ztluch,dobra moc zapazanja.ztluhcs wrote:Po cˇemu odre?ujesˇ kojoj bi kojoj ne? Izgled? Pamet? Trajanje prijateljstva? Momak? Materijalno stanje? Sevap?Harrys wrote: Ja bih skoro svakoj svojoj prijateljici
![]()
![]()
Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Dont Let
Ma kakvo prijateljstvo??? Ti bi da nastaviš prijateljstvo sa ljubavnikom?
Kao normalno je da on vara svoju djevojku (ma kakva da je, trebao je raskrstiti sa njom pa se jebati okolo), a problem je što on nije više zainteresovan za druženje? Fuj!
Daleko mi bili takvi prijatelji kao što ste vas dvoje!
Kao normalno je da on vara svoju djevojku (ma kakva da je, trebao je raskrstiti sa njom pa se jebati okolo), a problem je što on nije više zainteresovan za druženje? Fuj!
Daleko mi bili takvi prijatelji kao što ste vas dvoje!
-
Harrys
vodolija_33 wrote:ahh, kako si samo pazˇljiv i obazriv...Harrys wrote:Kakvo ba prijateljstvo i sex.Gdje to ima?
![]()
Ako ste oboje slobodni onda je to nesto vise od prijatelja.Ako jedan od vas ima drugu obavezu,ostati prijatelj bez sexa je nemoguce.
Ja bih skoro svakoj svojoj prijateljici ispunio zelju za sexom pod uslovom da ona to zatrazi,ali nikad ne bih prvi to trazio bas iz razloga da se ne pokvari prijateljstvo.![]()
![]()
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Gol u gostima

-
Tuzlanka25
#59 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Koji paradoks. Ti sjebana zbog prekida svoje dugogodisnje veze pustas prijatelju da te tjesi, onda spavas s njim na kraju iako znas da je on sam u jednoj "funkcionirajucoj" vezi (barem je ona to za njegovu djevojku). Time potencijalno postajes razlog tudjem prekidu jedne dugogodisnje veze, radjas tako vrlo vjerovatno jos jednu sjebanu bivsu koja ce nekom drugom zauzetom prijatelju dati da je tjesi i tako u nedogled... Zacarani krug lazi, prevare, karanja, laznih osjecaja, ukradenog seksa. A sve to upakirano u paketu dvoje (ili troje) ljudi.**nora** wrote:Sta mislite da li je moguce da se nastavi prijateljstvo između dvije osobe koje su imale sexualnu vezu nakon sto se sex prekine?
Moj slucaj: nakon sto sam zavrsila dugogodisnju vezu u jednom od mojih prijatelja sam pronasla oslonac i jednog dana u toku terapijskog procesa kao dio te terapije desio se sex...kako nam se taj dio terapije svidio mi smo nastavili sa njegovim upraznjavanjem sve dok mog prijatelja nije pocela gristi savjest.
Jesam li spomenula da ima djevojku i imao je i tada?
Ja licno nemam problem s tim da se prijateljstvo nastavi ali cini mi se da druga strana i nije bas zainteresovana...
hmmm
Najbolje biti single, majke mi! Barem znas na cemu (pardon - komu) si!
-
black-cat
Harrys wrote:black-cat wrote:znaci s tobom fino, prijatelljskii, pa ko kome gol zapuca............![]()
![]()
Cmace,zar i ti
citaj pazljivije sta sam napisao.
![]()
Vidis li ti razliku izmedju amore i amico.![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#61 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Tuzlanka25 wrote: Zacarani krug lazi, prevare, karanja, laznih osjecaja, ukradenog seksa.

-
**nora**
#63 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Dobrodosla u stvarni svijet, ni meni se ne svidja ali sta je tu je...prilagodi se ili nestani.Koji paradoks. Ti sjebana zbog prekida svoje dugogodisnje veze pustas prijatelju da te tjesi, onda spavas s njim na kraju iako znas da je on sam u jednoj "funkcionirajucoj" vezi (barem je ona to za njegovu djevojku). Time potencijalno postajes razlog tudjem prekidu jedne dugogodisnje veze, radjas tako vrlo vjerovatno jos jednu sjebanu bivsu koja ce nekom drugom zauzetom prijatelju dati da je tjesi i tako u nedogled... Zacarani krug lazi, prevare, karanja, laznih osjecaja, ukradenog seksa. A sve to upakirano u paketu dvoje (ili troje) ljudi.
Najbolje biti single, majke mi! Barem znas na cemu (pardon - komu) si!
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#64 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
**nora** wrote: Dobrodosla u stvarni svijet, ni meni se ne svidja ali sta je tu je...daj nekome ili nestani.
-
neupucena
#65 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
ztluhcs wrote:**nora** wrote: Dobrodosla u stvarni svijet, ni meni se ne svidja ali sta je tu je...daj nekome ili nestani.
-
neupucena
mislila sam da pitas "kako trazite" pa sam napisala kako ja to fino pitam "hoces li", ne tebe naravno. necu da mi ti budes "prijatelj" otkako si zatvorio savjetovaliste za seks i ljubavlaradnaat wrote:mislim da nisi mislila na mene sa tom izjavom :O
-
inspire_me
To nikad nije ni bilo prijateljstvo, samo se cekala prilika....
I ne, prijateljstva nakon toga definitivno nema, kao sto rekoh, nije ga ni bilo...
I ne, prijateljstva nakon toga definitivno nema, kao sto rekoh, nije ga ni bilo...
-
Tuzlanka25
#72 Re: Sta sa prijateljstvom nakon sexa?
Da je bas toliko "stvarni" ti ne bi sada postavljala ono pitanje sa pocetka diskusije.**nora** wrote: Dobrodosla u stvarni svijet, ni meni se ne svidja ali sta je tu je...prilagodi se ili nestani.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
tebe smo vidjeli tuzlanka na djelu, shutup
:D:D:D
-
laradnaat
savjetovalište je uvijek otvoreno, ali vidim da je forum prepun "iskusnih" osoba, tako da ne osjećam potrebu da njima dijelim savjeteneupucena wrote:mislila sam da pitas "kako trazite" pa sam napisala kako ja to fino pitam "hoces li", ne tebe naravno. necu da mi ti budes "prijatelj" otkako si zatvorio savjetovaliste za seks i ljubavlaradnaat wrote:mislim da nisi mislila na mene sa tom izjavom :O