.. uz povremene sushe kraj sumskogztluhcs wrote:... sa mjestimičnim pljuskovima...cHupjahalic@ wrote:... i dan - dva poslije sijevanja bi se mogla ocekivati jaka grmljavina.ztluhcs wrote:Vidiš zašto uvijek treba voditi računa o higijeni i stvarima sa one teme oko brijanja...Nikad se ne zna gdje će da sijeva
![]()
kad prevara ucini svoje...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cHupjahalic@
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Koje brzo planu kad im se prinese vruæi predmet...cHupjahalic@ wrote:.. uz povremene sushe kraj sumskogztluhcs wrote:... sa mjestimiènim pljuskovima...cHupjahalic@ wrote: ... i dan - dva poslije sijevanja bi se mogla ocekivati jaka grmljavina.![]()
![]()
ostrva
![]()
- cHupjahalic@
... kojem nije mjesto tamo gdje misli da jeste.ztluhcs wrote:Koje brzo planu kad im se prinese vrući predmet...:D:D
-
ztluhcs
Nego malo iznad...cHupjahalic@ wrote:... kojem nije mjesto tamo gdje misli da jeste.ztluhcs wrote:Koje brzo planu kad im se prinese vruæi predmet...:D:D
![]()
- cHupjahalic@
... i pravdanjem da je nekad bolje ne znati nego znati...ztluhcs wrote:Nego malo iznad...:D:D Ali pravdaćemo to neiskustvom
:D:D
-
ztluhcs
Jer kad ne zna¹ gdje, gdje god da je dobro je...cHupjahalic@ wrote:... i pravdanjem da je nekad bolje ne znati nego znati...ztluhcs wrote:Nego malo iznad...:D:D Ali pravdaæemo to neiskustvom
![]()
-
Pearl
ping borg.. ping vilson...
s nestrpljenjem ocekujemo nastavak meca za veliku nagradu kreseva
s nestrpljenjem ocekujemo nastavak meca za veliku nagradu kreseva
- cHupjahalic@
... i jos bolje ako upali... :ztluhcs wrote:Jer kad ne znaš gdje, gdje god da je dobro je...cHupjahalic@ wrote:... i pravdanjem da je nekad bolje ne znati nego znati...ztluhcs wrote:Nego malo iznad...:D:D Ali pravdaćemo to neiskustvom
![]()
-
ztluhcs
Jer onda je i ovca sita a vukovi na brojucHupjahalic@ wrote:... i jos bolje ako upali... :ztluhcs wrote:Jer kad ne zna¹ gdje, gdje god da je dobro je...cHupjahalic@ wrote: ... i pravdanjem da je nekad bolje ne znati nego znati...![]()
![]()
- cHupjahalic@
ztluhcs wrote:Jer onda je i ovca sita a vukovi na broju:D:D
.. sve dok se kolo srece ne preokrene...
-
ztluhcs
I ostane ti da pjeva¹ - al se nekad dobro jelo baaaa¹¹¹cHupjahalic@ wrote:ztluhcs wrote:Jer onda je i ovca sita a vukovi na broju:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
.. sve dok se kolo srece ne preokrene...![]()
- cHupjahalic@
... i kroz pjesmu shvatis koliko je tesko suze liti i to ni za cim...ztluhcs wrote:I ostane ti da pjevaš - al se nekad dobro jelo baaaaššš
-
ztluhcs
A pogotovo kad drugi ne shvataju koliko ti to "ni¹ta" znaèi...cHupjahalic@ wrote:... i kroz pjesmu shvatis koliko je tesko suze liti i to ni za cim...ztluhcs wrote:I ostane ti da pjeva¹ - al se nekad dobro jelo baaaa¹¹¹![]()
![]()
- cHupjahalic@
... sto u skorom vremenu i moze da bude "nesto" ako postoji volja i zelja za tim...ztluhcs wrote:A pogotovo kad drugi ne shvataju koliko ti to "ništa" znači...cHupjahalic@ wrote:... i kroz pjesmu shvatis koliko je tesko suze liti i to ni za cim...ztluhcs wrote:I ostane ti da pjevaš - al se nekad dobro jelo baaaaššš![]()
![]()
-
ztluhcs
I zato je potrebno namjerno ne znati prvi put... Jer znao ili ne znao zavr¹iæe¹ malo iznadcHupjahalic@ wrote:... sto u skorom vremenu i moze da bude "nesto" ako postoji volja i zelja za tim...ztluhcs wrote:A pogotovo kad drugi ne shvataju koliko ti to "ni¹ta" znaèi...cHupjahalic@ wrote: ... i kroz pjesmu shvatis koliko je tesko suze liti i to ni za cim...![]()
![]()
- cHupjahalic@
I zasto se zamarati da li znas ili ne znas?ztluhcs wrote:I zato je potrebno namjerno ne znati prvi put... Jer znao ili ne znao završićeš malo iznad:D:D (samo malo sabura)
p.s. ako ovako krenemo mi cemo rijesiti probleme nase cijenjene forumasice.
- cHupjahalic@
Sta ce nam biti?DobroJutroKolumbo wrote:nesto bi vam bilo...![]()
![]()
![]()
Neisplacene septembarske plate?
Ne brini – jos smo u augustu.
-
gogili9
#68 ajoj...
A, bog mi je svedok da sam imala i prilike i mogucnosti...jednostavno sam dobre frajere posmatrala kao dobre postere i to je to...u mislima i srcem i dusom sam bila sa svojim covekom i pored prostorne razdvojenosti, kada je bilo...
Moram da priznam da nisam po svaku cenu na zenskoj strani, ali mislim da smo mi zene krive kada nas nasi muskarci i prevare i da ima istine u onome da oni to urade " samo sexa radi "...mi smo drugacije, bar anatomski. Retko zena ide u krevet bez osecaja ( sem kada je placena )...
A to da smo mi krive, jesmo...koliko puta ste culi ili cak i videli zensko nabacivanje a da je nije briga niti pita, da li je on mozebiti zauzet ili i ozenjen, a muski jadni kako da propuste priliku, uz par casica, i tako...tudje, sladje i desi se...to mogu i da shvatim. Jednom sam na nekoj zurci srela drugara koji je bio u ozbiljnoj vezi sa super zenskom, a tada ga navatah sa nikakvom i kada sam ga pitala, kako bre, odgovorio mi je da mu je njegova jos sladja i milija posle neobavezne avanture... To je vec za drugu temu...
-
ztluhcs
©to znaèi niko nikome ni¹ta ne plaæa jo¹...cHupjahalic@ wrote:Sta ce nam biti?DobroJutroKolumbo wrote:nesto bi vam bilo...![]()
![]()
![]()
![]()
Neisplacene septembarske plate?![]()
Ne brini – jos smo u augustu.
- anais_nin
#70 Re: kad prevara ucini svoje...
kolega wrote:ma, ko jednom to uradi i drugi put ce.anais_nin wrote:poucna zivotna lekcija jer je nikad vise nisam ponovila
- kolega
#71 Re: kad prevara ucini svoje...
sto li se to mora uvijek dogoditi finim momcima, to mi nikako nije jasno. sto ti je zensko, poljubac sa nekim drugim.anais_nin wrote:...medjutim on je bio tako fin da iz nekog razloga nikako da sebe natjeram da raskinem tu vezu....poljubac s nekim drugim (sto je za mene svejedno varanje) ma naveo da to odmah ucinim....sve se desilo s razlogom
- anais_nin
#72 Re: kad prevara ucini svoje...
pa i taj drugi je bio finkolega wrote:sto li se to mora uvijek dogoditi finim momcima, to mi nikako nije jasno. sto ti je zensko, poljubac sa nekim drugim.anais_nin wrote:...medjutim on je bio tako fin da iz nekog razloga nikako da sebe natjeram da raskinem tu vezu....poljubac s nekim drugim (sto je za mene svejedno varanje) ma naveo da to odmah ucinim....sve se desilo s razlogom
- Irm@
#73 Re: kad prevara ucini svoje...
hoces i ti sa mnom da prevaris djevojku...pa doooobro kad si navalio...ztluhcs wrote:Irm@ wrote: u prevari jesam ucestvovala vishe puta...i u pocetku me grizla savjest sto neko sa mnom vara svoju djevojku...medjutim poslije shvatih da ako On moze zivjeti s tim a meni je bio cisto fizicki uzitak...zasto bih se ja izjedala...![]()
![]()
O ti seksualno opterećena, emocionalno bezobzirna višestruka prijestupnice!
-
ztluhcs
#74 Re: kad prevara ucini svoje...
Kad ustreba da znam gdje se mo¾e?Irm@ wrote:hoces i ti sa mnom da prevaris djevojku...pa doooobro kad si navalio...ztluhcs wrote:Irm@ wrote: u prevari jesam ucestvovala vishe puta...i u pocetku me grizla savjest sto neko sa mnom vara svoju djevojku...medjutim poslije shvatih da ako On moze zivjeti s tim a meni je bio cisto fizicki uzitak...zasto bih se ja izjedala...![]()
![]()
O ti seksualno optereæena, emocionalno bezobzirna vi¹estruka prijestupnice!
![]()
- kolega
#75 Re: kad prevara ucini svoje...
pa, ti se na kosti navalila samo finim momcima, cuj bio penzija, kako to, fin mehak ko dusa.anais_nin wrote:pa i taj drugi je bio fin![]()
pa nije do mene, osjecanja bas nisu podlozna raciju i nasoj kontroli, jednostavno smo bili suvise razliciti da bi veza funkcionisala
on je bio penzija, ja nisam
a ja svakako vise volim fine momke, tako da ni poslije njega nije dosao neko losiji
volim i ja fine djevojke, al' kad sam sa jednom nema onda "naisla druga fina", ipak, treba biti i ostati fin!