Veze s razvedenima

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Baby Jane

Post by Baby Jane »

[/quote]zato sto ga/ je volis :)[/quote]Ma kakva ljubav? Sve je to lijepo, fino u teoriji, ali kad zivot pocne prepreke bacati dzaba sva ljubav svijeta..ovo ti govorim iz iskustva. Ljubav kad- tad izlapi ili postane manje bitna pogotovo u takvim situacijama.
anais_nin

Post by anais_nin »

Baby Jane wrote: Ljubav kad- tad izlapi
zaljubljenost izlapi, a ljubav ne bi trebalo da izlapi, inace to je jednostavno tuzno, jer zbog cega onda ostati s tom osobom ako je ne volis???? :roll:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne izlapi zaljubljenost, samo se sakrije :D:D:D

Salim se, zaljubljenost ustupi mjesto ljubavi, zar ne?
anais_nin

Post by anais_nin »

horns&drums wrote: Salim se, zaljubljenost ustupi mjesto ljubavi, zar ne?
slazem se :D malo sam brzopleto pokusala reci pa ako ljubav vec nestane sta onda radimo u toj vezi??? :D
manijak1

Post by manijak1 »

Gledamo tekmu ...... :D :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

anais_nin wrote:
Baby Jane wrote: Ljubav kad- tad izlapi
zaljubljenost izlapi, a ljubav ne bi trebalo da izlapi, inace to je jednostavno tuzno, jer zbog cega onda ostati s tom osobom ako je ne volis???? :roll:

i ljubav i zaljubljenost se moraju njegovati da ne izvjetre.... to su one tanke niti i sitne geste.... ljudi prelaze preko krupnih stvari i problema, a najjaci razlozi za prekide su im ... zbir sitnica. A vrijedi i obrnuto... jednostavno.. male stvari tu cuda cine :), pozitivna i negativna :).

A cesto su to bas one sitnice zbog kojih se potezu zenska prava ;) i feminizam ;), a muskarci nazivaju papucarima ;) :D
teco

Post by teco »

zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotu :D islo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
Lace

Post by Lace »

teco wrote:zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotu :D islo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
a zasto si djeci zelio oca zamjeniti...kada oni to nisu trazili od tebe???

jesi ti sa tom zenom bio radi njene djece iz prve veze ili sta???

:-?
teco

Post by teco »

Lace wrote:
teco wrote:zivio sam sa razvedenom bilo je super imala je 2 djece i ja sam preko djece dobivao na poenima kod nje.sto sam pazljiviji bio sa djecom njena ljubav je rasla svaki danom vise..kroz to sam i ja profitirao jer me je obasjavala i to vracala sa najsladjim momentima u mom zivotu :D islo je sve ok dok nisam htio sam prekinuti jer sam skontao koliko ja djeci bio dobar ne mogu njima pravog oca nikad zamjeniti ma koliko on bio los a ja dobar i ma koliko ja vise vremena proveo sa njima i trudio se oko njih..
a zasto si djeci zelio oca zamjeniti...kada oni to nisu trazili od tebe???

jesi ti sa tom zenom bio radi njene djece iz prve veze ili sta???

:-?
nemas sanse da zamjenis oca nego pokusavas da im budes najbolji prijatelj i da budes tu kad te trebaju.vremenom se uvuces njima duboko pod kozu al kad dodju neki praznici onda se trazi pravi otac,pokloni i paznja od istog i tako..medjutim ja sam se uklopio u njihov zivot ne razmisljajuci o tome samo doslo od sebe..
Post Reply