grasove kazne

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

zena21 wrote: U gornjem dijelu :oops:
Jesam li prosla :P
Jedva.... :D Ne mogu da se odluèim :P
zena21

Post by zena21 »

ztluhcs wrote:
zena21 wrote:
Eshek wrote: Hajde majke ti preko PM-a to rješavajte

Imam lagan šorc na sebi, a u kancelariji sam, nemojte da se moram crveniti :D :D
Ma vidis da je nekakav stidan... nece da posalje pm :roll:

Question - Gdje ti radis pa da u kancelariju mozes dolaziti u laganom sorcu :oops:
Babina firma... :D :D :D
Pa da... ja ako sam razgolicena :oops: ne izlazim iz kancelarije cijeli dan
Eshek

Post by Eshek »

....
Last edited by Eshek on 08/08/2006 15:51, edited 1 time in total.
zena21

Post by zena21 »

ztluhcs wrote:
zena21 wrote: U gornjem dijelu :oops:
Jesam li prosla :P
Jedva.... :D Ne mogu da se odlučim :P
E pa imas do sutra da odlucis... javi mi da znam hocu li poceti pripremati ruho :D :D :D

Ljubim vas... Odoh kuci. Kraj radnog vremena :-) :-) :-)
Eshek

Post by Eshek »

zena21 wrote:Pa da... ja ako sam razgolicena :oops: ne izlazim iz kancelarije cijeli dan
Ja kda sam razgolićen, ne izlazim iz kreveta cijeli dan :D :D
zena21

Post by zena21 »

Eshek wrote:
zena21 wrote:Pa da... ja ako sam razgolicena :oops: ne izlazim iz kancelarije cijeli dan
Odlican odgovor :thumbup:
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Eshek wrote: Ja kda sam razgoliæen, ne izlazim iz kreveta cijeli dan :D :D
Ma hajde ne mora¹ se stidjeti samog sebe :):):)
Eshek

Post by Eshek »

zena21 wrote:
Eshek wrote:
Odlican odgovor :thumbup:
hvala, hvala, fan mail šaljite od 9-16 h na adresu [email protected]

:D :D
the_stick

Post by the_stick »

occulto wrote:
induendo wrote:Ono za fukaru necu komentarisati... :D
Meni je nejasno po kojem kriterijumu GRAS zaposljava revizore?
ja bih voljela da mene revizori percipiraju kao fukaru i da me zaobilaze u sirokom luku.

nemam ja nista protiv revizora, na kraju krajeva mora i to neko raditi. ali mi nije fer sto se ne postave isto prema svima.

osim toga karte i kazne su im pretjerano skupe, a i dalje se "drndamo" u istim starim tramvajima. upitam se cesto kamo idu pare od nasih karata i kazna???
od tvojih karata?? haj ne seri majke ti! znaci prvo oni trebaju nova vozila nabaviti pa ces onda ti razmisliti da li da kupujes karte... mene samo cudi sto kompletan gradski saobracaj ne ukinu koliko zaradise od (ne)prodaje karata...
Eshek

Post by Eshek »

ztluhcs wrote:Ma hajde ne moraš se stidjeti samog sebe :):):)

Ma znaš šta mi se zna desiti?

Ustanem rano i naletim na ogledalo, pa kad ugledam tog tipa, malo se postidim zbog njegovog dobrog izgleda.

Onda skontam da sam to ja, pa mi odmah milina kroz grudi prođe

:D :D :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Eshek wrote:
ztluhcs wrote:Ma hajde ne mora¹ se stidjeti samog sebe :):):)

Ma zna¹ ¹ta mi se zna desiti?

Ustanem rano i naletim na ogledalo, pa kad ugledam tog tipa, malo se postidim zbog njegovog dobrog izgleda.

Onda skontam da sam to ja, pa mi odmah milina kroz grudi proðe

:D :D :D
Totali gej! :) :-) :)
quantum

Post by quantum »

Ljudi zasto ne placate karte? GRAS nije socijalna ustanova za one koji ne vole hodati. GRAS placa struju, vodu, u GRAS-u rade ljudi koji zive od plate...jeste da je to Gradski prevoz i da jednim dijelom zivi i od budzeta grada, jeste da bi revizori mogli ici na kurseve lijepog ponasanja, jeste da tramvaju nisu najmoderniji....ali ako vam se ne svidja tramvaj zasto se onda vozite u njemu? Idite pjesice. Ili sjedite u taxi pa recite necu da platim (dok ne kupis neko bolje auto).
Eshek

Post by Eshek »

ztluhcs wrote:Totali gej! :) :-) :)
Hel jea! 8-)
the_stick

Post by the_stick »

induendo wrote:
the_stick wrote:
occulto wrote: ja bih voljela da mene revizori percipiraju kao fukaru i da me zaobilaze u sirokom luku.

nemam ja nista protiv revizora, na kraju krajeva mora i to neko raditi. ali mi nije fer sto se ne postave isto prema svima.

osim toga karte i kazne su im pretjerano skupe, a i dalje se "drndamo" u istim starim tramvajima. upitam se cesto kamo idu pare od nasih karata i kazna???
od tvojih karata?? haj ne seri majke ti! znaci prvo oni trebaju nova vozila nabaviti pa ces onda ti razmisliti da li da kupujes karte... mene samo cudi sto kompletan gradski saobracaj ne ukinu koliko zaradise od (ne)prodaje karata...
Malo ti je nekulturan rijecnik,trebao bi imati malo vise kulture, pogotovo jer se obracas djevojci.
GRAS dobija pomoc od Vlade Kantona,za ovu godinu oko 5 miliona maraka.Vecina drzavnih firmi kupuje kupone radnicima.I to su sigurno jos 2 miliona godisnje.Od prodaje karata zaradjuju jos pola miliona minimalno.Njihovi gubici se mogu pripisati samo kriminalnom rukovodstvu koje pljacka GRAS.
Tramvaje su mogli nabaviti odavno putem kredita.Ali izgleda da oni cekaju da im se poklone tramvaji.
ma da sva sijas, prosto me zaboli.... dvolicne osobe koje same sebi pucaju kontradikciju mi se gade.... cas 'necu placati kartu', cas 'od NASIH karata'... pa sta ako prima pomoc? pa da ne prima pomoc ta fima bi se sigurno davno davno ugasila... i sta bi onda? jedan dan tramvaje ne rade i citav grad prestane da funkcijonise... ovdje je osnovni problem sto narod nije naviknut da placa za usluge... ne placaju se samo materijalne stvari... i dok god svi budu govorili 'kad svi budu placali karte, i ja cu', do tad nece niko kupovati karte, tramvaji ce biti kriza, revizori ce biti kriza (sta ti ocekujes da on zaposli doktora nauka kao revizora? da ti kaficu posluzi kad nemas kartu?)... i sve u krug.... zivio sam u jednoj daleko-istocnoj zemlji skoro cetiri godine.... svo to vrijeme koristio gradski prevoz i u te 4 godine naletio na revizora 2 puta... a ti se zapitaj zasto? i zapitaj se zasto je ovdje neophodno imati revizora na svakom cosku...
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Image

:D
Eshek

Post by Eshek »

joj, zltuhcs, što zakuhavaš... :D :D :D
the_stick

Post by the_stick »

induendo wrote:Imas malih problema sa koncentracijom. :D
Odgovorio sam ti ja a ne occulto. :-)
GRAS ima visak radnika.To su radnici koje je primao Jusufranic za odredenu nadoknadu.Oni i cine danas najveci trosak GRAS-ovog budzeta.
Od revizora bi za pocetak ocekivao da me persira jer nisam sa njim cuvao ovce po sandzaku.Ocekivao bi da od strucne spreme imaju bar trogodisnju srednju skolu.Za ove cisto sumnjam da imaju i osnovnu.
Vidim da si bio dugo odsutan imas dosta gramatickih gresaka.
e jesi me ponizio :?
the_stick

Post by the_stick »

i nema potrebe da se brines za moju gramatiku.... to je vjerovatno moj problem... zar ne?
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

induendo wrote:Mene ni ne pitaju imam li kartu,samo prodju. :D Ne znam zasto? :? :D
Mene kad ugledaju pobjegnu iz tramvaja :D

...

hajmo sad da vas vidim imal ko zaje*baniji :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Grom iz vedra neba wrote:
induendo wrote:Mene ni ne pitaju imam li kartu,samo prodju. :D Ne znam zasto? :? :D
Mene kad ugledaju pobjegnu iz tramvaja :D

...

hajmo sad da vas vidim imal ko zaje*baniji :D
Imam jarana koji je oko 2.15 i oko 120-130 kg, æelav, neobrijan... Kad pored njega prolaze ka¾u "imamo kartu" :D :D :D
Post Reply