od oklopnog voza 22.oktobra 1992.godine sveka 300 metara dalekoSalko sto je u vodu skako wrote:nemoj mi reci da si dobitnik zlatnog ljiljana...na kojem si ratistu u BiH bila??kriticarka_nikova wrote:Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemljaSalko sto je u vodu skako wrote: znaci ti si cvsto odlucila jordan i nema druge...mozes malo i do iraqa skoknuti blizu je....ako si avanturista neki...
hoces li tamo biti kriticna prema vladajucem rezimu???a ako skoknem do Jordana nece biti nikakav problem skoknuti i u Irak.....pa dragi Salko ja znam sta je to rat
Gdje cete na ljetovanje ovog ljeta?
- kriticarka_nikova
- Salko sto je u vodu skako
to ono kad je lisica skino embargo BiH armiji na uvoz vojne opreme...jesil ucestvovala u akciji???kriticarka_nikova wrote:od oklopnog voza 22.oktobra 1992.godine sveka 300 metara dalekoSalko sto je u vodu skako wrote:nemoj mi reci da si dobitnik zlatnog ljiljana...na kojem si ratistu u BiH bila??kriticarka_nikova wrote: Ne mora biti Jordan....moze i neka druga zemljaa ako skoknem do Jordana nece biti nikakav problem skoknuti i u Irak.....pa dragi Salko ja znam sta je to rat
Bijase to pomenute godine u herojskom gradu Gradaccu
-
FAtka
di si bila prije 2 mjeseca...da sam znala toliko bi ustekala....kod mene sto se raje tice ista situacija...sve s jedno, dvoje djece pa u Drvenik, Dubrovnik, itd.kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno![]()
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda
...tako da nemas frke kad si samnom
bi stvarno ...al sam se vec zavalila u pozajmicu 500...za registr. i slicna sht
igrat cu bingo veceras
- kriticarka_nikova
cekaj fatka pa jesi ti jana udata?FAtka wrote:di si bila prije 2 mjeseca...da sam znala toliko bi ustekala....kod mene sto se raje tice ista situacija...sve s jedno, dvoje djece pa u Drvenik, Dubrovnik, itd.kriticarka_nikova wrote:eto da ponovim odgovor........
nemam skim znaci- da je vecini mog drustva zao dati 500 KM za Jordan sad u maju mjesecu te radije daju 250 KM za Makarsku koju obilaze svake godine.Nemam skim znaci da vecina mog drustva ne voli putovanja tog tipa i preseravaju se kad treba ici negdje daleko u stilu :`teroristi ovo,teroristi ono......` ili ` za to treba puuuunooo love`....Ne treba puno love,evo ja sam primjer da ne treba a obisla sam poprilicno![]()
a sto se tice terorista oni sigurno ne napadaju hotele u kojima ja spavam tj.hotele sa jedva dvije zvjezdice......oni bombe bacaju na one sto imaju po pet zvjezda
...tako da nemas frke kad si samnom
bi stvarno ...al sam se vec zavalila u pozajmicu 500...za registr. i slicna sht
![]()
igrat cu bingo veceras![]()
...pa ako me pukne 10rac castim i tebe
-
remake
Ja cu u susjedstvo na
ODMOR ZA UMIROVLJENIKE
Hotel " Vita " ****
Uplatila sam cijeli program:
• 5 polupansiona
• konsultacija sa ljekarom
• 5 zdravstvenih usluga:
ama bas sve je uključeno:
kontrola krvnog tlaka, elektroterapija na jednom mjestu, kupka u kabini sa dodatkom ljekovitog bilja, biserna kupka bez dodatka ljekovitog bilja, grupne terapeutske vježbe u termalnom bazenu, četverostanična galvanska kupka.
• ANIMACIJSKI PROGRAM :
razgledavanje Terma Dobrna sa dobrodošlicom, stručna predavanja liječnika, organizirane šetnje u okolinu Dobrne, plesni večeri uz glazbu uživo u kavani hotela Vita (od četvrtka do subote), večer s harmonikom u vinskom podrumu izpod vile Higiea (svaku subotu i nedelju), kulturne priredbe po tjednom programu animacije (koncerti, nastupi folklornih grupa…), organizirani izleti u bližu okolinu , Nordic-Walking…
Eto...
ODMOR ZA UMIROVLJENIKE
Hotel " Vita " ****
Uplatila sam cijeli program:
• 5 polupansiona
• konsultacija sa ljekarom
• 5 zdravstvenih usluga:
ama bas sve je uključeno:
kontrola krvnog tlaka, elektroterapija na jednom mjestu, kupka u kabini sa dodatkom ljekovitog bilja, biserna kupka bez dodatka ljekovitog bilja, grupne terapeutske vježbe u termalnom bazenu, četverostanična galvanska kupka.
• ANIMACIJSKI PROGRAM :
razgledavanje Terma Dobrna sa dobrodošlicom, stručna predavanja liječnika, organizirane šetnje u okolinu Dobrne, plesni večeri uz glazbu uživo u kavani hotela Vita (od četvrtka do subote), večer s harmonikom u vinskom podrumu izpod vile Higiea (svaku subotu i nedelju), kulturne priredbe po tjednom programu animacije (koncerti, nastupi folklornih grupa…), organizirani izleti u bližu okolinu , Nordic-Walking…
Eto...
- kriticarka_nikova
pa ne stekam ni ja fatka ima kredit mozemo jedna drugoj da BIDNEMO ziranti i pravac Dominikanska republika za 3000 KM,ne treba vizaFAtka wrote:nisam...u tom i jest caka...zato nemam s kim da idem negdje van pa i ne stekam pare..