Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stitch__ wrote:ne volim, i nije mi jasno sta drugi vide u tetovazama totalni turn off
Dosta raje sto znam udarili su tetovazu jer je to bilo cool. A par njih su je udarili zato sto im je trebala neka promjena u zivotu. Jebes takve zivote kontam.
A kod tebe zivot Svicarska skoro pa savrsen?
Savrsen ili ne, to je moja stvar.
A da neko udara tetovazu zato sto mu je potrebna promjena u zivotu, bolje je onda da sebi udari letvu u glavu jer mu ocigledno jedna fali, ako ne i cjela pilana. Razumjes?
ma_zdraoooo wrote:
Dosta raje sto znam udarili su tetovazu jer je to bilo cool. A par njih su je udarili zato sto im je trebala neka promjena u zivotu. Jebes takve zivote kontam.
A kod tebe zivot Svicarska skoro pa savrsen?
Savrsen ili ne, to je moja stvar.
A da neko udara tetovazu zato sto mu je potrebna promjena u zivotu, bolje je onda da sebi udari letvu u glavu jer mu ocigledno jedna fali, ako ne i cjela pilana. Razumjes?
Isto tako se moze reci i za te ljude da je to njihova stvar pa koji god razlog da stoji iza udaranja tetovaze....