Kako se razvesti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
niposto dijamantni prsten.ABAP wrote:Vjerovatno da ce nakraju tako i kod mene biti..melb26sa wrote:ja sam zarucena sad sredinom marta i uopste nije bilo nista "fancy" - samo jedno will you marry me? i dijamantski prsten (bijelo zlato, zuto bar za mene nije vise u modi)
Kako onda ne razmisljate jel do prstena ili do vas
-
ABAP
Onda cu prvo pitati dali ce se udati za mene..Ako kaze DA eh onda tek dolazi prsten..mama29 wrote:niposto dijamantni prsten.ABAP wrote:Vjerovatno da ce nakraju tako i kod mene biti..melb26sa wrote:ja sam zarucena sad sredinom marta i uopste nije bilo nista "fancy" - samo jedno will you marry me? i dijamantski prsten (bijelo zlato, zuto bar za mene nije vise u modi)
Kako onda ne razmisljate jel do prstena ili do vas
-
tigris
unajmi avion
zakVaci jedno veliko VOLIM TE

poleti iznad njene kuce
i bachi joj na hiljade ruza
nedje tam sta ja znam
i kad sljetis
progovoris koju...sastavi nesto..eto 
p.s. zaruka nije vise u tjendu
[/quote]
definitvno najjači prijedlog
maccie pristajem
veži se polijecemo

poleti iznad njene kuce
p.s. zaruka nije vise u tjendu
definitvno najjači prijedlog
-
mamica papucarka
sta bi? jesil zarucio
Sinoc je bio petak, pa rekoh da to vec nije gotova stvar
Sinoc je bio petak, pa rekoh da to vec nije gotova stvar
-
Hadzi-Murat
Kako zaruciti? Samo hrabro
...Draga, poklanjam ti zarucnicki prsten...a ona suti jednu minutu zbunjena, a onda joj se upale lampice...lagano pocinje da se crveni od uzbudjenja, i nakon toga erupcija emocija pocinje da navire...
...Draga, poklanjam ti zarucnicki prsten...a ona suti jednu minutu zbunjena, a onda joj se upale lampice...lagano pocinje da se crveni od uzbudjenja, i nakon toga erupcija emocija pocinje da navire...
-
mamica papucarka
da se ne predomisljasABAP wrote:Polahko ba..ima jos vremena..
nemoj da bi se prevario pa kupio preskup prsten. Mozda nece htjet uzet tako skup poklon
Ako si u Sarajevu, gore kod Culhana na carsiji, bila je jedna (mislim da je i sada) zlatara sa povoljnim cijenama nakita
-
ivy2383
mama29 wrote:da se ne predomisljasABAP wrote:Polahko ba..ima jos vremena..ili cekas platu
![]()
nemoj da bi se prevario pa kupio preskup prsten. Mozda nece htjet uzet tako skup poklon![]()
Ako si u Sarajevu, gore kod Culhana na carsiji, bila je jedna (mislim da je i sada) zlatara sa povoljnim cijenama nakita
Ma ne stedi...kupi najljepsi prsten (za tebi najljepsu djevojku)...bez obzira na cijenu, naravno prihvatljivu...ako treba radit za njega radi...to je nesto vjecno, a ona ce ga nositi na ruci (nadaj se) cijeli zivot...

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Meni su zaruke jedna velika glupost, napravio bih to cisto rado odrzavanja tradicije i na izricit zahtjev svog partnera ako mi je jako stalo do nje pa da je ne razocaram.
Ali zaruke kao zaruke...ma daaaj...odgadjanje pravog potpisa, nista vise
Ali zaruke kao zaruke...ma daaaj...odgadjanje pravog potpisa, nista vise
- krava
mravojed i sajo ko ona dvojica staraca na balkonu iz muppet show-a
ivy koliko ja znam kad se zarucis kupis jedan prsten i onda kad se vjencas kupis drugi prsten....tako da ovaj sa svadbe nosis cijeli zivot....a ne ovaj zarucnicki..jer ne mozes biti zarucena i vjencana u isto vrijeme
ivy koliko ja znam kad se zarucis kupis jedan prsten i onda kad se vjencas kupis drugi prsten....tako da ovaj sa svadbe nosis cijeli zivot....a ne ovaj zarucnicki..jer ne mozes biti zarucena i vjencana u isto vrijeme
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
...sto opet ne mora biti praviloSaian wrote:
kako da nesamo ta dvojica ne smiju znat' jedan za drugog
-
xygirl
rumenko wrote:sarafcina...pa ti ga i zaruci i ozeni i posla na bracno....sta ti je ba prepasces covjeka pa nece nikako htjeti.....jos samo da si rekao da neko pridje sa dvoje djece i kaze ....od danas su ovo vasa djeca.....ne forsiraj...
...dosta je sto ga je ona natjerala da razmislja o zarucivanju.....
ja vec zamislila scenu kako neko vodi dvoje djece za ruke i poklanja ih mladancima i njihov izraz lica u tom momentu, cccc
-
Stitch__
neam ja paraivy2383 wrote: Ma ne stedi...kupi najljepsi prsten (za tebi najljepsu djevojku)...bez obzira na cijenu, naravno prihvatljivu...ako treba radit za njega radi...to je nesto vjecno, a ona ce ga nositi na ruci (nadaj se) cijeli zivot...![]()
![]()