Celicna_saka wrote:Njegovo velicanstvo Osim, haj sviju ti ne kenjaj. Cuj izmedju redova da citamo, pa bolan, ne obraca se uzoj akademskoj zajednici pa da se to moze shvatiti kao uobicajen vid komunikacije, nego cijelom fudbalskom auditoriju koji je sve, samo ne vican takvom nacinu kominukacije, uostalom, nije on neki diplomata pa da bira rijeci, nego kakav takav drzavljanin BiH pa se od njega, kao i od ostalih istaknutih sportskih radnika ocekuje da se jasno i nedvosmisleno izjasni, a ne tamo pa znate, pa gledaj ovako i ta suplja.
Bas zato je veca pizda zato sto njegova rijec ima vecu tezinu.
I kad vec kazes koji ce njemu kurac da gubi ugled radi tih supcina, pa valjda bas zato ako mu je imalo stalo i ako se predstavlja "patriotom", njegova je "obaveza " da jasno i nedvosmisleno kaze sta misli o stanju u BH-a fudbalu, pogotovo o njegovom organizaiconom i personalnom aspektu ali jok gdje ce on i ini prljati ruke sa tim, to je ispod njihovog nivoa.
valjda bi trebalo da se slabiji prilagodjava jacem, gluplji pametnijem itd, a ne obratno? sta ti mislis? ti si ovim sam prizno da si glup i da ne razumijes sta covjek govori, a on se ne obraca akademskoj zajednici; svaki imalo pismeniji i covjek upucen u bosanska razmisljanja i zbivanja ce ga razumit.
evo ti jedne "dvosmislene"(po ko zna koji put u ovoj diskusiji) od jos jedne "pizde", faruka hadzibegica:"bio sam i u repci, i u fcs, pokuso sam napraviti nesto, sad da me majka rodjena zove da se vratim, ne bih dosao!". jel ti jasno? ako nije, javi mi se na pm pa cu ti rijec po rijec, objasnit.
evo za kraj od mene: neka se ovde javi sva dijaspora i nek napise sto nece da se vrati u BiH. svi oni mogu pomoci, jesu li svi oni pizde?
u bosni mozes trenutno dobit ugovor u kojem ti pise da ces za par mjeseci rada dobiti cir, vjerovatno i mozdani udar i milion problema.pored toga mlatice te svako kako stigne.
ljudi moji, ne pravi se fudbal time sto ce taj i taj doci za selektora, za predsjednika. treba kucu praviti od temelja, lijeciti uzrok a ne posljedicu. smijeni usana, doci ce ti drugi usan.
kako ja mislim rijesit stanje u nsbih(vjerovali ili ne, ovo sam pitanje dobio da neko ne misli da sam poludio, nek procita komentar upucen na mene)? pa nisam ja predsjednik drzave, saveza, selektor, ministar..pitaj onoga za koga si glaso.
ako vec hoces hajmo se udruzit evo ja i ti, iako se ne slazemo, pa skupit raju i iz bih, a pogotovo iz dijaspore, pa da napravimo radnu akciju da se napravi jedan fudbalski teren, bilo gdje u bih, pa da sa tog terena poniknu neke nove generacije(eto ti im drzi predavanja pa da ne budu "pizde") koje ce se plasirat na sp. opet ti kazem, kuca se pravi od temelja.
@celicna saka:
kolko tebi puta treba ponovit: osim je trener, nije policajac i ne treba on da sredjuje situaciju. btw, nije osim ni visoki predstavnik.
@mahalac: nisi (opet) shvatio sta ti govorim. nije njima ofirno sto su iz bosne(mada bi ih razumio i da jest), bilo gdje da se osim pojavi on uvijek kaze da je iz bosne, da je iz sarajeva. ucestvovo je u promociji bih kandidature za ep u fudbalu. znaci ne kontas sta ti se govori. nije njihov nivo da se povlace po expresu i slicnim bljuvotinama. nece se osim prepucavat po novinama i kafanama sa kojekakvim lopovima. kontas li sad sta ti govorim kad kazem nivo?