de plakni se malko ladnom vodom pa se vrati i pročitaj sta nabaljezgaBosanski Zmaj wrote:Nema to veze,zar ne shvatate..
Stvar je u tome da vlasti u RS zele pokazati koliko je samo veliki procenat građana tog entiteta za otcjepljenje...
Smatram da je potrebno izvristi isti referendum i u FBIH...cak i prije referenduma u RS...
Mislim da bi danas vecina građana FBIH bila za otcjepljenje od RS,treba bas taj referendum odraditi,a ne onaj čiji je rezultat očit...
Plebiscit RS???
- A_I_
Last edited by A_I_ on 29/05/2006 20:26, edited 1 time in total.
-
zzzzz
Nemoj da te zavarava nick iza kojeg se krije..."carapan" je to. Tada su se krili iza najlon carapa a sada iza bosanskih nadimakaA_I_ wrote:de plakni se malko ladnom vodom pa se vrati i pročtaj sta nabaljezgaBosanski Zmaj wrote:Nema to veze,zar ne shvatate..
Stvar je u tome da vlasti u RS zele pokazati koliko je samo veliki procenat građana tog entiteta za otcjepljenje...
Smatram da je potrebno izvristi isti referendum i u FBIH...cak i prije referenduma u RS...
Mislim da bi danas vecina građana FBIH bila za otcjepljenje od RS,treba bas taj referendum odraditi,a ne onaj čiji je rezultat očit...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Pozitivno ili negativno?pirmin wrote:Moram priznati da me jegosp.Horns iznenadio svojim govorom
.
-
Reina
to sam i ja sto puta napisala ali sve oni nesto pametujuhorns&drums wrote:
Znamo svi sta bi bilo da nije bilo Dejtona. Onaj ko naziva Aliju (evo da i ja jednom stanem u obranu) izdajnikom jer je potpisao sporazum i "prodao pola Bosne" je fakat budala i to govore uglavnom oni koji nisu bili ovdje. Sta je trebao napraviti? Nastaviti rat? Da se dogodi jos koja Srebrenica ili da u Sarajevu ili Tuzli pogine jos par stotina mladih ljudi?
Dajte ba... Ima Alija svojih aferima sigurno ali nista on nije vise mogao napraviti u Dejtonu nego sto jeste.
-
zavrzlama
Pitam se dali je neko objasnio tim tipovima iz "spona" da je sadasnja teritorija rs-a prije rata bila 45% nesrpska i dali ko pita dali ce preko 100 000 srba u federaciji ostat u nekoj muslimanskoj drzavi i dali ce 100 000 nesrba u rs-u prihvatit taj referendum.....stvarno neodgovorno i sramotno...Nego kod nas se ljudima kalkulise kao sa brojevima ...
Mislim da je Dodik izgubio tesko steceno povjerenje Mz i Amerike.....ili je u pitanju spasavanje glave od prekodrinskih mentora...
Mislim da je Dodik izgubio tesko steceno povjerenje Mz i Amerike.....ili je u pitanju spasavanje glave od prekodrinskih mentora...
- muha_sa
-Reina wrote:to sam i ja sto puta napisala ali sve oni nesto pametujuhorns&drums wrote:
Znamo svi sta bi bilo da nije bilo Dejtona. Onaj ko naziva Aliju (evo da i ja jednom stanem u obranu) izdajnikom jer je potpisao sporazum i "prodao pola Bosne" je fakat budala i to govore uglavnom oni koji nisu bili ovdje. Sta je trebao napraviti? Nastaviti rat? Da se dogodi jos koja Srebrenica ili da u Sarajevu ili Tuzli pogine jos par stotina mladih ljudi?
Dajte ba... Ima Alija svojih aferima sigurno ali nista on nije vise mogao napraviti u Dejtonu nego sto jeste.
slažem se oko potpisivanja Dejtona al ni po cijenu nastavka rata nije smjeo potpisat naziv genocidne tvorevine----bilo koje ime genocidnoj tvorevini dozvolit--samo ne RS.--nikad više niko ne ukinu ime genocidne tvorevine--a njega neJma--
- muha_sa
Niko im ne brani--nek raspisuju i nek idu gdje god žele--volja im--samo NIKO na opancima nije zemlju Bosnu donjeo tako da je niko ni odnijeti ne može.zavrzlama wrote:Pitam se dali je neko objasnio tim tipovima iz "spona" da je sadasnja teritorija rs-a prije rata bila 45% nesrpska i dali ko pita dali ce preko 100 000 srba u federaciji ostat u nekoj muslimanskoj drzavi i dali ce 100 000 nesrba u rs-u prihvatit taj referendum.....stvarno neodgovorno i sramotno...Nego kod nas se ljudima kalkulise kao sa brojevima ...
-
Reina
nepravda totalna nepravda... i sta bi sa tihicevim zahtjevom ustavnommuha_sa wrote:-Reina wrote:to sam i ja sto puta napisala ali sve oni nesto pametujuhorns&drums wrote:
slažem se oko potpisivanja Dejtona al ni po cijenu nastavka rata nije smjeo potpisat naziv genocidne tvorevine----bilo koje ime genocidnoj tvorevini dozvolit--samo ne RS.--nikad više niko ne ukinu ime genocidne tvorevine--a njega neJma--
sudu o promjeni imena ili tako nesto...
- horns&drums
Muha_sa ba
daj altrenativu
daj altrenativu
-
Reina
ono kazu kuca nije tijesna ako djeca nisu bijesna.... pored svihmuha_sa wrote:Ništa--nit je bilo niti će biti---ima li iko u genocidnoj tvorevini da je za ukidanje iste i da je za normalno uređenje ove napačene zemlje?
Moj odgovor je-NE.
problema jos provociraju....
-
redar
Pozz..
Dragi i drage moje ..........
Nemojte se sekirati nishta
Ovako :
RS po ustavu ima veci autoritet od Autonomije a manji od Republike....
To shto se ona zove RS je samo ime - mogla se zvati i medvjed (samo shto je samo ime RS nekako blize "vecinskom" narodu shto tamo vec vjekovima zivi)
Kao shto su neki vec napisali to je plebiscit a u prevodu ja to shvatam kao preliminarni rezultat da li je narod za referendum.
Referendum se ne moze izvesti bez saglasnosti BiH (vraca nas na magicni troclani kljuc
)
A oni shto su malo bolje pratili poitiku mogu se mozda sjetiti da je isti
trik koristila SDS prosle godine pa se sve neshto odjednom usutilo.
To je u stvari kupljenje poena od strane SNDS-a danas
Ako ima ko molim vas ostporite ove moje stavove ali molim vas sa cinjenicama i dokazima a ne nekakvom mahalskom pricom.
ozzzz
Dragi i drage moje ..........
Nemojte se sekirati nishta
Ovako :
RS po ustavu ima veci autoritet od Autonomije a manji od Republike....
To shto se ona zove RS je samo ime - mogla se zvati i medvjed (samo shto je samo ime RS nekako blize "vecinskom" narodu shto tamo vec vjekovima zivi)
Kao shto su neki vec napisali to je plebiscit a u prevodu ja to shvatam kao preliminarni rezultat da li je narod za referendum.
Referendum se ne moze izvesti bez saglasnosti BiH (vraca nas na magicni troclani kljuc
A oni shto su malo bolje pratili poitiku mogu se mozda sjetiti da je isti
trik koristila SDS prosle godine pa se sve neshto odjednom usutilo.
To je u stvari kupljenje poena od strane SNDS-a danas
Ako ima ko molim vas ostporite ove moje stavove ali molim vas sa cinjenicama i dokazima a ne nekakvom mahalskom pricom.
ozzzz
- Murat Sabanovic
ovo sto mile ronhil palamudi vise postaje smijesno
i necudi me sto hoce da izvrse atentat na njega
dopizdio je svima i srbima i hratima a i bosnjacima
ronhil ko te jebe
i necudi me sto hoce da izvrse atentat na njega
dopizdio je svima i srbima i hratima a i bosnjacima
ronhil ko te jebe
- uvjek dobar gost
Najbolji sinovi ove zemlje danas nisu sa nama, tu su neke nove generacije ljedi koji su se navikli na postojeću bolesnu situaciju. Mislim na ljude čista obraza, ovi što su u protekloj agresiji ukaljali obraz ili ga ni u miru nisu prestali kaljati su danas najglasniji u svim narodima. Šta je činiti nama ostalima, nama koji bi voljeli živjeti normalno u normalnom okruženju ???? Mi smo nekako tihi, šutimo, dok ovi ostali galame, fol sad neko se pita a ovi ostali treba da šute... šta je sa mojim Giletom može li i on kao pravoslavac da glasa il ja kao djete iz mješanog braka.
lično ja mogu da kažem da glasam da RS ostane u BiH, i da se manu te priče svi i da se skupa suočimo sa cjelom istinom svi i da podvučemo liniju ko ljudi. U ovom trenu priča o ovakvim stvarima na ovaj način je u svrhu dnevne politike i homogenizacije "korpusa-stada" pred izbore.
lično ja mogu da kažem da glasam da RS ostane u BiH, i da se manu te priče svi i da se skupa suočimo sa cjelom istinom svi i da podvučemo liniju ko ljudi. U ovom trenu priča o ovakvim stvarima na ovaj način je u svrhu dnevne politike i homogenizacije "korpusa-stada" pred izbore.
- horns&drums
Svi koji su za o otcjepljenje, s bilo koje strane, krse ustav BiH i samim tim su neprijatelji Bosne i Hercegovine