Otvoreno pismo Damiru Hadžiću

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Herc

Post by Herc »

Evo pozivam covjeka da dode sutra u 12h ispred Skupstine na demonstracije,a iduce subote na protestni koncert :)
Herc

Post by Herc »

baklava reci DOSTA JE , baklava reci DOSTA JE , idemo na plato to nam jedino preostaje ! :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Herc wrote:Napravio blog samo radi ovog pisma :lol:
Herc, i mi smo napravili BLOG radi prvobitnih zalbi...
pa je krenulo lagano... :D

ja u potpunosti podrzavam ZELJU da se ZALE ali opet kazem SRAMNO JE DA SE JEDAN COVJEK BORI a ostali ga kao kuraze ....

i da, treba ih sve pozvati na plato...

SADA KAZEM DOSTA JE SADA KAZEM DOSTA JE
IDEMO NA PLATO TO NAM JEDINO PREOSTAJE!!!!!
bleka

Post by bleka »

mIRCerka wrote:

Kakav plato imate izbore za 4 mjeseca pa bujrum. I ti protesti su malo priglupi. Imas izbore i to je to.
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

Herc wrote:Evo pozivam covjeka da dode sutra u 12h ispred Skupstine na demonstracije,a iduce subote na protestni koncert :)
Prihvatam poziv. :D :D :D
Ja nisam za nacionalne stranke,meni je partija u duši, ali mislim da se treba riješiti šljama kao što je Damir Hadžić. :x
Vingo

Post by Vingo »

bleka wrote:
mIRCerka wrote:

Kakav plato imate izbore za 4 mjeseca pa bujrum. I ti protesti su malo priglupi. Imas izbore i to je to.
Hajde hajde....i ja tebe smatram priglupim pa se opet fino druzimo. :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

bleka wrote:
mIRCerka wrote:

ocigledno ne kontas poentu protesta:

Nije cilj sjebati tri nacio stranke i postaviti sdp/u/snsd ili koga li vec...
cilj je probuditi ljude da znaju da nije maximala politicke aktivnosti izaci na izbore, vec da kad nekoga postavis na poziciju taj neko mora i da odgovara za ono sto radi.
Tako da ovo pismo ima moju podrsku jer se ljudi sjetise pozvati NAcelnika, ali to uradise na malo pogresan nacin.
Kako god, doci ce to do Nacelnika i rijesice se ili ovako ili onako.

I da, MI NJIH POSTAVLJAMO NA VLAST MI IMAMO MOC I DA IH SKINEMO samo sto vecina jos toga nije svjesna. E tu dolazi DOSTA! i Plato :D
pozz
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mali_kavkaz wrote:
Herc wrote:Evo pozivam covjeka da dode sutra u 12h ispred Skupstine na demonstracije,a iduce subote na protestni koncert :)
Ja nisam za nacionalne stranke,meni je partija u duši, ali mislim da se treba riješiti šljama kao što je Damir Hadžić. :x
jos nisi dao dokaze po cemu je Damir sljam i nisi rekao ZASTO NISI PRIJAVIO PODMICIVANJE KOJE SI NAVODNO VIDIO SVOJIM OCIMA...

:roll:
bleka

Post by bleka »

ocigledno ne kontas poentu protesta:

Nije cilj sjebati tri nacio stranke i postaviti sdp/u/snsd ili koga li vec...
cilj je probuditi ljude da znaju da nije maximala politicke aktivnosti izaci na izbore, vec da kad nekoga postavis na poziciju taj neko mora i da odgovara za ono sto radi.
Tako da ovo pismo ima moju podrsku jer se ljudi sjetise pozvati NAcelnika, ali to uradise na malo pogresan nacin.
Kako god, doci ce to do Nacelnika i rijesice se ili ovako ili onako.

I da, MI NJIH POSTAVLJAMO NA VLAST MI IMAMO MOC I DA IH SKINEMO samo sto vecina jos toga nije svjesna. E tu dolazi DOSTA! i Plato :D
pozz[/quote]
To je sve teoretski tacno, ali to se nigdje ne desava ako nije rijec o necemu zaista velikom i znacajnom. Tipa Klempo potpisao nezavisnost RS-a, opljackana narodna banka BiH i slicno
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

mali_kavkaz wrote:
bleka wrote:Teska lopina. Do 30 je navaljo dovoljno para do kraja zivota.
Nije ga stid samo za mercator je dobio oko 100 000 Maraka :x
Mazno je i za onu fontanu 2004 godine 20000 KM.Lično sam gledao kad su mu dali pare u ruke.
E pa vidis ti znas da je mazno tamo, znas da je mazno ovamo, vidio si da mu je neko dao 20.000 KM i tvrdis da je navaljo love do krova. E sad znas da izmedju tebe i njega (naravno ako je sve to tacno) nema nikakve razlike. Jer ti ako imas dokaze zasto ih onda ne distribuiras tamo gdje treba a ne prosipas ih ovdje po forumu. Ako ih imas onda si kriminalc isto kao i Hadzic jer skrivas dokaze. Medjutim ne bih ja bas rekao da je to tako, prije ce biti da tu imalo i pomalo zavisti u stilu kako on moze a ja ne mogu a obojca smo u SDP-u. Dakle na poigresnom mjestu sipas tzv. dokaze budi dzek pa ispricaj to tamo gdje treba. Mozes i u novinama bilo kojim.
bleka

Post by bleka »

hrasno38 wrote:
mali_kavkaz wrote:
bleka wrote:Teska lopina. Do 30 je navaljo dovoljno para do kraja zivota.
Nije ga stid samo za mercator je dobio oko 100 000 Maraka :x
Mazno je i za onu fontanu 2004 godine 20000 KM.Lično sam gledao kad su mu dali pare u ruke.
E pa vidis ti znas da je mazno tamo, znas da je mazno ovamo, vidio si da mu je neko dao 20.000 KM i tvrdis da je navaljo love do krova. E sad znas da izmedju tebe i njega (naravno ako je sve to tacno) nema nikakve razlike. Jer ti ako imas dokaze zasto ih onda ne distribuiras tamo gdje treba a ne prosipas ih ovdje po forumu. Ako ih imas onda si kriminalc isto kao i Hadzic jer skrivas dokaze. Medjutim ne bih ja bas rekao da je to tako, prije ce biti da tu imalo i pomalo zavisti u stilu kako on moze a ja ne mogu a obojca smo u SDP-u. Dakle na poigresnom mjestu sipas tzv. dokaze budi dzek pa ispricaj to tamo gdje treba. Mozes i u novinama bilo kojim.
Jao sto lupeta. Pa daj molim te nije on idiot da ce uzeti lovu i da se to moze jednostavno dokazat. Pa svi znaju da je Berluskoni mafijas pa imal jakih dokaza ? Covjek je slobodan
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

mIRCerka wrote:
mali_kavkaz wrote:
jos nisi dao dokaze po cemu je Damir sljam i nisi rekao ZASTO NISI PRIJAVIO PODMICIVANJE KOJE SI NAVODNO VIDIO SVOJIM OCIMA...

Kako da dokažem?Moja riječ protiv njegove.Od njegove familije je firma radila poslove na fontani.Misliš da bi dokazao nešto?
A Damir ne samo da je šljam on je i seoska varalica. :D :D :D
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

mali_kavkaz wrote:
mIRCerka wrote:
mali_kavkaz wrote: Prihvatam poziv. :D :D :D

Kako da dokažem?Moja riječ protiv njegove.Od njegove familije je firma radila poslove na fontani.Misliš da bi dokazao nešto?
A Damir ne samo da je šljam on je i seoska varalica. :D :D :D
Pa sto ako ne mozes dokazati onda bacas petarde. Takva prica je ravna prici nana po pijacama koje apsolutno sve znaju. Kazem ti obavijesti javnost o tome ako vec ne mozes direktno da dokazes nista face to face. Ima ih masa u politickom establishmentu koji jedva cekaju da skinu bilo koga iz SDP-a.
davis.ba

Post by davis.ba »

Ja debila...
Vingo

Post by Vingo »

seka wrote:
davis.ba wrote:Ja debila...
8-)

ne bih rekla.

predizborna masina se "zahuktava" :-)

Ja mashine....
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

Blago se Damiru dok god ima ove male lajavce iz foruma mladih. :lol:
Prime 50 KM jednom u dvije godine.Ali ga brane. :D :D :D
Nadam se samo da se Damir neće uvaliti u neke veće nivoe vlasti. :(
Vingo

Post by Vingo »

Kavkaz....sta Boga ti kaze Zlaja na sve?
Ili je i on u talu? :-)
Prenj

Post by Prenj »

Vingo wrote:Kavkaz....sta Boga ti kaze Zlaja na sve?
Njemu su poklonili naftaricu ... :D
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

Ja nisam rekao ništa loše protiv Zlatka a i nemam namjeru.Znam da su mnogi ubjeđeni da sam poptarol SDA ali nisam.
I ja sam godinama branio Damira ali vjerujte ljudi to je jedan goli LOPOV. :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

mali_kavkaz wrote:
Blago se Damiru dok god ima ove male lajavce iz foruma mladih. :lol:
Prime 50 KM jednom u dvije godine.Ali ga brane. :D :D :D
Nadam se samo da se Damir neće uvaliti u neke veće nivoe vlasti. :(
znajuci sve sto je Damir ucinio za Novi Grad dok sam zivjela tamo BRANICU GA!!!
Nije Damir kriv sto se i na Dobrinju nakon rata doselilo svega i svacega pa sjebase sve sto Opcina popravi (fontana u D2, igraliste pored S.Klulenovic skole, itd...)

zamisli tuznu cinjenicu da ja posjedujem samo clanske karte par videoteka ... cak nisam oficijelni clan Udruzenja Navijaca FK Zeljeznicar...

jadan si kavko, jadan :D nadam se da si dobro placen za ovo blacenje, da ti nije trud bio uzaludan :D:D:D
Vingo

Post by Vingo »

mali_kavkaz wrote:
Ja nisam rekao ništa loše protiv Zlatka a i nemam namjeru.Znam da su mnogi ubjeđeni da sam poptarol SDA ali nisam.

Hajd opet.....Niko te ne optuzuje da si lose pricao o Zlatku. Ne treba da pricas o Zlatku. Trebas pricati sa Zlatkom....

Ovako zvucis ko da ti je Damke mazn'o trebu...
Stitch__

Post by Stitch__ »

ja samo znam da su stanari alipasinog polja pisali peticije i skupili hrpu potpisa o zabrani gradnje objekata na ZELENIM POVRSINAMA preko puta bitumenke, kod cafe princess, ne znam adresu oprosticete mi. nosili je damiru, a on - dao dozvolu za JOS JEDNO gradiliste.

isto tako znam da su se na sjednici OV NG VIJECNICI SDA a ne rumeni bunili protiv gradnje, i niko od VLADAJUCIH nije htio da bekne oko toga.

eto sad, optuzujte me za sta hocete, al me niko ne moze ubijediti da damir nije primio MASNU LOVU za one dozvole...
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vingo wrote:
mali_kavkaz wrote:

Hajd opet.....Niko te ne optuzuje da si lose pricao o Zlatku. Ne treba da pricas o Zlatku. Trebas pricati sa Zlatkom....

MAJKE MI RODJENE NIJE!!!
Damir je sa svojom sadasnjom suprugom bio jos u ratu...
dodje sa linije, tushne se i u setnju s njom...jest da je setnja bila oko zgrade, ali su se trudili da im bude lijepo :D:D:D:D

Vingo, pusti se kavke, negdje ga je Damir sasjekao i sad kao NE NE SVI SU ZLATO OSIM DAMIRA... :D

A Damir kad je prvi put preuzeo opcinu rekao NEMA VISE JELA I KAFA CIJELI DAN U SALTER SALI, SVE MIRISE NA BUREK I NIKAD VAS NA SALTERU NEMA....
mali_kavkaz

Post by mali_kavkaz »

Vingo wrote:
mali_kavkaz wrote:

I pričam sa Zlatkom.
eh,eh Damir da mazne nekome trebu? :D :D :D
Njemu je plafon opštinska čistačica. :D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:ja samo znam da su stanari alipasinog polja pisali peticije i skupili hrpu potpisa o zabrani gradnje objekata na ZELENIM POVRSINAMA preko puta bitumenke, kod cafe princess, ne znam adresu oprosticete mi. nosili je damiru, a on - dao dozvolu za JOS JEDNO gradiliste.

isto tako znam da su se na sjednici OV NG VIJECNICI SDA a ne rumeni bunili protiv gradnje, i niko od VLADAJUCIH nije htio da bekne oko toga.

eto sad, optuzujte me za sta hocete, al me niko ne moze ubijediti da damir nije primio MASNU LOVU za one dozvole...
I ne samo preko puta Bitumenke ... jedna stanica prema gradu ... sad se banka plavi ...
Ili je ono cak i bez dozvole bilo sagradjeno?
Post Reply