Razlika u Godinama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

occulto

Post by occulto »

ja sam u slicnoj situaciji. samo sto sam ja starija od njega. poceli smo prije dvije i po godine. svi su mislili da je samo prolazna stvar. medjutim nakon dvije godine svima je jasno da su se prevarili. moram ti priznati da je bilo jaaakkkkoooooooooooo tesko pogotovo sto sam ja ta koja je starija!! ali nema veze za dobru stvar se isplati boriti!!!
shvatam te sto si stavio ovu temu jer je i meni trebala srodna dusa koja ce reci:ma, sve je to ok, samo ti furaj!!!
pa, eto to ja tebi govorim. dok je tebi dobro(ili cak vama) samo ti furaj svoj fazon!!!!!!!!!!
sretno :-D
inspire_me

Post by inspire_me »

Ja imala haman 18, a on haman 24 i evo sad, 8 godina kasnije, u braku smo vec godinu. Elem, nema formule kako da uspijes, niti da ti neko kaze, ovo je ispravno ili ne. Ona jest mlada, drmace je tinejdzerske furke jos dvije godine najmanje, a tebi ce trebati konjski zivci da to izdrzis, pa ako si spreman i ako vrijedi, pokusaj.
BHG

Post by BHG »

kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka... :-D
inspire_me

Post by inspire_me »

BHG wrote:kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka... :-D
Zar ne spomenuh da ce mu trebati konjski zivci :D :D :D
BHG

Post by BHG »

inspire_me wrote:
BHG wrote:kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka... :-D
ma to ja samo da mu dam specifican primjer... :D
rashid

Post by rashid »

inspire_me wrote:
Bolje da dobije konjski temparament pa joj nikud neda. Ono pravo seljacko ... "zensko se zna zasto se rodi ... TO SERVE A MAN!" Nemoj je trazit po parkingu u Hrasnom:)
kolega

Post by kolega »

...
Last edited by kolega on 01/09/2008 09:29, edited 1 time in total.
bug

#58 Re: Razlika u Godinama

Post by bug »

adisio wrote:Meni je 23 godine i nedavno sam upoznao djevojku za koju sam mislio da ima 18 godina. Izasli smo, i sve je krenulo kako treba za kratko vrijeme je rekla i roditeljima i prijateljicama za mene i koliko mi je godina i njeni roditelji nemaju vecih problema.
Medjutim juce mi rece da je njoj 16 godina, i totalno sam sje*an... cura je ipak 7 godina mladja od mene a radi se ipak o nekome kome je tek 16 godina.
Sta mislite o tome, ja planiram joj reci situaciju kakva je i dici ruke od tog, iako mi se cura svidza pravo (stid me je to i reci kad pomislim sad da joj je tek 16.)
kakvo grozno :D iskustvo, meni 17 njemu 23, ja o klin on u plocu, sukob :D generacija :D
otprilike kao jos jedan staratelj koji ti u tom trenutku :D ne treba :D
vremenom se razlike stope i sad :D ja njemu dodjem :D k'o staratelj :D
Michun

Post by Michun »

adisio - bili se ti javio na ovu svoju temu? Donese li ti neku odluku koji bi rado podijelio sa ostatkom foruma?
BigBoss

Post by BigBoss »

Cuj zavodjenje maloljetnice, pa nije to vise komunizam. Nego budi sretan sto te hoce ali naravno na duze staze je vec nesto drugo. Ja bi vise gledo kakve je inteligencije i druge stvari umjesto koliko ima godina. :D :D A ovi ostali neka nadju sebi gramies. Ljubomorni jer ostari se a ne moze se vise mlado uhvatit. :D :D
zena21

Post by zena21 »

kolega wrote:
rashid wrote:
kolega wrote: vraze mali, koliko li si ti samo slomio zenskih srca!? :)
Dosta meni :) sad je ispalo kao da se zajebavam :) Ali cuj price ... da je 16,5 :) kako se samo tjesi. Moj savjet je: sacekaj "samo" jos jedne olimpijske igre ... i bice godna za .... hm hm .)
ne ba, ja vidim da si ozbiljan, covjeku si poentiro sustinu njegove nedoumice, bez filozofiranja, ali mislim da je odabir imena sa kojima bi mogao da je pocne privikavat malo nezgodan za njen uzrast, sve su to neki likovi kojih bi se mozda mogla malo i preplasit. dobro bi bilo da pocne sa nekim likovima iz npr. crtanih ili flore i faune. ovi nazivi sto si ti naveo su ipak za malo zrelije. :)
Nek proba sa PIKACHU :lol: :lol: :lol:
adisio

Post by adisio »

Haha vidim ovaj moj roman dobro napreduje.
Neznam ljudi evo vec 2 noci jedva mogu da zaspem koliko se dvouimim.
Sinoc smo izasli i rekao sam joj da nemamo izbora i da moramo postati samo raja. Ali naravno i poslije tog dogovora su slijedili poljubci....
Imam osjecaj da ce bit ovog jos dosta...
Isto kao i na ovom forumu i moja mi raja govori... jedni kazu "Ma batali to mlada je, nebudi lud" drugi govore "Ma jarane dobra je, ako si ti sretan hvataj to"

Samo vi nastavite sa prijedlozima i zezancijom :)
Nesmeta mi ta zezancija uopste, ustvari kao sto neko rece nasmije me fino u sred ove moje velike dileme.
Sta bi sa romanom raja?
delightful

Post by delightful »

Ev' ovako. Ako te stvarno interesuje, a ne palis se samo citajuci po forumima o svojim poduhvatima sa maloljetnicama :-) Vas intelektualni razvoj je vjerovatno na slicnom nivou. Cure sazrijevaju puno brze od djecaka, a ti si jos vrlo mlad, adolescent cak. Tako da to nije problem. Problem je u tome sto ona definitivno ne moze biti seksualno zrela tako da ako si fer, to ce i ostati na poljupcima bar jos dvije godine (ja, zamalo ne zaboravih: poljubac - poljupci - poljubaca - poljupcima: nadam se da bolje ljubis nego sto pises :shock: ). Ono sto ce se vjerovatno desiti je da ce ona odrasti, ti odrasti, naravno, u razlicitim pravcima ce doci do razlaza. Ali, barem prije toga mozete imati pravo dobar sex nakon predigre od dvije godine :-D
Michun

Post by Michun »

delightful wrote:Ev' ovako. Ako te stvarno interesuje, a ne palis se samo citajuci po forumima o svojim poduhvatima sa maloljetnicama :-) Vas intelektualni razvoj je vjerovatno na slicnom nivou. Cure sazrijevaju puno brze od djecaka, a ti si jos vrlo mlad, adolescent cak. Tako da to nije problem. Problem je u tome sto ona definitivno ne moze biti seksualno zrela tako da ako si fer, to ce i ostati na poljupcima bar jos dvije godine (ja, zamalo ne zaboravih: poljubac - poljupci - poljubaca - poljupcima: nadam se da bolje ljubis nego sto pises :shock: ). Ono sto ce se vjerovatno desiti je da ce ona odrasti, ti odrasti, naravno, u razlicitim pravcima ce doci do razlaza. Ali, barem prije toga mozete imati pravo dobar sex nakon predigre od dvije godine :-D
Ovo je bilo za 10 :D
BigBoss

Post by BigBoss »

Imam jedno pitanje, zar je zabranjeno imat sex sa osobama mladjim od 18 godina u BiH? To prije nije bilo. :D :D
delightful

Post by delightful »

Vidi koliko je sati :x Mali nam je opet otiso u :kiss: zijan.....
zena21

Post by zena21 »

Nek proba sa PIKACHU :lol: :lol: :lol:[/quote]"pikachu" :), he, he, misa li ti tvoga. vidis rashide, treba prvo istrazit mastu ciljane publike (ako uzmemo nick kao mjerodavan), a ti udario po nekim scary likovima. :)[/quote]

Ma sta ti je... Kad Pikachu udari, nema dalje :oops: :D :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

adisio wrote:Haha vidim ovaj moj roman dobro napreduje.
Neznam ljudi evo vec 2 noci jedva mogu da zaspem koliko se dvouimim.
Sinoc smo izasli i rekao sam joj da nemamo izbora i da moramo postati samo raja. Ali naravno i poslije tog dogovora su slijedili poljubci....
Imam osjecaj da ce bit ovog jos dosta...
Isto kao i na ovom forumu i moja mi raja govori... jedni kazu "Ma batali to mlada je, nebudi lud" drugi govore "Ma jarane dobra je, ako si ti sretan hvataj to"

Samo vi nastavite sa prijedlozima i zezancijom :)
Nesmeta mi ta zezancija uopste, ustvari kao sto neko rece nasmije me fino u sred ove moje velike dileme.
Sta bi sa romanom raja?
E jbg jarane, i ti odmah pa u sredinu... Stari si ti vuk, fatas je na prijateljske utakmice, jel? :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

kolega wrote:
zena21 wrote:Ma sta ti je... Kad Pikachu udari, nema dalje :oops: :D :D :D
pa, jeste, on je malo nestasan, al' je i druzeljubiv :). ne znam sta misli o ovome junak threada, da li bi predlozeni lik mogao proci kod njegove male? :)
aha... mali je, al' tehnicar :lol: :lol: :lol:
rashid

Post by rashid »

kolega wrote:
zena21 wrote:Ma sta ti je... Kad Pikachu udari, nema dalje :oops: :D :D :D
pa, jeste, on je malo nestasan, al' je i druzeljubiv :). ne znam sta misli o ovome junak threada, da li bi predlozeni lik mogao proci kod njegove male? :)
Pikachu bas nije lijepo ime za gospodina sto se krije pod boksericam. Imao sam ja puno slicnih veza u fazonu ja stariji ... ona starija ... ali sve je to otislo u tri pm :) . Jednostavno necu da imam cure koja nije obrazovana .... pametna .... i glavno MORA BITI ZAPOSLENA! Oko mladog mesa samo muke i belaji, pogotovo kad je u fazi pubertete. To mi je ziva patnja, gdje svaka malenkost navodi na probleme. Kad su osnovne stvari rijesene u vezi(gore nabrojane) e to ja nazivam kvalitetnom vezom.

Kao sto je jedan rekao ... dvije godine predigre? Ja dvi godine nebi cuvao "PIKACHUJA" :) ... mora on pustiti struje od sebe.

Svako neka odluci za sebe i svako ima svoj ideal o vezi. Zato sretno. Ja licno bi to samo profuro i na tome bi sve i ostalo. Neka vidi sta su muskarci :-)

P.S.: U slucaju spoja PIKACHUJA i LIZE MAZE, savjetuje se upotreba gume. Za upotrebu savjetujte se najblizem forumasom ili dr. rashidom :lol:
kolega

Post by kolega »

...
Last edited by kolega on 01/09/2008 09:30, edited 1 time in total.
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

šemso drmoguz wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:Imal kakvih jaranica, men je 21! :D
sto jes jes mladje sladje!!! :-) :D

jel ti zato ides na taj tvoj Bosfor univerzitet da naucis da je mladje sladje :P
ma ja, prvo fino okines matematiku pa onda do godine sa sa 17-to godišnjim (a ima ih i po 16,5 :D )masnoguzim i dlakavim turkinjama izucavaš tvrdnju da if and only if mlađe onda je i slađe...
e moj germa :D :D :D :-D
:D :lol:
ma pricaj ti sta hos mladje nisu zilave! :D
Pearl

Post by Pearl »

pa zar je dotle doslo? (daj sta das) :D:D:D
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

Dosadili kuæni ljubimci... :D
Post Reply