Nisam mislio na tvoj kamion od 42 tone
Ma ne znam zasto bi bio jednom nogom u grobu, ako nosis kacigu, zastitnu opremu, a ocigledno je da si razuman, a plus profesionalni vozac.
Ma stavio bih ja tebe u rudnik ili bih ti dao krampu i lopatu pa izbacuj svoju "negativnu" energiju iz sebe.kiki the devil wrote:ljudi ili djeco sta ste vec.glavni grad je sarajevo a nigdje nema neka pista ili par kilometara staze pa da mozes doci i izbacit sve iz sebe kroz voznju ili auta ili motora.a to sto se tice pravih bajkera.samo se raspitaj o njihovim padovima i njihovim voznjama dok su mladji bili.normalno da ti slijedi coper i lagana voznja ako docekas starost na nogama.nema divljanja kad su tu zena i dijete.neznam vozite li motore i jeste li imali priliku da ih vozite???
kad probate onda pricaj te al to je ovisnost i neide motor sto ti hoces nego sto te tjera da ga brzo vozis.jebiga sejtan neda mira.
ja sam konto cu sporo vozit pa lagano do grada se provozas nema guzve za tebe al nije to tako jednostavno ako imalo volis brzinu.a kad brzo vozim nije to u guzvi nego oko 21 al prema ilidji i to od nedjarica zeleni val i imas malo i krivine da ga valjnes sta ces kad nemamo STAZU!!!
e'o rukahak wrote:Ma stavio bih ja tebe u rudnik ili bih ti dao krampu i lopatu pa izbacuj svoju "negativnu" energiju iz sebe.kiki the devil wrote:ljudi ili djeco sta ste vec.glavni grad je sarajevo a nigdje nema neka pista ili par kilometara staze pa da mozes doci i izbacit sve iz sebe kroz voznju ili auta ili motora.a to sto se tice pravih bajkera.samo se raspitaj o njihovim padovima i njihovim voznjama dok su mladji bili.normalno da ti slijedi coper i lagana voznja ako docekas starost na nogama.nema divljanja kad su tu zena i dijete.neznam vozite li motore i jeste li imali priliku da ih vozite???
kad probate onda pricaj te al to je ovisnost i neide motor sto ti hoces nego sto te tjera da ga brzo vozis.jebiga sejtan neda mira.
ja sam konto cu sporo vozit pa lagano do grada se provozas nema guzve za tebe al nije to tako jednostavno ako imalo volis brzinu.a kad brzo vozim nije to u guzvi nego oko 21 al prema ilidji i to od nedjarica zeleni val i imas malo i krivine da ga valjnes sta ces kad nemamo STAZU!!!
Možeš se ti zajebavati na tuđi račun, jer ne znaš kako je ljudima koji hoće da sutra ustanu rano i da zarade svoju crkavicu od par stoja maraka.
A što su vam izmislili "cool" ime. Zamisli "BAJKERI"
A u stvari gomila zakašnjelih pubertetlija od 50-60 godina.
Blago vama kad imate vremena u životu da se ludirate po gradu na motorima.
Očito ne znate kako je zaraditi danas.
Važno vam je da ispoljavanju vaših animalnih nagona prisustvuju svi građani Sarajeva i ostalih gradova.
Ne ustajete vi u 5 i ne znate koliko je tom radniku danas važan svaki minut sna.
Krampu u šake, bagro.
Iz tvog posta je evidentno da pojma nemas ko radi a ko ne radi ko je bajker a ko nije.hak wrote:Ma stavio bih ja tebe u rudnik ili bih ti dao krampu i lopatu pa izbacuj svoju "negativnu" energiju iz sebe.kiki the devil wrote:ljudi ili djeco sta ste vec.glavni grad je sarajevo a nigdje nema neka pista ili par kilometara staze pa da mozes doci i izbacit sve iz sebe kroz voznju ili auta ili motora.a to sto se tice pravih bajkera.samo se raspitaj o njihovim padovima i njihovim voznjama dok su mladji bili.normalno da ti slijedi coper i lagana voznja ako docekas starost na nogama.nema divljanja kad su tu zena i dijete.neznam vozite li motore i jeste li imali priliku da ih vozite???
Možeš se ti zajebavati na tuđi račun, jer ne znaš kako je ljudima koji hoće da sutra ustanu rano i da zarade svoju crkavicu od par stoja maraka.
Važno vam je da ispoljavanju vaših animalnih nagona prisustvuju svi građani Sarajeva i ostalih gradova.
Ne ustajete vi u 5 i ne znate koliko je tom radniku danas važan svaki minut sna.
Krampu u šake, bagro.
Evo,pošto nas sve stavljaš u isti koš,da ti ja ispred starijih bajkera odgovorim:hak wrote:Ma stavio bih ja tebe u rudnik ili bih ti dao krampu i lopatu pa izbacuj svoju "negativnu" energiju iz sebe.kiki the devil wrote:ljudi ili djeco sta ste vec.glavni grad je sarajevo a nigdje nema neka pista ili par kilometara staze pa da mozes doci i izbacit sve iz sebe kroz voznju ili auta ili motora.a to sto se tice pravih bajkera.samo se raspitaj o njihovim padovima i njihovim voznjama dok su mladji bili.normalno da ti slijedi coper i lagana voznja ako docekas starost na nogama.nema divljanja kad su tu zena i dijete.neznam vozite li motore i jeste li imali priliku da ih vozite???
Krampu u šake, bagro.
1. Tvoja mater je životinjaPlavac wrote:Evo,pošto nas sve stavljaš u isti koš,da ti ja ispred starijih bajkera odgovorim:hak wrote:Ma stavio bih ja tebe u rudnik ili bih ti dao krampu i lopatu pa izbacuj svoju "negativnu" energiju iz sebe.kiki the devil wrote:ljudi ili djeco sta ste vec.glavni grad je sarajevo a nigdje nema neka pista ili par kilometara staze pa da mozes doci i izbacit sve iz sebe kroz voznju ili auta ili motora.a to sto se tice pravih bajkera.samo se raspitaj o njihovim padovima i njihovim voznjama dok su mladji bili.normalno da ti slijedi coper i lagana voznja ako docekas starost na nogama.nema divljanja kad su tu zena i dijete.neznam vozite li motore i jeste li imali priliku da ih vozite???
Krampu u šake, bagro.
1.Ovo za animalne nagone stoji ako i svoju mater svrštavaš u životinje.
2.Nama starijim bajkerima se dobro najedi govana.
3.I krkane jedan smrdljivi jebem ti veslo što te dovesla u ovaj grad.
Ocito nisi shvatio Qlerovu poruku...sierra1712 wrote:i jos da ovom kretenu odgovorim za majstora...to je garant neki sarafar koji nezna radit pa ljudi odu od njega....a zluradost u komentaru koji je citirao prethodni me bas cudi....najlkse je srat za kompjuterom u sobi i pravit se pametan a nemat muda zajahat mashinu pa probati osjecaj....
Pozdrav PRAVIM bikerima...
Samo to je @hak popuio ban a ti nisi.Plavac wrote:Ama i ja sam pretjerao ali fakat mu na onaj glupi komentar nisam mogao preušutiti.
E vidiš ovo razmišljanje volim.seljak_cojek wrote:Samo �to je @hak popu�io ban a ti nisi.Plavac wrote:Ama i ja sam pretjerao ali fakat mu na onaj glupi komentar nisam mogao preušutiti.
A u vezi sa temom, nisu svi vlasnici motora idioti, ima tu kao �to sleeper reče finog svijeta koji voze radi u�ivanja a ne radi pokazivanja. Jedino mi nije jasno �to se uvijek palite na ovakvim temema. I vi ste svesni da je idiot svako ko kroz grad vozi 200 km/h ili usred noći pravi buku po gradu.
Ovako nekako misliš?putnik wrote:Pod pravim bajkerima smatram ekipu okupljenu oko sarajevskog bike kluba (ne znam kako se tačno zove), a lako ih je prepoznati po velikim prelijepim strojevima, prepoznatljivoj odjeći sa odgovarajućim natpisima, po žmigavcu kad se prestrojavaju, po kacigi jer nijednog nisam vidio bez nje, i inače po visokom nivou saobraćajne kulture
Svaka čast momci i djevojke!!!
Ova sitna buranija na zujalicama nije vrijedna pomena, ako žele nek im svima glave popucaju, ali nije problem u tome, nego je problem što će skršiti nekog nedužnog.

jesi ovo tiDaysleepeR wrote: Ovako nekako misliš?
Svaka čast buraz, dovoljno je samo znati razliku.
Dobro je beba, nije jos zbrinuta jer zima jos nije dosla, pa se jos ukrade koji sat voznje.sierra1712 wrote:Vozdrica sleeper:) zvijer je zbrinuta povremeno je upalim da cujem miris:0 kako tvoja beba?