rekao sta mislim da jeste, sugestija ili provociranje...
REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...
-
car-x
- danas
de bona...žena zmaj wrote:E jeste domaćini pravi... Ova djevojka i ako je htjela da se vrti po ovom forumu, sada će se sigurno predomisliti. Pravu ste joj dobrodošlicu pripremili... Nema šta
iz onoga sto pise, izgleda da ova cura ima (odokativno) jedno 13 i po godina...
a forum je takav, niko nikome ne ostaje duzan... jebiga, sama pala sama se ubila...
a nek se vrti slobodno koliko god hoce... samo ako mogu da zamolim da svaki post ide obavezno velikim slovima
-
mr__bosnjak
Sprovodio si dzihad!car-x wrote:sta sam se ja narodu nagovorio na ovom forumu, do sad bi po ovoj beogradjanki haaga zagalvio..mr__bosnjak wrote:Pa ona je "blize izvoru" foruma nego jažena zmaj wrote:E jeste domaćini pravi... Ova djevojka i ako je htjela da se vrti po ovom forumu, sada će se sigurno predomisliti. Pravu ste joj dobrodošlicu pripremili... Nema šta(Sarajevo-Beograd i Sarajevo-Stockholm) sad se ja ne osjecam primljenim
Ozbiljno, jesi li vidjela sta je ona nazvala vrijedjanjem? Ja sam rekao sta mislim da jeste, sugestija ili provociranje...
-
mrgud@
#56 Re: REAKCIJE NA FORUMASE SA STRANE...POJEDINCI IH TERAJU...
Znas sta... ja licno cu hraknuti onoga ko te popljuje ukoliko dokazes da, kada si na nekom forumu gdje su ljudi iz Srbije ili RS-a, ti ne pljujes po nama i ne govoris iste te stvari na nas bosance....gogili9 wrote:Ja sam iz Beograda, a kako mi je i profesija vezana za pisanje ne mogu da odolim da ne prosetam kroz sto vise foruma...
Uglavnom biram teme koje me interesuju, kao i svi mi i stvarno iskreno i od srca se udubim u problem, nastojeci da kroz licna iskustva, a bez blama, pokusam da pomognem doticnoj ( mu ), nekim od svojih komentara...
I na sta nailazim? Pre ovog sajta sam posecivala jedan, takodje iz BIH i dozivela sam najstrasnije uvrede od jednog clana, na nacionalnoj, verskoj i svim mogucim osnovama kojih se doticni setio ili je imao pomoc u vidu slicnih mu naci-fasista...
Na svu srecu, tu se nasao i neko normalan koji me je uz dobronameran savet poslao na ovaj sajt uz komentar da su ovde uglavnom ok i kulturni ljudi i hvala mu ako se prepozna. Bio je i jeste u pravu, vecina je takvih, ali...
Opet se nasla jedna ZENA, kojoj ocigledno smeta ekavica kojom se sluzim pri pisanju i zdusno se trudi da ispljuje svaki moj komentar, a pri tom, buduci da me nije mrzelo, nema misljenje niti komentarise neku temu, vec izvuce iz konteksta deo teksta i jednom prosirenom recenicom ( za vise ocigledno nije sposobna ), gleda kako ce ispljuvati autora ( u ovom slucaju mene).
Zaista me interesuju vasi komentari na temu da li odobravate, bolje, da li zelite da se i mi iz drugih republika ukljucujemo na vase forume, jer su nam problematike identicne ili...
Ja sam, a imam jako puno istomisljenika, odusevljena kada se neko od vas pojavi na nekom nasem forumu i covek (zena) se stvarno oseti dobrodoslim i ne trpi ismevanje i progon, a da se pri tom svi ostali ne udruzimo da uljeza " opletemo ", jer u svakom zitu ima kukolja...
Yugonostalgicarka
Ja sam iz ciste radoznalosti usla na jedan takav forum, podavno, u kojem svi do jednog koji se javio govori o bosanskim forumasima kako su glupi i nepismeni i samo o "njima"pricamo (jer namjenski "setaju" po forumima da ispipavaju), nacionaliste (mi nacionalisti a oni nisu!!!)... Izvini ali nisam mogla da se toga ne sjetim kad sam procitala tvoj tekst! Bosnjak ne smije zaviriti ni na jedan forum RS-a! Ako mi kazes za 1 (minimalno) na koji sad mogu uci i reci da sam sarajka muslimanka a da mi niko nece nista reci, skidam ti kapu i licno cu insistirati da dobije "bananu" svako ko ti uputi ijednu rijec uvrede na ovom forumu!
-
mrgud@
žena zmaj wrote:E jeste domaćini pravi... Ova djevojka i ako je htjela da se vrti po ovom forumu, sada će se sigurno predomisliti. Pravu ste joj dobrodošlicu pripremili... Nema šta
brrrrrr necemo o politici
- danas
nisam ovo upratila...mrgud@ wrote:a i novinarka je...
a ne lezi vraze... sutra kad osvane u komsijskim novinama da je neduzna dEvojcica bila bez ikakvog razloga napadnuta i maltretirana od strane mudzahedina i islamskih terorista na sa-xu...
-
mr__bosnjak
I ustasadanas wrote:nisam ovo upratila...mrgud@ wrote:a i novinarka je...znaci nije joj 13 godina...
![]()
a ne lezi vraze... sutra kad osvane u komsijskim novinama da je neduzna dEvojcica bila bez ikakvog razloga napadnuta i maltretirana od strane mudzahedina i islamskih terorista na sa-xu...![]()
![]()
![]()
![]()
-
mr__bosnjak
Not very likelyDONY wrote:Ja bih joj ipak dao sansu....ako nista da nam iz prve ruke da infos o novostima u "predstolnici svih Srba",ima li sansi da u bliskoj buducnosti dodje normalan Srbin na vlast itd.
-
lost&found
ipak je najjace ovo...kad kaze..jel ti smeta sto pisem ekavicom...nigdje veze...

-
FFK as Lucy01
Ja odem nekada na Srbian caffe, kad sam u mazohistickom raspolozenju
i mislim da ovdje na sarajevu-x, bez obzira sta komsije i susjedi kazu
ipak preovladava gradjanska opcija, sloboda misljenja kao i veoma raznoliki likovi, posjetioci, za razliku od gore pomenutog foruma....a bude i extrema, pa niJesmo mi sugavi

Ipak mislim da otvarati temu samo zato sto je neko napisao prosto-prosirenu recenicu je malo pretjerano
, a to sto si iz Srbije mislim da nikoga nije briga....ljude zanimaju tvoji stavovi, ne tvoje mjesto boravka.
Ipak mislim da otvarati temu samo zato sto je neko napisao prosto-prosirenu recenicu je malo pretjerano
- Lace
svi ustasemr__bosnjak wrote:I ustasadanas wrote:nisam ovo upratila...mrgud@ wrote:a i novinarka je...znaci nije joj 13 godina...
![]()
a ne lezi vraze... sutra kad osvane u komsijskim novinama da je neduzna dEvojcica bila bez ikakvog razloga napadnuta i maltretirana od strane mudzahedina i islamskih terorista na sa-xu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hajmo i mi ustati
-
Any
nemojte jadnicu da plasite
Ona je iz BeOgradaaaaaaaa
Ovo sto neko napisa kako nas blate po njihovim forumima je tacno
a ja sam na svojoj kozi osjetio kako su jedno nacionalni na Banjaluckom forumu
fino se registrovao i kao uzoran gradjanin drage mi Federacije
bio BANOVAN
stigo samo jednu recenicu napisat:
SELLAM ALEJKJUM IMAL OVDE MUSLIMANA

Ona je iz BeOgradaaaaaaaa
Ovo sto neko napisa kako nas blate po njihovim forumima je tacno
fino se registrovao i kao uzoran gradjanin drage mi Federacije
SELLAM ALEJKJUM IMAL OVDE MUSLIMANA
- Lace
provokatore uvijek treba banovati..ja to radim kad na chat dodje neko s nickom...koji na bilo koji nacin izigrava nacionalistuAny wrote:nemojte jadnicu da plasite![]()
Ona je iz BeOgradaaaaaaaa![]()
Ovo sto neko napisa kako nas blate po njihovim forumima je tacnoa ja sam na svojoj kozi osjetio kako su jedno nacionalni na Banjaluckom forumu
![]()
fino se registrovao i kao uzoran gradjanin drage mi Federacijebio BANOVAN
![]()
SELLAM ALEJKJUM IMAL OVDE MUSLIMANA![]()
-
mrgud@
Heh... negdje nakon 10 stranica ove teme (ako dostigne taj tiraz, vrlo moguce jer je socna temadanas wrote:nisam ovo upratila...mrgud@ wrote:a i novinarka je...znaci nije joj 13 godina...
![]()
![]()
![]()
![]()
lindjo Upisano: 23/08/2006 02:02 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
ovaj forum je post'o cyber jasenovac...lafo multivitamini... al u qrtzu...cccc
--------------------------------------------------------------------------------
De malo uleti na neki njihov forum i reci da si iz Federacije i zoves se Muharem! Sretno...
Raja, sjeca li se ko onih keksica LINDJO posutih secerom u prahu... keksi mog djetinjstva... lindjoni bi mogao biti popapan!