Predratni komunisticki lideri iz redova Muslimana

pola_cilo

Post by pola_cilo »

domi wrote:
Vodenjak wrote:
Zato sto Madjarska nema mora...
A ima ratnu mornaricu :-) , hajd sad ti budi pametan svemu tome.

Nego, ko ce sa ovog foruma za lijecenje frustracija da se kandiduje za clana Predsjednistva? Jebi ga, podobnih kandidata na pretek....

Mogli smo i stranku osnovati :-) ......
Sta je bolan , os barufu , a ja mislio da ti imas kucni odgoj, izvinite sto smetam , nista ,ni habera . Ili ostavi post u vezi sa temom ili poljubi i otidji.To je isto da mi banes za kafanski sto i : " Sta ce vam bela , razbacite rauba , sta slepas tu damu ...." hajmo tutanj ima i drugih stolova , tamo se igraju domine , u cosku se prica o sexu , fudbal je aktuelan a mozes vala i solirat sam za sankom , ja to cesto napravim.Vodenjakova tema je par exelance.Nikakva prica o Bosni se ne moze zamisliti bez perioda koji je obiljezen kao period izmedju dva rata , komunizam , partizani , Titovo vrijeme ...itd itsl.Je l' to zabranjeno.Je li zabranjeno pisati gluposti.Nije ! Kada bi glup covjek znao da je glup iste sekunde bi to prestao biti. , Hocu i da se smijem .Je li zabranjeno pisati pametne stvari.Sta vise .To je pozeljno .Hocu da ucim.Je li zabranjeno lijeciti frustracije .Nije ! Kada vidim ko vodi BiH i ko upravlja ovim svijetom , u cijim je rukama sudbina ovog covjecanstva ja sam jako frustriran covjek i svoje frustracije bas " lijecim " ovdje.To je smisao ove " igre" i svakog foruma od Aljaske do Novog Zelanda.U pravu si .Kada bi se neki ljudi sa ovog foruma kandidirali za predjednika dobili bi moj glas. Ti si dobro igrao a sad na klupu za rezervne igrace. Ohladi se .
p.s. Vodenjak hvala na ispravci datuma ZAVNOBIH-a .Sve su mi nacionalisti ukrali praznike.Ama bas sve .Jedino je ostala Nova Godina a sad meni nije bas do toga.
Oooooo pa moram se obratiti svom Boricu.Pa gdje si lafe ? Odleprso si na drugu temu . Ne mozes preskati lekciju i razrede .I tamo ces se provesti kao bos po trnju ako ne savladas osnovne stvari.Ono sto mi odgovorio najblaze se moze opisati kao KATASTROFA>Kada mi ne bi udar'o kontru po svaku cijenu mozda bi nesto od tebe i bilo .Ovako tanak si mi ko jufka i plasim se da izgubljen.Ali treba se nadati , nada umire zadnja ." Nada je san budnih ljudi " veli Aristotel.Gledaj care ,notorne stvari koje su istorija cinjenice ,nota bene, ti pokusavas da osporis .Tvoja promisljanja izgledaju otprilike ovako."Zemlja ce se i dalje vrtiti oko svoje osovine bez obzira da li zemljinu plocu nosili na ledjima slonovi ili kitovi."
Ali ipak mi je ovo tvoje najbolje " NACIONALISTI SU NAJZDRAVIJI DIO JEDNOG NARODA " aha , kako da ne , rak je najzdraviji dio covjekovg tijela , a atomska bomba je najhumanije oruzje.Nista ne boli . Boricu Boricu , a Vodenjaka si nasekirao covjek se ne javlja vec drugi dan.Boricu pazi na zdravlje drugih ljudi.Hurmasice prihvatam , jos ako bude baklave .neces me moci istjerati iz kuce.Ono drugo sto si naveo pored hurmasica ne znam ni sta je ?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

pola_cilo wrote:
domi wrote:
Vodenjak wrote:
A ima ratnu mornaricu :-) , hajd sad ti budi pametan svemu tome.

Nego, ko ce sa ovog foruma za lijecenje frustracija da se kandiduje za clana Predsjednistva? Jebi ga, podobnih kandidata na pretek....

Sta je bolan , os barufu , a ja mislio da ti imas kucni odgoj, izvinite sto smetam , nista ,ni habera . Ili ostavi post u vezi sa temom ili poljubi i otidji.To je isto da mi banes za kafanski sto i : " Sta ce vam bela , razbacite rauba , sta slepas tu damu ...." hajmo tutanj ima i drugih stolova , tamo se igraju domine , u cosku se prica o sexu , fudbal je aktuelan a mozes vala i solirat sam za sankom , ja to cesto napravim.Vodenjakova tema je par exelance.Nikakva prica o Bosni se ne moze zamisliti bez perioda koji je obiljezen kao period izmedju dva rata , komunizam , partizani , Titovo vrijeme ...itd itsl.Je l' to zabranjeno.Je li zabranjeno pisati gluposti.Nije ! Kada bi glup covjek znao da je glup iste sekunde bi to prestao biti. , Hocu i da se smijem .Je li zabranjeno pisati pametne stvari.Sta vise .To je pozeljno .Hocu da ucim.Je li zabranjeno lijeciti frustracije .Nije ! Kada vidim ko vodi BiH i ko upravlja ovim svijetom , u cijim je rukama sudbina ovog covjecanstva ja sam jako frustriran covjek i svoje frustracije bas " lijecim " ovdje.To je smisao ove " igre" i svakog foruma od Aljaske do Novog Zelanda.U pravu si .Kada bi se neki ljudi sa ovog foruma kandidirali za predjednika dobili bi moj glas. Ti si dobro igrao a sad na klupu za rezervne igrace. Ohladi se .
p.s. Vodenjak hvala na ispravci datuma ZAVNOBIH-a .Sve su mi nacionalisti ukrali praznike.Ama bas sve .Jedino je ostala Nova Godina a sad meni nije bas do toga.
Oooooo pa moram se obratiti svom Boricu.Pa gdje si lafe ? Odleprso si na drugu temu . Ne mozes preskati lekciju i razrede .I tamo ces se provesti kao bos po trnju ako ne savladas osnovne stvari.Ono sto mi odgovorio najblaze se moze opisati kao KATASTROFA>Kada mi ne bi udar'o kontru po svaku cijenu mozda bi nesto od tebe i bilo .Ovako tanak si mi ko jufka i plasim se da izgubljen.Ali treba se nadati , nada umire zadnja ." Nada je san budnih ljudi " veli Aristotel.Gledaj care ,notorne stvari koje su istorija cinjenice ,nota bene, ti pokusavas da osporis .Tvoja promisljanja izgledaju otprilike ovako."Zemlja ce se i dalje vrtiti oko svoje osovine bez obzira da li zemljinu plocu nosili na ledjima slonovi ili kitovi."
Ali ipak mi je ovo tvoje najbolje " NACIONALISTI SU NAJZDRAVIJI DIO JEDNOG NARODA " aha , kako da ne , rak je najzdraviji dio covjekovg tijela , a atomska bomba je najhumanije oruzje.Nista ne boli . Boricu Boricu , a Vodenjaka si nasekirao covjek se ne javlja vec drugi dan.Boricu pazi na zdravlje drugih ljudi.Hurmasice prihvatam , jos ako bude baklave .neces me moci istjerati iz kuce.Ono drugo sto si naveo pored hurmasica ne znam ni sta je ?
:lol: :)

Ne brini @pola_cilo, ne moze se Vodenjaka tako lako nasekirati i to bi morao da bude neko ko je vrijedan toga, nikako oni koji lupetaju ko Maksim po diviziji...
Vodenjak je na putu i sprema se na prijatno hladjenje u svojoj Sani.
Hladjenje i blago sapiranje od svih nacionalistickih smradova o kojima si tako lijepo govorio ovdje! :thumbup:
:)
boric

Post by boric »

Vodenjak wrote:
pola_cilo wrote:
domi wrote: A ima ratnu mornaricu :-) , hajd sad ti budi pametan svemu tome.

Ne brini @pola_cilo, ne moze se Vodenjaka tako lako nasekirati i to bi morao da bude neko ko je vrijedan toga, nikako oni koji lupetaju ko Maksim po diviziji...
Hladjenje i blago sapiranje od svih nacionalistickih smradova o kojima si tako lijepo govorio ovdje! :thumbup:
sram da te bude..Vodenjak,za tebe su nacionalisticki smradovi oni Krajisnici koji ti oslobodise Sanu dok si ti bio na sigurnom.ia Amerike si navijao za Peti Korpus...zahvali Petom korpusu sto mozes doci u Sanu.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

boric wrote:
Vodenjak wrote:
pola_cilo wrote: Sta je bolan , os barufu , a ja mislio da ti imas kucni odgoj, izvinite sto smetam , nista ,ni habera . Ili ostavi post u vezi sa temom ili poljubi i otidji.To je isto da mi banes za kafanski sto i : " Sta ce vam bela , razbacite rauba , sta slepas tu damu ...." hajmo tutanj ima i drugih stolova , tamo se igraju domine , u cosku se prica o sexu , fudbal je aktuelan a mozes vala i solirat sam za sankom , ja to cesto napravim.Vodenjakova tema je par exelance.Nikakva prica o Bosni se ne moze zamisliti bez perioda koji je obiljezen kao period izmedju dva rata , komunizam , partizani , Titovo vrijeme ...itd itsl.Je l' to zabranjeno.Je li zabranjeno pisati gluposti.Nije ! Kada bi glup covjek znao da je glup iste sekunde bi to prestao biti. , Hocu i da se smijem .Je li zabranjeno pisati pametne stvari.Sta vise .To je pozeljno .Hocu da ucim.Je li zabranjeno lijeciti frustracije .Nije ! Kada vidim ko vodi BiH i ko upravlja ovim svijetom , u cijim je rukama sudbina ovog covjecanstva ja sam jako frustriran covjek i svoje frustracije bas " lijecim " ovdje.To je smisao ove " igre" i svakog foruma od Aljaske do Novog Zelanda.U pravu si .Kada bi se neki ljudi sa ovog foruma kandidirali za predjednika dobili bi moj glas. Ti si dobro igrao a sad na klupu za rezervne igrace. Ohladi se .

sram da te bude..Vodenjak,za tebe su nacionalisticki smradovi oni Krajisnici koji ti oslobodise Sanu dok si ti bio na sigurnom.ia Amerike si navijao za Peti Korpus...zahvali Petom korpusu sto mozes doci u Sanu.
Koji si ti moron @boric... :oops:
Dodje li ti te kad zao? :?

:zzzz:
boric

Post by boric »

Vodenjak wrote:
boric wrote:
Vodenjak wrote: :lol: :)

sta!!1 istina je neugodna....to ti je kucni odgoj i postovanje prema onima koji dadose zivote za oslobadjanje kako kazes "tvoje'Sane!!

dodji u Bihac,Cazin pa im kazi da su nacionalisti...znas li da su brigade iz ovih gradova oslobodile "tvoju"Sanu????
Vodenjak

Post by Vodenjak »

boric wrote: sta!!1 istina je neugodna....to ti je kucni odgoj i postovanje prema onima koji dadose zivote za oslobadjanje kako kazes "tvoje'Sane!!

dodji u Bihac,Cazin pa im kazi da su nacionalisti...znas li da su brigade iz ovih gradova oslobodile "tvoju"Sanu????
Ovaj....
A sta ako sam ja iz Prijedora recimo?
Trebam li ici do 5. korpusa i do Cazinjana i do Biscana i do Centrale SDA da im se zahvalim sto se smijem kupati u svojoj Sani?

Ne lupetaj vise @boric i ne podmeci! Ti si ili uzjogunjani balavac koji misli da zna na cemu zemlja stoji ili si stvarno moron poslan iz Centrale da u stado ovaca koje predvode okupi i one koji stadu ne pripadaju!

Ne trudi se ako je ovo zadnje - bilo je i zescih chobana od tebe pa su istupili zube!
I lipsali!

:roll: :zzzz:
boric

Post by boric »

Vodenjak wrote:
boric wrote: sta!!1 istina je neugodna....to ti je kucni odgoj i postovanje prema onima koji dadose zivote za oslobadjanje kako kazes "tvoje'Sane!!

Ovaj....
pa nije ni cudo sto si tako raspolozen!!! o ovoj recenici dobro razmisli!
Trebam li ici do 5. korpusa i do Cazinjana i do Biscana i do Centrale SDA da im se zahvalim sto se smijem kupati u svojoj Sani?
ne,netrebas!!! idi u Banja Luku tamo su za takve nadlezni,samo sto si im '92.godine pobjegao!
Ne lupetaj vise @boric i ne podmeci! Ti si ili uzjogunjani balavac koji misli da zna na cemu zemlja stoji ili si stvarno moron poslan iz Centrale da u stado ovaca koje predvode okupi i one koji stadu ne pripadaju!
tako se to kaze,ali zemlja ne stoji ni na cemu,da stoji na necem to bi se valjda vidjelo!

ti znas svoje stado?nema potrebe za ubjedjivanjem.

Ne trudi se ako je ovo zadnje - bilo je i zescih chobana od tebe pa su istupili zube!
I lipsali!
eh,od takvih koristi Bosna nikad nije imala!!!

Vodenjak

Post by Vodenjak »

boric wrote:
Vodenjak wrote:

Ovaj....
pa nije ni cudo sto si tako raspolozen!!! o ovoj recenici dobro razmisli!
ne,netrebas!!! idi u Banja Luku tamo su za takve nadlezni,samo sto si im '92.godine pobjegao!
tako se to kaze,ali zemlja ne stoji ni na cemu,da stoji na necem to bi se valjda vidjelo!

ti znas svoje stado?nema potrebe za ubjedjivanjem.

I lipsali!
eh,od takvih koristi Bosna nikad nije imala!!!

:kiss:

Peace! :-) :D

:run:
pola_cilo

Post by pola_cilo »

boric wrote:
Vodenjak wrote:
boric wrote: sram da te bude..Vodenjak,za tebe su nacionalisticki smradovi oni Krajisnici koji ti oslobodise Sanu dok si ti bio na sigurnom.ia Amerike si navijao za Peti Korpus...zahvali Petom korpusu sto mozes doci u Sanu.

sta!!1 istina je neugodna....to ti je kucni odgoj i postovanje prema onima koji dadose zivote za oslobadjanje kako kazes "tvoje'Sane!!

Boricu oko moje zeleno , turunci boje / smiri se , spusti loptu , svi smo ovdje jedna raja koja igra za nasu BiH ( Bosna u srcu i dusi nasoj ) Jeste Sanski Most je oslobodio 5 korpus zato sto su krajisnike nalogodavci iz Sarajeva vodali kao malu djecu oko Viteza i Kiseljkaka drzeci ih dalje od svoje kuce jer bi oni zubima trgali.i njih niko ne bi zaustavio na putu do Prijedora , Kozarca , Hambarina .......Niko , ne bi zaustavio ljutog krajsnika zato i jeste tamo bio Dudak koji je poslusao A.I.Gledam ga na tv sinoc ( snimak amaterski , ratna arhiva 5 korpusa) kako kaze : Mi smo na 25 km do Banja Luke sad ce politika odrediti sta dalje ili krenuti ili ne " citat zavrsen . Nisam advokat Vodenjakov ali nisam vidio da igdje pise da , da je igdje rekao da su oslobodioci " Sane " nacionalisti.Citaj pazljivo.Cak ni tebe tako nije nazvao / kaze da se ide odmoriti u rodni kraj i pobjeci od nacionalistickih smradova. " / A na ovom a pogotovo na drugim forumima i svuda oko nas toga ima i prevec.Preko svake mjere.Zato nam i jeste kako nam jeste..Nego gdje si sokole , znas da sam danas na poslu mislio na tebe.Idem te potraziti vidim da si se razletio na sve strane , otvaras po 5 tema dnevno , kako stignes ? nije valjda da si na socijali ? Ne vjerujem ! Ako nece Mujo brdu hoce brdo Muji pa te idem potraziti. SKOJ , AFZ , NOB , SUBNOR ti slabo idu , vidim te tamo gdje su nacije i vjere pa cu provirim to ti jaca strana / Bosnjaci , distinkcija izmedju vjere i nacije ......citamo se kume i nemoj da se srdis sve je ovo sala mala ..........
Vodenjak

Post by Vodenjak »

zoom66 wrote:dobro veche...:)...svratih da pogledam treba li shta aminovati...:D:D:D

Haj´ mene banuj na jedno mjesec dana! :D :D
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

Vodenjak wrote:
boric wrote:
tebi je bila fina i uredjena Jugoslavija

danas su Hrvatska i Slovenija uredjenije drzave

cak i Srbija!
zasto je to tako?/
Tipican odgovor tipicnog predstavnika komunisticke pameti...bezidejno,besmisleno,nemastovito...i uzivaj na "tvojoj"Sani...cista je i slobodna...
pola_cilo

Post by pola_cilo »

DiplomataSaSela wrote:
Vodenjak wrote:
boric wrote:

cak i Srbija!
zasto je to tako?/
Tipican odgovor tipicnog predstavnika komunisticke pameti...bezidejno,besmisleno,nemastovito...i uzivaj na "tvojoj"Sani...cista je i slobodna...
Pa sto ti ne odgovoris u svojoj antikomunistickoj smislenosti i mastovitosti.
Izgleda da se Vodenjak pakuje ili je vec u autu za ponosnu Bosnu i Hercegovinu , pa posto ja ove godine nemam vremena za godisnji a komunista sam prevejani nalazim za shodno da ti odgovorim.Jugoslavija je bila fina i uredjena zemlja zato sto ju je vodio komunista Josip broz Tito, i njegova KPJ-u.Vidjeli smo kako su je vodili antikomunisti na tim prostorima prije Tita.Cvetkovic , Macek ....a tek rojalisti i njihov zakleti antikomunista koji je zabranio rad KPartiji kralj Aleksandar Karadjordjevic.Da samo znas kako je bilo plaho lijepo za njegova vakta.
A posebno je bilo lijepo na nasim prostorima za vrijeme rata gdje su vlast drzali antikomunisti poput :Pavelica , Draze M. Nedica , Ljotica .........Toliko o Jugoslaviji a opsirnije potraziti u knjigama , novinama , dokumentarnim filmovima, muzejima , razno raznim arhivama a mozes i upitati tatu ako se ti ne sjecas.Idemo dalje . Slovenija je danas uredjena drzava izmedju ostalog i zbog toga sto su Slovenci prilikom osamostaljenja na svojim prvim izborima ( i dalje ) svoj glas dali starom bezidejnom i nemastovitom i nadasve besmislenom komunisti Milanu Kucanu.A mogli su i oni glasati za desnicu ali nisu.Hrvatska danas.To ni kom slucaju nije uredjena drzava.Daleko od toga.Ona je uredjena samo u kitnjastim rijecima Ive Sanadera.Zbilja je potpuno drukcija.Zemlja kojom je jedno cijelo desetljece vladao jedan groteskni diktator sa svojim trabantima je ostala zagusljiva provincija iz cijeg dimnjaka suklja zadah nacionalizma.
Sanader je bio i ostao nacionlista kojeg je u politicku orbitu izbacio njegov mentor F.T. On zna da ga Brisel budno motri kroz cetvere oci i duple naocale pa je krsni Dalmatinac hercegovackog porijekla promjenio samo dlaku .Skolstvo je u ocajnom stanju.Prosvjetni radnici su non stop u strajku.
Djaci su pjani ko letve.Cugaju ko smukovi vec u drugom srednje.stanje u zdravstvu je alarmantno.Ceka se na lijecnicki pregled do 2008. Ministar zdravlja je zestoki antikomunista , notorni Dr Andrija Hebrang.Gospodarstvo je u jadnom stanju.Usluzne djelatnosti su otkupili stranci a proizvodne su pokrali i upropastili tajkuni.Antikomunisti i HDZ-ovci. Vanjski dug je enormno veliki , uvoz je veci od izvoza , privredni rast stagnira , broj nezaposlenih raste ....a kuna se umjetnim putem drzi jakom i vrijednom valutom sto se moze vidjeti na berzi novca u Frankfurtu , a to opet osjete gradjani.Elektronski i printani mediji su pod potpunom kontrolom politike ( citaj HDZ) HTV-om i danas vedre i oblace Tudjmanovi poslusnici.Goran Milic , Mirko Galic , Obrad Kosovac , Hloverka Novak - Srzic ......Najgore stanje je pak u pravosudju.Najosjetljiviji dio jednog drustva nalazi se u kandzama nacionalista.Osim farse u Splitu sa i oko slucaja Lora " i cijelog cirkusa sa Mirkom Norcem , jedna cijela plejada ubica i lopuza se krije iza skuta nacionalnih interesa. Mercep , Glavas , Seks , Vukojevic i gro drugih " zrtava komunizma " sada se krije pod plastom visih nacionanih interesa . Oni su bili "zrtve komunizma " a njihove zrtve su bili bili srpski civili . Ima toga jos puno.Ako je nesto uredjeno u RH) a toga ima dosta , ruku na srce ) to treba zahvaliti komunisti i partizanu i ciganu ( kako ga zovu nacionalisti ) Stipi Mesicu.
Za dobar imidz i promicanje istine Hrvatska moze takodje zahvaliti komunistima i antikristima i anarhistima okupljenim pod imenom " Feral Tribune" Ako neko nije drzao u ruci ovaj tjednik splitskih musketira koji po cijenu zivota bukvalno iz podruma vec 14 godina promicu pravdu i i istinu
moral i ljudskost a svojim perima se obrusavaju poput kamikaza na laz i nepravdu , lopovluk i nacionalizam , fasizam i nepotizam , korupciju i mito , bezocnu pljacku .......taj ce umrijeti uskracen.Feral Tribune u sake .
Usput receno vecernjak kontrolise Her Flick .Pravim imenom Ivic Pasalic.
Srbija .Dje me nadje.Srbija je uredjena valjda zato sto je njom jedno desetljece vladao nacinalista ( za primjer kako izgleda pravi nacionalista)
S.M. Uredjenost te zemlje pripisati treba jos jednom antikomunisti i nacionalisti Vojislavu Kostunici kojeg zbog svog pacifizma zovu Voja Klasnjikov.Uredjenost Srbije se nabolje ocituje u urednim i uredjenim kilometarskim redovima ispred javnih kuhinja.Gdje radincka klasa i siroke narodne mase koje su svoj glas davale antikomunistima i nacionalistima sada cekaju porciju pasulja.O mesu i salati ( Slobo salji salate ) koju su tako lijepo opjevali cetnici kada su usli u sravnjeni Vukovar ni traga ni glasa .Ostalo je samo sirce. " Travu cemo pasti " urlao je na Gazimestanu vozd.Dobar tek.Hoces li malo soli iz ruke?
Bez ikakve namjere da brkam zrtvu i agresora , da poredim Aliju sa bosanskim dzelatima i satrapima bez ikakve namjere da relativiziram
Bosna je zrtva teskog fasizma i nacinalizma i bolesti njenih krvnika ) zna se ko je dijelio i ko je poceo rat i agresiju i napravio i genocid // ja nemam oko toga nikakve dvojbe a vidim da nema ni Hag } samo hocu reci pogledaj tu pustos koju je ostavio nacionalizam.Karadjic i Krajsnik su bili u zatvoru pred pocetak izbora.Optuznica za privredni kriminal , pritvor , rociste .....sve je bilo spremno kod komunista.I dodjose antikomunisti i pustise ih i stavise ih na vlast ......vidis li pogubnost nacionalizma. a ti se uhvatio komunizma kao seoska baba koja plasi djecu babarogom.Tako nacionalsti plase tebe dok pljackaju i ubijaju.""""'Sve je bolje od crvene nemani """"Nacionalizam je posat.To je rak rana svakog drustva.Nacionalizam je opasniji od kuge i kolere skupa. Sve rakete i puske i topovi su bebe od zeljeza koje mirno spavaju dok ne padnu u sape nacionalista.Nacionalizam je mjesto gdje se kriju oni koji nista drugo ne znaju.
Osim lagati i krasti i huskatii svasta nesto .Patriotizam je utociste za hulje.Sa svog prozora sada gledam covjeka koji ima tri nacionalne zastave na autu.TRI , covjece , malo mu jedna.Kada se razviju zastave pamet je u trubi.
domi

Post by domi »

pola_cilo wrote:
Sta je bolan , os barufu , a ja mislio da ti imas kucni odgoj, izvinite sto smetam , nista ,ni habera . Ili ostavi post u vezi sa temom ili poljubi i otidji.To je isto da mi banes za kafanski sto i : " Sta ce vam bela , razbacite rauba , sta slepas tu damu ...." hajmo tutanj ima i drugih stolova , tamo se igraju domine , u cosku se prica o sexu , fudbal je aktuelan a mozes vala i solirat sam za sankom , ja to cesto napravim.

Nesto citam ovu tvoju misao, pa kontam sta da ti covjek kaze na sve to.
Pa onda zavirim ti u profil, pa vidim da ti je staz poceo teci tek u Maju '06 pa mi onda nekako sve jasnije bude. Vidim da si mlad, jak, te nadasve 'oran da se raspravljas o stvarima na koje nemas bas nikakav uticaj....cekaj da se odgusteras, mozda ti i postane malo jasnije.

Samo da kazem, sto se tice gdje cu ja postirati, to je moja privatna stvar, ovo je demokratija :lol: , a ne komunizam koji ti tako zarko prizeljkujes, pa da ti mozes nekome zabraniti da kaze svoje misljenje. :lol:

Ovdje ima samo jedan serif, a to je zooooooooooooooooooom, ovaj sto bi da aminuje.....pravi fundamentalac. :D

Sto se Krajisnika sto su svoje zdravlje, zivce i nadasve zivote ostavili po vrletima Srednje Bosne....... :-) , sinko jes' mozda kad cuo za Gerilce, ha? :D

Zelene oci bile su......pazi samo da te Vodenjak zednog preko vode ne prevede ( nebitno koje Sane ili Blihe ), mene je umalo :D :-) :shock:

Sto se bele tice....kad bi parova igrali, a moze i u troje,pa cak i u dvoje ( mada je glupo ), na tebi bi stilju pravio bar jednom u partiji. Covjek ima 4 devetke ( 150 zvanja ), ja adutomz pubom u vugla izbijam mu devetku ( njegovog jedinog aduta ), onda kecom i desetkom pokupim resto od njih, partner mi se javi pikom kecom, ja mu prebacim i on ih dokrajci.....haaaaaaaaaaaa, pa ti sad izracunaj kol'ko je to poena.... :-D

Hej Vodeni, sretan ti put, pusti ove kafandzije :D ovdje, deder vidi sa onim balavcem od gradonacelnika da bar onu glavnu dovede u red, da ne bude ko da sam u Fajtovcima :D , a ne u carsiji.
Samo, ne znam hocu l' ti moci halalit sto me primitivcom, pardon smradom nazva, nije lijepo...ipak si ti stariji covjek :D , na kraju krajeva ja to tebi ne bi nikad. :)
Last edited by domi on 30/06/2006 00:21, edited 1 time in total.
domi

Post by domi »

Jos samo jedan mali savjet pola cilo, ubuduce kad htjednes nesto reci, pokusaj ostaviti malo krace postove. Kao sto rekoh, skontao sam da si zelen(i) :shock: i da imas dosta toga pametnog :D da haberis, ali kako si krenuo neces daleko dogurati. Jbg, napises sastav a fakticki nista ne kazes...na kraju krajeva raja nema vremena da cita sve to, znas!?
pola_cilo

Post by pola_cilo »

domi wrote:Jos samo jedan mali savjet pola cilo, ubuduce kad htjednes nesto reci, pokusaj ostaviti malo krace postove. Kao sto rekoh, skontao sam da si zelen(i) :shock: i da imas dosta toga pametnog :D da haberis, ali kako si krenuo neces daleko dogurati. Jbg, napises sastav a fakticki nista ne kazes...na kraju krajeva raja nema vremena da cita sve to, znas!?
Mozes govoriti u svoje ime a ne u ime raje.Onaj ko ima vremena procitace.I obrnuto."Ovo je demokracija " nemoj me nasmijavati > Nego gdje ti vidis demokraciju ?" A ja se zalezem i zarko prizeljkujem komunizam" ????? Ma nemoj ! A gdje to pise ? Samo u tvojoj vugla / Sve sto sam napisao pogresno si protumacio !!!!! Drum , gibaj se .......
boric

Post by boric »

domi wrote:Jos samo jedan mali savjet pola cilo, ubuduce kad htjednes nesto reci, pokusaj ostaviti malo krace postove. Kao sto rekoh, skontao sam da si zelen(i) :shock: i da imas dosta toga pametnog :D da haberis, ali kako si krenuo neces daleko dogurati. Jbg, napises sastav a fakticki nista ne kazes...na kraju krajeva raja nema vremena da cita sve to, znas!?
nediraj mi u jarana grebo on sam sebe odpozada nako nakratko osisata!!!!
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

boric wrote:
nediraj mi u jarana grebo on sam sebe odpozada nako nakratko osisata!!!!
Nista nisam skont´o :shock:
domi

Post by domi »

pola_cilo wrote: Mozes govoriti u svoje ime a ne u ime raje.Onaj ko ima vremena procitace.I obrnuto."Ovo je demokracija " nemoj me nasmijavati > Nego gdje ti vidis demokraciju ?" A ja se zalezem i zarko prizeljkujem komunizam" ????? Ma nemoj ! A gdje to pise ? Samo u tvojoj vugla / Sve sto sam napisao pogresno si protumacio !!!!! Drum , gibaj se .......
Nego, jesi kad dobio belot?
Ja jesam i to u hercu.....August '94.....lokacija Srneca brda..... :lol: , to ti je odmah do.....ma bolje da ne znas.

Sve u svemu shinko, o'ladni malo....
kekec

Post by kekec »

Pola_cilo,
bravo za gornju "analizu." :thumbup:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DiplomataSaSela wrote:
Vodenjak wrote:
boric wrote:

cak i Srbija!
zasto je to tako?/
Ma diplomato, tebe odavno ne bi pa nisam imao prilike da se nakupim inspiracije iz tvojih postova...
Bice bolje poslije odmora, nalupetaces se ti, znam ja...

:D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

domi wrote:

Hej Vodeni, sretan ti put, pusti ove kafandzije :D ovdje, deder vidi sa onim balavcem od gradonacelnika da bar onu glavnu dovede u red, da ne bude ko da sam u Fajtovcima :D , a ne u carsiji.
Samo, ne znam hocu l' ti moci halalit sto me primitivcom, pardon smradom nazva, nije lijepo...ipak si ti stariji covjek :D , na kraju krajeva ja to tebi ne bi nikad. :)
@domi, ljudino, zao mi je ako si se prepoznao medju smradovima koje sam pomenuo...
Ja licno te takvim nisam nikada dozivljavao, ali ako bas hoces medju njih, izvoli :P :D

Hvala na zeljama za sretan put!

8-) @pola_cilo hvala na komentaru
pola_cilo

Post by pola_cilo »

Vodenjak wrote:
domi wrote:

@domi, ljudino, zao mi je ako si se prepoznao medju smradovima koje sam pomenuo...
Ja licno te takvim nisam nikada dozivljavao, ali ako bas hoces medju njih, izvoli :P :D

Sta cu branim svjetle staze revolucije i partizana.Bosnu nasu branim od lihvara i kurajbera, od blata i polusvijeta od sljama svakojakog. To mi je ostalo u amanet .Nego je li pala partija saha u rodnom gradu.Ima li zeljanice , je 'l se rostilj zagrijo pored Sane je'l se lubenica dobro ohladila u Sani.Valjda niste zaboravili gitaru.
domi

Post by domi »

Vodenjak wrote:
pola_cilo wrote:
domi wrote: A ima ratnu mornaricu :-) , hajd sad ti budi pametan svemu tome.

Ma jok bolan Vodeni, nego me ovaj tvoj napade iz cista mira, isto da je on ovo oslobodio, pa moze postavljati naka pravila :lol: :lol:

Al' da ne bude da se ja smatram smradom, evo ukljucih tvoj post gdje ti spominjes smradove i citiras moj post. :zzzz: , eto pa ti sam zakljuci.

Nego, pazi kad na dzumu budes isao, kazu hoce ona nova gore kod pijace da poplavi, valjda fodament nisu dobro uradili ili sta li vec :D 8)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

domi wrote:
Ma jok bolan Vodeni, nego me ovaj tvoj napade iz cista mira, isto da je on ovo oslobodio, pa moze postavljati naka pravila :lol: :lol:

Al' da ne bude da se ja smatram smradom, evo ukljucih tvoj post gdje ti spominjes smradove i citiras moj post. :zzzz: , eto pa ti sam zakljuci.

Nego, pazi kad na dzumu budes isao, kazu hoce ona nova gore kod pijace da poplavi, valjda fodament nisu dobro uradili ili sta li vec :D 8)
@domice moj, ne znam koje probleme s njom imaju, ali znam koje JA (a i moj komsiluk) imam s istom...
Prvo, nije ni do koljena nije onoj koju su cetnici srusili - ni po kvaliteti ni po ljepoti, a drugo, preglasna brate.
I mrtve budi kad na molitvu zove, a zna da ne mogu ustati! :D Vjeruj meni, mLogo ti ja o tome znam, koliko god mozda cudno zvucalo! 8-) :)

I ponavljam, nije tebi namijenjeno ono "smrad"! Upetljo si se gdje ne treba kad sam citirao! :D :D
;-)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

pola_cilo wrote:
Vodenjak wrote:
domi wrote:

Sta cu branim svjetle staze revolucije i partizana.Bosnu nasu branim od lihvara i kurajbera, od blata i polusvijeta od sljama svakojakog. To mi je ostalo u amanet .Nego je li pala partija saha u rodnom gradu.Ima li zeljanice , je 'l se rostilj zagrijo pored Sane je'l se lubenica dobro ohladila u Sani.Valjda niste zaboravili gitaru.
Po shahu stari tuce, a ja preuzimam na sebe ostalo pobrojano i... jos puno toga drugog! ;-)
Post Reply