Gdje cete na ljetovanje ovog ljeta?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Salko sto je u vodu skako wrote:
kriticarka_nikova wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: znaci ti si cvsto odlucila jordan i nema druge...mozes malo i do iraqa skoknuti blizu je....ako si avanturista neki...
hoces li tamo biti kriticna prema vladajucem rezimu???
Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemlja :-) a ako skoknem do Jordana nece biti nikakav problem skoknuti i u Irak.....pa dragi Salko ja znam sta je to rat :-)
nemoj mi reci da si dobitnik zlatnog ljiljana...na kojem si ratistu u BiH bila??
od oklopnog voza 22.oktobra 1992.godine sveka 300 metara daleko :-) Bijase to pomenute godine u herojskom gradu Gradaccu :-)
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

kriticarka_nikova wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote:
kriticarka_nikova wrote: Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemlja :-) a ako skoknem do Jordana nece biti nikakav problem skoknuti i u Irak.....pa dragi Salko ja znam sta je to rat :-)
nemoj mi reci da si dobitnik zlatnog ljiljana...na kojem si ratistu u BiH bila??
od oklopnog voza 22.oktobra 1992.godine sveka 300 metara daleko :-) Bijase to pomenute godine u herojskom gradu Gradaccu :-)
to ono kad je lisica skino embargo BiH armiji na uvoz vojne opreme...jesil ucestvovala u akciji???
FAtka

Post by FAtka »

kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno :)
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice :-) ......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda :D ...tako da nemas frke kad si samnom :D
di si bila prije 2 mjeseca...da sam znala toliko bi ustekala....kod mene sto se raje tice ista situacija...sve s jedno, dvoje djece pa u Drvenik, Dubrovnik, itd.
bi stvarno ...al sam se vec zavalila u pozajmicu 500...za registr. i slicna sht
:(
igrat cu bingo veceras :D :D ...pa ako me pukne 10rac castim i tebe :D
kriticarka_nikova

FAtka wrote:
kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno :)
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice :-) ......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda :D ...tako da nemas frke kad si samnom :D
di si bila prije 2 mjeseca...da sam znala toliko bi ustekala....kod mene sto se raje tice ista situacija...sve s jedno, dvoje djece pa u Drvenik, Dubrovnik, itd.
bi stvarno ...al sam se vec zavalila u pozajmicu 500...za registr. i slicna sht
:(
igrat cu bingo veceras :D :D ...pa ako me pukne 10rac castim i tebe :D
cekaj fatka pa jesi ti jana udata? :roll:
FAtka

Post by FAtka »

nisam...u tom i jest caka...zato nemam s kim da idem negdje van pa i ne stekam pare.. :D
remake

Post by remake »

Ja cu u susjedstvo na

ODMOR ZA UMIROVLJENIKE
Hotel " Vita " ****

Uplatila sam cijeli program:

• 5 polupansiona
• konsultacija sa ljekarom
• 5 zdravstvenih usluga:

ama bas sve je uključeno:

kontrola krvnog tlaka, elektroterapija na jednom mjestu, kupka u kabini sa dodatkom ljekovitog bilja, biserna kupka bez dodatka ljekovitog bilja, grupne terapeutske vježbe u termalnom bazenu, četverostanična galvanska kupka.

• ANIMACIJSKI PROGRAM :

razgledavanje Terma Dobrna sa dobrodošlicom, stručna predavanja liječnika, organizirane šetnje u okolinu Dobrne, plesni večeri uz glazbu uživo u kavani hotela Vita (od četvrtka do subote), večer s harmonikom u vinskom podrumu izpod vile Higiea (svaku subotu i nedelju), kulturne priredbe po tjednom programu animacije (koncerti, nastupi folklornih grupa…), organizirani izleti u bližu okolinu , Nordic-Walking…

Eto... :D
kriticarka_nikova

FAtka wrote:nisam...u tom i jest caka...zato nemam s kim da idem negdje van pa i ne stekam pare.. :D
pa ne stekam ni ja fatka ima kredit mozemo jedna drugoj da BIDNEMO ziranti i pravac Dominikanska republika za 3000 KM,ne treba viza :D
Mr_M

Post by Mr_M »

U Grcku.
senada

Post by senada »

na balkon.
bpsang

Post by bpsang »

senada wrote:na balkon.
da virnem koji put :D :D :D

nova zemlja nova nada zelja zvana Balkon :D
deex

Post by deex »

Grcka, Tasos. 8-)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Destin, Florida
nineac

Post by nineac »

Lucy kad ides u Destin? Ja sam dole ako bog da tokom ljeta, a dosao sam odozdo prije dva mjeseca!
Inace kod mene, Mobil-Detroit-Destin-Baske Vode (ili nesto slicno) :lol:
forUMASH

Post by forUMASH »

....a dosao sam odozdo prije dva mjeseca! ...
....ja sam bio '03. i '04......u AJ-su (bar) sam sreo vise Bosanaca nego u Zaostrogu.... :D :lol: :D
Post Reply