Denis Stojnic "sportista" i Sarajevsko Podzemlje

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

latinalover

Post by latinalover »

teco wrote:
kekiR1 wrote:Ja neznam koji vam je....... Denis Stojnic je jedan ugledan sportista ,i svi vi ste njemu zavidni....neko kaze da je se ispario iz Sarajeva jer ga ljudi traze,,,,,e nebih ja to rekao....da je to tako nebi on dolazio u Sarejevo svako dva mjeseca,,,i vozo se po gradu na motoru R1 ili u CL 600.....on je mangup za vas sviju ovdje na forumu a i za sve one mafijase po gradu...sve do jednog je ponizio a pojedince i namlatio kao sto znate...samo da nabrojim par imena...Ismeta (Celu)..je ponizio ,,,Ramiza(Celu) namlatio...Bombu sa dobrinje(ako je to neko i nesta) je tako namlatio da je ga ovaj par sati kasnije zvao i molio ga da se pomire.Sljivu specijalca...pa one Keljemendije (sam im je isao pred kucu pa su ga pucali prosle godine ).....eto neke pic....su mu digle auto u zrak,,,i niko mu nesmije da to prizna ,,,nego sve to iza ledja...a on ko pasa se seta po central...i po citavom gradu...on je sebi napravio ime u sarajevu,,i to je to sto su neki od vas ovdje zavidni na svemu tome,,,,decko se snaso,,,ima meceve sirom svijeta ,dobar je borac,,a bogami i u Frankfurtu je poznatiji nego bilo koji od onih mangupa(tako kazu ljudi),,,,A vi samo tracajte ljude pa cete daleko dogurati.....
ko visoko leti mora jednom i da sleti.prije i kasnije.da bi bio faca ne smijes se ispoljavati ni na jednom polju.nego tiha voda brijegove rusi.mozes kako hoces ali ne mozes dokle hoces.nije tesko postati to sto jeste nego opstati takav kakv jesi. nema te sile na svijetu koja ce sprijeciti da zalegnes ako je neko to stvarno rijesio da uradi.bio ti predsjednik drtzave ili mafijas.oni koji mogu da ga maknu ne zele to jer imaju ga pod kontrolom ili im se ne mjesa u posao.druga stavr je da ga mozda i iskoristavaju za poslice koje oni ne zele da rade i za koje nemaju potrebe da se ofiraju.big bossa je ne moguce upoznati tj.covjeka koji vuce sve konce u gradu.kad ga upoznas i ako ga upoznas imas samo dva puta.jedan je da cutis ko zaliven i igras na konopcu kako on kaze a drugi je mezar.

mozda svi big bossovi i nisu tako okrutni............mislim mozda ga i tri puta mozes sresti 8-) :lol:
realna utopija

Post by realna utopija »

imam jednog prijatelja koji se takodjer bavi sportom, onako... malo je napuhan... bilder i to, i momak je prva liga, medjutim otkako se napuho ocigledno je da ga raja malo drugacije gledaju, pogotovo ovi klosari, wannabe mafijasi i sl, pa bude tu pogleda preko oka... a kod nas, hvala bogu, svakake raje sto traze belaja, bogami i nije tesko nac... prema tome, ja licno ne sumnjam u denisove izjave, vjerujem da je momak na mjestu... mozda mu je i jedina krivica sto se previse napuho, pa mozda i postao prijetnja lokalnim bilderima i klosarima... a mozda su i kakve koke u igri... ma haj ga znaj'
teco

Post by teco »

realna utopija wrote:imam jednog prijatelja koji se takodjer bavi sportom, onako... malo je napuhan... bilder i to, i momak je prva liga, medjutim otkako se napuho ocigledno je da ga raja malo drugacije gledaju, pogotovo ovi klosari, wannabe mafijasi i sl, pa bude tu pogleda preko oka... a kod nas, hvala bogu, svakake raje sto traze belaja, bogami i nije tesko nac... prema tome, ja licno ne sumnjam u denisove izjave, vjerujem da je momak na mjestu... mozda mu je i jedina krivica sto se previse napuho, pa mozda i postao prijetnja lokalnim bilderima i klosarima... a mozda su i kakve koke u igri... ma haj ga znaj'
jedna mala rupica an tijelu ispuse svaki balun.primjeri,arkana i beogradskog podzemlja,amsterdamskog i svakog drugog.u bosni nema jos toliko rivaliteta da bi doslo do toga da se stvarno pocinu obracunavati.to da jedan bosanac bude hadjija u drugoj drzavi nije moguce.u roterdamu bio je MRKI jako sposban momak a i pametan ali nejse .ne traja dugo..jedino sto Joca Jocic,i Pajo imaju ime na zapadu.Ali rekoh u predhodnom postu tesko njima ja ne vjerujem da i jedan moze dobro da zaspi i da hoda normalno cestom ne okrecuci se okolo.takodje gdje neko zeli da napravi ime sa tim sto ce ih negdje roknuti .pritisak psiholoski je jako velik na njih.vremenom pocinjes se bojati od svakoga i ne vjerujes nikome.ko te zeli takog u drustvu?dosta njih ne smije da sjedi 5 minuta na jednom mjestu jer se boje dojave da si tu i tu(a to malo njih zna da tako treba tj.ne zadrzavati se dugo na jednom mjestu) i po mogucnosti izlazna pomocna vrata imati u slucaju da moras bjezati :D znaci moras dobro poznavati teren prije nego se usidris negdje.ali i to nije garncija ako ti je dosao sudnji dan.
latinalover

Post by latinalover »

zna li neko sta vise o tom PAJI?

jeli on Jocin rangu?
teco

Post by teco »

latinalover wrote:zna li neko sta vise o tom PAJI?

jeli on Jocin rangu?
paja je desna ruka sefa amsterdamskog podzemlja.u kriminalnom podzemlju nemas,familije,prijatelja , samo poznanike i ljude sa kojima saradjujes.znaci interesi su iznad svega.ostalo je sve prolazno kao brzi voz kad prodje kroz stanicu.moze da bude svadja ali ako nekome stanes stvarno na zulj nemate pa da ne znam koliki da si i da ne znam ko da si?princip je kad udjes i ako udjes u taj krug nema izlaska osim u mezar.
latinalover

Post by latinalover »

teco wrote:
latinalover wrote:zna li neko sta vise o tom PAJI?

jeli on Jocin rangu?
paja je desna ruka sefa amsterdamskog podzemlja.u kriminalnom podzemlju nemas,familije,prijatelja , samo poznanike i ljude sa kojima saradjujes.znaci interesi su iznad svega.ostalo je sve prolazno kao brzi voz kad prodje kroz stanicu.moze da bude svadja ali ako nekome stanes stvarno na zulj nemate pa da ne znam koliki da si i da ne znam ko da si?princip je kad udjes i ako udjes u taj krug nema izlaska osim u mezar.
a ko je sef amsterdamskog podzemlja? :-? :-? :roll:
Hendrix

Post by Hendrix »

Pa kako to ne znaš? :) On ti je lijeva ruka desne noge lijevog oka šefa administrativnih poslova glavnog klana familije Corleone.
Svaka država ima mafiju pa što ne bi i mi, Denis je s njima raja najbolja a fin,nekako mi to dvoje nespojivo.
DONY

Post by DONY »

Latinalover,ti hoces previse za znas :-) ..prvo utvrdi... ko je bos u "vlastitoj' avliji.......znaci nema preskakanja... :) :)
DONY

Post by DONY »

Latinalover,zaboravio sam ti reci,mozda znam odgovor za "vlastitu" avliju........Radoncic.(AvAZ)....Crnogorci su nezgodni..... :) :-) :)
latinalover

Post by latinalover »

DONY wrote:Latinalover,zaboravio sam ti reci,mozda znam odgovor za "vlastitu" avliju........Radoncic.(AvAZ)....Crnogorci su nezgodni..... :) :-) :)

Image

ima nesto u u njemu mutno :roll: :roll:

http://www.superbosna.com/vijesti/polit ... on%E8i%E6/
latinalover

Post by latinalover »

Dion wrote:Denis Stojnic........ima tu i neke istine i ne istine.....Trenira, znaci sportista a ako je dobar odmah je i medju kriminalcima (jer oni vole da se druze sa poznatim osobama, sportistima, glumcima, muzicarima itd.)
Neke stvari sto su se oko njega desavale, saznali smo oko novina. Sad je trenutno u Frankfurtu jer je tu nekad i stanovao a predpostavlja se da je otisao iz SA da ga ne bi ubili. Tamo je napuhan i jedno vrijeme ga je bilo svugdje vidjeti.....Taj sportista je sad izbacivac (redar) u folkoteci "King" kod jednog od vecih cetnika tamo (da li je istina ili ne, taj jedan od njih je u ravnogorskom odboru). Vlasnici folkoteke su Vlado I Kroki. Vlado je lovator a kroki je kao direktor ( a inace bez marke) ali dobar sa nekim prezivjelim clanovima Zemunskog Klana (Skaro, Dragan itd.).. vozila koja Denis vozi su Vladina (od Feraria pa do smarta) a Denis ima veze sa Halidom Muslimovicem jer su mu korijeni iz Prijedora.

vjerujem da jeste...........jer pricao mi je jedan biznismen kojeg znam i koji zivi u frankfurtu, da je Denis tamo dosao kao dijete............ispostavlja se da taj borac nije nikakav usjpesni krminalac a kamoli sportas..................nek ga posalju u japan...i nek ga stave u ring sa najslabijim brazilskim borcem....... :lol
mehopuzic

Post by mehopuzic »

znam momke koji su od njegovog samog pocetka trenirali sa njim i kazu da je dosta regularan
ubODEM

Post by ubODEM »

dugo vremena znam denisa, mislim da on nije toliko los momak al da ga je malo uhvatilo ovo sve.,..sto neko rece malo se 'digo' kad je vidio da ga ljudi drugacije gledaju

jedina moja zamjerka denisu je sto je u sred rata sa bratom dadom i mamom aidom otiso preko republike srpske u srbiju(*a otac, koji je srbin, je ostao u gradu)

...nidje veze :D
latinalover

Post by latinalover »

Dion wrote:Zar mu otac (Zdravko) nije Hrvat????

ko da takve ljude zanima religija i narodnost...........vazan je samo novac :roll:
ubODEM

Post by ubODEM »

Dion wrote:Zar mu otac (Zdravko) nije Hrvat????
stvarno nisam siguran jel hrvat il srbin prije to nije igralo neku ulogu :D

mislio sam da je srbin jer ih je uspio prevesti preko rs u sred rata... :D
latinalover

Post by latinalover »

nema ko nece da ga razbije..........
a on je jedno vrijeme bio tjelohranitelj onog Turkovica..............
pirana22

Post by pirana22 »

drugovi i drugarice :D imate veliki pozdrav od mene licno.da li sam kriminalac ili nisam to je glupos da pricam.niciji bodigard nisam bio niti cu biti a za info.meni je ziad turkovic cuvao krave na imanju u rakovici.2da znam ko mi je postavio bombu vjerovatno bih dobio odgovor taj neko.a da nece pasti jos bombi u sarajevo nemojte ni da sumljate.cuvajte svoje mame i neizlazite kasno.3 da sam radio kod vlade na vratima nije istina nego sam bio u diskotec.tu sam bio ako bi neko zalutao da ga pozdravim.auto sam kupio od vlade a da njegova auta koristim kao sto je ferari,bmw,smart,porse itd itd to je istina.u sarajevo dodzem jer sam iz sarajeva.94 decembar sam napustio gra.zdravko je pravoslavac a majka mi je muslimanka.druzim se i sa srbima i sa muslimanima,hrvatima,japancima.sa svima koji su samnom ok.nacionalizam je samo za maloumnike.da li sam dobar swprtist osudite sami dodzit u rotterdam i osudit4e sami.bit ce mi cast da vas ugostim.da li sam radio kriminalne radnje nkrijem jesam ali sve je to sitno.da me je nko namlatio hvala bogu jos nije a kad se desi jebi ga.zao mi je sto mi to licno nekazete kad dozem u sarajevo,slobodno neujedam.u sarajevu sam 24 decembra u centralu me mozete naci.sarajlija sam to za one papke koji su dosli iz pizica.rodzen02.02.1980 sarajevo.kad pobjedzujem lomit cu vas dusmani jer uspijeh moj je za vas najveci poraz.ozete me naci u frankfurtu i u rotterdamu kod svoje supruge suzane kovacvevic.ja mislim da su vam sad karte otvorene bujrum cekam vas.VOLI VAS DENI STOJNIC :D
pirana22

Post by pirana22 »

:D JOS NESTO DRUGOVI..NEMOJTE DA STE TOLIKO LJUTI, NEMATE RAZLOGA. TREBA DA VAM BUDE DRAGO STO JA PRESTAVLJAM OVU BOSNU I HERCEGOVINU NA POZITIVAN NACIN STO SE TICE SPORTA.SA ICOM NIKAD NISAM IMAO PROBLEM A POGOTOVO RADI NEKIH GLUPOSTI SA KIM SE JA DRUZIM. ZA MAHALCA DA NIJE CUO KOGA SAM JA PONIZIO JE VJEROVATNO U PITANJU DA ON TO NIJE ZELEO DA CUJE. NEKA I DALJE JEDE KLUKUSU A JA CU I DALJE BIFTEKE I SPINAT..JA NOOOOO ANABOLIK ILI INEKCIONE MAHALAC. IMATE POZDRAV OD MOJIH DRUGOVA: VLADE DURAKOVICA (SRBSKOG VOJVODE) HA HA HA, FILIPA KOSANOSTRA CORLEONE, ANDRIJE DRASKOVICA, ICE I MOG DAJZE GUGE. I DA NEZABORAVIM KIKU.KAO I STO SAM VAM REKAO U PROSLOM BROJU MOJI USPJESI SU VAS NAJVECI PORAZI. DO SLEDECEG IZDANJA STOJNIC DENIS 8)
pirana22

Post by pirana22 »

drugovi i drugarice doslo je vrijeme corke.neko ce morati da pipa corku.u corku ce da se ide ko sto se nekada u kafanu islo. :lol: cekam vase odgovore drugoviiiii.najaca vje ona momcina sto je rekla,denisa hoce citav grad da izmlati.pa onaj ko hoce da te izmlati naci ce te gdje god da se sakrijes.a da u sarajevu imaju bossovi to je smesno.nemaju za kafe a ne da su mafijasi.al me nezanima sta vi mislite,vi ste samo pacenici u tom gradu.bez buducnosti,bolje vam je pozabavite se sami sa sobom.nemogu da vijerujem kakve gluposti valjate i pisete o meni a i neznate4 me licno,da me znate nebi tako valjali iza mojih ledza.a za onog deckica sto je rekao da se napuhani nhajbolje buse,odgovorit cu mu da me sledeci put malo zagleda oko pasa,uzi sa prigusivacem je cudo i bereta,zavisi kako sam raspolozen .jedan dan uzi drugi beretoneeeee.a za damu neku almu kriminalac je denis teski kakav je on sportista,odgovor joj je sportista sam u ringu a izvan sam gori od dzavola ko me dira.a posto svi valjate ovo ono ,ja vam kazem 24 decembra 2006 sam u sarajevu pa dokazite se ,mangupcici zeljnih dokazivanja.nemojte ma zamjeriti ako sam kakvo slovo izostavio.ljubi vas vas DENIS STOJNIC ICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D 8) :-) :-D :x :oops: :razz: :zzzz: :P :shock: :o
pirana22

Post by pirana22 »

DZEVAD KARICIC JE DOBAR DECKO.BIO JE SAMNOM U 2-3 AKCIJE .P[OKAZAO JE DA IMA M......A FRANKFURT JE NAS A HOLANDIJA JE SMESNA AMSTERDAM ROTTERDAM SVE INDIJANCI.NEMA NIJEDNOG SA ASVALTA SVE NEKI MANGUPI IZ CAJNICA I OD KALESIJE.KAZU ICA CE DA NEKOM J....E MAMU.ZAMOLIO BIH DIREKTORA X FORUMA DA ME NE IZBACI IZ OVOGA KUL;TURNOG I EM INENTNOG PROGRAMA.NEMOJ MUSAFA TI,DAJDZE TI.KLIKUSE TI.ZABAVNA OVA BUDALASTINA,ICAAAAA .GOLDEN GLORY THE BEST FIG :D :-D :) :-) :( :roll: :sad: :o :shock: :? :-? 8) 8-) :lol: :x :-x :P :zzzz: :razz: :oops: HTERS AT WORLD.SAMY SILT.MURAT CONKAJI,HALED DIE FAUST,STEFAN LEKO,VALENTIAN OVEREEM,ALISTAR OVEREEM I NARAVNO DENIS STOJNIC.ICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ISMET MESANOVIC
pirana22

Post by pirana22 »

DA NEZABORAVIM DOBIO SAM DION STARINGA DOBRO ZAJEBANOG MOMCICA ZA 10 MINUTA.SPRTISTI POKUSAJTE DA UDARATE U PRAZNO 2 MIN A NE DA SE BORITE PA CU VAS PITATI KO JE SPORTISTA.A 23 NOVEMBRA U AMSTARDAM ARENI DENIS STOJNIC I GILBERT POZNAT KO HOMERANG.A ZA JAPAN SABU VIDJET CETE TAMO KAKO CU SE POKAZATI A SAD TRCITE U 7 BRACE I MOLITE ZA MOJ PORAZ.CAOCAO VOZDRICA ICAAAAA :D
pirana22

Post by pirana22 »

CEKAM VASE ODGOVORE MOMCINE
pirana22

Post by pirana22 »

A RADONCIC JE TANAK KOD MENE JE NA KAMATI :-D
Herc

Post by Herc »

pirana22 wrote:A RADONCIC JE TANAK KOD MENE JE NA KAMATI :-D
Premlati Radoncica i bices vjecni heroj :lol:
pirana22

Post by pirana22 »

AKO BUDETE SLUSALI MOZA VAM DADNEM KRUG U MOME CL600 ILI VLADINOM FERARIJU 612 SCALETI.NARAVNO AKO IMATE EU VOZACKU JER NASA NEVRIJEDI NIDJE.MA JA JBOOO TA AUTA VI VOLITE S-PAKETA I GOLF DVOJKU DEIZEL.NISTA PISITE CEKAM NA VASE ODGOVORE 8) DENIS STOJNIC GOLDEN GLORY
Locked