ma to ce opet biti ona prica - on lovac, toljaga, pecina.... grunt grunt
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
delightful
hmmmm..... nisam ubijedjena.... mozda....
-
Harrys
delightful wrote:Joj sto volim ove emancipirane...a u praksi, bjezi koliko te noge nose - ako se ne presijeku
![]()
Stvarno, haj sad objasnite, zasto se zanosite da bi vam bilo drago da zena prva pridje, a zapravo vam je to nesto nastrasnije!!!
Za vrijeme mog pripravnickog staza,brzo sam skontao da curice bi da sjede na dvije/tri stolice,cekaju,misle da mogu da biraju
Pa bolje se okrenuti onoj koja ti namigne,sigurnije je,naravno nije samo to dovoljno,
-
delightful
ma kako kome,naprotiv.
Haji, ti si extraspešl, nisam na tebe ni mislila
Mislila sam na ove druge, obicne, prosjecne....
- Lace
jesam ja..davno...ima tome 9 godine...raskinula naku bezveznu vezu...i stanem s poznanikom koji je bio s jaranom kojeg prvi put vidim...ucinio mi se sladak...i ja im kazem da ih vodim na pivu..i pod ruku tog poznanikovog jarana...odemo na pivu...poznanik i drugarica odu kuci a ja ostanem s novim likom...ebi ga...nije trajalo duze od 3 mjeseca al je bilo ufffteletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
MOramo se i mi muski malo odmoriti
i davno
-
teletrader
E ne znam,meni ne bi smetalo..Pearl wrote:za to moras biti vidovita dzemila, da skontas koji momak zeli da mu cura pridje..teletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
MOramo se i mi muski malo odmoritiinace nista od toga...
momci iz mog drustva kukaju kako hoce da im cure prilaze, kako je njima dosta da oni preduzimaju prvi korak, a onda kada im cura pridje, odhebu je... a mi jaranice koje se nadjemo u blizini, znajuci njihove stavove ostanemo paff![]()
valjda muski ocekuju da im pridju manekenke, neke bombe, sta li... ako je prosjecna cura, onda bolje da ne prilazi, jos ce joj sta i promokentarisati..:D:D a oni ispastilafci pred rajom, jer im prilaze
vecinom je ovako, ali ima i finih slucajeva.. zavisi od pristupa.. nekad prodje nekad ne..
Doduse meni svi govore kako se ne ponasam kao Bosanac (pa sta god to treba da znaci) a doduse jeste da sam tek 6 mjeseci in town
Ali koliko vidim,svi se ovdje manje vise krecu u choporima,muski sa muskima,zhene sa zhenama..
Ne valja nikako...
Mislim,meni kao latentnom vehabiji ne bi smetalo da sam okruzhen coporom zhena
-
delightful
Vidis kako si ti svjestan svojih ogranicenja - pravo osvjezenjeMislim,meni kao latentnom vehabiji ne bi smetalo da sam okruzhen coporom zhena ,ali kad skontam,multitasking mi nikad nije bio jaca strana
-
teletrader
Kod mene je britanski dizel motor,ubrzanje mu nije toliko jer ga nemam kuda ubrzavati po sarajevu,ali sa mnom izadjemo skupa na jedno 2 tone..DobroJutroKolumbo wrote:Moj Bat-mobil je auto tezak dvije tone sa njemackim V8 motorom, ubrzanje od 0-100 km/h mu je 5,3 sec. ...blabla ali dosta o mom autu idemo malo pricati o meni...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I da,volim sve sto vole mladi...
- anais_nin
ne znam kod mene je uglavnom palilo malo vizanja, par osmijeha i ova radnja: (inicijativa bez prilazenjateletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?

"Al' kad me ona zovne hodi malo 'vamo, ja odmah potrcim..."
-
medulla
iz tvojih usta progovara zavodnikteletrader wrote:pa dobrp hoce li nam neka od forumasica reci da li je ona ikada ucinila prvi korak,pokusala da nekoga "zavede" ili barem nekome zapadne za oko...?
-
mamica papucarka
u moje vrijeme muskarac zenu je smio samo preko maramice pipnut.
nedo Bog da te mladic uzme za ruku 
-
mamica papucarka
dobro sad, nisam stara ko bosanska piramidablack wrote:[b][size=150]mama79[/size][/b] wrote:u moje vrijeme muskarac zenu je smio samo preko maramice pipnut.nedo Bog da te mladic uzme za ruku
A ti sto ne priznas da spadas u kategoriju "seko, seko, dodji da ti ciko da boba"
-
Starfucker
prije par dan kaserka mi rece "ujeo me komarac za stomacic " + smjesak..."jel treba pocesat'?"
sta sam uradio prije toga? nis', samo dobro izgledo

sta sam uradio prije toga? nis', samo dobro izgledo
- jeza u ledja
- So....how often do you come to this bar?
(hahaha....smijeh) - Is that the best you can do?
- Sorry, I couldn't think of a better one...
I odatle se nastavio razgovor.... tako mi se nekako desilo, parafraziram, prosle zime u jednom baru. To je prakticno bilo dovoljno za zapocinjanje razgovora. Neko kaze nije bitno sta se kaze, makar bila totalna glupost, vazno je da se uspostavi kontakt, u sustini stvarno je tako. Sad, ovisi kakva je situacija, ako se upoznajete na nekom javnom mjestu, tipa bar, restoran, izlozba, koncert onda se ponasas drukcije nego kada upoznas nekoga preko prijatelja, ili na nekom mjestu gdje znas da cete se cesto vidjati (ovo je uglavnom bolja opcija, jer obicno onda imate nesto zajednicko). Sto se tice javnih mjesta trudis se da NE SUTIS (naravno, ako previse sutite onda se postavlja pitanje da li uopste ima smisla nastaviti jer ocigledno niste jedno drugom zanimljivi). Ja obicno vrlo brzo u konverzaciji pokusavam zapoceti o osjetljivim temama, recimo - obavezna tema 'bivse veze', suosjecanje i konstatacija istih stvari (opet, ovdje treba biti oprezan ako primjetim da su 'rane svjeze'). Onda, ono standardno sto uvijek pali - spustis gard i kazes nesto intimno o sebi, tu se otvaraju 'floodgates'
s njene strane. To je ono kao temeljeno na uzajamnom povjeravanju bla bla, odlicno pali. Onda naravno treba pokazati interes za ono cime se ona bavi, ali ono bas se zainteresovati, pogotovo ako imas neko znanje o tome. Ego je cudo jedno. Naravno opaske tipa 'svidjaju mi se tvoje oci, kosa, ruke, suknja, naocale
....' svakako pomazu. Jedino ne pomazu kod nekih super nabrijanih manekenki, ali obicno takvim ne prilazim niti sam u drustvu gdje bi ih mogao sresti, niti me privlace.
Nekad (u stvari u zadnje vrijeme sve cesce), otprilike nakon 15-ak minuta trazim broj telefona
, ma mislim jebe me se 15 minuta mi je dovoljno da vidim je li me interesuje (i ja nju) ili ne. To mi se upravo desilo prosle sedmice, i evo danas (veceras) izlazim prvi put sa njom, )pa ovdje prelistavam basics
), ona je uciteljica
, malo je na prvi pogled nerdy (ali je prelijepa) (takve su najbolje
), ali zato ima mocnu tetovazu na unutrasnjoj strani lijeve nadlaktice
(may i see? can i touch it?
). heheheh....
Hmm, ma ima tu jos dosta sitnica o kojima mi je malo glupo da pricam, ispasce da sam neki faker
....ali fakat ima sitnica, tipa, ako hoces negdje nesto jeli...khm khm.....moras razmisljati cesto unaprijed, jer jednostavno bude bolji filing. Milion puta mi se desilo da (naknadno) izletim i kazem nesto tipa 'sinoc sam samo konto gdje cemo se sprciti', a ona se uvrijedi i kaze nesto tipa 'ja sam samo mislila o tome koliko te volim'
, a sav trud, romantika, pripreme, taslacenje u kojem je uzivala isto koliko i ja se zaboravlja. Zene su moram priznati cesto nezahvalne, ili da kazem ublazeno nesvjesne koliko sitnica stoji iza uspjesne veze). Slicno je sa stvarima tipa, koliko si ti 'iskusan'. Ne zele biti sa nekim neiskusnim i to im je veliki 'turn off', a opet ne zele biti sa nekim fakerom (mada ih to kratkorocno pali) jer jebiga ostavice ih nakon par puta.
Mah.....postoji toliko igara, ali ova igra zavodjenja ce uvijek biti najzanimljivija.
Zato veceras, jebacka sulja, jebacke pantole, neko mirno mjesto....hmm pa sta bidne
(njena prijateljica mi je rekla da 'take it easy' s njom tako da cu se za sad zadovoljiti cisto njenom zainteresiranoscu...)
(hahaha....smijeh) - Is that the best you can do?
- Sorry, I couldn't think of a better one...
I odatle se nastavio razgovor.... tako mi se nekako desilo, parafraziram, prosle zime u jednom baru. To je prakticno bilo dovoljno za zapocinjanje razgovora. Neko kaze nije bitno sta se kaze, makar bila totalna glupost, vazno je da se uspostavi kontakt, u sustini stvarno je tako. Sad, ovisi kakva je situacija, ako se upoznajete na nekom javnom mjestu, tipa bar, restoran, izlozba, koncert onda se ponasas drukcije nego kada upoznas nekoga preko prijatelja, ili na nekom mjestu gdje znas da cete se cesto vidjati (ovo je uglavnom bolja opcija, jer obicno onda imate nesto zajednicko). Sto se tice javnih mjesta trudis se da NE SUTIS (naravno, ako previse sutite onda se postavlja pitanje da li uopste ima smisla nastaviti jer ocigledno niste jedno drugom zanimljivi). Ja obicno vrlo brzo u konverzaciji pokusavam zapoceti o osjetljivim temama, recimo - obavezna tema 'bivse veze', suosjecanje i konstatacija istih stvari (opet, ovdje treba biti oprezan ako primjetim da su 'rane svjeze'). Onda, ono standardno sto uvijek pali - spustis gard i kazes nesto intimno o sebi, tu se otvaraju 'floodgates'
Nekad (u stvari u zadnje vrijeme sve cesce), otprilike nakon 15-ak minuta trazim broj telefona
Hmm, ma ima tu jos dosta sitnica o kojima mi je malo glupo da pricam, ispasce da sam neki faker
Mah.....postoji toliko igara, ali ova igra zavodjenja ce uvijek biti najzanimljivija.
Zato veceras, jebacka sulja, jebacke pantole, neko mirno mjesto....hmm pa sta bidne
-
izblajhana
debela wrote:zadig, jesi se ovo ti klonirao?![]()
a sta su, zivota ti, jebacka sulja i tole?
- jeza u ledja
debela wrote:zadig, jesi se ovo ti klonirao?![]()
a sta su, zivota ti, jebacka sulja i tole?
hehehehhehehe, kosulja koja istice tapiseriju
mogao sam reci, 'sexy' umjesto 'jebacke', ali mi ovo drugo bolje zvuci.....
pa necu izaci u samtanim pantolama i bijeloj majici uvucenoj u iste.
samo se vi smijte...
- jeza u ledja
I baj d vej, mogao sam pretpostaviti da ce biti ovakvi komentari. Prvo pitate eto koje su to tajne, onda kad vam neko kaze vama smijesno, kao ahaha 'vidi ga sta on misli ko je on'... bjezi ba i ja sam blesav sto se javljam.