Opet... ne seri!Liska wrote:Ne seri. Eto vidis kamo ja gravitiram, pa da ti kazem kamo ti gravitiras. Gravitiras navodnoj gradjanskoj BiH u kome ce Bosnjaci biti temeljni narod. Srbi i Hrvati ce biti cijenjeni onoliko koliko se mogu naguziti, ni manje ni vise.mr__bosnjak wrote:@Liska
Ma de ne seri! Na nekoj drugoj temi osporavas ustaski genocid i agresiju i izjednacavas strane. Pa onda negdje pricas kao ratno Predsjednistvo nije bilo legalno i odluke Suda jer su dominirali Bosnjaci i slicna sranja i evo sad negiras TERORIZAM nad mrtvim Alijom i eto k´o "ne treba se policija toliko brinut" i Bosnjaci su krivci. Svi mi vidimo kud i gdje gravitiras!
@kiddo
Mrs seljacino jos malo pa smo svi sebe poubijali! Idi preko Drine i ne vracaj se!
@Drvosjeca iz Dejcica
Bravo ali sta trosis energiju na ove budale...
Prema Ustavu RBiH, mandat Alije kao Predsjednika Predsjednistva je mogao trajati godinu dana. Trajao je nekoliko puta duze. To je povreda Ustava, ali sam ja svjestan da to nije povreda Ustava ako je napravio Alija. Reci mi na kojim su izborima izabrani hrvatski predstavnici koji su bili u Predsjednistvu 1993. i poslije. Sto se tice ove istrage, svi dokazi i istraga su usmjereni prema Bosnjacima, dakle nemam nikakve averzije samo sam napisao ono sto se desava i sto je preneseno preko medija. Ali eto ja sam kriv a na mediji i policija. Tipicna zamjena teza, iz one predratne skole. Sto se tice ustaskog genocida, ne mogu ga podrzavati jer je moja baka sa svojom maloljetnom bebom ubijena u Jasenovcu. A za agresiju cu opet ponoviti- Kakav vam je to agresor s kojim ste saveznici tri godine rata i sa kojim idete u oslobodilace akcije? Stvarno je li netko normalan ide u oslobodilacke akcije sa svojim agresorom? Mozes li mi odgovoriti na to? Ne sporim da je agresor ali je pitanje upuceno vama- kako mozete oslobadjati zemlju s agresorom. To vise govori o vama nego o agresoru koji je po definiciji netko negativan. Ali kakav je onaj koji suradjuje sa svojim agresorom? Kad to uradi Fikret Abdic, onda je notorni izdajnik. Kad Alija uradi istu stvar, spasio je Bosnu.
http://www.bosnaprkosnaodsna.mine.nu/pa ... armija.mp3