Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beslija wrote:znam ko su bh fanatikosi.........samo sam pitao za koju "reprezentaciju" navija baho....
ili sam ja nesto spor veceras....ili ste vi u nekom "fazonu"....
vladavic se razbi u po terena....ccc, momak hoce da se dokaze , a jedva koristi mozak...
zasto ti, tako pametan i talentovan za sve, od politike do fudbala, ne zaigras za repku?
1:2 .... dobro Baho rece PO KO ZNA KOJI PUT U 90 i nekoj minuti....
razmisli o cemu pricas......
jos jedan razlog zasto djevojke ne mogu gledati fudbal...odnosno , nisu sposobne mentalno za tu igru.
mama ti ne mogu biti, ali po godinama tetka mogu, stoga pazi na tu jezicinu...opet laprdash bezze....
ma svaka cast nasima, mogli su nas francuzi nakantat ko rukometa da se igra, al su se borili...mozda ne punim kapacitetom, ali borili su se...
btw, zar Baka nije selektor? sto je pisalo COACH?
evo da još jedna mentalno nesposobna)cool sintagma)izrazi svoje žaljenje zbog poraza u zadnjim minutama.momci su bili super i imam osjećaj da će to u kvalifikacijama biti ok.
da li se to samo meni čini il se Baho fakat trudio ne urlikat onoliko.a i zapazila sam mu samo jedan pošten biser:Domenecha je francuska štampa stavila na rub srama
mala-i wrote:evo da još jedna mentalno nesposobna)cool sintagma)izrazi svoje žaljenje zbog poraza u zadnjim minutama.momci su bili super i imam osjećaj da će to u kvalifikacijama biti ok.
da li se to samo meni čini il se Baho fakat trudio ne urlikat onoliko.a i zapazila sam mu samo jedan pošten biser:Domenecha je francuska štampa stavila na rub srama
jedva čekam kvalifikacije
osnovacemo navijacku skupinu MENTALNO NEPOSOBNIH ...pa cemo bodriti igrace cudnog sporta 22 igraca i 1 lopta...
do kvalifikacija se nadam da ce problem sa NS biti rijesen...
Beatrice_22 wrote:
pa onda pusti ljude koji zele mogu i vole, nek uzivaju bez predrasuda u sportu. u zdravlje...
U ZDRAVLJE
** Publika ustaje na noge i aplaudira u pozadini **
Beslija, mlad si...idi nadji curu...
ok , sad prelazis granice...iako si starija , ponasaj se.
i ne boj se za moje cure.
*zlocast pogled*
ps..
ne budite bukve kad kazem mentalno nesposobne...vecina vas nema pojma sta je formacija ili sta je ofsajd u jednoj utakmici....vecina vas govori oPsajd.........tako da, shhhhh!
** Publika ustaje na noge i aplaudira u pozadini **
Beslija, mlad si...idi nadji curu...
*zlocast pogled*
ps..
ne budite bukve kad kazem mentalno nesposobne...vecina vas nema pojma sta je formacija ili sta je ofsajd u jednoj utakmici....vecina vas govori oPsajd.........tako da, shhhhh!
nismo ti mi krive sto se ti druzis sa onima sto se g0njaju i gledaju oPsajd...
nadji JEDAN komentar gdje je bilo koja od nas to napisala...
i necu da se pazim, dok se ti ne naucis paziti...to ti kuci naredjuj tako oci moje lijepe
hajd zdravo, starka mora na spavanje...10 sati sna protiv bora...
BASTA wrote:halo ba odkud tebi pravo da govoris ko ce da suti i da vrijedjas zene ovuda, bolje ti prestani il ces dobit ban ko kucu
ne treba njamu ban, vec ce teta mIRCi da ga prepadne jednog dana...kad bude izlazio iz haustora... Beslija i ja smo stari znanci jos sa teme o vjeronauci...
EVO PUSTISE SAOBRACAJ KONACNO TJUBI TJUBI BIBIBIIIII
PS Beatrice, zasto onaj ciko obucen ko bumbar stalno pisti u pisCu?
e moj Bešlija gdje se ti krećeš pa cure govore opsajd?
pa ja ni nanu neku nisam čula to da kaže a kamoli.....a hajde ti nam lijepo rastumači u kojoj formaciji je BiH igrala noćas i je li se ista mijenjala kako je utakmica odmicala...pa da od tebe i po koju edukativnu čujemo...
*zlocast pogled*
ps..
nismo ti mi krive sto se ti druzis sa onima sto se g0njaju i gledaju oPsajd...
nadji JEDAN komentar gdje je bilo koja od nas to napisala...
i necu da se pazim, dok se ti ne naucis paziti...to ti kuci naredjuj tako oci moje lijepe
hajd zdravo, starka mora na spavanje...10 sati sna protiv bora...
ja sam rekao izvini , nastavila si sa provokacijama , stvarno necu da te vrijedam , jer postujem starije..pa cu opet presutiti.......i nisam ja nicije oko....
i basta , nikog ne vrijedam....jednostavno mislim da zene nemaju pojma o fudbalu...i one koje imaju pojma , pretezno su fudbalerke profesionalno.
I ne druzim se sa onim sto GONJAJU ......
samo vi pratite fudbal..........a ja cu da pijem cedevitu.
ps
OPSAJD je do juce govorila VECINA nasih komentatora.....dovoljno receno.
Last edited by Beslija on 16/08/2006 23:27, edited 1 time in total.