Korisničkoime wrote:kakve to veze ima sto je on u rezervnom sastavu ruskog drugoligasa ako mi nemamo boljeg
sta treba iz premijer lige neki na to mjesto samo zato sto igra?
ajmo onda zvati nekog iz saobracajca odigra svaku utakmicu i termin srijedom s rajom
Problem je što se to što tvrdiš u biti ne zna. Ima kandidata koji ukazuju na to da su bolji i vjerovatno jesu ali bi kao i u svakoj normalnoj repki prvo trebali biti isprobani kako bi prije svega stručni štab mogao donijeti konačan sud. To se na žalost ne radi.
Nije ovo samo problem kod Sušića on ga je naslijedio ali se i kod njega nastavlja doduše trebamo biti pošteni pa reći ne u onom obimu kao prije.
Pada mi na pamet Lulić, čovjek za našu problematičnu lijevu stranu koji je u repku upao više sretno nego spretno poput padobranca (kada je bio bojkot). Sada je repku teško bez njega zamisliti. On je mogao biti pozvan puno ranije u repku i time bi se istoj pomoglo ali nije jer neko ne radi svoj posao.
U našu repku se pa mislim od nastanka ne ulazi po zasluzi i sada kada se vidi kadar imaš igrača koji ne znam kako su i zbog čega su upali u repku ali sumnjam da je neka zasluga.
Što se tiče onih koji su mogli igrati za nas tu mi pada na pamet Klasnić kad je igrao u Werderu i bio u top formi. Mislim da se on dvoumio dosta dugo međutim prevagu su dali napori HNS koji su krenuli mnogo ranije i išli daleko dalje od napora NSBiH. Na kraju kod Klasnića kako je mislim i sam izjavio prevagnula je želja njegovog djeda da igra za Hrvatsku.
normalno da se ne zna to ne zna niko na svijetu
mozda je i mujo mujic iz rudara iz breze bolji od dzeke al to necemo mozda nikad saznati
zato i rekoh to je subjektivna stvar
stvar selektora ni ja se u mnogim njegovim izborima ne slazem al ko sam ja da tu sta govorim
mislim mogu ja pisati al koliko se to pika pitanje je
ja sam ovdje na forumu se ubio pisajuci da je asmir bolji od kene dok su drugi pljuvali asmira i govorili kad se on odazove ko keno itd a safet stavi invalida na go da brani u albaniji i popusimo tu 3 boda a tu i najvjerovatnije prolazak dalje al nevazno opet za temu
eto ja pricah to a susic stavljao kenu jer je njegova zadnja da li po uvjerenju po necemu drugom sasvim je nebitno ovdje
tako isto za zahirovica
a za njega mislim da je upao tim sto se svojevremeno pokazao u mladoj selekciji pa je upao u prvi tim
e sada moze se raspravljati je li uvijek s pravom u prvom timu ili ne al je dosao kakvom takvom zaslugom