KUP UEFA/2.pretkolo>FK Sarajevo-Rapid Bukurest

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Beslija

Post by Beslija »

ah sto hin ima masala......... :D :D :D

haman pun stadijon....nek im je sa srecom...zeljo - sarajevo nije vazno sad..ovo je za uspjeh BOSNE i HERCEGOVINE
Meshtar

Post by Meshtar »

Stitch__ wrote:
shadow wrote:sretno i vama, cuo sam da vam ljuba alicic dolazi u najjacem sastavu :lol: ..osvajate ovaj ciganski (al najl[b/]epsi :D )kup sigurno :lol: :lol: :lol:
:lol:

kazu dolaze s njim zvijezde :shock:

doduse nije ronaldinho, pirlo ili rooney, al su zvijezde granda, sta fali :D :D
Ako se ne varam jedine zvijezde poslije rata doveo je Željo u BIH. Onaj nekakav kako se ono zove...hm....aha Newcastle, Toon army. Ne znam sjećaš li se. Bilo je u tom timu par onako finih igrača, nekakav Shearer, Dyer, Dabizas, Lua Lua...onako bezveze
Stitch__

Post by Stitch__ »

Image

Image

Znas li koji je ovo stadion, i ko su ovi fudbaleri?
shadow

Post by shadow »

Zato smo mi prije rata doveli na Kosevo slavni Manchester United. Davno je to bilo ali ako cemo se hvaliti prosloscu nek se i to zna :-D
Ali jebo proslost, vratimo se sadasnjosti, na Kosevu solidno prvo poluvrijeme nasih momaka, mozda je subjektivno ali mislim da smo bili bolji. Doduse pratim preko kompa pa nije slika bas 100% ali ja sam prezadovoljan vidjenim.
Samo da fizicki ne padnemo u drugom pa da nas ne kazne nekim jeftinim golovima. Mackic ubjedljivo najbolji, samo da jos proradi Emir i zabije barem jedan, valjalo bi para.

Nego strumfovi, sta se desava na grbavici, cuo sam da ciganin najljepsi vodi, jel to tacno? :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Moglo bi se prijeratnih jakih utakmica nabrojati mnogo i na jednoj i drugoj strani. Međutim ja sam govorio o situaciji poslije rata, što si pokušao efektno zaobići fotografijama. No vratimo se temi, osim što si onako malo papanli, kao veliki "navijač" FK Sarajeva zar ne bi trebao biti na stadionu Asim Ferhatović? Bar večeras, ali izgleda da je spamanje po forumu važnije.
Stitch__

Post by Stitch__ »

a zasto si govorio bas o tom periodu? mislim, zasto izdvajas onaj dio povijesti koji ti odgovara? ja sam izvadio dio koji meni odgovara i u cemu je problem?

ja veliki navijac? gdje si to procitao? ja samo volim zajebavat Ljubovce :D

tuknes mestre, tuknes...
Meshtar

Post by Meshtar »

Stitch__ wrote:a zasto si govorio bas o tom periodu? mislim, zasto izdvajas onaj dio povijesti koji ti odgovara? ja sam izvadio dio koji meni odgovara i u cemu je problem?

ja veliki navijac? gdje si to procitao? ja samo volim zajebavat Ljubovce :D

tuknes mestre, tuknes...
Vjerovatno sam govorio o tom periodu zbog toga što nam je bliži, i što se npr Sarajevo prije rata ne bi ni osvrnulo na ovakav Rapid i pravilo od njih zvijezde koje si ti lično spomenuo. No ne ide ti priča.
Beslija

Post by Beslija »

haj ba zacepite.....pricajte o temi

dobise ljudi crveni......mozda ipak ima sanse za SARAJEVO
Upish

Post by Upish »

fakat, imal' sta konkretno sa utakmice? sta se desava i kako igramo?
Beslija

Post by Beslija »

Upish wrote:fakat, imal' sta konkretno sa utakmice? sta se desava i kako igramo?
poderali smo ih u svakom segmentu igre...imali nekoliko 100% prilika ali rezultat je 0:0....oni su dobili crveni karton oko 65 minute....najbolji na terenu je MACKIC......sada je 74 minuta.......malo nam fali da postignemo gol.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

bio vam je prenos uzivo preko sopcasta
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Iako sam za Zelju, navijao sam za Sarajevo jer kako nam je fudbal u zemlji u jebenom stanju navijam da prodju :-D
lampard

Post by lampard »

svaka cast,skidam kapu :thumbup:
mostarac

Post by mostarac »

Ovo je bilo da covjek ne povjeruje. Sarajevo je odigralo ubjedljivo najbolju utakmicu koju je jedan tim iz Bosne i Hercegovine poslije rata odigrao u Evro kupovima. Takticki zrelo, smireno, a opet napadacki. Zasluzili su i vise od jednog gola.
Mogu samo reci

SVAKA CAST MOMCI SA KOSEVA i SRETNO U BUKURESTU.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Kukuruz_Barbe-q wrote:Iako sam za Zelju, navijao sam za Sarajevo jer kako nam je fudbal u zemlji u jebenom stanju navijam da prodju :-D
i kod mene je kuca plava ali se proslavio go...
nek je dernek na oba stadiona, ko ga yebe... :D:D:D:D

CESTITAM :D

PS drago mi je SAMO zbog navijaca kluba koji ni u ovim teskim trenucima klubu okrenuli ledja nisu...
sorge_sa

Post by sorge_sa »

protiv cetvrtfinaliste kupa UEFA u prosloj sezoni, protiv ekipe koja je izbacila Barbarezov Hamburg, nadigrali ih u svim elementima igre, stvorili 5-6 sansi od toga jednu 100%, zabili gol za velikih 1:0, svaka cast momcima, ovako se igra, Sarajevo je pokazalo da vec godinama igra i gaji najljepsi fudbal u BIH, veceras sam osobito ponosan na igrace i navijace Sarajeva, veceras je izuzetno lijepo biti navijac Sarajeva, popravili ste mi jedan tmuran kisan dan, hvala vam.........SAARRRRAJEVOOOOO
saviola

Post by saviola »

ZA SAMPIONE
DRZAVE CIJELE
ZA BORDO-BIJELE
ZA BORDO-BIJELE
shadow

Post by shadow »

Meshtar wrote: kao veliki "navijač" FK Sarajeva zar ne bi trebao biti na stadionu Asim Ferhatović? Bar večeras, ali izgleda da je spamanje po forumu važnije.

Ziv bio, ja zivim u Americi tako da tekmu pratim preko kompa (sopcast.com) ali sam se upravo vratio iz Sa prije par dana, gledo sam ih protiv Rangersa a vrlo je moguce da se poslije ovog derneka veceras zaputim u Bukurest barem na 2 dana, tamo ce mi biti raja (hz i pitari su dosada napunili 2 busa za Bukurest).

Naprijed bordo bijeliiiiiiii
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

joj ko ce vas sad trpit, ko da ste austrijski rapid uzeli....
shadow

Post by shadow »

mIRCerka wrote:joj ko ce vas sad trpit, ko da ste austrijski rapid uzeli....
ovaj je bolji :D
mostarac

Post by mostarac »

mIRCerka wrote:joj ko ce vas sad trpit, ko da ste austrijski rapid uzeli....
taj vise nije interesantan, jer je vec jednom deklasiran od nasih klubova. Njih su deklasirali Rodjeni :D
shadow

Post by shadow »

Samo svaka cast Husrefu na ovoj taktici, uspio je zacepiti sve rupe (a ima ih fakat mnogo) i Sarajevo je veceras izgledalo bas dominantno, jako ko beton. Svaka cast i svim igracima, nisu fizicki pali, izdrzali su do kraja i ovakva igra se morala isplatiti.
Navijanje extra, od pocetka do kraja, bravo HZ i PITARI, veceras mi je srce ko bosmal :D

za Kosevo
za Saraj'vo
za Horde Zla sad pjevam ja
daj go Saraj'vo
nama vise ne trebaaaaaa
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ima li igdje snimak da skinem s interneta?

Koji sam uhljup nisam ni znao da na Sopcast ima prenos tekme...vec ovako na suho je pratio...
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

induendo wrote:Ljudi ne zamjerite,ne mogu odoliti ,ja kao bolesnik Želje moram dati sljedeći komentar na ovu utakmicu:
PU! :oops: :D
Znam, ipak su to rodjaci Ljubini.
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

induendo wrote:
Celicna_saka wrote:
induendo wrote:Ljudi ne zamjerite,ne mogu odoliti ,ja kao bolesnik Želje moram dati sljedeći komentar na ovu utakmicu:
PU! :oops: :D
Znam, ipak su to rodjaci Ljubini.
Suzdržat ću se od komentara na tvoju provokaciju ubleho ljudska.Nisi ti vrijedan toga.
Jebes komentar, kako bi na koncertu?
Post Reply