shvatam te sto si stavio ovu temu jer je i meni trebala srodna dusa koja ce reci:ma, sve je to ok, samo ti furaj!!!
pa, eto to ja tebi govorim. dok je tebi dobro(ili cak vama) samo ti furaj svoj fazon!!!!!!!!!!
sretno
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Zar ne spomenuh da ce mu trebati konjski zivciBHG wrote:kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka...
ma to ja samo da mu dam specifican primjer...inspire_me wrote:Zar ne spomenuh da ce mu trebati konjski zivciBHG wrote:kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka...![]()
![]()
Bolje da dobije konjski temparament pa joj nikud neda. Ono pravo seljacko ... "zensko se zna zasto se rodi ... TO SERVE A MAN!" Nemoj je trazit po parkingu u Hrasnom:)inspire_me wrote:Zar ne spomenuh da ce mu trebati konjski zivciBHG wrote:kad bude..."e odo ja s jaranicama kod bicakcica veceras"...i ode polu gola medju one klosare i gladne vukove...al to je samo tinejdzerska furka...![]()
![]()
kakvo groznoadisio wrote:Meni je 23 godine i nedavno sam upoznao djevojku za koju sam mislio da ima 18 godina. Izasli smo, i sve je krenulo kako treba za kratko vrijeme je rekla i roditeljima i prijateljicama za mene i koliko mi je godina i njeni roditelji nemaju vecih problema.
Medjutim juce mi rece da je njoj 16 godina, i totalno sam sje*an... cura je ipak 7 godina mladja od mene a radi se ipak o nekome kome je tek 16 godina.
Sta mislite o tome, ja planiram joj reci situaciju kakva je i dici ruke od tog, iako mi se cura svidza pravo (stid me je to i reci kad pomislim sad da joj je tek 16.)
Nek proba sa PIKACHUkolega wrote:ne ba, ja vidim da si ozbiljan, covjeku si poentiro sustinu njegove nedoumice, bez filozofiranja, ali mislim da je odabir imena sa kojima bi mogao da je pocne privikavat malo nezgodan za njen uzrast, sve su to neki likovi kojih bi se mozda mogla malo i preplasit. dobro bi bilo da pocne sa nekim likovima iz npr. crtanih ili flore i faune. ovi nazivi sto si ti naveo su ipak za malo zrelije.rashid wrote:Dosta menikolega wrote: vraze mali, koliko li si ti samo slomio zenskih srca!?sad je ispalo kao da se zajebavam
Ali cuj price ... da je 16,5
kako se samo tjesi. Moj savjet je: sacekaj "samo" jos jedne olimpijske igre ... i bice godna za .... hm hm .)
Ovo je bilo za 10delightful wrote:Ev' ovako. Ako te stvarno interesuje, a ne palis se samo citajuci po forumima o svojim poduhvatima sa maloljetnicamaVas intelektualni razvoj je vjerovatno na slicnom nivou. Cure sazrijevaju puno brze od djecaka, a ti si jos vrlo mlad, adolescent cak. Tako da to nije problem. Problem je u tome sto ona definitivno ne moze biti seksualno zrela tako da ako si fer, to ce i ostati na poljupcima bar jos dvije godine (ja, zamalo ne zaboravih: poljubac - poljupci - poljubaca - poljupcima: nadam se da bolje ljubis nego sto pises
). Ono sto ce se vjerovatno desiti je da ce ona odrasti, ti odrasti, naravno, u razlicitim pravcima ce doci do razlaza. Ali, barem prije toga mozete imati pravo dobar sex nakon predigre od dvije godine
E jbg jarane, i ti odmah pa u sredinu... Stari si ti vuk, fatas je na prijateljske utakmice, jel?adisio wrote:Haha vidim ovaj moj roman dobro napreduje.
Neznam ljudi evo vec 2 noci jedva mogu da zaspem koliko se dvouimim.
Sinoc smo izasli i rekao sam joj da nemamo izbora i da moramo postati samo raja. Ali naravno i poslije tog dogovora su slijedili poljubci....
Imam osjecaj da ce bit ovog jos dosta...
Isto kao i na ovom forumu i moja mi raja govori... jedni kazu "Ma batali to mlada je, nebudi lud" drugi govore "Ma jarane dobra je, ako si ti sretan hvataj to"
Samo vi nastavite sa prijedlozima i zezancijom
Nesmeta mi ta zezancija uopste, ustvari kao sto neko rece nasmije me fino u sred ove moje velike dileme.
Sta bi sa romanom raja?
Pikachu bas nije lijepo ime za gospodina sto se krije pod boksericam. Imao sam ja puno slicnih veza u fazonu ja stariji ... ona starija ... ali sve je to otislo u tri pmkolega wrote:pa, jeste, on je malo nestasan, al' je i druzeljubivzena21 wrote:Ma sta ti je... Kad Pikachu udari, nema dalje![]()
![]()
![]()
. ne znam sta misli o ovome junak threada, da li bi predlozeni lik mogao proci kod njegove male?
šemso drmoguz wrote:Bosanac sa dna kace wrote:Imal kakvih jaranica, men je 21!![]()
sto jes jes mladje sladje!!!![]()
jel ti zato ides na taj tvoj Bosfor univerzitet da naucis da je mladje sladje![]()
ma ja, prvo fino okines matematiku pa onda do godine sa sa 17-to godišnjim (a ima ih i po 16,5)masnoguzim i dlakavim turkinjama izucavaš tvrdnju da if and only if mlađe onda je i slađe...
e moj germa![]()
![]()
![]()