Veze s razvedenima
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Baby Jane
[/quote]zato sto ga/ je volis
[/quote]Ma kakva ljubav? Sve je to lijepo, fino u teoriji, ali kad zivot pocne prepreke bacati dzaba sva ljubav svijeta..ovo ti govorim iz iskustva. Ljubav kad- tad izlapi ili postane manje bitna pogotovo u takvim situacijama.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ne izlapi zaljubljenost, samo se sakrije
:D:D
Salim se, zaljubljenost ustupi mjesto ljubavi, zar ne?
Salim se, zaljubljenost ustupi mjesto ljubavi, zar ne?
- manijak1
Gledamo tekmu ......

-
Sarafcina
anais_nin wrote:zaljubljenost izlapi, a ljubav ne bi trebalo da izlapi, inace to je jednostavno tuzno, jer zbog cega onda ostati s tom osobom ako je ne volis????Baby Jane wrote: Ljubav kad- tad izlapi
i ljubav i zaljubljenost se moraju njegovati da ne izvjetre.... to su one tanke niti i sitne geste.... ljudi prelaze preko krupnih stvari i problema, a najjaci razlozi za prekide su im ... zbir sitnica. A vrijedi i obrnuto... jednostavno.. male stvari tu cuda cine
A cesto su to bas one sitnice zbog kojih se potezu zenska prava
-
teco
zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotu
islo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
- Lace
a zasto si djeci zelio oca zamjeniti...kada oni to nisu trazili od tebe???teco wrote:zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotuislo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
jesi ti sa tom zenom bio radi njene djece iz prve veze ili sta???
-
teco
nemas sanse da zamjenis oca nego pokusavas da im budes najbolji prijatelj i da budes tu kad te trebaju.vremenom se uvuces njima duboko pod kozu al kad dodju neki praznici onda se trazi pravi otac,pokloni i paznja od istog i tako..medjutim ja sam se uklopio u njihov zivot ne razmisljajuci o tome samo doslo od sebe..Lace wrote:a zasto si djeci zelio oca zamjeniti...kada oni to nisu trazili od tebe???teco wrote:zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotuislo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
jesi ti sa tom zenom bio radi njene djece iz prve veze ili sta???