Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
opel kadet limuzina 1990 1.3 benzin
ja ga licno zovem trabakula i uvijek gledam da izvucem maximum (koliko je to moguce) >najveca postignuta brzina je oko 167 km/h i da nije bilo krivine mozda se jos koji kilometar mogao izvuci. http://www.peacetrails.com/trabakula.jpg
malo su mu blatobrani otisli al nema veze odstampat cu ja njemu druge
Evo linka do moje igracke Audi A8....vjerujete mi ovo je zvijer ispod haube 300 KS 4.2 motor quattro ....ponekad me strah nagazit ga bojim se otet ce mi se ....ma salim se ba ....
enver30 wrote:Evo linka do moje igracke Audi A8....vjerujete mi ovo je zvijer ispod haube 300 KS 4.2 motor quattro ....ponekad me strah nagazit ga bojim se otet ce mi se ....ma salim se ba ....
cuvaj ga ti care sto dalje od bosne, jer ove nase lopove nije strah da ti ga otmu i nagaze
Lafe ko bi ga vozio u Bosni koliko trosi trebao bi imat svoju benzinsku pumpu samo za njega ...a kako je pocelo sa cijenama benzina ovdje nece se bas ni ovdje dugo vozati...
Do sada nista lafe sve radi kako treba ....samo sam zadnje kocnice promjenio ($75 samo pakne) ...Ostalo sve je Ok za sada....da kucnem u drvo da se ne urekne...
Da u prvau si djelovi i servis su uzasno skupi ovdje za sva auta nije samo za Audija ....ja imam jos 60 000 milja ili 4 godine garancije na njega bilo sta da mu se pokvari...
Pitanje za mehanicare .... Ponekada ujutro kada hocu da upalim malo duze vergla (1-2 sekunde) i upali ...
Za servise nije problem ..u gradu gdje ja zivim imaju 4 Audi Servisa gdje se prodaju novi Audi i gdje rade na njima ...kazu da su od Audia ovjereni...Za ostale neznam gdje se sastavljaju znam da je moj sastavljen u Njemackoj...( jer na tablici na vratima pise da je sastavljen u Njemackoj)......Stavio sam nekoliko novih slika na stranicu....